![]() |
Cytat:
|
MISTRZOWIE ŚWIATŁA :D hahahahahaha na pierwszy rzut oka myślałem że to jakaś sekta
|
|
|
@crate digger
Mistrzowie światła to są przecież przywódcy religii Jedi :D Co do tego Dudu Bittona - statystyki ma przyzwoite... |
|
Z tego tekstu ze środy wynika, że albo wróci do Belgii, albo pójdzie do Wisły, ale tak naprawdę chciałby wrócić do Izraela.
|
Kolejny Izraelczyk. Niektórzy chyba jednak skoczą z tego okna ;]
|
Cytat:
|
Cytat:
|
gianbuffon źle to ująłeś on ma dziarę :D więc jest twardzielem!
Mam nadzieję że Chaveza potwierdzą jutro/ |
Iliev czystorkwisty Serb, raczej Rusek, taki zarost, ale wyglada na 40 latka, widac ze moze dowalic kazdemu wiec takich ludzi trzeba
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=AozII9XxMww Zobacz sobie początek spotkania - w 2min 40s i w 7min 50s. Myślę ze to będzie odpowiedz na Twoje pytanie. |
Oj chcialbym zeby Iliev pozamiatal tak Arbolede...
|
czy mi się wydaje ale oficjalna strona padła?
|
Przed godzina mialem blad 502 ale teraz jest ok
|
Cytat:
http://i.imgur.com/KTMm5.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pewnie z przeciążenia :p |
Cytat:
ma dziarę, zarost, twarz psychola i serbski temperament :D A ogólnie to wygląda jak Niko z GTA IV :D Sorry, to już mój ostatni spamik :P Jutro info o wykupieniu Chaveza i Cikosa i będzie cacy. |
Cytat:
Zobacz! Wszyscy leżą i nie mogą się podnieść po twoim sucharze.. |
http://www.malopolskatv.pl/przedpoludnie-z-wisla/ Od 11 najpierw na zywo spotkanie z Valckxem a potem prezentacja Ilieva
|
Znowu jakiś "połamany weteran" z Holandii na naszym celowniku (Vennegoor of Hesselink). Mam nadzieję że pójdzie się leczyć na Cypr. Trzeba sporządzić listę wszystkich Holendrów którzy grali w ich reprezentacji żeby dziennikarzom było łatwiej pisać kolejne artykuły kogo to my nie chcemy. Już mi nie dobrze od tych "szrotów" - a to jakiś połamany obrońca z Holandii miał być (nie pamiętam nazwiska) teraz ten wiecznie leczący się Vennegoor of Hesselink.
Oczywiście jest możliwe że gość się odbuduje u nas, ale nie jest to takie pewne patrząc na jego ostatnie dokonania. Oczekuję piłkarzy w kwiecie wieku piłkarskiego jak Genkov, Melikson czy Chavez a nie zmęczonych życiem i karierą weteranów. |
Co do Ilieva to wygląda na dobry ruch. Facet z charakterem, razem z Małym mogą stworzyć super skrzydła, w środku Melex z Sobolem, Wilkiem / Gargułą i mamy super pomoc :) Dla mnie to raczej skrzydłowy niż napastnik, mam nadzieję że zwiększy tam rywalizację.
|
Hesselink to może nie RvN, ale bardzo dobry choć kontuzjogenny piłkarz, ma ,tylko, 32 lata nie 35 a na polską lige na jeden rok byłby w sam raz bo nie wierzę, że w tej lidze co to jest Ekstraklasa to by bramek nie strzelał i marketingowo byłby to dobry ruch a i pensji by pewnie jakiejś ogromnej nie chciał
|
Cytat:
|
Cytat:
Iliev juz z wygladu widac ze w kasze sobie dmuchac nie da. I dobrze tej druzynie potrzeba ludzi z agresją bo takich u nas w zasadzie nie ma procz Malego. Co do tego Van Hesselinka to chyba jakies zarty -kontuzja za kontuzja i mysli ze u nas sobie posadke ciepla znajdzie. Szukac mlodych i ambitnych a nie emerytow. |
Po piersze pisz normalnie. Po drugie w Wisle jest kadrowicz. Po trzecie co Wisła miała z tego, że było duzo reprezentantów ? - LM brak.
|
Franciszkowi chodziło o to, że po Euro inne kluby zarobią więcej na piłkarza bo sie tam wypromują a piłkarze Wisły nie, no niech powołałby Małeckiego a wierzż, że on we Wiśle zostanie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na 2x45 minut podają, że ich źródłem są wiślackie fora, po których krążą plotki o Hesselinku i koło się zapętla ;D
|
Cytat:
BTW Co nas obchodzi reprezentacja? Wisła a kadra to dwie różne rzeczy. Zmierzamy w stronę Arsenalu (czy tego chcemy czy nie):) Ponadto brak Polaków w Wiśle trzeba rozpatrywać w kategorii czy to korzystne dla Wisły czy nie, a nie czy to korzystne dla reprezentacji polski. To nie ten wątek prowokatorze cudaku czy jak ci tam. |
Bardzo się cieszę że przyszedł Iliev i mam nadzieję że sie okaże lepszy niż Kirm. Kirm mimo że statystyki miał bardzo dobre w tym sezonie to jednak był bardzo chimeryczny i psuł wiele akcji, czy też je wstrzymywał co doprowadzało mnie do szewskiej pasji. Kirm to miękki gracz, Iliev z tego co widziałem to przebojowy skurczybyk. Liczę na niego.
|
Ja też bym wolał młodszych i perspektywicznych, na których można zarobić. Tyle, że tacy... kosztują. A to najwyraźniej naszej "górze" już się tak bardzo nie podoba. Może wolą ściągnąć doświadczonych i tańszych, awansować do LM, tam zarobić porządną kasę i wtedy zainwestować w przyszłościowych graczy?
Jak już wcześniej pisałem, podpisywanie trzydziestoparolatków na rok/dwa nie jest sposobem na budowanie mocnych fundamentów. To ewidentnie dorywcza i krótkowzroczna polityka. Skoro my to widzimy, widzi to pewnie i nasz zarząd i sztab trenerski, więc pewnie mają coś w zanadrzu. Nie wierzę, żeby chcieli budować potęgę Wisły na bazie oddziału geriatrii... |
Dorze rozkminiasz . Coś czuję , że dzis moze byc wiecej pilkarzy przedstawionych bo maloposka.tv relacje preprowadza t ocos musi być ;d
|
gdzie to idzie obejrzec dzisiaj? na Orange info?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl