Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

Donki 10.06.2011 20:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PODpalacz (Post 1108735)
אלופת פולין וקבוצתו של מאור מליקסון, ויסלה קראקוב, רוצה לצרף לשורותיה את חלוץ נבחרת ישראל ושרלרואה הבלגית, דודו ביטון.
Polskich mistrzów światła Mlixon jego grupy, Wisła Kraków, chcesz dołączyć do swoich szeregach i pionierem izraelskiej drużyny Charleroi w Belgii, Dudu Biton.
נציגים של הקבוצה הפולנית כבר הביעו התעניינות רצינית בשחקן ורוצים לצרף אותו לקראת תחילת האימונים ב-10 ביוני. ביטון עצמו אמר: "זה מאוד מחמיא לי שקבוצה כזאת רוצה אותי. עכשיו רק צריך לחכות ולראות איך זה יתפתח".
Polska grupa przedstawicieli już wyraziła poważne zainteresowanie graczem i chcesz przyłączyć się do rozpoczęcia szkolenia w dniu 10 czerwca:. Bitton sam powiedział: "To bardzo pochlebne mi, że grupa która chce mnie rozwijać. Teraz tylko czekać i zobaczyć jak to."

Mozesz podac strone z tym cytatem ?

crate digger 10.06.2011 21:01

MISTRZOWIE ŚWIATŁA :D hahahahahaha na pierwszy rzut oka myślałem że to jakaś sekta

Sami 10.06.2011 21:01

Chyba to http://www.one.co.il/Article/180663.html

emj10 10.06.2011 21:05

To już jest stare. Z końca maja.

Ten artykuł jest ze środy

Voin 10.06.2011 21:06

@crate digger
Mistrzowie światła to są przecież przywódcy religii Jedi :D

Co do tego Dudu Bittona - statystyki ma przyzwoite...

Chrisman 10.06.2011 21:07

http://translate.google.com/translat...%2F180663.html

emj10 10.06.2011 21:11

Z tego tekstu ze środy wynika, że albo wróci do Belgii, albo pójdzie do Wisły, ale tak naprawdę chciałby wrócić do Izraela.

MMMMM 10.06.2011 21:14

Kolejny Izraelczyk. Niektórzy chyba jednak skoczą z tego okna ;]

gianbuffon 10.06.2011 21:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Przemoo (Post 1108736)
powiedzcie mi czemu uważacie, że z niego taki harpagan? już któryś raz ktoś piszę, że twardziel i Małecki się go będzie bał?

bo ma tatuaż :D

Przemoo 10.06.2011 21:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gianbuffon (Post 1108751)
bo ma tatuaż :D

hahah to miałem dla żartu napisać :D co sądzicie o plotce Stevanovica? pare lat temu był bogiem w fm (tak jak sivakov :P) ale widze ze mu w Hiszpanii jednak nie poszło...

Kluvi 10.06.2011 21:33

gianbuffon źle to ująłeś on ma dziarę :D więc jest twardzielem!
Mam nadzieję że Chaveza potwierdzą jutro/

HEDu 10.06.2011 21:37

Iliev czystorkwisty Serb, raczej Rusek, taki zarost, ale wyglada na 40 latka, widac ze moze dowalic kazdemu wiec takich ludzi trzeba

Lukasz 10.06.2011 21:40

Cytat:

powiedzcie mi czemu uważacie, że z niego taki harpagan? już któryś raz ktoś piszę, że twardziel i Małecki się go będzie bał?

Któryś z forumowiczów, nie pamiętam kto, wykonał kawał dobrej roboty i wyciągnął w kontekście Ilieva następujący mecz:
http://www.youtube.com/watch?v=AozII9XxMww

Zobacz sobie początek spotkania - w 2min 40s i w 7min 50s. Myślę ze to będzie odpowiedz na Twoje pytanie.

tomaszw 10.06.2011 21:48

Oj chcialbym zeby Iliev pozamiatal tak Arbolede...

SWEET_83 10.06.2011 21:50

czy mi się wydaje ale oficjalna strona padła?

tomaszw 10.06.2011 21:51

Przed godzina mialem blad 502 ale teraz jest ok

Lysy 10.06.2011 21:52

Cytat:

Może dlatego ?
http://i.imgur.com/KTMm5.jpg

Lukasz 10.06.2011 21:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SWEET_83 (Post 1108764)
czy mi się wydaje ale oficjalna strona padła?

Widać maja chwilowe problemy, u mnie raz działa raz nie. Cierpliwości, news jest gorący i za niedługo powinno odpuścić.

hcgn 10.06.2011 21:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz (Post 1108761)

Dobre i dobrze że przychodzi 'harpagan' a nie kolejna 'dziewczyna' z Bonarki.A o Małego się nie bójcie, jeśli Iliev tylko będzie dobrze kopał piłę, to pewnie ani się nie obejrzymy jak będą się dobrze dogadywać.

SWEET_83 10.06.2011 21:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz (Post 1108767)
Widać maja chwilowe problemy, u mnie raz działa raz nie. Cierpliwości, news jest gorący i za niedługo powinno odpuścić.

pewnie z przeciążenia :p

gianbuffon 10.06.2011 22:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kluvi (Post 1108759)
gianbuffon źle to ująłeś on ma dziarę :D więc jest twardzielem!
Mam nadzieję że Chaveza potwierdzą jutro/

A no fakt :) To się poprawię:
ma dziarę, zarost, twarz psychola i serbski temperament :D A ogólnie to wygląda jak Niko z GTA IV :D
Sorry, to już mój ostatni spamik :P

Jutro info o wykupieniu Chaveza i Cikosa i będzie cacy.

vodzu91 10.06.2011 22:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hcgn (Post 1108768)
Dobre i dobrze że przychodzi 'harpagan' a nie kolejna 'dziewczyna' z Bonarki..

'Dziewczyna' z Bonaki? I, że to miało śmieszne być?

Zobacz! Wszyscy leżą i nie mogą się podnieść po twoim sucharze..

alberto 10.06.2011 22:37

http://www.malopolskatv.pl/przedpoludnie-z-wisla/ Od 11 najpierw na zywo spotkanie z Valckxem a potem prezentacja Ilieva

Ogryzek 10.06.2011 22:41

Znowu jakiś "połamany weteran" z Holandii na naszym celowniku (Vennegoor of Hesselink). Mam nadzieję że pójdzie się leczyć na Cypr. Trzeba sporządzić listę wszystkich Holendrów którzy grali w ich reprezentacji żeby dziennikarzom było łatwiej pisać kolejne artykuły kogo to my nie chcemy. Już mi nie dobrze od tych "szrotów" - a to jakiś połamany obrońca z Holandii miał być (nie pamiętam nazwiska) teraz ten wiecznie leczący się Vennegoor of Hesselink.

Oczywiście jest możliwe że gość się odbuduje u nas, ale nie jest to takie pewne patrząc na jego ostatnie dokonania.

Oczekuję piłkarzy w kwiecie wieku piłkarskiego jak Genkov, Melikson czy Chavez a nie zmęczonych życiem i karierą weteranów.

Grzadq 10.06.2011 22:53

Co do Ilieva to wygląda na dobry ruch. Facet z charakterem, razem z Małym mogą stworzyć super skrzydła, w środku Melex z Sobolem, Wilkiem / Gargułą i mamy super pomoc :) Dla mnie to raczej skrzydłowy niż napastnik, mam nadzieję że zwiększy tam rywalizację.

adamsubaru 10.06.2011 22:55

Hesselink to może nie RvN, ale bardzo dobry choć kontuzjogenny piłkarz, ma ,tylko, 32 lata nie 35 a na polską lige na jeden rok byłby w sam raz bo nie wierzę, że w tej lidze co to jest Ekstraklasa to by bramek nie strzelał i marketingowo byłby to dobry ruch a i pensji by pewnie jakiejś ogromnej nie chciał

picasso 10.06.2011 22:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez adamsubaru (Post 1108799)
Hesselink to może nie RvN, ale bardzo dobry choć kontuzjogenny piłkarz, ma ,tylko, 32 lata nie 35 a na polską lige na jeden rok byłby w sam raz bo nie wierzę, że w tej lidze co to jest Ekstraklasa to by bramek nie strzelał i marketingowo byłby to dobry ruch a i pensji by pewnie dużej nie chciał

na ligę to my kupować nie potzrebujemy.my musimy mysleć o pucharach,a tam może okazać się,że to za mało.

Wojtas 10.06.2011 23:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grzadq (Post 1108797)
Co do Ilieva to wygląda na dobry ruch. Facet z charakterem, razem z Małym mogą stworzyć super skrzydła, w środku Melex z Sobolem, Wilkiem / Gargułą i mamy super pomoc :) Dla mnie to raczej skrzydłowy niż napastnik, mam nadzieję że zwiększy tam rywalizację.

Iliev juz z wygladu widac ze w kasze sobie dmuchac nie da.

I dobrze tej druzynie potrzeba ludzi z agresją bo takich u nas w zasadzie nie ma procz Malego.

Co do tego Van Hesselinka to chyba jakies zarty -kontuzja za kontuzja i mysli ze u nas sobie posadke ciepla znajdzie.
Szukac mlodych i ambitnych a nie emerytow.

Donki 11.06.2011 00:26

Po piersze pisz normalnie. Po drugie w Wisle jest kadrowicz. Po trzecie co Wisła miała z tego, że było duzo reprezentantów ? - LM brak.

adamsubaru 11.06.2011 00:31

Franciszkowi chodziło o to, że po Euro inne kluby zarobią więcej na piłkarza bo sie tam wypromują a piłkarze Wisły nie, no niech powołałby Małeckiego a wierzż, że on we Wiśle zostanie

Przemoo 11.06.2011 00:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz (Post 1108761)
Któryś z forumowiczów, nie pamiętam kto, wykonał kawał dobrej roboty i wyciągnął w kontekście Ilieva następujący mecz:
http://www.youtube.com/watch?v=AozII9XxMww

Zobacz sobie początek spotkania - w 2min 40s i w 7min 50s. Myślę ze to będzie odpowiedz na Twoje pytanie.

no gra w siatkówkę to średnio za tym przemawia, a tak wywracał ludzi nawet Boguski, ale rzeczywiście walczy bardzo dynamicznie o piłke, i czasem niezrównoważony wyraz twarzy ma. Poza tym jest Niko Bellickiem, więc Mały mu chyba rzeczywiście nie zrobi nic :-D. Mam mam nadzieję, że jutro będzie niespodzianka jakaś:)

karas1983 11.06.2011 01:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1108792)
Znowu jakiś "połamany weteran" z Holandii na naszym celowniku (Vennegoor of Hesselink). Mam nadzieję że pójdzie się leczyć na Cypr.

Skąd te info?

wujekWojtek 11.06.2011 02:36

Na 2x45 minut podają, że ich źródłem są wiślackie fora, po których krążą plotki o Hesselinku i koło się zapętla ;D

Ogryzek 11.06.2011 05:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez karas1983 (Post 1108825)
Skąd te info?

Że połamany? W ostatnim sezonie w lidze austriackiej zagrał raptem w 5 meczach z powodu kontuzji. A młodzieniaszkiem już nie jest.

BTW
Co nas obchodzi reprezentacja? Wisła a kadra to dwie różne rzeczy. Zmierzamy w stronę Arsenalu (czy tego chcemy czy nie):)
Ponadto brak Polaków w Wiśle trzeba rozpatrywać w kategorii czy to korzystne dla Wisły czy nie, a nie czy to korzystne dla reprezentacji polski. To nie ten wątek prowokatorze cudaku czy jak ci tam.

Mixu 11.06.2011 06:11

Bardzo się cieszę że przyszedł Iliev i mam nadzieję że sie okaże lepszy niż Kirm. Kirm mimo że statystyki miał bardzo dobre w tym sezonie to jednak był bardzo chimeryczny i psuł wiele akcji, czy też je wstrzymywał co doprowadzało mnie do szewskiej pasji. Kirm to miękki gracz, Iliev z tego co widziałem to przebojowy skurczybyk. Liczę na niego.

willow 11.06.2011 06:33

Ja też bym wolał młodszych i perspektywicznych, na których można zarobić. Tyle, że tacy... kosztują. A to najwyraźniej naszej "górze" już się tak bardzo nie podoba. Może wolą ściągnąć doświadczonych i tańszych, awansować do LM, tam zarobić porządną kasę i wtedy zainwestować w przyszłościowych graczy?

Jak już wcześniej pisałem, podpisywanie trzydziestoparolatków na rok/dwa nie jest sposobem na budowanie mocnych fundamentów. To ewidentnie dorywcza i krótkowzroczna polityka. Skoro my to widzimy, widzi to pewnie i nasz zarząd i sztab trenerski, więc pewnie mają coś w zanadrzu. Nie wierzę, żeby chcieli budować potęgę Wisły na bazie oddziału geriatrii...

filip123 11.06.2011 06:56

Dorze rozkminiasz . Coś czuję , że dzis moze byc wiecej pilkarzy przedstawionych bo maloposka.tv relacje preprowadza t ocos musi być ;d

jacula 11.06.2011 07:03

gdzie to idzie obejrzec dzisiaj? na Orange info?

Semper Fidelis 1985 11.06.2011 08:23

Cytat:

Małopolska.TV zaprasza w sobotę na wiślackie przedpołudnie. O godzinie 11:00 przeprowadzimy transmisję ze spotkania Roberta Maaskanta z dziennikarzami. Następnie o 11:30 za pośrednictwem naszej e-telewizji będzie można obejrzeć na żywo prezentację nowego napastnika Wisły Ivicy Ilieva oraz spotkanie ze Stanem Valckx’em.
http://www.malopolskatv.pl/przedpoludnie-z-wisla/

zibi2000 11.06.2011 08:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Semper Fidelis 1985 (Post 1108839)
Dziś się więcej dowiemy, będzie wiadomo czy wykupili Chaveza Cikosa Sivakowa czy Riosa, bo jeśli kogoś z nich nie wykupili to nie pojawi się na badaniach, bo po co? dobrze rozkminiam?

O Chavezie to się w ten sposób nie dowiemy, bo gra w Złotym Pucharze CONCACAF, więc nawet jak podpisał, to go nie będzie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:21.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl