![]() |
Cytat:
panika, euforia, nerwowość, depresja, radość, stres i tak w kółko .... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bzdura w mediach.sam moge napisaĆ artykuŁ typu:szaŁachowski w wiŚle?albo coŚ takiego!ja dalej czekam na oficjalne info i tyle!
|
Cytat:
do artykułów cza miec fantazje |
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=20244
to chyba nie jest tak źle... Jak to prawda można by było przeprowadzić konieczne wzmocnienia mimo problemów ze stadionem... a Jak chodzi o te prezentacje to jedna osoba na forum napisała , że Smok Wiślacki z FB tak napisał. Okazało się, że to żaden wiślacki Smok nie jest :D |
Cytat:
|
Heh, to może będzie narzucona odgórnie przez Cupiała zgoda z Zagłębiem ;)
|
Dziś piątek, jutro piłkarze zaczynają przygotowania. Od razu nie mówię że narzekam na brak transferów, ale klub powinien już coś ogarnąć i chodź jednego grajka nam przedstawić. Im wcześniej tym lepiej dla trenera.
|
Mam nadzieje, ze ta nowa informacja Honduraskich mediow o wykupieniu Chaveza to prawda.
|
Ivica Iliev piłkarzem Wisły Kraków
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wisly_krakow/ |
Oby telenowela z Osmanem sie skonczyla,bo Onetowi konczą sie ligi do ktorych mozna by go jescze upchnąć....
Teraz ciekawe co dalej,bo potrzeby mamy,a ten sklad na puchary jest za cenki. Mysle ze Stan ma jakich kandydatow ,bo z tym co jest to nawet grupa LE jest wątpliwa. P.S Jedne kroczek juz jest-Iliev nasz :) |
Ciekawe czy przyszedł jako konkurencja dla Gienka czy dla Kirma i Małego?
|
Napisali że pokażą go jeszcze na specjalnej konferencji w sobotę.
To może przyjdzie do nas jeszcze jakiś grajek w ten weekend . Albo nawet 4 obrońców ..... |
Cytat:
|
dla Kirma chyba mnie sie zdaje oraz moze alternatywa na wypadek abstencji Genka?
|
Typuje go jako alternatywe dla Kirma - bo Patryk jak dla mnie jest nie do ruszenia. Mały chyba sam siebie moze posadzic na lawce
|
W oczekiwaniu na oficjalne potwierdzenie Ivicy w Wiśle (o czym od wczoraj trąbi serbska prasa) poczytałem kilka stron tamtejszego forum. Ogólnie ton wypowiedzi jest taki, że szkoda, że odchodzi, że mógłby pograć jeszcze rok lub dwa. Takie wypowiedzi kibiców rokują dobrze, aczkolwiek oczywiście nie są żadną gwarancją dobrej gry Ivicy w Wiśle. Gorzej by było, gdyby ton wypowiedzi był w stylu, dzieki za wszystko, ale Twój czas już minął.
Ps. Może to nie tutaj, ale serbska prasa pisze, ze Partizan zagiął parol na naczelnego nurka ekstraklasy, ale, tu cytat z tłumacza google "Legion hamuje Radovic":-D |
Świetny skrzydłowy i niezły napastnik, należy się cieszyć, że wreszcie potwierdzili ten transfer.
Czekam na więcej. :) |
http://www.youtube.com/watch?v=4ILKzoJEPJ8
chyba będą z niego ludzie :> Oby się szybko wkomponował, powodzenia! |
p.s.
grecki (koine) tatuaż na prawej ręce: lew :-) |
Jest promyczek słońca :) Oby to był tylko początek.
|
No tak jak myślałem , czekamy na więcej
|
Coś mi się wydaje, że Mały nie będzie mieć tyle odwagi, aby po nim jeździć jak po np. Kirmie :)
|
Cytat:
Cytat:
Ludzie z charakterni są nam potrzebni. |
Cytat:
|
Z tego co juz zdazyl powiedziec,raczej czuje sie lewo-skrzydlowym ,lub cofnietym napastnikem-co do koncepcjii Genkova na szpicy zapowiada to rozne warianty gry do wymyslenia dla Maaskanta.
|
ciekawi mnie Kirm na środku, mam nadzieję że w jakimiś sparingu Maaskant go tam ustawi ;)
|
Maskaant często podkreśla że ceni sobie uniwersalnych piłkarzy nie przywiązanych do konkretnej pozycji więc można się spodziewać że takich będziemy sprowadzac.
Ale spokojnie panowie :D nie napalajcie się tak na jutrzejszy dzień pewno oficjalnie przedstawia Ilieva i potwierdzą wykupienie Chaveza kadra będzie skompletowana do 12 lipca pewno. |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...isle_i_krakow/
wywiad z Ivica wyglada na to ze to pozycja Kirma/Maleckiego |
Cytat:
Nasi ofensywni pomocnicy: 1. Maor Melikson 2. Łukasz Garguła 3. Tomas Jirsak 4. Daniel Brud 5. Krzysztof Mączyński (powrót z wypożyczenia) 6. Kamil Rado (powrót z wypożyczenia) Trzeba będzie, więc zdecydować kogo wypożyczyć, a komu dać szansę. |
Cytat:
Niewypał.. czy jak to inaczej nazwać? Wiem wiem.. kontuzja ^^ |
Czyli tam to mamy prawie jak Barca... 6 zawodników na 1 pozycję, bo my gramy 2 defensywnych ( Sobol i Wilk) i 1 ofensywnym (Melikson).
|
ja bym dał szanse Gargule. Zieńczuk tez był skreślany a potem odpalił wiec dajmy mu szanse na kolejny sezon niech udowodni ze jest przydatny do Wisły.
|
niech wszyscy przepracują okres przygotowawczy, pokażą się w sparingach - będziemy wtedy mogli każdego oceniać :)
|
No i jeden transfer ukoił całą brać forumową. Czekam na więcej !
|
Z wyglądu i sposóbu gry przypominał mi Marcina Zająca z najlepszych lat gry . Można powiedziec że obaj bazowali/ bazują na szybkości , prostych zwodach , przyśpieszeniu i próbach strzałach z dystansu . Myśle że to w czym może mieć przewage to psychika , którą zając miał katastrofalną .
Co tez wazne , ograny w bundeslidze i zasmakowal ligi mistrzow . Bedzie wzmocnieniem , czekamy na nastepnych! |
אלופת פולין וקבוצתו של מאור מליקסון, ויסלה קראקוב, רוצה לצרף לשורותיה את חלוץ נבחרת ישראל ושרלרואה הבלגית, דודו ביטון. Polskich mistrzów światła Mlixon jego grupy, Wisła Kraków, chcesz dołączyć do swoich szeregach i pionierem izraelskiej drużyny Charleroi w Belgii, Dudu Biton. נציגים של הקבוצה הפולנית כבר הביעו התעניינות רצינית בשחקן ורוצים לצרף אותו לקראת תחילת האימונים ב-10 ביוני. ביטון עצמו אמר: "זה מאוד מחמיא לי שקבוצה כזאת רוצה אותי. עכשיו רק צריך לחכות ולראות איך זה יתפתח". Polska grupa przedstawicieli już wyraziła poważne zainteresowanie graczem i chcesz przyłączyć się do rozpoczęcia szkolenia w dniu 10 czerwca:. Bitton sam powiedział: "To bardzo pochlebne mi, że grupa która chce mnie rozwijać. Teraz tylko czekać i zobaczyć jak to." |
Cytat:
|
Cytat:
Można coś więcej o tym Bittonie? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl