Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

lazy 10.06.2011 14:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maxurd (Post 1108487)
Naprawdę coś mnie trafi. Najpierw Cikos jest ulubionym celem forumowych malkontentów, którzy widzą w chłopaku źródło wszystkich porażek klubu, teraz kiedy odchdzi nagle okazuje się, że wypuszczamy z ręki wyszlifowany brylant... Babskie fochy... Nie da się tego czytać. Naprawdę.

W temacie. Wielkiego płaczu po słowaku u mnie nie będzie. Co prawda zaliczałem się raczej do jego zwolenników, ale sądzę też, że nie będzie wielkim problemem znalezienie lepszego zawodnika.

100 % racji i jeszcze dodam, że prawie całe forum zachowuje się jak kobieta w różnych stadiach okresu. Przy czym tutaj kulminacja przypada na okienko transferowe....
panika, euforia, nerwowość, depresja, radość, stres i tak w kółko ....

szczepans21 10.06.2011 14:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lazy (Post 1108540)
100 % racji i jeszcze dodam, że prawie całe forum zachowuje się jak kobieta w różnych stadiach okresu. Przy czym tutaj kulminacja przypada na okienko transferowe....
panika, euforia, nerwowość, depresja, radość, stres i tak w kółko ....

podobnie jak wcześniej..wszyscy łapią co ktoś wymyśli napisze i już się nakręca spirala ..wystarczy przypomnieć RvN...

letischoo 10.06.2011 15:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WislaOnly (Post 1108462)
Bo nikt mu nie dał szansy, chłopak moim zadaniem przydałby się, ale pod warunkiem, że dali by mu pograć, co my tak naprawdę o nim wiemy??!!!

wiemy że póki co miał 3 klarowne sytuacje sam na sam - Podbeskidzie, Zagłebie i coś jeszcze - i 3 razy strzelał podcinką - 1 raz weszło. W River strzelił zaledwie 4 bramki czyli nie jest typowym napastnikiem... ale wg mnie gdyby się ograł byłby przynajmniej mocnym rezerwowym... nie jest szybki ale ma niezłą technike... jest także cholernie drogi;/ i ma także "zaledwie" 22 lata...;)

markowywislak 10.06.2011 15:30

Bzdura w mediach.sam moge napisaĆ artykuŁ typu:szaŁachowski w wiŚle?albo coŚ takiego!ja dalej czekam na oficjalne info i tyle!

CMSNero 10.06.2011 15:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez markowywislak (Post 1108561)
Bzdura w mediach.sam moge napisaĆ artykuŁ typu:szaŁachowski w wiŚle?albo coŚ takiego!ja dalej czekam na oficjalne info i tyle!

chyba do podawania pilek :rotfl:

do artykułów cza miec fantazje

JarekTSW 10.06.2011 15:43

http://www.wislaportal.pl/news.php?id=20244

to chyba nie jest tak źle... Jak to prawda można by było przeprowadzić konieczne wzmocnienia mimo problemów ze stadionem...

a Jak chodzi o te prezentacje to jedna osoba na forum napisała , że Smok Wiślacki z FB tak napisał. Okazało się, że to żaden wiślacki Smok nie jest :D

Vuko 10.06.2011 15:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JarekTSW (Post 1108568)
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=20244

to chyba nie jest tak źle... Jak to prawda można by było przeprowadzić konieczne wzmocnienia mimo problemów ze stadionem...

a Jak chodzi o te prezentacje to jedna osoba na forum napisała , że Smok Wiślacki z FB tak napisał. Okazało się, że to żaden wiślacki Smok nie jest :D

Teraz już wiadomo dlaczego tak chuchano i dmuchano z tymi oprawami, dopingiem, itp. Zawsze tusk mógłby spieprzyć Cupiałowi kontrakt z KGHM.

Bialix 10.06.2011 16:00

Heh, to może będzie narzucona odgórnie przez Cupiała zgoda z Zagłębiem ;)

sayek89 10.06.2011 16:03

Dziś piątek, jutro piłkarze zaczynają przygotowania. Od razu nie mówię że narzekam na brak transferów, ale klub powinien już coś ogarnąć i chodź jednego grajka nam przedstawić. Im wcześniej tym lepiej dla trenera.

mitmichael 10.06.2011 17:59

Mam nadzieje, ze ta nowa informacja Honduraskich mediow o wykupieniu Chaveza to prawda.

misieq 10.06.2011 18:28

Ivica Iliev piłkarzem Wisły Kraków
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wisly_krakow/

Wojtas 10.06.2011 18:34

Oby telenowela z Osmanem sie skonczyla,bo Onetowi konczą sie ligi do ktorych mozna by go jescze upchnąć....

Teraz ciekawe co dalej,bo potrzeby mamy,a ten sklad na puchary jest za cenki.

Mysle ze Stan ma jakich kandydatow ,bo z tym co jest to nawet grupa LE jest wątpliwa.

P.S Jedne kroczek juz jest-Iliev nasz :)

riv 10.06.2011 18:37

Ciekawe czy przyszedł jako konkurencja dla Gienka czy dla Kirma i Małego?

michi96d 10.06.2011 18:38

Napisali że pokażą go jeszcze na specjalnej konferencji w sobotę.
To może przyjdzie do nas jeszcze jakiś grajek w ten weekend .
Albo nawet 4 obrońców .....

pawelo84 10.06.2011 18:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dean (Post 1108644)

To będzie spore wzmocnienie. Zawodnik ograny, szybki, przebojowy do tego skuteczny.

CMSNero 10.06.2011 18:40

dla Kirma chyba mnie sie zdaje oraz moze alternatywa na wypadek abstencji Genka?

mitmichael 10.06.2011 18:40

Typuje go jako alternatywe dla Kirma - bo Patryk jak dla mnie jest nie do ruszenia. Mały chyba sam siebie moze posadzic na lawce

Elefant 10.06.2011 18:41

W oczekiwaniu na oficjalne potwierdzenie Ivicy w Wiśle (o czym od wczoraj trąbi serbska prasa) poczytałem kilka stron tamtejszego forum. Ogólnie ton wypowiedzi jest taki, że szkoda, że odchodzi, że mógłby pograć jeszcze rok lub dwa. Takie wypowiedzi kibiców rokują dobrze, aczkolwiek oczywiście nie są żadną gwarancją dobrej gry Ivicy w Wiśle. Gorzej by było, gdyby ton wypowiedzi był w stylu, dzieki za wszystko, ale Twój czas już minął.

Ps. Może to nie tutaj, ale serbska prasa pisze, ze Partizan zagiął parol na naczelnego nurka ekstraklasy, ale, tu cytat z tłumacza google "Legion hamuje Radovic":-D

rozan 10.06.2011 18:59

Świetny skrzydłowy i niezły napastnik, należy się cieszyć, że wreszcie potwierdzili ten transfer.

Czekam na więcej. :)

CH. 10.06.2011 19:01

http://www.youtube.com/watch?v=4ILKzoJEPJ8

chyba będą z niego ludzie :> Oby się szybko wkomponował, powodzenia!

rozan 10.06.2011 19:02

p.s.
grecki (koine) tatuaż na prawej ręce: lew :-)

Grzadq 10.06.2011 19:05

Jest promyczek słońca :) Oby to był tylko początek.

Teqcontroller 10.06.2011 19:09

No tak jak myślałem , czekamy na więcej

gianbuffon 10.06.2011 19:14

Coś mi się wydaje, że Mały nie będzie mieć tyle odwagi, aby po nim jeździć jak po np. Kirmie :)

Mario Nh 10.06.2011 19:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez glazik (Post 1108690)
Nie pij do mnie nie zaczolem tego tematu.. a jesli chodzi o wiki to statystyki nie sa wpisane na chybil trafil.. tylko jest wyraznie napisanailosc rozegranych meczow w jakich barwach i ile goli... jesli chodzi o napastniqw nic wiecej mnie nie interesuje.. niedowiarek zawsze moze poszukac w innym zrudle informacji i porownac dane co juz zrobilem wiec pusc na luzzzz. pozdr

To raczej taki skrzydłowy który robi dużo szumu, nie napastnik, typowy snajper.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gianbuffon (Post 1108692)
Coś mi się wydaje, że Mały nie będzie mieć tyle odwagi, aby po nim jeździć jak po np. Kirmie :)

Dobre, dobre ;)
Ludzie z charakterni są nam potrzebni.

tofik 10.06.2011 19:33

Cytat:

Może nie będzie musiał. Mam nadzieję, że Iliev okaże się wzmocnieniem. Potrzeba nam siły przebicia z przodu. Tak samo jak jakości w defensywie. Zdecydowanie czas na jakieś nowe nazwiska na bokach obrony.

Wojtas 10.06.2011 19:57

Z tego co juz zdazyl powiedziec,raczej czuje sie lewo-skrzydlowym ,lub cofnietym napastnikem-co do koncepcjii Genkova na szpicy zapowiada to rozne warianty gry do wymyslenia dla Maaskanta.

TOMEK 11 10.06.2011 19:58

ciekawi mnie Kirm na środku, mam nadzieję że w jakimiś sparingu Maaskant go tam ustawi ;)

fcb4 10.06.2011 20:00

Maskaant często podkreśla że ceni sobie uniwersalnych piłkarzy nie przywiązanych do konkretnej pozycji więc można się spodziewać że takich będziemy sprowadzac.

Ale spokojnie panowie :D nie napalajcie się tak na jutrzejszy dzień pewno oficjalnie przedstawia Ilieva i potwierdzą wykupienie Chaveza kadra będzie skompletowana do 12 lipca pewno.

sportnh 10.06.2011 20:01

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...isle_i_krakow/

wywiad z Ivica

wyglada na to ze to pozycja Kirma/Maleckiego

kacpaw91 10.06.2011 20:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TOMEK 11 (Post 1108710)
ciekawi mnie Kirm na środku, mam nadzieję że w jakimiś sparingu Maaskant go tam ustawi ;)

Mnie też. Mimo, iż na pozycji ofensywnego pomocnika mamy sporo zawodników to tylko Melikson tam nie zawodzi.

Nasi ofensywni pomocnicy:
1. Maor Melikson
2. Łukasz Garguła
3. Tomas Jirsak
4. Daniel Brud
5. Krzysztof Mączyński (powrót z wypożyczenia)
6. Kamil Rado (powrót z wypożyczenia)

Trzeba będzie, więc zdecydować kogo wypożyczyć, a komu dać szansę.

vodzu91 10.06.2011 20:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kacpaw91 (Post 1108717)

Trzeba będzie, więc zdecydować kogo wypożyczyć, a komu dać szansę.

A komu powiedzieć do widzenia..? Łukasz Garguła- czy wy też uważacie, że to co najlepsze już w Wiśle pokazał?

Niewypał.. czy jak to inaczej nazwać? Wiem wiem.. kontuzja ^^

sovinho_02 10.06.2011 20:13

Czyli tam to mamy prawie jak Barca... 6 zawodników na 1 pozycję, bo my gramy 2 defensywnych ( Sobol i Wilk) i 1 ofensywnym (Melikson).

SWEET_83 10.06.2011 20:16

ja bym dał szanse Gargule. Zieńczuk tez był skreślany a potem odpalił wiec dajmy mu szanse na kolejny sezon niech udowodni ze jest przydatny do Wisły.

krkgiba 10.06.2011 20:19

niech wszyscy przepracują okres przygotowawczy, pokażą się w sparingach - będziemy wtedy mogli każdego oceniać :)

arth_ur 10.06.2011 20:26

No i jeden transfer ukoił całą brać forumową. Czekam na więcej !

Karherop 10.06.2011 20:33

Z wyglądu i sposóbu gry przypominał mi Marcina Zająca z najlepszych lat gry . Można powiedziec że obaj bazowali/ bazują na szybkości , prostych zwodach , przyśpieszeniu i próbach strzałach z dystansu . Myśle że to w czym może mieć przewage to psychika , którą zając miał katastrofalną .

Co tez wazne , ograny w bundeslidze i zasmakowal ligi mistrzow . Bedzie wzmocnieniem , czekamy na nastepnych!

PODpalacz 10.06.2011 20:48

אלופת פולין וקבוצתו של מאור מליקסון, ויסלה קראקוב, רוצה לצרף לשורותיה את חלוץ נבחרת ישראל ושרלרואה הבלגית, דודו ביטון.
Polskich mistrzów światła Mlixon jego grupy, Wisła Kraków, chcesz dołączyć do swoich szeregach i pionierem izraelskiej drużyny Charleroi w Belgii, Dudu Biton.
נציגים של הקבוצה הפולנית כבר הביעו התעניינות רצינית בשחקן ורוצים לצרף אותו לקראת תחילת האימונים ב-10 ביוני. ביטון עצמו אמר: "זה מאוד מחמיא לי שקבוצה כזאת רוצה אותי. עכשיו רק צריך לחכות ולראות איך זה יתפתח".
Polska grupa przedstawicieli już wyraziła poważne zainteresowanie graczem i chcesz przyłączyć się do rozpoczęcia szkolenia w dniu 10 czerwca:. Bitton sam powiedział: "To bardzo pochlebne mi, że grupa która chce mnie rozwijać. Teraz tylko czekać i zobaczyć jak to."

Przemoo 10.06.2011 20:48

Cytat:

powiedzcie mi czemu uważacie, że z niego taki harpagan? już któryś raz ktoś piszę, że twardziel i Małecki się go będzie bał?

Voin 10.06.2011 20:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PODpalacz (Post 1108735)
אלופת פולין וקבוצתו של מאור מליקסון, ויסלה קראקוב, רוצה לצרף לשורותיה את חלוץ נבחרת ישראל ושרלרואה הבלגית, דודו ביטון.
Polskich mistrzów światła Mlixon jego grupy, Wisła Kraków, chcesz dołączyć do swoich szeregach i pionierem izraelskiej drużyny Charleroi w Belgii, Dudu Biton.
נציגים של הקבוצה הפולנית כבר הביעו התעניינות רצינית בשחקן ורוצים לצרף אותו לקראת תחילת האימונים ב-10 ביוני. ביטון עצמו אמר: "זה מאוד מחמיא לי שקבוצה כזאת רוצה אותי. עכשיו רק צריך לחכות ולראות איך זה יתפתח".
Polska grupa przedstawicieli już wyraziła poważne zainteresowanie graczem i chcesz przyłączyć się do rozpoczęcia szkolenia w dniu 10 czerwca:. Bitton sam powiedział: "To bardzo pochlebne mi, że grupa która chce mnie rozwijać. Teraz tylko czekać i zobaczyć jak to."

Skąd to info?
Można coś więcej o tym Bittonie?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:33.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl