![]() |
Cytat:
|
Cytat:
;) Rozumiem ze to prawdopodobnie Twoj ulubiony zawodnik, ale bez przesady |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gorzej jak nas Grosik zniszczy w sobotę ;)
No ale do zimy to ten temat jest tylko o wolnych obrońcach. |
Cytat:
|
Cytat:
Podobne przemyślenie mnie naszło :) Nie wiedziałem, że gdzieś daleko na wschodzie biega taki brylant. |
Cytat:
|
Cytat:
|
To jest przeciętny kopacz. Tylko tacy grają w tej lidze. Nie ma się czym zachwycać, bo przy kontaktach Valckxa możemy trafić wolnego piłkarza, który będzie od niego lepszy.
|
ta napinka przed meczem na szczycie
|
Ten 'przecietny kopacz' tydzien temu w pojedynke rozwalił Lecha :)
Powiedzcie mi, ktory to z naszych swietnych grajkow jest obecnie lepszy od Grosickiego? :> |
Moim osobistym zdaniem Grosicki to naprawde dobry pilkarz ale jezeli jego forma zwyzkuje w ostatnim czasie a on niema zamiaru zostawic naszej kopanej ligi dla lepszej to ja dziekuje. Jak dla mnie czeka tylko na dobry kontrakt w polsce i tyle, troszke wiecej ambicji grosik.
|
Tylko że Grosicki rozegra jeden znakomity mecz na 10, 4 dobre, reszta go nie widac.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie jestem sfrustrowany ( ale tak najłatwiej przecież zbić krytykę ), co najwyżej zniesmaczony i czasami po prostu zły. Co więcej - uważam, że jako kibic Wisły mam ku temu podstawy. A wizje Twoje, maci0sia czy zbymaka obchodzą mnie niewiele - liczą się fakty. A te są dla nas bardzo przykre - po zakończonej wyprzedaży mamy spaloną ziemię, nieprzygotowany, niezgrany, ba - niekompletny ( PO ZAKOŃCZENIU OKIENKA ) zespół, który gra koszmarnie. EDIT: Pomijając już, że to niewłaściwy temat, żeby rozmawiać o Grosickim, to on ma jedną dyskwalifikującą wadę - silne uzależnienie od hazardu. Dlatego właśnie pozbyli się go w Legii - żeby go uratować przed kompletnym stoczeniem się. Chłopak może jakoś funkcjonować na zadupiu, gdzie pokus zbyt wielu nie uświadczysz. U nas mógłby mieć poważne problemy. Zwłaszcza, jeżeli trafiłby w nieodpowiednie towarzystwo ( a jest w Wiśle z kim obstawiać czerwone ). Jest powód, dla którego o Grosickiego nikt się nie bije, mimo, że na nasze warunki to niezły kopacz. Dlaczego nie sięgnie po niego Groclin albo Amica? Czemu nie wróci do Legii? Wystarczy nam jeden Sypniewski. |
A propos tansferu Juniora Diaza do Brugge, to Wisła zgarnęła za ten transfer 750 tys. Euro (prawdopodobnie płatne w dwóch ratach). Skąd wiem wolę nie pisać bo znowu bana dostane.
Dziękuję za uwagę. |
W Jadze Grosicki dobrze gra, mały klub nie ma ciśnienia, dobra atmosfera, jest tam kimś. Obawiam się, że gdyby przyszedł do Wisły mogłby się zacząc odzywać stare problemy, stare pokusy. Dlatego niech lepiej zostanie w Jadze.
|
Właściciel Jagi jest właścicielem największych klubów w Białymstoku, także Grosik nie ma jak uciec przed nim ze smyczy. W Białym jak Grosicki piwo kupi to za godzine dzwoni do niego ktoś z klubu z pytaniem czy za szybko go nie wypił. Kibice Jagi sami dzwonią do klubu z newsem, że Grosickiego na mieście widziano. Dlatego jeszcze numerów w Białymstoku nie wywinął. Jak przejdzie gdzieś gdzie nie ma takiego nadzoru to stoczy się tak jak w Warszawie.
|
Może za to łoi ostro w domu. Ale nie, z pewności pani z monopolowego by dała cynk w klubie.
|
Jakby się Grosicki z małym skumplowali, nie byłoby mocnych zarówno na boisku jak i poza nim :)
|
Cytat:
|
No to przy cichaczem przemyconej do mieszkania flaszeczce, grzmoci w kasynach online.
Olśniło mnie dzisiaj, że ksywa "Grosik" odwołuje się nie tyleż do nazwiska, co stanu konta. No i mów, że wszyscy przychodzą zabombieni na trening. |
Cytat:
Podobnie - wielu z naszych piłkarzy miało mniej lub bardziej przejściowe przygody z kasynem w tle. Czym innym jest jednak zwykła głupota, a czym innym - uzależnienie. Chłopak już raz próbował popełnić samobójstwo. Zresztą, mamy na tym polu swoje własne problemy, nie trzeba ich jeszcze pogłębiać. |
Cytat:
|
Golański w Wiśle,Polonii lub Koronie
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...wiadomosc.html Kolejnymi kandydatami do gry w Wiśle według "SE" mają być 28-latek z Serbii i 30-latek z Brazylii. Ich nazwiska nie zostały jednak ujawnione. |
*AYALA - Jestes tutaj od 2006 roku, a nie wiesz, ze nie jest to dział na tego typu sprawy. Przegląd Sportowy to loteria, wrzuc to do dzialu Nibylandia
|
Cytat:
- Bojan Neziri - Nino Pekaric 30-letni brazylijscy defensorzy bez kontraktu: - Vinicius Bergantin - Anderson Cleber - Flavio Pinto - Edinho - Rafael Pereira |
Użytkownik, który puścił wczoraj tę plotę w obieg zaznaczał jeszcze, że Ci tajemniczy piłkarze maja za sobą karierę reprezentacyjną.
Swoja drogą chciałem pozdrowić wszystkich czytajacych to "dziennikarzy", którzy poprzez zdobywanie informacji rozumieja czytanie forów internetowych i zrzynanie z nich. Czesc chłopaki, gratuluje dobrej roboty! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl