![]() |
Cytat:
Polsat pokazuje mecze środowe+mecze polskich zepołów(z zastrzeżeniem, że to kanał otwarty).Czyli jeśli Wisła będzie grała we wtorek, to pokażą wtedy 2 mecze, także ten środowy. |
Cytat:
|
Nie możemy trafić na Borussię w grupie.
|
Cytat:
|
witam, mam pytanie o bilety... tzn na mecz z apoelem oczywyście... podobno jakieś jaja tam się dzieją, tzn w kolejkach. wie ktoś coś na ten temat, bo ja mam bilet od wczoraj jako karnetowiec...
|
Cytat:
|
Ludzie! Przed nami 2 bardzo ciężkie mecze a wy już piszecie z kim zagramy, BVB w koszyku razem z nami. Ogarnijcie się jeszcze.
|
Ech taka dyskusja z kim zagramy i na jakim stadionie póki co jest pozbawiona sensu.
Jeszcze nie awansowaliśmy i jeśli myślicie ,że Apoel jest ogórkiem , który załatwimy już w pierwszym meczu na R22 to możecie się rozczarować. Awans jest możliwy ,ale niekoniecznie musimy awansować. Jeśli tak się stanie to możemy się martwić z kim zagramy i na jakim stadionie. |
A skończy się tak, że zagracie w grupie, ale... LE. I na nic będzie ta cała dyskusja :)
|
Cytat:
Dlatego ....a nie rozumiem tego typu rozkminek.Wprawdzie zaraz po losowaniu byłem w euforii, to jednak z dnia na dzien jestem coraz mniej pewny piłkarskiego raju.Za dużo się o nim mówi, a los lubi okrutny.Sami na własnej skórze przekonaliśmy się o tym z PAO. |
Cytat:
|
Cytat:
Wszystkie kasy działały. http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...em_z_apoel_em/ i info o transmisjach: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...acie_i_nsport/ |
Proszę was, dopingujcie Wisłę na maxa! To jest teraz naszym piłkarzom bardzo, bardzo potrzebne!
|
Ta powyższa prośba o doping uzasadniona - skoro APOEL zamówił 1600 biletów pewnie tylu ich przybędzie, a każdy siedzący w temacie wie, jak dopingują Cypryjczycy. Wiem, że to nie tamat o dopingu ale trzeba się będzie naprawdę sprężyć żeby całkowicie zagłuszyć gości.
|
Ja jestem ciekaw jak Apoel sobie poradzie z taką taktyka jaką zastosowaliśmy w meczu z Litexem żę będą mieli mało przestrzeni do grania. Jak oglądałęm ich 2 ostatnie mecze z necie to rywale pozostawiali im takie wyrwy na boisku że mogli sobie biegać gdize chcieli a bramki były stracone w frajerski sposób.Piszcie jak chcecie ale wedłóg mnie Apoel jest minimalnie lepszy od Litexu z tego powodu że ma jakieś doświadczenie na arenie międzey narodowej.
|
Dziś jak byłem po bilet to kolejka jak byśmy grali z Barcą, Manchesterem czy innym gigantem... Ale to nas czeka w grupie LM...
|
Na szczęście bilet kupiłem dzien wczesniej, bo stac w tych kolejkach to oszalec mozna. A wszyscy "kibice" Wisły ktorzy chodz na el.LM powinni przyjsc w sobote na Zagłębie!
|
Z kumplami doszliśmy do wniosku jak rozwiązać, problem ze stadionem. Należy dogadać się z UEFA, że np pierwsze 2 lub nawet 3 mecze zagramy na wyjeździe.
|
Cytat:
To nie PZPN, czy Ekstraklasa, poza tym jesteśmy za ciency, żeby cokolwiek ugrać. |
Cytat:
Jednakże nie rozumiem tej zawieruchy ze stadionem bo w LM grały i grają zespoły które mają stadiony niczym ten z SS przy których stadion na R 22 wygląda jak z innej galaktyki . |
Cytat:
Powtórze jeszcze raz. W przypadku awansu do Ligi Mistrzów będziemy grali przy Reymonta. To bardziej niż pewne. Jak dobrze pamiętam to w czerwcu też nam w gazetach wmawiono, że nie ma szans na czwartą runde przy Reymonta, a jak przyszło co do czego nawet nie było żadnych wątpliwości. |
Ciekawy artykuł o stadionie i ewentualnych perturbacjach
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...64fb3f1f,1,3,3 |
Ludzie przed nami 2 super ciezkie mecze z Apoelem
a tu widze dywagcje czy trafimy na Chelsea i BvB razem do jednej grupy,albo zeby zamienic mecze na wyjazdowe w 2 pierwszych kolejkach.... |
Żebyście się moi drodzy nie rozczarowali.
Taaa, Barcelony, Reale, Borussie, a jeszcze pierwszego meczu z Apoelem nie rozegraliśmy. Oby upadek nie był dla was zbyt bolesny. Co nie znaczy, że ja nie wierzę w drużynę, bo wierzę. Tylko śmieszą mnie wasze dywagacje o LM. |
Witam. Sa jakies limity w kupowaniu biletow przez jedna osobe?
|
Cytat:
|
Cytat:
Możesz kupić 24000 biletów ale na każdy z nich musisz mieć: - imię i nazwisko osoby która wejdzie na ten bilet - PESEL osoby która wejdzie na ten bilet Przy wejściu na trybunę te dane są weryfikowane, tzn. ochrona porównuje powyższe informacje nabite na bilet z dowodem tożsamości. P.S. Jeśli to prawda o limicie to sorki, nie wiedziałem. |
Miejmy nadzieję, że na stadion w środę przybędzie jak najwięcej głośno dopingujących. Trzeba będzie tamtych zagłuszyć. Z Apoelem będzie ciężko, ale musimy ogrywać takie drużyny, jeśli chcemy grać w elicie. Nie ma innego wyjścia.
|
Kartki w kwalifikacjach są przekładane na mecze w fazie grupowej czy liczone od nowa?
Przykładowo Melikson ma teraz żółtko , dostaje kolejne w meczu na Cyprze (czyli w ostatnim w kwalifikacjach) i czy wtedy pauzuje w fazie grupowej LM / LE? |
Nie mogą byc przekładane to by było bez sensu,że gracze drużyn które bezpośrednio awansowały do LM mają czyste konto,a inni mają już na koncie żółte kartki bądź zawieszenia.
|
Wolałem się upewnić.
Na meczu z Zagłębiem Lubin będzie szpieg , o ten : http://en.wikipedia.org/wiki/Predrag_Erak za stroną APOELu. |
pieprzycie... oczywiście że przechodzą, wszystkie rozgrywki europejskie są powiązane, jak wejdziemy do LM i Melikson bd miał 4 kartki po dwumeczu z Apoelem to będzie musiał pauzować w I meczu. Nie dam sobie za to ręki uciąć ale od zawsze tak słyszałem. Wydaje mi się że nic się nie zeruje. Poza tym na potwierdzenie tego drużyny np Barca i ManU i ich zawodnicy którzy po finale mieli 4 kartki to będą pauzować w I meczu grupowym w tym roku.
|
Cytat:
|
Na Fazę Grupową na 100% nie przechodzą, ale jak Maor w pierwszym meczu z APOEL-em dostanie żółtą kartke to w rewanżu niestety nie zagra. Z Fazy Eliminacyjnej do Grupowej kartki nie przechodzą.
EDIT: Zagrożeni są także Osman, Dudu i chyba Sobol. |
Nie chcę niczego sztucznie nakręcać tym bardziej, że do meczu jeszcze prawie tydzień ale...SKORO JEST TO DLA KLUBU I DLA KIBICÓW MECZ DEKADY CZY NAWET 1000-LECIA I WYMAGACIE OD PIŁKARZY 200% ZAANGAŻOWANIA TO TAK SAMO WYMAGAJCIE OD SIEBIE! To będzie dla kibiców prawdziwy test. Pomijam już fakt, że ma być ok 1600 kibiców z Cypru co samo w sobie trochę nakręci atmosferę. Jednak ZNOWU! nawet na młynie będzie masa przypadkowych osób, które nie znają żadnej piosenki/nie chce im się dopingować, to MY-ABG musimy ich zastąpić bez utraty jakości dla dopingu. Ja wierzę, że doping którego jeszcze nie było na tym stadionie na pewno pomoże ten mecz wygrać, a jak ktoś w to nie wierzy to niech 17.08 nie przychodzi na stadion!
Tak na koniec (bez głupiej napinki- pisze to co czuje w środku...) WIŚLACY bądźcie gotowi na kibicowską WOJNĘ!- tego dnia nie można przyjść nieprzygotowanym. Nie da się ludzi sztucznie nakręcać. Pozostaje wierzyć, że każdy wie o co gra i sam wymaga od siebie największej mobilizacji... A więc mam na to jedną radę- żyjcie tym meczem coraz bardziej z dnia na dzień ;) |
Cytat:
Dla mnie te artykuły to tylko próba zwrócenia uwage ludzi, że ze stadionem jest nie tak różowo, to przełozy się na naciski na miasto, a dalej to już wiadomo. Ale koniec końców jak będzie dalej źle to zrobią prowizorke, żeby spełnić wszystkie wymogi UEFA i będziemy grali przy R22. |
Cytat:
10z |
Cytat:
|
Cytat:
pytanie tylko czy przy 3, czy 4 trybunach, bo jak przy trzech to stracimy duzo... |
Cytat:
IV runda jest organizowana prawie na takich samych zasadach co mecze główne LM. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl