![]() |
Zaczynasz przynudzac z tym dostarczaniem ci smiechu. Zwlaszcza ze nic ponad to napisac nie mozesz. Nie weim czy nie umiesz, czy nie wiesz, nie chcesz, czy ci nie wolno.
Coraz blizszy jestem wreczenia ci one way ticket. |
Ups and downs
Cytat:
A póki co, zobaczymy czy utrzymacie obecną kadrę, bo jak na razie to np. Arboleda i Stilić wręcz nie mogą doczekać się lata i transferu. Budowanie wielkiego Lecha trwa już ładnych kilka lat, tylko że zamiast Lecha póki co macie Amicę (tak oficjalnie wypowiadał się wasz wiceprezes), puchary dostaliście w prezencie od Groclinu, a takiego farta w pucharach to wam szczerze zazdroszczę. Cóż, zostaje nam dalej "kompromitować się" w pucharach przeciwko Barcelonie, Realowi, Porto, Interowi, Lazio, a Legii - przeciwko tej samej Barcelonie, Valencii, Schalke, czy Szachtarowi. To przecież pikuś przy waszych "potęgach" klasy Grasshoppers, Austra Wiedeń czy dogorywujący Feyenoord. Słodkich marzeń, jednosezonowy kibicu.:lol: |
skttr...
Z naszej ostatniej pucharowej oprawy też się śmiałes? , bo ona odzwierciedla nasze gorące uczucie względem waszych obydwu klubów . Polski kibic jak chce się z was pośmiać to wchodzi na "stronki dotyczące miasta Wronki ", ew.prokuratury we Wrocku lub też korupcja.pl. Ostatnimi laty byliście raczej łzami zalani, a tu widzę pół roku współżycia "po wroniecku" i zgrywacie największych kozaków. |
Cytat:
@el nuero hah, coż za argumenty 'jednosezonowy kibicu' :) Pominę milczeniem, że miałeś to szczęście kibicowac Wisle w okresie prosperity i nijak nie wiesz jak to jest być ze swoim klubem w chwilach cięższych, niż 8. miejsce w lidze, a teraz rzucasz się jakbyś wygrał LM. Poza tym, nie wiem jak Ty, ale ja wolę wygrywać z GCZ 6:0, niz zbierać tęgie baty od Valencii czy Barcy, żeby móc 'zrównać' się w spektakularnych porażkach z Wisłą czy Legią. Nie jestem ascetą. @darotsok akurat jeśli chodzi o tą anty-oprawę, to przebiliście wszystko, co da się w tej kategorii wymyślić. Była żenująca. :) widzisz, daleko mi od 'kozaczenia' jak to ty nazywasz, wystrczy żebyś sobie przypomniał co wielokrotnie o grze Lecha w tym dziale pisałem. Cieszę się z pierwszego miejsca, co naturalne, ale póki co wątpię jeszcze w wywalczenie MP. Kozaczą osoby na tym forum, i to raczej są to twoi kumple po szalu. Bo nie powiesz mi, że czytając parę, a może nawet paręnaście ostatnich stron tego wątku nie widzisz, że niektóre teorie jakie tutaj się pojawiają na temat GRY Lecha przechodzą momentami granice abstrakcji, nadmiernego uprzedzenia i zaślepienia. |
Oparawa była żenująca? A mnie bardziej żenująca wydawała sie panorama zrujnowanej Warszawy, na która wydaliscie ileś tam tysięcy złotych. Nasza oprawa, ot taka mała docinka, a tak Was oburzyła. Przynajmniej to nie była nasza główna oprawa na najwazniejszym w całym sezonie meczu (z pkt. widzenia Poznaniaków) Tak apropos, farta Lecha w Pucharach, jest takie powiedzenie fortuna kołem sie toczy. Miałem wielką nadzieje,ze dostaniecie w UEFA Tottenham, ten słaby nic nie znaczący angielski klubik, niesety nie udało się. Ale może w przyszłym roku? Życzę Wam wylosowania rywala takiego jak miała Wisła, bo narazie w Pucharach zadnej dobrej druzyny nie ograliscie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dobra to Temat "Ekstraklasa" a nie "Europejskie Puchary..." EOT :) PS: Skkt coś tam... Jezeli uwazasz ze antyoprawa Wisly byla zenujaca to co powiesz o Waszej Anty-Panoramie? |
Skrytybaranie czy jak ci tam, pisząc o Amice na forum Wisły Kraków zgadzasz się z byciem naszym gościem. Pisaliśmy o Amice w temacie pucharowym, cieszyliście się że mamy kompleks czy nie wiadomo co, bo piszemy o was. Teraz znowu boli Amicowców pisanie w naszym temacie Ekstraklasowym.
To nie Wirtualna Polska, czy spotkanie z handlowcem Piotrem R. by wszystkie wroniecko-poznańskie orgazmy przechodziły jak przy Kałuży. |
Cytat:
A kolega skkt... to musi miec bardzo nuzace zycie, skoro kazda wizyta tutaj polepsza mu humor. |
Cytat:
W przeciwieństwie to ich oprawy z meczu z Legią... |
Cytat:
Cytat:
a już pojedynek z Udinese pokazał Wasz "spektakularny" sukces...wkońcu to drużyna pokroju Valencii czy Barcy ;) pozdr |
Tylko czekałem, aż pojawi się kolega brain ze swoim stałym arsenałem tekstów typu: kompleksy, zaślepienie, zawiść, uprzedzenie, ubaw i dostarczanie rozrywki... Tak jakby ciężko było kolesiowi zrozumieć, że nikt tu delikatnie za Amikolechem nie przepada, a co za tym idzie niektóre posty to żarty, złośliwe docinki, lub "skuś baba na dziada". Ale nie, on wie swoje - Boże co za człowiek.
|
Cytat:
|
Zwykle tak jest,że oprawa anty dla twórców jest celna i kumata, a dla "celu" żenująca. Widać wcześniej rzadko kto przeciw Lechowi coś robił i odczuwali tylko to pierwsze.
|
Cytat:
BTW, ostatnio bylo prawie identycznie z Zaglebiem, zdobyli mistrza, to na kazdym forum mozna bylo przeczytac o "Wielkim ZL". A jak cos sie o nich wspomnialo to od razu zazdroscimy i kompleksy |
Cytat:
A jak kolega sktr chce zobaczyć kompleksy, zawiść, nienawiść i ogólną żenadę, to niech odwiedzi dowolne forum Cracovii i poszuka postów na nasz temat. Może zrozumie, że jest różnica między niechęcią a pojęciami, którymi tutaj tak szafujecie. |
Ech, może trzeba założyć temat "Potyczki słowne"? Bo ni cholery nie mogę się doszukać c.dalszego wczorajszej dyskusji o EKSTRAKLASIE
Odnośnie linków z kontrowersyjnymi sytuacjami - też chciałbym je zobaczyć, bo Lewandowskiego łokcia nie widziałem live, w "Szybkiej Piłce" też nie pokazali, ale chyba się faktycznie uwzięli na Wisłę bo widzieli i pokazali "łokieć Głowackiego" bodajże i czerwień (drugą żółtą) dla Marcelo w ostatniej minucie... Więc... linki linki linki... jak ktoś ma (o co chodziło z Lewandowskim) |
Cytat:
|
Eustachy ja nie porównuję bo nie widziałem nigdzie "łokcia Lewandowskiego" bo nie miałem okazji. Jak masz jakiegoś linka to chętnie zobaczę, bo w TVP i na C+ nie widziałem
|
Niestety nie mam linka. Musisz poszukac gdzies indziej. Moze na forum Jagielloni, wszak kilka osob z ich obozu bylo tym zajsciem powaznie zbulwersowanych (np. Franek w pomeczowym wywiadzie).
|
No właśnie sęk w tym że przeglądałem dziś do południa forum Jagi i nie widziałem ani linka, ani nic nie pisali o "łokciu". W sumie narzekali tylko na swoich.. a - i o Arboledzie że spajacował w ostatniej minucie że "niby dostał kuksańca w brzuch"
A o Lewandowskim nawet napisali: Cytat:
|
O w takim razie jakze mi przykro.
Niestety tak to juz jest z tym Canal+, ze nie na wszystkich skladaja donosy, by sprawe rozpatrzono w trybie przyspieszonym, przez co zanosi sie na to, iz na powtorki poczekamy sobie jeszcze tydzien. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Hehehe :) naprawdę nie oglądałem L+ Extra :)
Oglądałem "Szybką piłkę" i na tej podstawie twierdzę że ŁKS - Cracovia mógł mieć "sporo ciekawych momentów" o których piszesz :) |
|
Cytat:
Hah sam bylem ciekaw co sie dzieje z Ecikiem,i teraz wiem ze dalej gra w piłke :) Zycze mu wszystkiego dobrego,pamietam ten jego Ruch Radzionkow i chyba historyczne 6 miejsce w ktoryms tam sezonie w ekstraklasie . Powodzenia Ecik :) |
Nie ma juz takich piłkarzy jak "Ecik" a szkoda...
|
Polonia W. - ŁKS 0-1 do przerwy, ogromna niespodzianka póki co:)
|
ŁKS ogólnie dobrze zaczął tę runde.
Wynik bardzo dobry ^^ |
Oby ŁKS zaczął II połowę tak samo jak skończył pierwszą. Jezeli Polonia dostanie drugą bramę, to już się nie podniesie, jestem o tym przekonany. Jeszcze Jagiellonia urwie punkty Legii dzisiaj i będzie pięknie, jest tylko jedno ale - trzeba jutro wygrać w Bełchatowie.
|
Oby ŁKS po sezonie nie pojechał kolegialnie do Wrocławia.
Przepraszam za brak wiary w ten zespół, ale tak długo byłem oszukiwany, że już nie wierzę w kolejnych "rycerzy wiosny". |
Obejrzę gdzieś w necie ten meczyk ŁKS-KSP? :) Gdzie ?
|
2:0!
No to nam Polonia polegnie???? Chyba ubywa konkurent do mistrzostwa... |
|
dyscopolo juz przegrywa 2-0 z Lks jeszcze dzis jaga wygra i pieknie weekend sie zaczyna http://www.justin.tv/crishd
|
Cytat:
Za wczasu zapytam: poda ktoś linka, gdzie będzie leciała Legia? Z góry dzięki. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl