Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

Berto 24.04.2011 14:18

Chyba się nie zrozumieliśmy. Pierwsza rundę jestem na G i przeważnie chodzę na G2 i nie wiem po prostu jak to jest z przejściem z G5 na pozostałe sektory, z racji tego że był tam sektor gości i trochę inaczej to wygląda niż na pozostałej części trybuny. Naprawdę nie idę pierwszy raz na mecz...:)

didzej132 24.04.2011 14:36

Ja widziałem jak z G5 na G4 przeskakiwali przez te "pleksy" ale na dole bo tam masz tą barierkę i będziesz miał łatwiej .

Berto 24.04.2011 14:55

No jeśli przejście na górze sektora będzie zamknięte to będzie to jedyne wyjście :) dzięki

ero781 24.04.2011 15:47

ludzie bramki na sektor G są obojętnymi tzn że jak ja mam np: karnet na G3 to moge wejśc również bramką G5/G1 i resztą zawsze wchodze G/1 bo nie musze obkrążac tych głupich metalowych domków

Berto 24.04.2011 16:01

I o taką odp. mi chodziło...też mam na G3 i zawsze wchodziłem tym właśnie wejściem, nie wiem dlaczego, z przyzwyczajenia chyba, dlatego po prostu nie wiedziałem czy można skorzystać z innego wejścia. Teraz wszystko jasne, dzięki. Temat uważam za zamknięty.

aNouc 25.04.2011 13:24

Cytat:

Po przerwie świątecznej od wtorku 26 kwietnia ponownie ruszy sprzedaż biletów na mecz Wisły Kraków z Górnikiem Zabrze, który rozegrany zostanie na stadionie im. Henryka Reymana 30 kwietnia o godz. 16:15.

Strefa Kibica, gdzie sprzedawane są bilety, czynna będzie w dni powszednie od godz. 11:00 do godz. 20:00, a w sobotę od godz. 10:00. Tego samego dnia ponownie otwarty zostanie sklep z pamiątkami Wiślacki Świat.

Więcej informacji na temat sprzedaży biletów znaleźć można tutaj. (kliknij)

Przypominamy również, że we wtorek Strefę Kibica odwiedzą piłkarze pierwszej drużyny Wisły Kraków. Od godz. 17:30 do godz. 18:30 na fanów będą czekać Filip Kurto, Rafał Boguski i Andres Rios, natomiast w czwartek 28 kwietnia, również od 17:30 do 18:30: Serge Branco, Sergei Pareiko i Maciej Żurawski.

Wspieraj Białą Gwiazdę w drodze po mistrzowską koronę sezonu 2010/2011 – przyjdź na nowy stadion Wisły przy Reymonta 22!
http://www.facebook.com/WislaKrakow

KROKU 26.04.2011 10:19

Mam pytani ejak wgląda sprawa biletów na sektor rodzinny czy muszę podawać jakies dane dziecka a jak tak to jakie?

wiertar 26.04.2011 13:44

pesel i imie nazwisko oczywiscie

kubus20 27.04.2011 16:33

Hej hej Nie wiecie jak sie ma sytuacja z biletami na górnika? sprzedaja sie dobrze? bedzie mozna kupic przed meczem? jak myslicie? na D i F? Pozdrawiam

WISŁAZWE 27.04.2011 16:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kubus20 (Post 1082567)
Hej hej Nie wiecie jak sie ma sytuacja z biletami na górnika? sprzedaja sie dobrze? bedzie mozna kupic przed meczem? jak myslicie? na D i F? Pozdrawiam

Nie posiadamy takiej informacji, jak sprzedają się bilety, dziś popołudniu zakupiłem jeszcze na sektor G, więc myślę, że spokojnie kupisz przed meczem na narożniki. Oczywiście nie mówię, że na 100%, ale szanse na pewno są.

Póki co nie pojawiała się też żadna oficjalna informacja na temat braku biletów na któryś z sektorów, więc śledzić też oficjalną stronę.

Sensej 28.04.2011 17:41

Stan na 18 G2 G3 wyprzedane G1 około 50 biletów nie wiem ile na G4 i G5 zostało

adikos1906 28.04.2011 19:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sensej (Post 1082982)
Stan na 18 G2 G3 wyprzedane G1 około 50 biletów nie wiem ile na G4 i G5 zostało

Wiesz może co z resztą sektorów?

Krzyma 28.04.2011 22:55

w sobotę zapisy na Lechię, mam pytanie czy musze byc osobiście aby się zapisać, czy może mnie znajomy zapisać posiadając moją karte kibica ? (niestety jestem poza Krakowem)

Ivory1906 28.04.2011 22:57

Mam takie pytanie...Nigdy tak nie robilem i dlatego siegam do Was ;] Gdyby np kolezanka nie mogla pojsc na mecz a na Bilecie sa Jej dane to nie bedzie problemu zeby np moj kolega poszedl za Nia ?

John1906 28.04.2011 23:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ivory1906 (Post 1083085)
Mam takie pytanie...Nigdy tak nie robilem i dlatego siegam do Was ;] Gdyby np kolezanka nie mogla pojsc na mecz a na Bilecie sa Jej dane to nie bedzie problemu zeby np moj kolega poszedl za Nia ?

Jak sprawdzą dane na bramce przy wejściu to może być problem.

Ivory1906 28.04.2011 23:14

To w takim razie moge np zglosic to w kasie ? czy jest mozliwosc zeby np zmienili dane czy cos ... ?

Misiek570 28.04.2011 23:17

Cytat:

Nikt Ci nie gwarancji nie da, bo z reguły nie sprawdzaja danych na bilecie aczkolwiek takie przypadki się zdarzają. Powinno się udać, a gdyby nie, to na pewno zostaną jakieś bilety do kupienia przed meczem (wyłączając G).

Cytat:

To w takim razie moge np zglosic to w kasie ? czy jest mozliwosc zeby np zmienili dane czy cos ... ?
Chyba, nie ma takiej możliwości. W każdym razie niepowodznia próbuj wchodzić na sektor przez inne kasy. Pewnie, tam gdzie większy tłok tam mniejsze prawdopodobieństwo kontroli.

Ivory1906 28.04.2011 23:39

dzieki za info ;]

palikot 29.04.2011 00:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Misiek570 (Post 1083093)
Nikt Ci nie gwarancji nie da, bo z reguły nie sprawdzaja danych na bilecie aczkolwiek takie przypadki się zdarzają. Powinno się udać, a gdyby nie, to na pewno zostaną jakieś bilety do kupienia przed meczem (wyłączając G).

Chyba, nie ma takiej możliwości. W każdym razie niepowodznia próbuj wchodzić na sektor przez inne kasy. Pewnie, tam gdzie większy tłok tam mniejsze prawdopodobieństwo kontroli.

Ostatnio zauważyłem że na bramkach mają takie swiatełka które oznaczają jaki rodzaj karnetu/biletu jest kupiony. Jesli wyswietli im sie kolor przysługujący ulgowym biletom(a dziewczyny mają ulgowy) a zobaczą ze facet wchodzi to go nie wpuszczą i tyle. Lepiej zgłosić a przynajmniej zadzwonic do klubu i sie dowiedzieć.

kubamusial 29.04.2011 06:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1083100)
Ostatnio zauważyłem że na bramkach mają takie swiatełka które oznaczają jaki rodzaj karnetu/biletu jest kupiony. Jesli wyswietli im sie kolor przysługujący ulgowym biletom(a dziewczyny mają ulgowy) a zobaczą ze facet wchodzi to go nie wpuszczą i tyle. Lepiej zgłosić a przynajmniej zadzwonic do klubu i sie dowiedzieć.

Mylisz pojęcia, ja mam ulgowy, a kobietą nie jestem.

Pan Jotka 29.04.2011 07:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kubamusial (Post 1083106)
Mylisz pojęcia, ja mam ulgowy, a kobietą nie jestem.

A nie każą ci pokazać dokumentu uprawniającego do ulgi,co? Jak już to wchodź w dużym tłoku bo wtedy nikt nie ma czasu na sprawdzanie jakiś pierdół.

art 29.04.2011 11:07

Palikot ma racje. Przy bilecie ulgowym zapala się pomarańczowa lampa i na wyrywki proszą o pokazanie dokumentu uprawniającgo do ulgi. Oczywiście przy biletach kobiecych widać na oko ;)

Nosalka 29.04.2011 11:47

Nie wie ktoś ile biletów zostało na G?

jabadabaryba 29.04.2011 11:57

Ja ostatnio na bilecie ulgowym chciałem wejść niestety legitymacje zostawiłem w domu ( czyt. 200 km od Krakowa). steward kazał mi ukazać legitymację, to powiedziałem że zostawiłem u siebie, jestem z Podkarpacia i bym przeszedł dalej gdyby ochroniarz nie podszedł i się spytał czy jest jakiś problem. Pogadałem z nimi z 5 min na boku, po raz 2 myślałem, że wejdę ale ochroniarz poszedł po Franka, jakiegoś robocopa i nie dał mi nawet pogadać tylko za fraki wziął i wywalił ze stadionu że robię problem. Pozbierałem kasę po znajomych i poszedłem do kas po bilet, tam dowiedziałem się że jakbym bilet kupił w dniu meczu to bym jedynie musiał dopłacić to biletu ulgowego, ale że kupiłem go tydzień wcześniej to musiałem kupić nowy. 82 zł na bilety więc poszło, ale i tak było warto ;)

PelsonTSW 29.04.2011 12:10

Mam prośbę, jeśli ktoś będzie się wybierał dziś po bilet aby kupił mi 1 ulgowy na G.oczywiście za fatygę dorzucę coś.
Dane do biletu podam na pw.

wolfy 29.04.2011 12:57

Takie głupie pytanie - jak z biletami na E? Rodzina przyjeżdża do Krakowa i chciałbym jej pokazać co najlepsze :-)

WISŁAZWE 29.04.2011 13:00

Nie ma informacji,żeby bilety na sektor E się skończyły, więc można je jeszcze nabyć bez problemu.
:)

Nergal 29.04.2011 13:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1083222)
Takie głupie pytanie - jak z biletami na E? Rodzina przyjeżdża do Krakowa i chciałbym jej pokazać co najlepsze :-)

Ja dziś kupowałem na E25 i nie było problemu więc myślę, że spokojnie uda się zakupić.

Lintel 29.04.2011 14:05

Orientuje się ktoś może czy przed meczem jest możliwość kupna biletu?

Proud 29.04.2011 14:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lintel (Post 1083243)
Orientuje się ktoś może czy przed meczem jest możliwość kupna biletu?

Jest. Potrzebujesz nr PESEL tylko + jakiś dokument przy wejsciu.

bonawentura 29.04.2011 14:12

Zawsze przed meczem jest możliwość kupna biletu, aczkolwiek radziłbym tam pojawić się conajmniej 2 godziny przed meczem przed stadionem, byle nie na ostatnią chwilę, bo jak przyjdziesz kilka minut przed meczem, to pierwsza połowa raczej Cię ominie, a ponadto musisz wyrobić wcześniej kartę kibica jak nie masz na piętrze pod trybuną od strony Parku Jordana.

Proud 29.04.2011 14:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bonawentura (Post 1083247)
Zawsze przed meczem jest możliwość kupna biletu, aczkolwiek radziłbym tam pojawić się conajmniej 2 godziny przed meczem przed stadionem, byle nie na ostatnią chwilę, bo jak przyjdziesz kilka minut przed meczem, to pierwsza połowa raczej Cię ominie, a ponadto musisz wyrobić wcześniej kartę kibica jak nie masz na piętrze pod trybuną od strony Parku Jordana.

NIE musi. :)

Bilet można kupić bez karty kibica.

yoda79 29.04.2011 18:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bonawentura (Post 1083247)

Nie pisz herezji, sam czasami przyjeżdzam do Krakowa na Wisłę i:
1. Oprócz niektórych meczów można spokojnie być poł godziny przed meczem i to na luzie.
2. Karty nie mam, dopłacam parę zyli i chodzę na dowód, którego - nawiasem mówiąc- nikt ani mi, ani żonie nigdy nie sprawdzał.

Dzideek 29.04.2011 18:45

Stan na godzinę 17 to wyprzedane wszystkie bilety na F21, ale w reszcie F są jeszcze wolne miejsca. Sektor E16 dodatkowo będzie rodzinny. Na E26 jest pełno wolnych miejsc

hide 29.04.2011 19:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez yoda79 (Post 1083343)
2. Karty nie mam, dopłacam parę zyli i chodzę na dowód,

Jak sie nie ma karty to jest dodatkowa opłata ?

WISŁAZWE 29.04.2011 19:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hide (Post 1083352)
Jak sie nie ma karty to jest dodatkowa opłata ?

Nie ma dodatkowej opłaty.
Czasy ''opłaty manipulacyjnej'' już minęły.

fialo 29.04.2011 19:58

Mam do odsprzedania wejście na G na kartę kibica, brat nie może pójść.

Cena 20 PLN, czyli tak jak bilet ulgowy, nie będę zarabiał na braciach po szalu i całość pójdzie do puszki oczywiście :D

wojteks 29.04.2011 20:15

Ile kosztuje bilet dla fc?

Mila 29.04.2011 20:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wojteks (Post 1083379)
Ile kosztuje bilet dla fc?

glupie pytanie... jak bys byl w FC to bys wiedzial a jak nie jestes to wiedza ci jest zbedna.. no chyba ze chcesz sie zapisac do FC zeby miec tansze bilety ale to jest juz zenada

@fialo nikt nie bedzie ryzykowal wejscia na twoja karte kibica kiedy za ta sama cene ma zwykly bilet(tym bardziej ze bilety w kasach sa).... karty kibica sa ze zdjeciem, w zeszlym sezonie problemu by nie bylo ale teraz moga nie wpuscic pzdr
ps laski nie robisz ze nie sprzedajesz biletu drozej

fialo 29.04.2011 21:11

Mila bilety dziś są, jutro może ich nie być a nie każdy mieszka w Krakowie. Oczywiście, że nie robie nikomu łaski, dla mnie to absolutnie normalne, ale niestety na tym forum zdarzali się tacy co oferowali ceny biletów z trzykrotną nawet przebitką, a ja nie chciałem wyjść na takiego, który robi braci po szalu w chuja. Karta jest ze zdjęciem oczywiście, ale myślę, że z wejściem problemu nie będzie. Jeżeli by był problem, oczywiście zwrot kasy dla kolegi co kupił, to oczywiste, nie posądzaj mnie o złe intencje. A chętni się znaleźli jednak:)

Serio nie widzę niczego złego w odsprzedawaniu biletu, jeżeli dana osoba nie może pójść, szczególnie że kasa trafi nie do mnie tylko do puszki ! Szkoda by było, gdyby zmarnowała sie kasa i wejście na mecz. Swoją drogą klub powinien pomyśleć o systemie 'oficjalnej' odsprzedaży.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:01.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl