![]() |
może ktoś nagrać mecz kto ma IPTV - chetnie oglądnął bym ;(
|
Ja mam pełen pakiet i ten kanał jest już normalnie nadawany....
|
potwierdzam - dzis te wszystkie kanaly pojawiły mi się na videostradzie.
:hura: |
to moze jest jakas szansa na transmisje na necie.
tylko trzeba kogoś kto zrobi streaming z tego arcyżenującego spotkania |
Cytat:
|
jak napisałem mam videostradę: do linii telefonicznej podpiety jest Livebox - z ktorego jeden kabel sieciowy daje mi internet, a drugi podłączony jest do dekodera Sagem - to telewizja.
Nie mam pojecia co z TV TP z satelity. Chyba trzeba włączyc i sprawdzić. |
Panowie jak mam podlaczyc kompa zeby moc ogladac ten mecz?:> Mam neostrade z telewizja ale kabel podlaczony jest do tunera a nie do kompa:>
|
FraMat Masz programy w telewizorze czy jak? Bo ja nie wiem jak Ty znajdujesz ten program 904??? Ja mam Livebox podpiety kablem ethernet do tunera bodajze.. Jak to sprawdzic te programy?:>
Edit: A i mam satelite... |
Krótkie pytanie:
Będzie live streaming dla osób nie posiadających tego shitu ( Neostrada TV ) ? |
obawiam się, że nie
|
Do tunera połączonego z Liveboxem podłaczasz telewizor i masz tam kanaly TV. Na 904 jest zapowiedź Lubin-Wisła.
Można też z tunera wejśc na komputer jak sie ma kartę TV przy kompie i oglądac na kompie |
Ale ja mam Antene Satelitarna od TP + liveboxa (neostrade). Sprawdze rano:>
|
Ciekawe czy jest szansa gdzieś na jakiegoś streama, jak to może być kolejka bez meczu Wisełki..
|
http://alegole.pl/?option=com_conten...article&id=4:3
Ponoć tutaj będzie mecz Wisełki. |
Tak tylko ja mam 550 kanałów..:P nie mam zadnego 904:]
|
Cytat:
|
Dosyły
Jeszcze 2 lata temu można było złapać dosył sygnału (poprzez tą stronkę - http://www.satelliweb.com/index.php?section=livef) na trochę bardziej egzotycznych satelitach (7.00 E, 10.00 E, 15 W etc), ale chyba teraz wszystko idzie światłowodem po tej wpadce kilka lat temu, gdy przez burzę żaden sygnał nie docierał do Warszawy i multiliga była jedną wielką klapą. Wszystkie mecze wtedy były FTA i można było w domu zrobić sobie własną multiligę ;)
|
Sprawdzał ktoś, czy da się połączyć liveboxaTP z Sagemem SD albo innym zwykłym dekoderem Cyfry? Obsłuży to, czy nie ma oprogramowania?
|
a na cyfrze znajde to gdzieś ?
|
FraMat Ty masz antene z neostrada tv??? Bo ja nie mam programu 904....
|
z tego co widzę, to tutaj też będzie transmisja
http://www.meczenazywo.pl/t/5723/Zag...20Krak%C3%B3w/ |
Cytat:
|
@gdsmk - te programy nie mają być ponoć Via satelita tylko w kablu.
@sevenheaven - na cyfrze tylko multiliga. |
Cytat:
|
Aaa to wszystko wyjasnia:P Takze ja mam antene od TP to bedzie dupa nie mecz:>
|
Cytat:
|
jakby ktoś miał pewny link, wrzucać i krzyczeć podawać dalej.
|
Dlaczego Canal Plus nie pokaże w poniedziałek o 20.00 gali Ekstraklasy?? przecież to on razem z ekstraklasą to organizują, wiem że będzie na orange sport a sprawdzalem w program tv canal plus i nie ma niestety
|
|
skeba jaka masz pewnosc ze tam bedzie nasz meczyk?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl