![]() |
Wymienię bilet z G na E.Priv.
|
Ma ktoś do sprzedania bilet na sektor G lub 2 bilety?
|
Mam jeden bilet na sektor G na sprzedaż
chcesz?? napisz gg:11025960 |
Dwa bilety na dół D sprzedam za 50 zł oba. Info priv
ZA 40 zł oddam w dobre ręce |
nieaktualne
|
Cytat:
|
Kupię 2 bilety najlepiej na G lub E.. Pisac oferty na gg: 11868404
|
Do ilu lat dzieci wchodzą bez biletu?
|
Wie ktoś ile zostało biletów w kasach?? jest sens jechać w ciemno??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sprzedam jeden bilet na E15-40zl.
|
Wciąż sa bilety na G! tak wiec kto jeszxcze nie kupil biletu niech predko leci po bilety :)
|
Nie zapomnę do końca życia pewnej sytuacji.Otóż godzina do meczu a ja chyba z tego zachwytu że powróciliśmy na R22...zgubiłem bilet.Jechałem na ten mecz około 400 km na szczęście bracia Wiślacy pomogli za co dziękuje ; )
|
Cytat:
Miejcie litość i jak nie zależy Wam na atmosferze to nie kupujcie abonamentów/ biletów na sektor G. A tym, którym zależy niech szybko lgną do kas żeby zastawić drogę tym którym na niej nie zależy, nie idzcie na G b tam bo będą Wam zajmować miejsca, przysłaniać widok, machać koło oczów flagami, głośno się wydzierać, w ogóle zawierucha wielka, bydło i jeszcze raz bydło! , na D,E i F jest tak spokojnie, można sobie meczyk obejrzeć, przyjrzeć się trikom piłkarzy, nikt się nie drze, nikt nie zasłania, super ogólnie! za 4 mecze zapłacimy tyle ile Legia za jeden :shock: Brawa dla klubu, no i od wiosny sprzedaż przez internet, a do tego nowe karty kibica, unowocześnione, w oparciu o które Klub uruchomi nowe funkcjonalności dla kibiców |
Ja raczej nie kupuje karnetu bo na mecze chodzę ze znajomymi i chce też spróbować parę innych sektorów,zwłaszcza tych dolnych.
|
Hm sprzedaż karnetów. Fajnie, tylko jest jeden problem.
Kupie karnet na G, a co jak otworzą stare D (nowe C) ? |
blanco a na co to komu wiedziec? Wszystkim się dzielisz na forum ?
|
Cytat:
Klub to zrozumiał i dlatego dał karnety. |
Cytat:
|
Nie wiecie jak było dzisiaj? Były kolejki? Da radę kupić w piątek na G?
|
Cytat:
http://wislakrakow.com/forum/showthr...?t=2472&page=4 |
Jakby ktoś chciał bilety, ale na mecz otwarcia finałów Euro 2012 to mozna je wygrać tutaj:
www.facebook.com/Euro2012FakroTyper |
Witam. Jeśli zły temat to z góry przepraszam.
Mam taki problem, kupiłem dziś karnet przychodzę do okienka podaje gościowi kartkę a na niej pesel imię nazwisko pesel sektor. Wszystko ok kupiłem i spieszę się do szkoły. teraz patrzę i nie zgadza mi się sektor. na karteczce był sektor E23 lub E24 a ja dostałem E11. Czy jest szansa że mi wymienią?(Wiem mogłem sprawdzić, ale raz że nie przyszło mi to do głowy bo nigdy problemu nie miałem a dwa że spieszyłem się do szkoły) Z góry dzięki za odpowiedź. |
Zadzwoń, zapytaj.
|
Cytat:
|
Dzięki mic. i jeszcze jedno tyle że to już na innym karnecie. Jeżeli gość wpisał złe dane? tzn z tego co mu podałem zgadza się tylko imię to nie wiem, czy zostawić tak jak jest czy to też zgłosić?
|
Niewiecie czy jeszcze w poniedzialek beda karnety sprzedawane ?
dzis sie niestety nie wyrobilem z roboty, a jutro musze wyjechac z rana |
Cytat:
|
Zostały jakieś karnety na G po dzisiejszej sprzedaży???
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl