Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

PODpalacz 06.06.2011 17:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 1107063)
mam nadzieje że znajdzie sie kasa na Alvesa,zawodnik jest w formie (24 bramki) w optymalnym wieku.Jednak raczej mało realne że znajdą sie 2 miliony € po tym jak trzeba było wydac 600 tyś € na Chaveza,300 tyś na Cikosa.

za 2 miliony to można utrzymać 2 dobrych zawodników z wolnego kartą w reku :>

troj88 06.06.2011 17:19

Valckx sam powiedział, że jeśli będzie trzeba wyłożyć trochę kasy, to się ona znajdzie. Myślę, że kupią Alvesa, plus podpiszą kontrakty z jeszcze dwoma/trzema zawodnikami, którzy przyjdą za darmo lub za mniejsze pieniądze.

Swoją drogą, jeśli Valckx chce w Wiśle zawodnika za taką kwotę, to musi być go pewien, więc byłby dużym wzmocnieniem dla nas.

tofik 06.06.2011 17:25

Na dobrą sprawę jak Kirm się potykał na piłce, albo Małecki nie miał dnia to trener nie miał nikogo na zmianę.
Dlatego Iliev jeśli potrafi zaprezentować w WIśle to co w Partizanie to taki transfer jest wskazany.

gery 06.06.2011 17:28

Chciałbym zauważyć ,że gdy do Wisły przychodził Maor niektórzy z was narzekali na brak lewej nogi u niego.Raczę zachować negatywne uwagi do zawodników którzy mają do nas przyjść zanim ten zawodnik pokaże się na boisku.Doskonale wiemy jakiej klasy zawodnikiem jest Melikson a wy go odradzaliście.Miejmy zaufanie do Stana.

AgresywnyChomik 06.06.2011 17:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1107051)
Oczywiście, że na YT... bo niby gdzie? Te urywki wiele pokazują. W zamierzeniu film był montowany, żeby pokazac zalety Ilieva. I pokazał. A ze przy okazji pokazal też kilka braków....

A tak poza tym: uważasz Ilieva (na podstawie tych filmikow) za wirtuoza techniki?

edit:
do wszystkich, ktorzy chca mnie zakrzyczeć, że niby krytykuję ten transfer.
Nie krytykuję. napisalem wyraźnie: na podstawie fragmentów YT można ocenić, że to zawodnik w stylu Patryka: mocny, zadziorny, szybki, amitny, nadający sie do gry w Wisle. I podobnie jak Małecki mający braki w technice. Ktorych nie skoryguje, bo nie ma 19 lat.
Tyle

Jako ze jestem pilkarskim laikiem to nie odwazylbym sie wyciagac wnioskow czy oglaszac sadow na podstawie filmow z YT poniewaz wystawilbym sie na smiesznosc.
Tyle.

mistico 06.06.2011 17:32

z Łobo w roli głównej też można by dobry filmik zrobić ;) przez te lata co u nas żeruje, to i kilka minut by się wyłapało. Dlatego filmiki na YT są żadnym odpowiednikiem jego prawdziwych umiejętności... Nie martwcie się, będzie dobrze :)

Teqcontroller 06.06.2011 17:36

Boisko pokaże na co go stać po za tym jeśli na prawdę podpisał to MUSIAŁ być obserwowany i Stan wiedział że mu się kontrakt kończy i wiedział że to może być wzmocnienie.

Brzytwa128 06.06.2011 17:38

Za 2 mln to Brożka sprzedaliśmy :)

marek2a 06.06.2011 17:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez troj88 (Post 1107071)
Swoją drogą, jeśli Valckx chce w Wiśle zawodnika za taką kwotę, to musi być go pewien, więc byłby dużym wzmocnieniem dla nas.

I nie tylko to.Wie ,że na nim też dobrze zarobimy ,a to może być argument ,który przekona Bossa do sięgnięcia do kieszeni.

flamengista 06.06.2011 17:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 1107072)
Na dobrą sprawę jak Kirm się potykał na piłce, albo Małecki nie miał dnia to trener nie miał nikogo na zmianę.
Dlatego Iliev jeśli potrafi zaprezentować w WIśle to co w Partizanie to taki transfer jest wskazany.

Ja Iliewa traktuję tylko w kategoriach skrzydłowego, mającego wzmocnić rywalizację w drużynie. Bo grający momentami totalną kichę Kirm nie miał zmiennika.

I dlatego uważam, że to sensowny transfer. Oczywiście wszystko wyjdzie w praniu, ale zawodnik ma porządne CV i udany sezon za sobą.

sportnh 06.06.2011 17:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marek2a (Post 1107080)
I nie tylko to.Wie ,że na nim też dobrze zarobimy ,a to może być argument ,który przekona Bossa do sięgnięcia do kieszeni.

Tego nigdy nie mozna wiedziec. To jest sport i kontuzje zdarzaja sie i w najmniej spodziewanych momentach.

brylant17 06.06.2011 18:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 1107083)
Ja Iliewa traktuję tylko w kategoriach skrzydłowego, mającego wzmocnić rywalizację w drużynie. Bo grający momentami totalną kichę Kirm nie miał zmiennika.

I dlatego uważam, że to sensowny transfer. Oczywiście wszystko wyjdzie w praniu, ale zawodnik ma porządne CV i udany sezon za sobą.

Dokładnie! mam nadzieję, że Mały jak i Kiro ruszą dupę na treningu a Kiro wreszcie przestanie strzelać w poprzeczki i słupki.Jeszcze konkurencja dla Gienka lewa obrona,środek i będzie ok.

troj88 06.06.2011 18:23

Jedno jest pewne, Valckx już udowodnił, że warto mu ufać. Więc powstrzymajcie się od negatywnych ocen piłkarzy ściąganych do Wisły. Musi coś w nich być, skoro taki człowiek jak Valckx zwrócił na niego uwagę.

Nie wiem dlaczego, ale wewnętrzne przeczucie mówi mi, że LM będzie nasza, właśnie dzięki niemu.

KMZ 06.06.2011 18:35

Cytat:

Nie wiem dlaczego, ale wewnętrzne przeczucie mówi mi, że LM będzie nasza, właśnie dzięki niemu.
wiesz, że mam tak samo ? :) , a dawno nigdy tak nie miałem .. a po levadii , w ogole balem się LM :|

stalsanok1946 06.06.2011 18:36

To ja po raz enty wyjaśnię co niektórym dlaczego mam takie a nie inne zdanie na temat Ilieva (do wszystkich którzy wypisali do mnie pw "dlaczego tak uważasz", "jesteś głupi mówiąc tak", a nie odpisałem, bo pisząc 17 razy tą samą wiadomość to bezsens).

Nie oglądałem go w żadnym ligowym meczu, nie widziałem go ani razu na żywo w akcji. Swoja ocenę opierałem na kilkunastu filmikach YT, które z ciekawości przejrzałem. Chłop nie jest młody, pokopał już w różnych ligach, ma swój wiek, powinno się przez pryzmat tych kilkunastu lat trochę ciekawego pokazać, co nie? Szybkość, zimna głowa, dobry instynkt, doświadczenie przemawia za tym zawodnikiem. Drybling jaki pokazuje jest przeciętny, dośrodkowanie przeciętne, strzał przeciętny. Zaraz się zacznie lament bo przecież jaką ładna bramkę strzelił w 3:45min filmiku, a jakie dośrodkowanie w 7:23 posłał w pole karne, jak wkręcił obrońce w 1:11. No panowie ochłońcie. Przez kilkanaście lat grania w piłkę to mi możecie zmontować filmik i jeśli wybierzecie najładniejszego gola, strzał, dośrodkowanie, drybling to wcale gorszy od tego Ilieva...nie będę. Zawodnik naprawdę nic ciekawego nie pokazuję. Dla mnie to jest starsza wersja Dragana Paljicia nic poza tym. Gościu bez osiągnięć, słabym dorobku mający 32lata przychodzi zbawiać Wisłę i LM (13bramek w 30(?) meczach to okaz słabości napastników tamtejszej ligi lub poważne kontuzje wartościowych graczy mających za zadanie strzelanie goli. W słabszych, dobrych, mocniejszych i zdecydowanie mocniejszych ligach europejskich zawodnik mający największa liczbę goli to dwukrotność dorobku Ilieva lub nawet gdzieniegdzie trzykrotność.

Zauważyłem, że dla większości ludzi piszących to forum pojawienie się kolejnego nazwiska w "kręgu zainteresowanych przez Wisłę" to poczucie ekstazy, orgazmu. Zaczyna się kompletowanie danego grajka, bo przecież strzelił kiedyś 3 gole w lidze włoskiej przez 3 sezony. Lamey, przecież kiedyś PSV, Baszczyński, przecież wiślak, Wasilewski, przecież Anderlecht, Żewłakow, przecież 102mecze w kadrze, Ghadir, przecież talent. Ilu takich zajebistych piłkarzy trafiło do nas, a później okazywało się niewypałami?

Bardzo chciałbym by sprawa z Ilievem była dobrym posunięciem Wisły i zawodnik wniósł nowa jakość na lewej flance, ale tak jak mówiłem - podałem wstępna ocenę jego umiejętności i jestem jak najbardziej za by udowodnił swoją wartość.

Mario Nh 06.06.2011 18:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KMZ (Post 1107107)
wiesz, że mam tak samo ? :) , a dawno nigdy tak nie miałem .. a po levadii , w ogole balem się LM :|

Baszczyński mówił że awansujemy jak będzie stadion. Słowa te odnosił do obecnej sytuacji. Niestety stadionu jednak nie będzie, nie będzie też...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez stalsanok1946 (Post 1107108)
Nie oglądałem go w żadnym ligowym meczu, nie widziałem go ani razu na żywo w akcji. Swoja ocenę opierałem na kilkunastu filmikach YT

Dalszą cześć mogłeś sobie odpuścić, nie chce się nad Tobą znęcać ale rozmywasz ten temat. Przecież to nawet śmieszne nie jest.

najm 06.06.2011 19:07

http://ekstraklasa.net/iliev-w-wisle...f1da8039000000

Uran235 06.06.2011 19:09

Ten Iliev nie jest żadnym turbograjkiem, ale ma jeden atut. Umie wejść w drybling z zatrzymanej piłki, to jest trudniejsze niż wejście z piłką na szybkości. Z wad, które widać nawet na filmikach- kiwa do upadłego, tego samego zawodnika czasem próbuje mijać po 2-3 razy w jednej akcji.

Co do tych dwóch napastników. Vuković - 1,77m , Alves - 1,80m. Brazylijczyk jeszcze może nadrabiać skocznością, może silny jest, ale Czarnogórzec raczej się już nie nada do koncepcji Maaskanta. Oba newsy z polskich źródeł, więc prawdopodobieństwo <20%.

MCX 06.06.2011 19:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gery (Post 1107074)
Chciałbym zauważyć ,że gdy do Wisły przychodził Maor niektórzy z was narzekali na brak lewej nogi u niego.Raczę zachować negatywne uwagi do zawodników którzy mają do nas przyjść zanim ten zawodnik pokaże się na boisku.Doskonale wiemy jakiej klasy zawodnikiem jest Melikson a wy go odradzaliście.Miejmy zaufanie do Stana.

Zauważyłeś coś bardziej powszechnego na tym forum od narzekania?

Ja nie przejmuję się krytycznymi opiniami na temat Ilieva, nie będę oceniał piłkarza, którego nigdy nie widziałem w akcji (nie licząc YT).

Valckx zasłużył na trochę zaufania, ściągnął zawodnika, który z miejsca podejmie rywalizację o miejsce w składzie. Mała szansa, że będzie gorszy od Riosa czy Żurawskiego.

Dajmy mu szansę, król strzelców ligi serbskiej ściągnięty za darmo z Partizana Belgrad - nie przesadzajmy, jak na nasze możliwości to brzmi naprawdę nieźle.

Teqcontroller 06.06.2011 19:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez najm (Post 1107116)

ale jaja , no to jak nie on to kto puścił taką plamę w media ?

PS:
Cytat:

Ivica Iliev zagra w Wiśle?

Spore zamieszanie powstało po tym, jak serbskie media ogłosiły, że Ivica Iliev jest już piłkarzem Wisły Kraków. Cytowały nawet wypowiedzi piłkarza, który miał stwierdzić, że ten podpisał już kontrakt z "Białą Gwiazdą". Okazało się jednak, że póki co, Serb nie jest jeszcze nowym zawodnikiem mistrzów Polski.

Pytany przez nas o doniesienia serbskich gazet rzecznik prasowy Wisły, Adrian Ochalik, stwierdził: - Iliev nie podpisał jeszcze kontraktu z naszym klubem. Prowadzone są rozmowy i być może nastąpi to jeszcze w tym tygodniu. Jeśli tak się stanie, poinformujemy o tym natychmiast. Nie mamy natomiast zwyczaju komentować doniesień prasowych w sprawach transferowych.
Więcej światła na to, o czym pisały serbskie media odnośnie przenosić Iliva do Wisły, rzucił jego menedżer, Dinko Kvrgić. Stwierdził on, że piłkarz z żadnym dziennikarzem serbskim nie rozmawiał, bo obecnie jest na wczasach we Włoszech i praktycznie nie odbiera telefonu. Kvrgić dodał przy tym, że Iliev rzeczywiście nie podpisał kontraktu z Wisłą.
Mało tego, nie jest nawet pewne, czy go podpisze, bo ma również oferty z innych klubów. Napastnik, który w minionym sezonie strzelił 13 bramek dla Partizana Belgrad ostateczną decyzję odnośnie swojej przyszłości ma podjąć w najbliższych dniach.
Nawet jeśli Iliev rzeczywiście ma propozycje z innych klubów, to i tak w tej chwili najbliżej Serbowi do Wisły. W Krakowie przeszedł już przecież nawet testy medyczne i teraz trzeba poczekać już tylko na oficjalny komunikat klubu. Wszystko wskazuje na to, że nowy zawodnik "Białej Gwiazdy" powinien zostać zaprezentowany w najbliższą sobotę, gdy przygotowania do nowego sezonu rozpocznie drużyna mistrzów Polski.
Do soboty powinno wyjaśnić się też kilka innych spraw związanych z najbliższą przyszłością zespołu. Choćby te dotycząca Erika Cikosa i Osmana Chaveza. Obaj byli podstawowymi zawodnikami w minionym sezonie, ale w obu przypadkach nie wiadomo ciągle, czy w ogóle będą grać w Wiśle w nowych rozgrywkach. W przypadku Chaveza jest blisko do ostatecznego porozumienia między Wisłą i Platense, o czym już informowaliśmy.
Jeśli natomiast chodzi o Cikosa, to "Biała Gwiazda" chciałaby zapłacić za Słowaka mniej niż 350 tysięcy euro. Taka kwota była zapisana, jako opcja wykupu Cikosa ze Slovana Bratysława. Teraz jednak krakowianie wysłali do stolicy Słowacji nową, niższą propozycję i czekają na odpowiedź.

BRTS39 06.06.2011 19:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KMZ (Post 1107107)

Masz rację chociażby mecz z Tre Fiori będzie mega stresujący po tym co sie stało w Tallinie.

mitmichael 06.06.2011 19:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Teqcontroller (Post 1107122)
ale jaja , no to jak nie on to kto puścił taką plamę w media ?

PS:

Z Chavezem tez dawali w dupe - negocjacje zakonczone fiaskiem, teraz Chavez na 95% w nastepnym sezonie bedzie gral w Wisle. Dopoki oficjalna nie potwierdzi zawsze media beda sobie robiły z Nas jaja

mcks 06.06.2011 19:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez najm (Post 1107116)

A jak się okaże, że jednak nie podpisze - zacznie się narzekanie, że dlaczego, że taki dobry zawodnik, że wzmocnienie, że Stan chyba sobie żartuje, trzeba go zwolnić, że to koniec Wisły, Cupiał chce ją rozsprzedać, etc :rotfl:

Lemoniadowy Joe 06.06.2011 19:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AgresywnyChomik (Post 1107075)
Jako ze jestem pilkarskim laikiem to nie odwazylbym sie wyciagac wnioskow czy oglaszac sadow na podstawie filmow z YT poniewaz wystawilbym sie na smiesznosc.
Tyle.

na YT jest kilka całych meczów z Iliewem nawet z tego roku :

http://www.youtube.com/user/underPFC.../2/ajh3AvvspQY

http://www.youtube.com/user/underPFC.../9/NyytWJQfxoI

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rozarian (Post 1107066)
Opierając się nie na YT,a na paru całych meczach ,śmiem twierdzić,że Iliev jest bardziej niebezpiecznym piłkarzem niż Kirm.Andraz jest bardziej przewidywalny i zdarza mu się być przez długie fragmenty poza grą.Przyda nam się ten Serb,nie mam żadnych wątpliwości co do tego.

dokładnie mam podobne odczucia plus z tego co widziałem to i na prawym i na lewym skrzydle daje rade plus oczywiście atak, to nie jest poziom Kosowskiego 2 ale od ale już od Kirma powinien być teoretycznie lepszy

63.5 Kg 06.06.2011 19:46

To co mowi Ochalik to ja mam gleboko w dupie...
Pokazal sie juz kilka razy jakie ma pojecie o tym co sie dzieje w klubie...

WHITE*STAR 06.06.2011 19:49

http://sport.wp.pl/kat,32282,title,B...l?ticaid=1c704 właściwie się nada z powrotem do tego tematu. Wg mnie testy kogoś takiego by nam się przydały. W ogóle za Maaskanta mało testujemy.

krakus76 06.06.2011 19:52

Kazali mu tak powiedzieć to odkręca. Ostatnio w Wiśle jest tak że informacje wcześniej nie wypływają i tu zostali wystawieni przez samego zawodnika. Menager teraz zaprzecza, Wisła zaprzecza i ogólnie nikt nic nie wie. A sprawa już jest dograna i czekają na odpowiedni moment żeby poinformować o tym wszsytkich zainteresowanych.

murray 06.06.2011 19:57

"Cleber? To taka marka opon"
"Nie ma tematu Wilka w Wiśle"

To tak a propos wypowiedzi Ochalika.
Są spekulacje, fajnie. Problem jest taki, że to po prostu pisanie dla samego pisania. Wierszówka przyjdzie, kiermana nie będzie pusta i tak to się kręci. Medium internetowe? Kliknięcia i "lajki". Ja czekam na pierwszy mecz i wtedy będzie można ocenić transfery.

PS. No chyba, że ich nie będzie w ogóle. To wtedy o ocenę łatwiej :)

tomasz_19 06.06.2011 19:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WHITE*STAR (Post 1107137)
http://sport.wp.pl/kat,32282,title,B...l?ticaid=1c704 właściwie się nada z powrotem do tego tematu. Wg mnie testy kogoś takiego by nam się przydały. W ogóle za Maaskanta mało testujemy.

a wiesz dlaczego? bo wreszcie mamy właściwą osobę na właściwym miejscu...

Teqcontroller 06.06.2011 19:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WHITE*STAR (Post 1107137)

To nie jest Wisła Skorzy NA SZCZĘŚCIE.

Wypowiedź Stana z ostatniego wywiadu:

Cytat:

Wisła jest topowym klubem i testowanie dziesiątek piłkarzy po prostu jej nie przystoi.

picasso 06.06.2011 20:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez murray (Post 1107142)
"Cleber? To taka marka opon"
"Nie ma tematu Wilka w Wiśle"

To tak a propos wypowiedzi Ochalika.
Są spekulacje, fajnie. Problem jest taki, że to po prostu pisanie dla samego pisania. Wierszówka przyjdzie, kiermana nie będzie pusta i tak to się kręci. Medium internetowe? Kliknięcia i "lajki". Ja czekam na pierwszy mecz i wtedy będzie można ocenić transfery.

PS. No chyba, że ich nie będzie w ogóle. To wtedy o ocenę łatwiej :)

o Cleberze to akurat mówił nie Ochalik a Jurczyński.poza tym dobry rzecznik prasowy to taki który dużo mówi i nic nie powie.

Simao1 06.06.2011 20:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1107136)
To co mowi Ochalik to ja mam gleboko w dupie...
Pokazal sie juz kilka razy jakie ma pojecie o tym co sie dzieje w klubie...

On doskonale wie, co się dzieje w klubie, ale po prostu nie może mówić zbyt wiele. Nawet udawanie niedoinformowanego to przecież jakiś przejaw skrywania wiadomości.

murray 06.06.2011 20:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez picasso (Post 1107146)
o Cleberze to akurat mówił nie Ochalik a Jurczyński.poza tym dobry rzecznik prasowy to taki który dużo mówi i nic nie powie.

No a o Wilku to mówił Jakub Jarosz, który ostatnimi czasy zniknął był.

Ale oczywiście z definicją dobrego rzecznika się zgadzam.

WHITE*STAR 06.06.2011 21:27

Nie chodzi mi o testowanie dziesiątek piłkarzy, ale chociaż tych młodych wyróżniających się, jakim jest wg mnie Ricardinho z Łęcznej. Można na testach nawet w Wiśle wyłapać kogoś ciekawego, vide Junior Diaz. Teqcontroller i tomasz_19 popadacie z jednej skrajności w drugą skrajność.

Teqcontroller 06.06.2011 21:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WHITE*STAR (Post 1107165)
Nie chodzi mi o testowanie dziesiątek piłkarzy, ale chociaż tych młodych wyróżniających się, jakim jest wg mnie Ricardinho z Łęcznej. Można na testach nawet w Wiśle wyłapać kogoś ciekawego, vide Junior Diaz. Teqcontroller i tomasz_19 popadacie z jednej skrajności w drugą skrajność.

Dobre :D

Testować to będzie można w Sierpniu jakiś młodych jak już będzie kadra na el. LM. Na razie się na to nie zapowiada.

Dean 06.06.2011 21:34

Co jest z tym Ilievem? Teraz Ochalik dementuje niby, ale wierzę, że już jest zaklepany.

bonawentura 06.06.2011 21:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WHITE*STAR (Post 1107165)

Statyści na treningach nie są nam potrzebni. Skaut niech pojedzie na trening i niech zobaczy, jak zawodnik trenuje, czy się przykłada, czy nie itd.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 1107120)
Ten Iliev nie jest żadnym turbograjkiem, ale ma jeden atut. Umie wejść w drybling z zatrzymanej piłki, to jest trudniejsze niż wejście z piłką na szybkości. Z wad, które widać nawet na filmikach- kiwa do upadłego, tego samego zawodnika czasem próbuje mijać po 2-3 razy w jednej akcji.

Co do tych dwóch napastników. Vuković - 1,77m , Alves - 1,80m. Brazylijczyk jeszcze może nadrabiać skocznością, może silny jest, ale Czarnogórzec raczej się już nie nada do koncepcji Maaskanta. Oba newsy z polskich źródeł, więc prawdopodobieństwo <20%.

Iliev będzie świetnym zmiennikiem Kirma i Małeckiego - będzie to z pewnością całkiem przyzwoity transfer.

Ci dwaj napastnicy to trochę wyssani z nie powiem kąd. Zupełnie nie pasują do taktyki Maaskanta. Jeśli mamy kogoś sprowadzić na "szpicę" do ataku, to tylko i wyłącznie zawodnika o wzroście minimum 184-186 cm, bo "główkujący koszykarz" jest nam potrzebny.

przemo 06.06.2011 21:44

Zaklepany będzie jak oficjalna strona poda, że podpisał kontrakt. Dopóki takiego "niusa" nie będzie to nic nie jest pewne...

Co prawda żaden zawodnik jeszcze w tym okienku nie przyszedł ( bo notabene jest jeszcze zamknięte), ale popatrzcie jak wyglądała sprawa z transferami w zimie. Spokojnie po cichu, bez zbędnego szumu, bez testowania ... tak działa profesjonalnie zarzadzany klub. Nie wiemy kto przyjdzie, kiedy przyjdzie, czy w ogóle ktoś przyjdzie... dla mnie ważjniejsze będzie to czy będą transfery "Z" klubu. To według mnie byłoby bardzo niewskazane.

Metallica TS 06.06.2011 21:45

Potrzymają nas w niepewności i tyle

mr_kwolf 06.06.2011 21:55

Jak to mawia klasyk "Nie wierzę w informacje niezdementowane" tak dementi jest jak najlepsza oznaką, że coś jest na rzeczy i raczej jest bliżej końca niż dalej.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:04.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl