![]() |
Cytat:
|
przecież napisał, że gra ;)
|
UUU Nowak z Lechii dostał Czerwoną kartkę nie po drugiej żółtej tylko od razu czerwona.
|
Cytat:
|
Mecz Odra - Lechia to się oglądało jak w trybie "slow-motion" :rotfl: O dziwo , sędzia nie popełnił żadnych błędów .
|
http://rookery5.aviary.com/storagev1...ce_625x625.jpg
:rotfl: 10 znaków |
Szkoda że Lechia nie wygrała tego meczu bo Odra jest bardzo słaba i MUSI spaść.Z drugiej strony dziwimy się ,że nasza liga jest słaba ale odpowiedzmy sobie szczerze czy kluby w jakikolwiek sposób starają się poprawić poziom naszej ligi? Prosty przykład murawa.Ta murawa to jest kpina wygląda jakby stado krów tam wypasali(całkiem możliwe).Przecież na takim klepisku nie da się grać.Zawsze fajnie mi się oglądało zachodnie ligi gdzie murawa jest bardzo dobrze przygotowana do Sezonu i mecze są szybkie,dynamiczne a u nas ?U nas to jest klepisko i choćby w Wodzisławiu grała Barcelona z Realem to ni hu** nie będzie się dało grać szykiej i technicznej piłki.
|
Cytat:
Teraz czekam na mecz naszych przyjaciol, Cracovia- Legia :P Ciekawe czy tam bedzie cos ciekawszego. Czlowiek sie napali na te mecze, z duzym zaciekawieniem podchodzi do tego chociazby chcac zobaczyc jak wypadnie nowa wzmocniona Odra i Nasza zgoda Lechia a tu kurde taka kaszana ;/ szkoda. |
Cabaj w formie :) będzie ciekawie...
|
Dajcie jakiegoś linka do transmisji z meczu icków z ległą.
|
http://meczyki.pl/ ja akurat oglądam przez sopcasta
|
Cytat:
|
Jak widzę te trybuny to mam nieodparte wrażenie że gumiaków było niewiele mniej na meczu z nami a graliśmy o 11:lol: Razem z nami to frekwencja na pewno większa:rotfl:
|
no Cabaj na poczatku popisał sie pięknym wybiciem(podaniem) do Grzelaka, ciekawe ile Grzelak wytrzyma meczy w tej rundzie...
|
Hohoho...1:)...
|
Pawlusiński 1-0, po pięknym strzale Suworowa w słupek ;)
|
2 kaleki Grzelak i Matusiak bramkowe sytuacje, a oni nawet nie oddają strzału.
BTW to gol Cracovii :P |
Pejsy 1-0 ,widac ze fizycznie dobrze sa przygotowani przez Lenczyka
|
Cytat:
|
Ja na razie obie drużyny biegają :D W meczu słabych ze słabymi 1:0. Cracovia coś tam nawet krzyczy z trybun, jakiś doping jest. troce nie skoordynowany i bez płynności. Między przyśpiewką a przyśpiewką 5 min przerwy, w której to same bluzgi aż w TV słyszalne, ale jakis tam doping jest. Ciekawe ilu ich na mecz przyszło. Bo z TV widać że pół stadionu puste.
Choto czerwień. Ale raczej nie za faul. |
****a mać, Legia grać!:evil:
|
Cytat:
P.S. Szkoda że nie ma "czerwonego diabła" z Azji :D |
Pozwolę sobie zacytować Urbana z tvn'u ze sportu: "Cel jest jasny mistrzostwo Polski" :lol: stwierdzam, że po 20 minutach Legia zdobędzie to mistrzostwo ale w bierkach :lol:
|
O nas już było? ( w kontekście okrzyków tudzież przyśpiewek)
|
red dla Choto
no to Żydki musza wygrać |
Czerwień dla Choto ciekawie ciekawie ...
Ile sympatyków KSC jest na meczu ? Bo chyba nie komplet. |
Czyżby Legia już po pierwszym meczu chciała się wyeliminować z walki o mistrza? Jeszcze ta czerwona Choto powoduję że obrona Legii nie będzie taka mocna w kolejnych spotkaniach.
|
Choto dostał czerwona kartke ,nie wiadomo za co
|
Urban vel "głupi jaś" zaś chyba nie odrobił pracy domowej, Legia taka sama jak na jesień, jak za całej jego kadencji, tylko czekać jak Grzelak się u nich rozsypie.
Dziwię się jakim cudem Legia jest na 2 miejscu, jedynie dzięki bramkarzowi. Strata Legi dzisiaj 3 pkt, powoli oddala ich marzenia o mistrzostwie Polski, |
w tym meczu napewno cel minimum zostanie osiagniety ktos z nich straci pkt :) ale jak narazie pejsy minimalnie przyblizaja nas do majstra hahaha jak kolwiek to brzmi
|
Hahaha prze jaja ten mecz :D nie wiem za co ta kartka...jak dla mnie to max zolta kartka a nie czerwien odrazu...ale niewazne, wazne ze lajzy z drugiej strony blon wygrywaja ;) wazne ze my mozemy odskoczyc :D
|
Fajnie ze Choto dostał czerwona kartke. Nie lubie go bo to rzeznik :D Co do MP to Panowie nie rozpedzajcie sie po jednym meczu nie mozna nic przesadzac. Oczywiscie prawdopodobienstwo ze Legia nie zdobedzie MP sie zwiekszy ale z tygodnia na tydzien moga Warszawiacy zlapac forme a My np ją stracic. Sezon ma 30 kolejek i nie ma co przesadzac w trakcie rozgrywania 18 serii spotkan :)
|
pejsy i tak nie spadną w tym sezonie bo za wysoko wyszli jesienią (chyba że ich w końcu za przekręty udupią) więc już niech sobie wygrają - przynajmniej Legia powiększy stratę
|
ta czerwona kartka to dwie żółte jedna po drugiej, więc Choto tak szybko w odstawkę nie pójdzie :)
Fakt, dziś już on wiele nie nawywija, no trudno. |
Chociaż raz się żydki przydają:)
|
Oglądalność przed meczem 30 milionów. Po podaniu składów i rezerwowych ok 10k. :) (żart ha ha...;/)
Czemu Donga Wonga nie ma ? Coś komentator baknął o certyfikacie...żeby naszemu Hristo chociaż wysłali na czas. |
Mówcie, co chcecie, ale Cracovia w tym meczu wydaje się być znacznie lepsza. Umiejętnie rozgrywają piłkę.
Trener Lenczyk odwalił kawał dobrej roboty. Mimo wszystko remis mógłby siąść :] |
Znacie taki klub jak "Pasy Krakow" ciagle spiewaja a ja nei kojarze :D:D
|
papiery nie doszły z chin
|
Cos czuje ze jesli Legia przegra ten mecz to z klubu wyleci Urban.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl