![]() |
gdzie w opcjach FM mogę ustawić by pokazywały sie strzałki wskazujące wzrost lub spadek umiejętności zawodnika(np wzrost lub spadek umiejętności przy dryblingu) ??
|
Cytat:
|
Pawlolek a jak chcę żeby przy wszystkich pokazywały sie strzałki to muszę dla każdego osobno zaznaczać tą opcję??a przy okazji jakie ciekawe nazwiska trenerów do sztabu reprezentacji Polski polecacie??(Fornalik,Michniewicz,Płatek,Taraś, Kafarski odpadają żaden z nich nie jest zainteresowany)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam!
panowie możecie polecić jakiś link skąd ściągnąć sprawdzoną wersje gry? Tak żeby był język PL i działał patch. Ściągłem już 2 wersje, ale jedna to jakaś ruska ze spolszczeniem na której nie działa patch a druga to jakiś rip który też nie działa do końca poprawnie. |
Cytat:
|
patch też? a możesz podać link z którego ściągałeś?
|
wygrywałem w lidze do pewnego momentu wszystko jak leci, aż tu przyszedł mecz z górnikiem przegrany 0:4. Od tego momentu wygralem z widzewem 3:2 przegralem z Lechia 2:3. Ogólnie moim zdaniem w każdej kolejce pada przynajmniej jeden wynik hokejowy. Zdarzyły sie wyniki 5:5 ;O 8:0.
|
Cytat:
|
mam kilka pytań a dokładniej:
1 jakie znane nazwiska zawodników są na wolnym transferze na sam początek gry w FM 11(którzy przechodzą do naszej ekstraklasy) 2 nowy FM chodzi tak samo jak jego poprzednik czy wolniej?? 3 da się grać na patchu 0.1 czy lepiej poczekać na ostateczną wersje patcha oznaczoną numerem 0.3?? |
Dlaczego jak gram w 2011,to ciagle mnie wywala do windowsa 21.sierpnia ?
Jak to naprawic,mialem to samo w DEMIE(Wanilia) i to w dodatku na 2 kompach ! (windows vista i windows 7 ) |
Cytat:
|
Cytat:
2. chodzi nawet szybciej 3. da sie grac na patchu... a jasli cos Ci bedzie nie ok to bedziesz sobie instalowal kolejne bez rozpoczynania gry od nowa... |
Help!!!
Co mam zrobić, żeby w atrybutach zawodników nie mieć wykresów poziomów tylko liczby jak wcześniej ?? |
Nudna ta gra, ile można robić w kółko to samo. Dobrze, że jest edytor, można ustawić, że Cracovia bankrutuje lub stwrzyć dream team lub własną druzynę. od podstaw. To rozumiem :D
|
jak w kółko to samo??
nie rozumiem co masz na myśli... |
u mnie Cupiał chce odejść;p tylko że już 3 razy embargo zarządzali i zdejmowali i dalej nic z tego nie wynikło;p
|
Wyeliminowałem PSV w 4 rundzie eliminacji do LE
1-0 na wyjeździe i 2-0 u siebie :) W grupie Zenit, Leverkusen, Napoli. |
Ja w 4 rundzie trafiłem na feyenoord, narazie rozegralem jeden mecz na wyjezdzie, wygrałem 2-1 oddajac dwa celne strzaly :D
Brozek, Malecki i Grosicki wymiatają ;) |
Dembele. To jest napastnik :)
|
Który Dembele? Bo ja mam kilku :)
|
Myslę, że chodzi mu o Garra Dembele z Lewskiego ;)
|
Cytat:
|
gdzie w grze moge sprawdzic reputacje lig??
|
jak masz podsumowanie weekendu albo dnia w ktorym sa rozgrywane mecze to na boku powinno Ci pokazywać taka tabelke i tam pokazuje reputacje ligi ;)
|
to wiem
chodzi mi o takie zbiorcze, gdzie by byly wszytskie aktywne ligi wraz z reputacja pokazane widzialem to kiedys na screenie przed premiera a w samej grze nie potrafie znalezc |
ma ktos spiracona wersje 11.1 ? ?
|
sciagasz pierw normalnie gre, a pozniej patcha od SI 11.1 i cracka nakladasz:P
|
Panowie co tam ciekawego w treningach proponujecie??
W tym roku treningow Tug'a nie bezie wie tzreba cos myslec. Ja jak narazie jestem na etapie doboru wlasnie treningow i taktyki. |
Z kąd info, że Tug'a nie będzie ?
|
Cytat:
Widac tylko ilosc gwiazdek 3 pierwszych lig z Europy a reszta jest ponumerowana ale nie widac ktore rozgrywki maja ile gwiazdek |
Może ktoś wrzucić działający crack z patchem 11.1?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pierwszy sezon w nowym FM już za mną :)
Oczywiście Wisłą. Puchar Polski i Mistrzostwo. Jeżeli chodzi o PE to pokonałem jakiś patałachów, Surm Graz (9-1 w dwumeczu), a odpadłem z Juventusem (2-0 na wyjeździe i 0-1 u siebie). Gram systemem 1-4-1-2-2-1 Bramkarz, 4 obrońców, def. pomocnik, przed nim dwóch środkowych, dwóch skrzydłowych i wysunięty napastnik. Zawodnicy, których w tym sezonie sprzedałem: Wojciech Łobodziński - Nacional de Madeira 300 tys euro Dragan Paljić - Cottbus 150 tys euro Łukasz Garguła - Cesena 875 tys euro Serge Branco - Siena 300 tys euro Pozyskałem: Darius Miecelka - freee (Metalurh) Jorn Vermuelen - 20 tys euro (Club Brugge) Slobodan Medojevic - 500 tys euro (Vojvodina) Hernani - 350 tys euro (Korona Kielce) Luis Bolanos - 120 tys euro (International) Tomasz Wróbel - 35 tys euro (Bełchatów) Lucio - free (Gremio) Ogólnie wrażenia na +, gra wydaje się ciekawsza niż FM09 (bo w niego poprzednio grałem). - - - PS. Warto stawiać na Riosa? U mnie jest zmiennikiem Brożka i radzi sobie bardzo słabo, choć statystyki (jak na polską ligę) ma OK. Jak sobie radzi u Was? |
u mnie Rios jako zmiennik jest ok, koncze 2 sezon, ale gram jednym napastnikiem.
U kolegi ktory gram dwoma, Rios strzela aż miło. Janusz Gol niezly. Mierzejewskiego Siena kupiła za 4.4 mln E. |
MCX jak radzi sobie Wróbel?
Jeżeli chodzi o Riosa to u mnie po kilku meczach w pierwszym składzie, jest całkiem nieżle ;) |
Polecam Riosa na prawe skrzydło, jako schodzacy napastnik z funkcją ataku. Po drugiej Kirm, skrzydłowy, wsparcie. Rios zamyka dużo dośrodkowań schodząc na słupek, bardzo fajnie to wygląda.
|
Udało mi się podpisać kontrakt z Kupiszem (wolny transfer - koniec poprzedniego kontraktu) i z Janotą. Sprawdzał ich ktoś?
Jakiego bramkarza z Polski polecicie do Wisły? Jovanic popełnia u mnie sporo błędów... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl