Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

MarcinPBW93 14.04.2011 21:04

Mam pytanie mam za niecałe 3 miesiące 18 lat ,mój kolega nie całe 17 czy potrzebujemy jakąś zgodę odnośnie biletu do Wrocławia?

Mila 14.04.2011 21:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MarcinPBW93 (Post 1077524)
Mam pytanie mam za niecałe 3 miesiące 18 lat ,mój kolega nie całe 17 czy potrzebujemy jakąś zgodę odnośnie biletu do Wrocławia?

Nie, zadnej zgody miec nie musicie pamietajcie tylko o nr PESEL bo bez tego biletu nie dostaniecie

kubus20 14.04.2011 22:08

Witam! Mam pytanie apropo kupna biletu jednorazowo! Czy musze posiadac te nowa karte kibica? Czy wystarczy sam pesel?

fialo 14.04.2011 22:10

Nie musisz wystarczy PESEL. Takie pytania pojawiają się na każdej stronie. Jest to też napisane na oficjalnej stronie Wisły w zakładce bilety.

LuKaS TSW 15.04.2011 11:26

Jest szansa dziś koło 18 kupić jeszcze bilet na G?

kasprzak11 15.04.2011 11:55

Myśle że spokojnie kupisz bilet o tej godzinie :) a jak nie to kupuj na F to jest przedłużenie młynu :)

Gucio25 15.04.2011 12:02

jak będzie mniej niż te 14tys., to wstyd. tymbardziej, że idziemy na mistrza. co, nie przyjeżdża Legia, albo Amica, to już szkoda się na R22 wybrać?

edit apropo postu niżej: o, to dobrze. choć dziwne, że przez cały tydzień oficjalna NIC nie pisała o biletach, nawet o tym, że się skończyły na G.

Pawel.Busko 15.04.2011 12:19

Byłem po 12 i nie było biletów na G. A ludzie cały czas przychodzili. Może nie będzie źle:)

Poul1983 15.04.2011 15:04

Powinno byc info co drugi dzień oilości sprzedanych miejsc tak jak na legii to robią

Musiek1906 15.04.2011 15:12

Czy ktoś może potwierdzić słowa Pawel.Busko odnośnie braku biletów na sektor G?

Mareq 15.04.2011 15:13

Cytat:

Powinno byc info co drugi dzień oilości sprzedanych miejsc tak jak na legii to robią
A po co ?
Ile ma być , to będzie.
Nie sądzę , żeby takie info miało jakoś wpłynąć na niezdecydowanych( a już na pewno jego brak nie wpływa negatywnie) .

Misiek570 15.04.2011 15:19

Cytat:

A po co ?
Dla samego zaspokojenia ciekawości kibiców i choćby po to aby każdy kibic mógł zdecydować czy bilet musi kupić jak najszybciej czy może odłożyć to na później.

ManiekTS 15.04.2011 15:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Musiek1906 (Post 1077823)
Czy ktoś może potwierdzić słowa Pawel.Busko odnośnie braku biletów na sektor G?

Nie słuchaj ludzi na forum, bo połowa z nich sieje na forum ferment...
Pewnie nawet nie wie ile biletów zostało na G

Blondas 15.04.2011 15:25

o 14 30 w kasach nie można już było kupić

jedrula_wislak 15.04.2011 15:26

Mam do odsprzedania bilet ULGOWY na mecz z Bełchatowem (G4). Jeżeli bilety byłyby sprawdzane nie ponoszę za to odpowiedzialności. Więcej informacji na PW

Faitmen 15.04.2011 15:39

sa bilety na g jeszcze??

Siemens 15.04.2011 16:02

Jak nie ma podanej informacji na oficjalnej to wychodzi że są bo nie raz tak było że tu pisali że nie ma itp. o co się okazało w kasie jeszcze były

edwin cpc 15.04.2011 16:42

Pytanie o widoczność z narożników lepsza góra czy dół. Teoretycznie powinna być góra ale ze strefy kibica widok też jest niezły a to jest dolna trybuna. I jeszcze jedno czy na narożnikach przestrzegane są miejscówki odpowiadające numerze na bilecie. Z góry dzięki

aNouc 15.04.2011 16:52

Skoro z dołu widziałeś to z góry jest bardzo dobry widok z każdego miejsca w narożniku.

Żmijka 15.04.2011 17:10

Mam do wypożyczenia karnet na G "Babski" wiec na własne ryzyko jesli chodzi o sprawdzanie danych. Kontakt na priv, odbiór pod kasami ok. 19.15.

Watts 16.04.2011 08:57

Drugi raz z rzędu kołowrotki na F nie przeczytały mi biletu z karty kibica. Żeby było śmieszniej, między tymi dwoma meczami byłem na G i nic się nie działo. Co ciekawe, w obu tych przypadkach kupiłem bilet w dniu meczu, dosłownie kilkanaście-kilkadziesiąt minut przed meczem. Też tak macie?

Pawel.Busko 16.04.2011 09:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ManiekTS (Post 1077834)
Nie słuchaj ludzi na forum, bo połowa z nich sieje na forum ferment...
Pewnie nawet nie wie ile biletów zostało na G

Skoro chciałem kupić bilet na G a w kasie mi powiedzieli, że już wyprzedane to jaki niby ferment sieje?

Watts 16.04.2011 09:12

Spoko, ale jak ja próbowałem jeszcze kupić to kasjerka powiedziała że może jakiś zejść z rezerwacji. Więc to nie do końca prawda że nie ma ani pół biletu i na pewno nie będzie. :>

bondTSW 16.04.2011 09:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Watts (Post 1078277)
Drugi raz z rzędu kołowrotki na F nie przeczytały mi biletu z karty kibica. Żeby było śmieszniej, między tymi dwoma meczami byłem na G i nic się nie działo. Co ciekawe, w obu tych przypadkach kupiłem bilet w dniu meczu, dosłownie kilkanaście-kilkadziesiąt minut przed meczem. Też tak macie?

Od kiedy wyrobiłem nową KK nie wszedłem normalnie na ani jeden mecz. Dopiero w tyg. poszedłem do SK i mi wyrobili duplikat bo coś się pochrzaniło. Więc może też idź i niech Ci sprawdzą tą kartę.

MarcinPBW93 18.04.2011 07:17

Poszukuje jednogo miejsca w aucie do Wrocka ! PRIV

Mila 18.04.2011 12:27

mam do sprzedania 1 bilet na mecz ze Slaskiem znajomy niestaty nie moze jechac cena 20 zl(normalnie 25) odbior pod stadionem albo w rynku zainteresowani priv dostepnosc od zaraz do 19
nieaktualne

Kolus3d 18.04.2011 13:43

Witam. Czy ktoś się orientuje jak zdobyć bilet na Legia - Lechia na środę? Dzwonie do Gdańska na info biletowe ale nie odpowiada;/ Tak się złożyło, że od środy będę w Wawie kilka dni i chętnie bym Lechię wspomógł gardłem:)

paczuś 18.04.2011 15:01

Takie info raczej na forum Lechii lub stronie stowarzyszenia Lwy Północy szukaj

Billy 19.04.2011 11:52

Istnieje możliwość kupna jeszcze biletów na czwartkowy mecz ?

kamylsky 19.04.2011 12:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Billy (Post 1079555)
Istnieje możliwość kupna kupienia jeszcze biletów na czwartkowy mecz ?

podbijam pytanie.

Mila 19.04.2011 12:49

z tego co wiem to juz nie ma takiej mozliwosci bo poniedzialek byl ostatnim dniem sprzedazy... Ale mozecie jechac w ciemno i na miejscu probowac kupic bilet pzdr

aNouc 19.04.2011 12:50

Cytat:

W sobotę 30 kwietnia niepokonana na własnym stadionie w meczach ligowych Biała Gwiazda podejmie w 24. kolejce Ekstraklasy Górnika Zabrze. Sprzedaż wejściówek na to spotkanie rozpocznie się w czwartek, 21 kwietnia.

Bilety można kupować w Strefie Kibica, która znajduje się pod trybuną D. Jest ona otwarta od poniedziałku do piątku od 11:00 do 20:00 oraz w soboty i niedziele od 10:00 do 16:00.

Uwaga: w okresie świątecznym (23, 24, 25 kwietnia) Strefa Kibica będzie nieczynna. Po Karty Kibica oraz bilety zapraszamy ponownie od wtorku 26 kwietnia.

Zobacz mapkę cenową stadionu na mecz z Górnikiem:
http://bp.wisla.krakow.pl/files/plan...cze_zwykle.jpg

* – sektor najzagorzalszych kibiców
** – na sektor rodzinny na jednego opiekuna może przypadać maksymalnie dwójka dzieci, które nie ukończyły 13. roku życia

Wszystkim posiadaczom nowych Kart Kibica, którzy zdecydują się na zakup biletu, przypominamy, że od rundy wiosennej bilety ładowane będą na Kartę. W związku z tym trzeba okazać ją w momencie zakupu oraz zabrać na stadion, gdyż będzie stanowiła ona wejściówkę na obiekt. W rundzie wiosennej 2011 przy zakupie biletu posiadanie Karty Kibica nie jest obowiązkowe, ale zachęcamy do jej wyrobienia.

Imienne bilety
Zgodnie z nową Ustawą o Bezpieczeństwie Imprez Masowych zakupiony bilet na mecze Wisły jest imienny i może się nim posługiwać tylko i wyłącznie osoba, której dane są umieszczone na wejściówce lub Karcie, na którą załadowano bilet. Zgodność danych będzie podlegała kontroli przy wejściu na stadion. Na jedną Kartę Kibica lub jeden numer PESEL można kupić wyłącznie jeden bilet. Przypominamy, że za wejściówki można zapłacić tylko gotówką.

Zniżki, zniżki, zniżki
Od rundy wiosennej 2011 Wisła Kraków wprowadziła bogatą ofertę zniżek dla kibiców.

Bilety ulgowe przysługują:

* kobietom
* dzieciom i młodzieży uczącej się
* studentom do 26. roku życia

Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą musieli okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie biletu, jak i przy wejściu na stadion. Zniżek nie można łączyć.

Bilety rodzinne i większy sektor!
Nowością od tej rundy jest również możliwość zakupu biletów na sektor rodzinny. Znajduje się on w sektorze E11, a w związku z ogromnym zainteresowaniem do końca rundy wiosennej został powiększony o dodatkowe 200 miejsc w znajdującym się obok sektorze E12.

Z biletów rodzinnych może korzystać opiekun z dzieckiem do 13. roku życia. Na jednego opiekuna może przypadać maksymalnie dwójka dzieci, które również będą miały do dyspozycji swoje miejsca siedzące. Jeżeli opiekunem jest osoba mająca uprawnienia do zniżki, to wtedy może zakupić bilet ulgowy.

W dniu meczu z Górnikiem Zabrze w sektorze rodzinnym na najmłodszych kibiców czekać będzie mnóstwo atrakcji, m.in. stanowiska do gry w FIFA11, konkursy plastyczne, malowanie twarzy.

Na Wisłę bezpłatnie
Jednocześnie informujemy, że na wszystkie pozostałe trybuny bezpłatnie mogą wejść tylko dzieci do 6. roku życia. Dzieci będą mogły dostać się na stadion wraz z opiekunem posiadającym ważny bilet. Na jednego opiekuna może przypadać maksymalnie dwójka dzieci, które będą siedziały na kolanach opiekuna.

Na mecz z Górnikiem Zabrze nie będzie prowadzona sprzedaż biletów przez Internet. O starcie portalu bilety.wisla.krakow.pl Klub poinformuje w osobnym komunikacie.

Wspieraj Białą Gwiazdę w drodze po mistrzowską koronę sezonu 2010/2011 – przyjdź na nowy stadion Wisły przy Reymonta 22!
http://www.facebook.com/WislaKrakow

kamylsky 19.04.2011 13:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mila (Post 1079575)
z tego co wiem to juz nie ma takiej mozliwosci bo poniedzialek byl ostatnim dniem sprzedazy... Ale mozecie jechac w ciemno i na miejscu probowac kupic bilet pzdr

Wiem ze mozemy jechac bez biletu tylko problem w tym ze niewiadomo czy je dostaniemy przed meczem bo duze zainteresowanie podobno

MatMario 19.04.2011 13:36

Może są jeszcze jakieś bilety, nie ma informacji na stronie stowarzyszenie że się skończyły, a w komentarzach Ewcia pisała że jak się skończy sprzedaż to napiszą ile poszło...

Może jeszcze jakiś jeden dzień sprzedaży? Albo godzinka? :)

Mila 19.04.2011 13:51

to nie jest tak ze skwk dostalo pule biletow i beda je sprzedawac do konca a jak nie to wyrzuca... Po pierwsze skwk musi przeslac listy z danymi osob ktore sie wybieraja na mecz po drugie musi zwrocic nie sprzedane bilety- trafia znowu do kas wczoraj z tego co czytalem zostalo 900 biletow we wroclawiu jak cos to zadzwoncie do kas w czwartek rano ile maja biletow jak powyzej 300 to jedzcie a jak ponizej to lepiej sobie darowac pzdr

ps dziaiaj sobie przypomnieliscie ze jest mecz???
Ps2 odrazu przypominam ze 7 maja gramy Lechia zeby sie znowu niektorz nie obudzili po majowce ze jest mecz...

elomike 24.04.2011 07:33

A ja mam pytanie- czy wie ktos cos o biletach na supervip?

StelmiOriginal 24.04.2011 10:14

Jak to jest z biletami? Czy jak bilet kosztuje powiedzmy 19zł ulgowy, a nie mam karty kibica to place cos wiecej, czy tylko te 19zl? :)

WISŁAZWE 24.04.2011 10:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez StelmiOriginal (Post 1081794)
Jak to jest z biletami? Czy jak bilet kosztuje powiedzmy 19zł ulgowy, a nie mam karty kibica to place cos wiecej, czy tylko te 19zl? :)

Pokazujesz tylko legitymację szkolną/ studencką i masz bilet zniżkowy, karta kibica na ten moment nie jest Ci potrzebna, nie ma również już opłaty manipulacyjnej jak to wcześniej było.

Warto mieć legitymację, bo nie wiadomo na kogo trafisz w kasie, ostatnio miałem taki przypadek, że musiałem okazać legitymację kolegi do zakupu ulgowego, wcześniej się tak nie zdarzyło.

No chyba, że kupujesz dla dziewczyny wtedy nie potrzebujesz nawet legitymacji.

Pozdrawiam.

Berto 24.04.2011 13:28

Witam

pytanie mam tego typu, jak to jest z sektorem G5 czy można się na niego dostać z innej części G? przejścia są otwarte czy też nie? Bo kumpel wchodzi wejściem dla fanclubów a ja m am karnet i szukamy sposobu żeby znaleźć się na jednym sektorze. Ewentualnie może ktoś wie czy czytniki na trybunie G obsługują tylko bilety dla danego sektora czy też można wejść np. na G5 mając bilet bądź karnet na inny sektor(np. G1)? Z góry dzięki za odp.

PS. Wiem że taki temat był już poruszany na forum, ale nie mogłem niestety znaleźć odpowiedzi na te pytania.

Mako 24.04.2011 13:40

Masz karnet a zadajesz pytanie jakbyś szedł pierwszy raz na mecz. Możesz mieć na G1 a siedziec na G5. Pozdro.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:31.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl