![]() |
Ja na jutro szykuję dubla Kiel (-5,5gola) + Melsungen. Jutro po południu opiszę oba mecze. W obu przypadkach grają ze słabszymi od siebie rywalami, nękanymi przez kontuzje. Ale tak jak mówiłem, jutro napiszę dokładną analizę.
|
Cytat:
|
Cytat:
W ogóle jak czytam regularnie ten temat to dziwię się niektórym - obstawiają totalnie abstrakcyjne wydarzenia tylko po kursach i potem wylewają żale, że buk zrobił ich w ciula za przeproszeniem. Nie tędy droga - bukmacherka to nie totolotek, gdzie mamy 100% czynnik losowy. Tutaj grając z głową mamy spore szanse na zarobek. Ale podkreślam - Z GŁOWĄ. Taka "głowa" każe np trzymać się od meczu Pogoń-Polonia z daleka - absolutna zagadka, na każdy argument na daną drużyne mogę przedstawić dwa przeciw niej. Po co zatem ryzykować? |
Pittsburgh-Phoenix 1
Tabor-Chomutov 2 Toruń-Pruszków 1x Pogoń-Polonia X do przerwy,ale to typ tylko tutaj a nie do stawiania:) Rocco a ja mam KAC-a po moim kuponie,więc wiesz już co nie weszło:),co sądzisz o tych typach z hokeja co dałem? |
D.Sedin w 4.meczu musi sie przełamać
Crosby i tyle :) w nocy The Great 8 dał kolejny popis(2G i 1A) :D niestety WSH po dogrywce przegrali Pingwiny jak sie rozkrecily w pol. ubieglego sezonu,tak cały czas idą mocno.liderzy nie zawodzą więc mozna zagrac-kurs jak na NHL niziutki,ale w standardach europejskich dobry:D rzucilem okiem na ten cały Tabor i Chomutov i wedle tabeli powinna być dwója ale ja wole zagrać chyba Baseball,w którym zaczął sie postseason czyli play-offy z udzialem 8 najlepszych ekip. |
No więc tak jak pisałem wczoraj, gram dzisiaj dubla Kiel (-5,5) + Melsungen. Poniżej krótka analiza obu meczów:
THW Kiel (-5,5) - TBV Lemgo kurs: 1.80 Lider Toyota Handball Bundesligi zespół THW Kiel podejmuje we własnej hali 4 aktualnie zespół ligi Lemgo. Zdecydowanym faworytem jest zespół gospodarzy, który wygrał jak dotąd wszystkie 5 meczów w tym sezonie. Kiel ograło narazie Melsungen (35-25, wyjazd), Rhein Neckar (36-29, dom), Dormagen (34-22, wyjazd), Gummersbach (36-29, dom) i Minden (32-25). Jak widac w każdym meczu wygrywali bardzo zdecydowanie, regularnie rzucając ponad 30 bramek. Dzisiaj zmierzą się z Lemgo, które w Kiel nie potrafi grac. Bo w ostatnich latach przegrywali tam mecz za meczem, (ostatnie wyniki to 33-23, 32-27, 37-30, 37-29). W tym sezonie Lemgo wygrało narazie 4 z 5 rozegranych meczów, jednak klasa rywali jest mówiąc krótko żenująca (Magdeburg, Fuchse, Lubeck, Dusseldorf i Wetzlar, z którym przegrali). Dużym minusem dla Lemgo (i jednym z faktów które skłoniły mnie do postawienia na handi) są kontuzje które przetrzebiły ten zespół. Bo przeciwko Kiel z różnych powodów nie mogą zagrac Binder, Betchloff, Geirsson, Svavarsson a występ Kehrmanna i Preisa jest mało prawdopodobny (nie grali w ostatnim meczu). W Kiel trener da raczej odpocząc tylko Narcisse'owi, reszta składu jest pełna. Liczę że się zmobilizują i pewnie ograją osłabionego rywala. Hannover Burgdorf - MT Melsungen kurs: 2.10 Od razu chcę zastrzec że to jest mecz podwyższonego ryzyka. Oba zespoły jak dotąd okupują dolne rejony tabeli, oba odniosły po 1 wygranej w 4 meczach. Tak więc dla obu jest to ważne spotkanie. Stawiam na goście z Melsungen ponieważ jest to moim zdaniem zespół o większym potencjale niż to pokazują wyniki. Dotychczas mieli dosyc trudny terminarz bo grali głównie z zespołami z czołówki (Kiel 25-35, Hamburg 26-38, Grosswalstadt 24-26 i Balingen z którym wygrali 28-25). Jak widac oprócz średniaka z Baligen były to zespoły mające wysokie cele i to mocno pokrzyżowało plany szybkiego zgrania przebudowanego zespołu. Ale już z rywalami nieco niższego poziomu radzili sobie przyzwoicie. Dużo w grze Melsungen będzie zależec od Kelentrica i Vasilakisa, wspieranych przez Vuckovica, Tzimourtasa, Karipidisa (on akurat dzisiaj nie jest pewny występu). Są to świetni gracze i jeśli tylko będą dzisiaj w przyzwoitej dyspozycji to są w stanie rozstrzygnąc to spotkanie na korzyśc gości. Trener Melsungen zapowiada dzisiaj walkę o zwycięstwo, bo w następnej kolejce o punkty będzie o wiele ciężej bo rywalem będzie Rhein Neckar. Dlatego dzisiejsze spotkanie trzeba wygrac żeby się podbudowac psychicznie. A rywal jest jak najbardziej do ogrania, Hannover to beniaminek który po wygraniu 1 meczu sezonu z Balingen 28-27 w kolejnych 3 nie ugrał nawet punktu. A za rywali miał Grosswalstadt, Goppingen i Magdeburg. W dzisiejszym meczu zagrają osłabieni brakiem Będzikowskiego i Habbe. Ich skład opiera się na graczach bez większego doświadczenia w Bundeslidze, a to może dzisiaj miec opłakane skutki. SPodziewam się wyrównanego meczu, jednak bardziej doświadczeni goście powinni wywiezc z Hannoveru 2 pkt. |
Armenia - Hiszpania X
Armenia jak zwykle o honor, ale u siebie z mocną Hiszpanią będą gryźli trawe jak z Belgią (2:1) Hiszpanie mają pewny awans z pierwszego więc nie wydaje mi się żeby grali na maximum swych możliwości. Skład też zapewne nie będzie wystawiony ten najsilniejszy więc wynik moim zdaniem będzie oscylował w granicach 0:0 bądź 1:1 . Wiadomo że Hiszpania to Hiszpania, nie przegrała meczu już bardzo dawnoo i mogą zrobić jedną akcje i strzelić bramkę i po meczu. Ale dziwne przeczucie że będzie remis. ;) życzę 'siadania' meczy ;) |
Konrad ufam ci co do 2go meczu:)
Nie mam o tym zielonego pojęcia ale twoja analiza mnie przekonała i 25zł poszło na ten cały Melsungen:) Trzeba gdzieś te 2100 postawić po kursie min 2,0 to po takiej analizie nie mogłem się powstrzymać |
Gdzie znajdę wyniki na żywo z 2 ligi czeskiego hokeja?
|
Cytat:
http://onlajny.cz/hokej.php klikasz na podrobnosti przy meczu ktory Cie interesuje i jest relacja;) |
Ja gram na dziś Pogoń i Wigry Suwałki na wyjeździe ze Stalą Rzeszów.
|
A ja dziś dałem zabawowo 3 remisy w polskich meczach i jak na razie jest pozytywnie :) Rocco ,dziękować za linka,oby się przydał :)
|
Cytat:
Vancouver Canucks - Montreal Canadiens 1X 1,28 |
Jakieś typy na jutro ??? mozna było dzisaj na Wisłe Overa zagrac ^^
|
ja juz sie powoli po malej przerwie koncentruje na sobotnie el.MS
jutro ide poslac i nie wiem co tam jeszcze wcis do tego Portugalia - Wegry 1.15 typ: 1 Belgia - Turcja 1.24 typ: X2 Izrael - Moldawia 1.20 typ: 1 Argentyna - Peru 1.12 typ: 1 @1.92 |
jedna podpowiedź nie stawiaj Argentyny - niski kurs i niepewny mecz już lepiej dać Brazylie
|
Na weekend:
Zambia-Egipt 2 Honduras-USA 2 Serbia-Rumunia 1 Górnik-ŁKS 1 Malawi-WKS 2 Kamerun-Togo 1 kurs:19.90 stawka:10zł do wyjęcia:179 zł |
Cytat:
|
Cytat:
|
Niestety, Kiel zawiodło na całej linii, dodatkowo okazało się że osłabienia Lemgo to była ściema, większośc z tych graczy zagrała :/ No ale chociaż Melsungen wygrało :)
|
Bryan.B / Bryan.M - Davydenko N./Kunitsyn I.
Beijing akumulacyjne ATP Doubles 1 1.14 Ljubicic Ivan - Kubot Lukasz akumulacyjne ATP Tour 1 1.45 Santoro Fabrice - Hewitt Lleyton akumulacyjne ATP Tour 2 1.13 Zhang Shuai - Bartoli Marion akumulacyjne WTA Tour 2 1.20 Radwanska Agnieszka - Martinez-Sanchez Maria Jose akumulacyjne WTA Tour 1 1.30 @ 2.91 |
Cytat:
moze cypr-bulgaria 2 ? i austria-litwa 1 ?:-P |
Rocco z Rangersami Oveczkin chyba nie strzeli :P ja próbuje Zetterberga i Małkina bo chyba drugi mecz Pingwinów bez gola się nie zdarzy,jutro Slavia w plecy:D
dajcie jakieś typy na dziś najlepiej z hokeja:) |
ja ponawiam Crosbyego i standardowo Ovce.obaw o niego nie mam :D mysle jeszcze nad Kovalchukiem.
dzis z hokeja jak zwykle Magnitogorsk. w finalndii kuszą mnie dwa mecze: HPK - Karpat lub x2 po kursach 2,70 i 1,64 Lukko - Blues lub x2 po kursach 3,45 i 1,91 z tym ze to sa mecze "podwyzszonego ryzyka" |
Który buk ma w ofercie tych strzelców bramek w nhl?
|
Panie Dudi w Fortunie są ale chyba tylko z NHL i ligi czeskiej.
Netowych niestety nie wiem,niech specjalista w tym temacie Rocco się wypowie co myślicie Boliwia-Brazylia 1x? Brazylia ma pewny awans,a na tym górzystym terenie nie jeden już poległ Rocco ale kurs na Mignitogorsk mizerny:) |
Ło, nie spodziewałem się takiej odpowiedzi, bo w zasadzie nie gram już na naziemnych :D Może któryś z netowych?
|
swego czasu natknąłem sie na cos takiego....
https://www.vixbet.sk/ Słowacki buk internetowy :D nie mialem czasu tego rozkminiac ale jezyk polski jest i oferta na strzelcow bramek kompletna!! takze jak by sie ktos tam zdecydował grać to niech sie podzieli koniecznie opinią:) |
Bryan.B / Bryan.M - Davydenko N./Kunitsyn I.
Beijing akumulacyjne ATP Doubles 1 1.14 Ljubicic Ivan - Kubot Lukasz akumulacyjne ATP Tour 1 1.45 Santoro Fabrice - Hewitt Lleyton akumulacyjne ATP Tour 2 1.13 Zhang Shuai - Bartoli Marion akumulacyjne WTA Tour 2 1.20 Radwanska Agnieszka - Martinez-Sanchez Maria Jose akumulacyjne WTA Tour 1 1.30 @ 2.91 miod malina |
Kamikaze nad czyms takim sie zastanawiam
Stjernen - Frisk/Asker over 5,5 1,45 Manglerud Star - Vålerenga 2 1,45 |
no to oplacało sie zagrac Karpat x2 za 1,64 i Blues x2 za 1,91 :D
za 40minut w MLB mysle ze mozna zagrac 1 na Philadelphie. |
macie cos na nhl ?
|
No właśnie też bym prosił:)
|
San Jose Sharks - Columbus Blue Jackets /Typ1
Ottawa Senators - New York Islanders /Typ1 |
San Jose 1 lub koncowe zwyciestwo
Washington to samo St.Louis-Atlanta over 5,5 Philadelphia-Pittsburgh over 5,5 to tak na szybko;) cos sobie wybierzcie |
Stjernen - Frisk/Asker over 5,5 1,45
Manglerud Star - Vålerenga 2 1,45 wlazlo zagralem tez handi +7,5 na vive kielce po kursie 2,10 :) na nocke gram palmeiras 1.40 + davydenke 1.39 |
Rocco no i wyszło na moje Oveczkin nie strzelił a Rangersi górą:P
ja wczoraj postawiłem Małkina,D. Heatleyego, i Zetterberga i jedno pudło. Ten Heatley 3 gole trafił może warto go grać częściej? no to na dzisiaj chyba daje Trinec -Slavia 1 i koniec strzeleckiej passy Cervenki :) i myślałem nad takim czymś: Pilzno-Brno 1 Graz-Szekesfehervar 1 Jyvaskyla-SaiPa 1 Chomutov-Chrudim 1 No i brawo dla ISKRY KIELCE za wczorajszy remis z Lwami w LM:D |
no niestety po raz kolejny wyszło ze NYR nie za bardzo leżą stołecznym;/ a poza tym nie w kazdym meczu da sie strzelać:P
LuKaS z zeszłego sezonu powinieneś pamiętać,ze Heatley dla Ottawy strzelał mnóstwo bramek.także teraz w jeszcze lepszym zespołem powinien razem z Marleau i Setoguchim ładnie punktować. dla mnie na szczescie nie zzawiodł drugi "Turbo Rosjanin" Ilya Kovalchuk(2G) wiec nie ma tragedii;] ja z hokeja interesuje sie takowymi meczami: Sanok -Cracovia Toruń - Tychy Janów - Oświęcim 1 lub 1x Jesenice - Zagrzeb over 5,5 JYP Servette Mannheim Eisbaren Spisska nova Ves over 5,5 z tego bede wybierac;] a Twoj CHOMUTOV gra JUTRO :) |
Palmeiras i Davydenka niestety minus :/
Dementieva Elena - Radwanska Agnieszka 1 1,28 S. Stakhovsky - E. Korolev 2 1,55 to puscimy na teraz - znowu minus <wnerw> |
jakieś typy na eliminacje ? ja póki co myślę nad: Estonia - Bośnia 2 1,4zł , Serbia - Rumunia 1 1,52zł i nad overem w meczu Luxemburgu ze Szwajcarią , nie wiem jaki kurs bo nie znalazłem w ofercie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl