![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie E to jutro bedzie młyn i pewne zasady obowiązują o których wszyscy wiedzą, więc nie wiem po co ta polemika...Jak wiecie ze tak jest to kupujcie bilety na inne sektory to bedzie po problemie..Niektórzy szukają problemów tam gdzie ich nie ma. Na młyn przychodzimy dawać z siebie wszytko, spiewac, skakac a nie siedziec i jak ide na mlyn to mnie to wali gdzie bede "siedział"...
|
Cytat:
|
Jaki młyn?? Młyn jest na G. Przypominamy o zmianie nomenklatury sektorów!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam mam pytanko kumpel z FC nie moze przyjechac na mecz ze wzgledu na sprawy rodzinne a na niego bilet juz jest z jego peselem itp. i czy moge wziasc innego kumpla na jego pesel wejdzie bez problemu czy nie??
|
NA FACEBOOKU ;)!
http://profile.ak.fbcdn.net/profile-...66281_9190.jpgWisła Kraków Bilet jest sprawdzany z dokumentem tożsamości, więc takiej możliwości nie ma |
kurde wrocilem z wakacji dzisiaj wlasnie wszedlem do domu kupie jutro bilety?? moze ma ktos sprzedac z fan
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/wr22acamy/ Aktualna lista sektorow na ktore nie ma juz biletow. |
jutro wale z rana do sklepiku najpierw kupie bileciki pozniej pieczywo;p
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam do sprzedania jeden bilet na G. Jak coś to priv.
|
Cytat:
|
Oj musieli tak napisac. Wiecie co by sie dzialo jakby GW podlapala temat ze na Wisle moze wejsc kazdy?
|
jak by miał ktoś jakiś bilet do sprzedania top prosze o kontakt na numer gadu 13627693
|
takie pytanko... kupię od kogoś bilet i nie ma moich danych na nim tylko tego gościa... będą problemy przy wejściu?
|
Nie, takich jak Ty jest mnóstwo, przynajmniej ja się nigdy z czymś takim nie spotkałem, a Oficjalna musi tak pisać, dokumenty itp, jak się ochroniarz będzie pluł co zdarza się rzadko to powiesz że kolejka się ciągnie i nie masz jak się wydostać, że nie masz dokumentów przy sobie, zgubiłeś, PESEL nie pamiętasz bo paszportu nie masz, a dowodu jeszcze nie wyrobili, czy tam 18 lat nie masz jeszcze, brat, siostra, kuzyn, kolega dał/a Ci bilet bo zachorował/a, wyjechał/a, kot mu/jej zdechł, cokolwiek, jest mnóstwo wymówek :) przecież tym tokiem myślenia to w takiej sytuacji bilet nadawałby się do kosza, a tego klub na pewno by nie chciał, bo stracił by zaufanie i na wizerunku, dlatego mam ważny bilet to wchodzę
Gwoli przypomnienia Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=eCmzWJ5hjwk |
Cytat:
|
czy bilet np na g1 zadziala na bramce np g2 ?
|
Wejdź przez bramki G1 i skręć w lewo za bramkami na G2, proste :)
|
Sprzedam 1 bilet na dzisiejszy mecz na sektor G.
Oferty na priva. |
Sprzedam 1 bilet na F21, czyli nowa trybuna, balkon, naroznik blisko mlyna.
Cena nominalna: 30 zl PW |
potrzebuje biletu obojętnie na jaki sektor telefon do mnie 660389573 tylko i wyłącznie na telefon bo jestem w drodze do krk pzdr dla kibiców
|
Cytat:
od 17:30 będą otwarte bramy stadionu, najlepiej przyjść na styk 19:00 bo wtedy rozpoczynają się wszystkie atrakcje, konkursy z cennymi nagrodami, pokazy artystyczne, atrakcje dla najmłodszych i tak dalej |
<s>Bilet potrzebny na G/F po normalnej cenie + browar od kumpla
PRV</s> Nieaktualne |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl