Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

Kociewiak 05.06.2011 23:19

Iliev piłkarzem Wisły! :)

Junior_Battle 05.06.2011 23:20

gdzie to znalazłeś? bo na głównej cisza...

sAJmon_ABG 05.06.2011 23:21

http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=25269

Kociewiak 05.06.2011 23:21

http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=25269

CH. 05.06.2011 23:29

Ten sezon przyzwoity bo o poprzednich dużo dobrego napisać nie można. Zobaczymy.. piłkarz zagadka.
http://www.youtube.com/watch?v=4ILKzoJEPJ8 \

Na plus na pewno że za frajer przyszedł. Więc nie ryzykujemy dużo.

AgresywnyChomik 05.06.2011 23:29

krol strzelcow, ograny silnej europejscej lidze.... za darmo Stan jest magikiem

ale i tak pewnie jakis Dzimi czy ktos zacznie jutro pojazd za Baszcza :)

JarekTSW 05.06.2011 23:33

czyli 1 nazwisko przed media trafione. Teraz ważne, żeby nie trafiły media z Lameyem :D

prezes85 05.06.2011 23:35

Zagrał w 2 meczach w podstawowym składzie Partizana w Lidze Mistrzów. A 2 razy wchodził z ławki.
Cieszy że może grać na obu skrzydłach i gra dobrze obiema nogami.
Może coś z tego będzie.

Sędzia 05.06.2011 23:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JarekTSW (Post 1106748)
czyli 1 nazwisko przed media trafione. Teraz ważne, żeby nie trafiły media z Lameyem :D

A tam przez media, sam Iliev się o tym wygadał.

Wydaje się świetnym transferem.

skeba 05.06.2011 23:41

Niech te wiadomości zostaną potwierdzone przez oficjalną, bo na innych serwisach cisza.

miles 06.06.2011 00:07

Powiem tylko tyle doświadczony zawodnik, ograny między innymi w bundeslidze!! To jest wzmocnienie. No to Genkov ma konkurencję:) Ciekawe czy jest szansa na ty aby Wisełka grała 2 napadziorami ?Ekstra:)

Luk_Biala_Gwiazda 06.06.2011 00:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez miles (Post 1106752)
Powiem tylko tyle doświadczony zawodnik, ograny między innymi w bundeslidze!! To jest wzmocnienie. No to Genkov ma konkurencję:) Ciekawe czy jest szansa na ty aby Wisełka grała 2 napadziorami ?Ekstra:)

Prędzej Kirm ma konkurencję. Zdecydowanie bardziej widzę go na skrzydle, aniżeli za Genkowa w ataku.

miles 06.06.2011 00:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Luk_Biala_Gwiazda (Post 1106754)
Prędzej Kirm ma konkurencję. Zdecydowanie bardziej widzę go na skrzydle, aniżeli za Genkowa w ataku.

Może i masz rację patrząc na ten filmik o nim, ale wolałbym żeby Genkov miał konkurencję szczerze. Wspomniałem o tym kilka stron wcześniej. Tak czy siak zobaczymy:)

adamsubaru 06.06.2011 00:16

myślę że bardzo dobry transfer zobaczycie postrzela trochę bramek, i wcale nie chcę transferów polaków - droższych i wogóle a tu wolny transfer to co Stan umie ostatnio bardzo dobrze bo jest też trochę zmuszony do tego

El'kabat 06.06.2011 00:20

Bardzo dobry transfer,do tego bezgotówkowy.
Tylko czekac na oficjalna ;)
Co do Ilieva to zostal wybrany do jedenastki sezonu jesli mi Chrome dobrze tlumaczy
http://www.partizan.rs/11166-uspe%C5...r-lige-srbije/

miles 06.06.2011 00:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez El'kabat (Post 1106758)
Bardzo dobry transfer,do tego bezgotówkowy.
Tylko czekac na oficjalna ;)
Co do Ilieva to zostal wybrany do jedenastki sezonu jesli mi Chrome dobrze tlumaczy
http://www.partizan.rs/11166-uspe%C5...r-lige-srbije/

Dobrze tłumaczy :) został wybrany. Jedyne co zabrzmiało niepokojąco podczas wywiadu to:
"W Partizanie osiągnąłem wszystko, co mogłem. Nie wierzę, że udałoby mi się powtórzyć drugi tak dobry sezon. Dlatego lepiej, by kibice zapamiętali mnie z tego okresu - powiedział Iliev, w który sięgnął z Partizanem po podwójną koronę - mistrzostwo i krajowy puchar."
Można to różnie interpretować, ale ja osobiście liczę, że najbliższy sezon albo2 będzie miał najlepsze :P

Gordian 06.06.2011 00:35

Ja tam z rezerwą podchodzę do tego piłkarza. Zobaczymy co pokaże w Wiśle.

kokrys 06.06.2011 04:13

a ja sie w sumie ciesze, przyda sie zawodnik ktory jest uniwersalny. Nawet jak nie strzeli tych kilkunastu bramek to zawsze to zwieksza konkurencje w druzynie.

PoLi 06.06.2011 04:32

Ja mysle ze to bardzo dobry transfer jezeli to mozna nazwac "transferem" bardziej "signing". Przychodzi do nas pilkarz z bardzo dobrym doswiadczeniem (CL, Bundesliga) i co za tym idzie jest za friko. Po obejrzeniu filmiku z YT widac ze to pilkarz z charakterem, z obecnych pilkarzy to tylko Pareiko mu chyba dorownuje pod tym wzgledem :). Oby to Oficjalna potwierdzila......

Syn Kangura z 1984 06.06.2011 05:50

Ja tam ten transfer traktuje jako uzupełnienie/wzmocnienie konkurencji. Nie sądzę żeby był to zawodnik o takiej klasie jak Melikson, żeby od razu wskoczył do składu i stał się gwiazdą tej naszej ligi. Jednak takich zawodników też nam trzeba. Dobry transfer.

P.S Co mnie najbardziej urzekło w tym filmiku - zaraz po stracie zasuwa do odbioru ;)

Maciuś 06.06.2011 06:13

Na bank nie bedzie gral zamiast Kirma bo ma juz 32 lata a na skrzydle trzeba zapieprzac od 1 do 90 minuty.

mariusz92abg 06.06.2011 06:19

Super! Pierwsze wzmocnienie przed Pucharami:D Myślę, że lada dzień pojawi się info o zakontraktowaniu Lamey'a:)

Wracając do tematu, moim zdaniem Iliev będzie dobrym wzmocnieniem. Ma doświadczenie, sporo widział i jestem pewien, że w krytycznym momencie meczu (a takie na pewno się zdarzą) nie straci głowy i zachowa zimną krew której tak często brakowało naszym piłkarzom.
Co się tyczy ostatniego wywiadu Ilieva w którym mówi, że w Partizanie osiągnął wszystko i nie liczy na powtórzenie takiego wyczynu.. Uważam, że chodziło mu o to żeby kibice nie oczekiwali od niego cudów zaraz po przyjściu do klubu.

AYALA 06.06.2011 06:25

Ivan Vukovic król strzelców z Czarnogóry i Repr. Izraela Mohamed Ghadir z Maccabi.
http://www.fakt.pl/Wisla-chce-miec-k...,105578,1.html

MaThEuS 06.06.2011 06:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 1106773)
Ivan Vukovic król strzelców z Czarnogóry i Repr. Izraela Mohamed Ghadir z Maccabi.
http://www.fakt.pl/Wisla-chce-miec-k...,105578,1.html

Nie traktowałbym tego tak na poważnie, bo wkońcu to "FAKT" napisał, a poza tym jak podaje nieoficjalna strona Wisły, powołując się na Serbskie media, to Iliev podpisał w piątek 2-letni kontrakt z nami

7 kotów 06.06.2011 06:52

Szmaciarska gazeta w swoim stylu, pamietam sprawe Wasilewskiego w Wisle. Nie “nie przeszedł testów”, tylko gumiory krzyknęły Wiśle cene z kosmosu. Do Śląska poszedl za o wiele nizsza stawke.

Św. Mikołaj 06.06.2011 07:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 1106770)
Na bank nie bedzie gral zamiast Kirma bo ma juz 32 lata a na skrzydle trzeba zapieprzac od 1 do 90 minuty.

powiedz to Giggsowi z MU. ma 37 lat a na skrzydle zapie**ala jak nie jeden młody.
Zostawcie Robertowi ocene tego zawodnika, przepracuje okres przygotowawczy, Maaskant zobaczy na co go stać.

BronekTS 06.06.2011 07:10

Skoro oficjalna nie podała informacji ani żadnej konferencji nie było, to może na coś jeszcze czekają ? Przecież gdyby podpisał w piątek, to na pewno by chociaż poinformowali o tym na oficjalnej. Miały być transfery do 10 to pewnie dziś będzie konferencja i ktoś jeszcze oprócz Illieva zostanie zaprezentowany. Tak czuję. Mam nadzieję że jakaś miła niespodzianka.

Co do samego Illieva - jak dla mnie zagadka. Pożyjemy, zobaczymy.

krakus76 06.06.2011 07:15

Jeśli będą prezentowani jacyś nowi zawodnicy czy informacja o podpisaniu kontraktu to według mnie nie na jednej konferencji. Dawkowanie informacji jest w cenie bo więcej o Wiśle się pisze, mówi, pokazuje. A to wpływa na wzrost medialności klubu i tym samym wiekszą wartość marketingową u reklamodawców.

Bartosz 06.06.2011 07:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Św. Mikołaj (Post 1106780)
powiedz to Giggsowi z MU. ma 37 lat a na skrzydle zapie**ala jak nie jeden młody.

Giggs zapierdala nie tylko na skrzydle...

AYALA 06.06.2011 07:31

Wisła złożyła oferte Trifonowowi z CSKA.Bułgar jest przymierzany na lewą obrone
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Eks...475,1,727.html

PANDEM0NIUM 06.06.2011 07:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Luk_Biala_Gwiazda (Post 1106754)

W razie pozyskania Trifonova Paljic idzie rywalizować z Kirmem a Iliev chyba będzie alternatywą dla Genkova chociaż jak dla mnie Serb to nie jest typowy napadzior

prezes85 06.06.2011 07:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PANDEM0NIUM (Post 1106788)
W razie pozyskania Trifonova Paljic idzie rywalizować z Kirmem a Iliev chyba będzie alternatywą dla Genkova chociaż jak dla mnie Serb to nie jest typowy napadzior

Iliev będzie rywalizował z Małeckim.

WiślakMyślenice 06.06.2011 07:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez prezes85 (Post 1106789)
Iliev będzie rywalizował z Małeckim.

Albo i Kirmem. Jest obunożny, może grać zarówno na lewym i prawym skrzydle, jako napastnik też daje radę (13 bramek).

prezes85 06.06.2011 07:51

Bardzo dobrze, że jest to skrzydłowy uniwersalny. Jednak uważam iż Iliew jest wzmocnieniem prawego skrzydła (za Łobodzińskiego). Małecki czasem ma słaby mecz.
Lewe skrzydło mamy mocno obsadzone. Kirm, ewentualnie Melikson czy Pajlic.

PANDEM0NIUM 06.06.2011 07:53

Wywiad z Baszczyńskim

Baszczyński potwierdził w "PS", że kontaktował się z nim wcześniej dyrektor sportowy Wisły, Stan Valckx oraz że zwolennikiem jego transferu był trener Robert Maaskant. - Decyzja została zablokowana już na górze, prawdopodobnie przez zarząd. Było kilku przeciwników - powiedział były obrońca Wisły.

Czy ktoś mi może łaskawie wyjaśnić o co chodzi?

prezes85 06.06.2011 07:55

zarzad klubu przeglosowuje transfery

Św. Mikołaj 06.06.2011 07:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PANDEM0NIUM (Post 1106793)
Wywiad z Baszczyńskim

Baszczyński potwierdził w "PS", że kontaktował się z nim wcześniej dyrektor sportowy Wisły, Stan Valckx oraz że zwolennikiem jego transferu był trener Robert Maaskant. - Decyzja została zablokowana już na górze, prawdopodobnie przez zarząd. Było kilku przeciwników - powiedział były obrońca Wisły.

Czyli że komuś z zarządu nie podobał się pomysł zatrudnienia Baszcza, tyle :)

redpradnik 06.06.2011 07:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PANDEM0NIUM (Post 1106793)
Wywiad z Baszczyńskim

Pewnie przez właściciela i ja sie nie dziwię - tyle co podejsc mial Baszczynski do LM ...
Nikt nie pozostał z druzyny ktora przegrywala z Tibilisi - wracanie do starych korzeni srednio..
A i zarabiac na pewno by mało nie chciał - popieram ta decyzje

sportnh 06.06.2011 08:06

Valckx zapowiada w tym okienku trzy lub cztery transfery do Wisły, choć zaznacza, że liczba ta uzależniona jest od tego jacy gracze opuszczą "Białą Gwiazdę". Chciałby także dopiąć kadrę zespołu już do 12 czerwca. - Przecież od tej daty do eliminacji Ligi Mistrzów zostałyby tylko cztery tygodnie, a to niedużo - podkreśla.

PANDEM0NIUM 06.06.2011 08:07

To po co my zatrudnialiśmy Holendrów skoro teraz jakiś laik z góry torpeduje ich prace? Przecież sam Basczyński nie przegrał Tbilisi.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:33.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl