![]() |
Ale po co tak lamentować i płakać? Myślę, że Dr sprowadzi kogoś z kartą w ręku i na pewno będzie to gracz przyzwoity...poczekajmy do końca tygodnia spokojnie
|
Cytat:
Mam takie dziwne przeczucie,że skoro w Holandii są taki problemy finansowe,to może mają kogoś upatrzonego,kto rozwiąże kontrakt,bo klub nie wywiązuje się wobec niego z płatności i na zasadzie wolnego transferu przyjdzie do nas. |
Cytat:
Z innych rozwiazan, pozostaje zatrudnienie prawdziwego psychola w MESie, ktory juz by zadbal o to, zeby Wojtek nigdy nie byl niedotrenowany (czyt."zajebany" po 45 min.gry) i tak intensywnie pracowal nad jego kondycja, ze rozwiazanie kontraktu za porozumieniem, staloby sie faktem po kilku tygodniach wspolnej pracy :) |
Może trenerzy obrońców z Młodej Ekstraklasy wezmą i będą ich wprowadzać? Na przykład Michał Czekaj i Michał Nalepa? Bo jakiś obrońców w kadrze to powinniśmy mieć.
|
Cytat:
Nikt nie rozrywa szat, że odszedł Diaz czy Singlar. Problem w tym, że nikogo na ich miejsce nie pozyskano. A zdajesz sobie na pewno sprawę z tego, że zgranie całkiem nowego bloku defensywnego to nie jest kwestia nawet rundy. To kwestia sezonu! |
Cytat:
Wolni obrońcy: Kurt Elshot Pierre Wome Vinícius Bergantin |
Nie wiem czy mam się tym podniecać czy nie...
WISŁA FACEBOOK: Zbliża się 11, a wciąż nie mamy informacji o prezentacji Boukhariego. Czyżby było coś jeszcze..? Są ku temu przesłanki... |
pierwszym krokiem z Szewczykiem powinno być przesunięcie go od razu do trenowania z pierwszą drużyną.
Chłopak ma 18 lat(!), ponoć wielki talent - dlatego nie warto zaprzątać mu głowy treningami z ME, niech od początku trenuje wraz z nowym trenerem i z kopaczami z 1 zespołu. Że będzie za słaby i nie będzie się łapał do 18stki meczowej? Trudno, pojedzie w weekend na mecz Młodej Ekstraklasy, ale niech trenuje na obciążeniach treningowych rodem z Holandii i niech się przyzwyczaja do profesjonalnego futbolu. Za granicą 18-latkowie regularnie grywają w 1 składach drużyn(pierwszy z brzegu - Wilshere w Arsenalu), w Polsce też powinniśmy zmienić podejście. |
Weźcie jednak pod uwagę ze to nie jest facebook oficjalnej, ale tez liczę na jakaś niespodziankę ;)
|
Cytat:
|
Mam nadzieję, że nasi nie będą przebijać JW za Golańskiego, bo skończy się jak z Gargułą...
|
Na waszym miejscu nie podniecałbym sie tym co piszą na facebooku, wczoraj tez pisali wieczorem ze beda jakas pozytywne informacje i na tym sie skonczylo, ktoś niepotrzebnie robi zamieszanie, trzeba czekac do nastepnego okna transferowego bo jak sam powiedział nasz dyrektor sportowy od 1 września szykuje sie do zimowego okienka. a co do tego mlodego 18-latka to zgadzam sie z poprzednikiem ze chlopak jesli naprawde to taki talent to powinien odrazu przejsc do pierwszej druży i niech sie tam uczy, na zachodzie takie zawodnika ma sie na lawce rezerwowej i czasem gra juz w meczach, dlatego jesli chcemy isc w dobrym zachodnim kierunku to nie ma na co czekac.
|
cytat z historii Aston Villi, klubu który był na dnie, a odrodził się ja feniks z popiołów (na szczęście :)):
Atkinson został zwolniony w listopadzie 1994 po fatalnym starcie ligowego sezonu, półtorej roku po zdobyciu mistrzostwa, wysokim miejscu w pucharze UEFA i zdobyciu pierwszego poważnego trofeum od dziesięciu lat. Następca Atkinsona, Brian Little, rozpędził stado zdemoralizowanych gwiazdek i latem 1995 rozsprzedał starszych zawodników, a za uzyskane fundusze zakupując młodych, świetnych graczy. Nowa "dostawa" futbolistów zawierała takie talenty, jak: Alan Wright, Gary Charles, Ian Taylor, Mark Draper, Savo Milosević, Gareth Southgate czy Tommy Johnson. Kilku "rodowitych" graczy także poczynało sobie udanie w Villi, głównie czarnoskórzy Dwight Yorke i Ugo Ehiogu. Pod wodzą Little'a Aston Villa zanotowała ogromny postęp w sezonie 1995/96. Zwyciężyli oni Puchar Ligi, dotarli do Pucharu Anglii i zdobyli czwarte miejsce w Premiership. Dwight Yorke był teraz uważany za napastnika klasy światowej, podobnież Ehiogu oraz Southgate zbierali same pochwały i budowali swoją pozycję w międzynarodowym futbolu. Piszę jak większość się domyśla, bo w wyboldowanym fragmencie spora tu analogia do naszego klubu. Nie ma co się kierować sentymentem, tylko zrobić porządki. Mówiono o Kasperczaku, że nowa miotła itd., ale on nic nie zdziałał. Myślę, że Maaskant "przewietrzy" trochę skład i pokaże co poniektórym, że nie są nie do ruszenia. |
http://www.youtube.com/watch?v=irSfj9xUVV8 bramka Szewczyka z meczu Zatorzanka - Wisełka
|
Ok ściągamy dość dobrego fachowca z Holandii?
chcemy żeby przemeblował nam drużynę i stworzył wreszcie coś co ma ręce i nogi, nie pozostaje nam teraz nic innego jak po prostu uwierzyć w kompetencje Pana Roberta. Bo nasze gdybanie i narzekanie nic tu nie da, on jak obejmował drużynę doskonale wiedział co będzie robił miał już nakreślony plan działania. Trzeba mu zaufać, może się to nie skończy tak jak zwykle... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Prezentacja naszego nowego skrzydłowego będzie jutro.
|
Cytat:
|
Cytat:
Wciąż mam nadzieję, że pojawi się informacja o pozyskaniu przynajmniej jednego obrońcy... strasznie naiwny jestem |
Wisła ma zamiar zostać pierwszym klubem w historii, który zdobył Mistrzostwo bez nominalnych bocznych obrońców. Z tym, że Pi.Brożek na ligę wystarczy.
|
Cytat:
ja co 10 minut zerkam na oficjalna majac cicha nadzieje, że może chociaz 1 obronca podpisal chociazby Golanski |
Prezentacja naszego nowego nabytku Boukhariego jutro ( facebook oficjalnej info w komentarzu) więc może coś jest na rzeczy i jeszcze ktoś przyjdzie :p
|
bridgeburner :) ja tez :D widze ze o tym samym myślimy heehhe
jak wczoraj diaz poszedł to też lukałem i myśle jeszcze 6 godzin okienka może coś wpadnie :D i nagle jest :) |
mgła :D no ja mam taką nadzieje :) faktycznie jakby nie było na rzeczy to on dziś miał prezentacje, minimalnie jeden :D może dwóch :P ale myślę ze to będą jakieś znaczące nazwiska.
Tak btw fajnie ze Zieniu przyszedł do Lechii :D |
Ja poważnie licze na jeszcze jakieś wzmocnienie bo z tą obroną to będzie nieciekawie... No ale zobaczymy oby ta jutrzejsza prezentacja była conajmniej podwójna :p
|
Wzmocnienia obrony to się robi przed sezonem a nie w środku (zresztą i tak ich nie ma :P).
|
Jeżeli nie będzie wzmocnień na bokach obrony, to na miejscu Maaskanta szykowałbym się do zmiany systemu na grę trójką w obronie.
|
prezentacja Boukhariego jutro.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl