![]() |
Ktoś w tym klubie wyleczy kogos porzadnie czy bedziemy miec 8 takich T.Dawidowskich ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._moich_marzen/
Nie wiem czy ktoś już wklejał, ale macie tutaj ciekawy wywiad z Łaciakiem. Dość młody jest, zobaczymy co z tego będzie. Ale w tym wywiadzie zrobił na mnie pozytywne wrażenie. |
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html
No niestety wygląda to bardzo nieciekawie - 2 miesiące bez kopnięcia piłki, kontuzja przynajmniej z nazwy wyglądająca poważnie i duży znak zapytania co dalej. |
Cytat:
|
Cytat:
no wlasnie .. Brozek ma pachwine ,kolano itd ...ciekawe ze nigdzie nie pisze ze skoro nie zdecydowal sie na ta operacje przez ktorą pauzowal by 3 miesiace to czy dalej bedzie gral troche "uwazniej" czyli to nie jest do konca wyleczone i dalej bedzie gral runde nie na 100% ....bo odonsze wrazenie ze od czasu jak wrocil po kontuzj z Belchatowem to wlasnie Pawel nie gral na 100% ,jakby askuracyjnie// wyjdzie na to ze Boguski tez ma cos naciagniete -jak dzis pisali ,nie ma Cwielonga a ten Punoszevac to niewiadoma i ...ehh oby to sie wszytko odwrocilo. |
Cytat:
|
http://www.facebook.com/profile.php?...00000232638872 Profil Kirma : )
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Wydaje sie że to jego bo ma zdjęcie bardzo takie ,, cywilne "
|
Szkoda tylko,że wszystko ma na profilu zablokowane :/
|
Cytat:
|
|
Cuż ja akurat płacę za Orange Sport i chciałbym dowiedzieć się czegoś o naszej drużynie. O jakiego pomocnika mogło chodzić lol... Chyba o Łobodzińskiego.
Oczywiście artykuł prymitywny. A ten dziennikarz- jest sam i nie potrafi nawet uzyskać wywiadu. Prawdziwy profesjonalista. |
|
Cytat:
|
Byłem tam podstawowym zawodnikiem. Myślę, że nabrałem doświadczenia i zdobyłem to, czego brakowało mi tutaj. Uwierzyłem w swoje możliwości i naprawdę wracam do Krakowa nie tylko po to, żeby być, żeby sobie siedzieć na ławce. Jestem tu po to, żeby mocno naciskać na Mariusza, walczyć z nim i w najbliższej przyszłości wygrać rywalizację, i stać się bramkarzem numer 1[FONT=tahoma]
Juhu ma wielkie ambicje ;d [/FONT] |
Boguski naciągnął mięsień podczas meczu z Tavrią i czeka go przerwa w treningach.Miejmy nadzieje że szybko wróci do zajęc.Szkoda że nie przepracuje pełnego okresu przygotowawczego bo Rafał w pełnej formie jest bezcenny w ofensywie
|
Na tę chwilę o ile się nie mylę to z napastników mamy Małeckiego.
|
Nie potrafię tego zrozumieć, co oni ze szkła są czy co ? Co chwila jakaś kontuzja. Przygotowanie fizyczne leży, skoro po zwykłym wślizgu gość łapie jakiś uraz.
|
Juz skonczcie bredzic. Wez zobacz sobie ile kontuzji jest w czołowych klubach europejskich. Taki Juventus ledwo zbiera 11 do grania. kontuzje są wszędzie i będą, wiec takie narzekanie w niczym nie pomoze
|
Cytat:
To co się dzieje z kopaczami w Wiśle nie jest normalne.Najwyższy czas aby to sobie uświadomić. Tylko nie wiem co jest bardziej niepokojące, zaistniały stan rzeczy czy to,że nie widać szans na poprawę. |
Cytat:
CO MA??????????? |
Cytat:
Jakbysmy mieli miec piłkarzy ktorzy o siebie dbają, a do tego jeszcze bardzo dobry sztab - wtedy musielibysmy byc klubem na europejskim poziomie. A takim nie jestesmy. Wiadomo - jest to cel do ktorego nalezy dążyc , tyle ze zmienic sie musi naprawde wiele, samym brakiem kontuzji niczego nie osiagniemy. A jezeli juz tak bardzo kłuje cie w oczy ten Juventus, to wez mecz z ostatniej kolejki ligi holenderskiej: AZ Alkmar vs Groningen. Goscie nie mogli skorzystac z 12 piłkarzy (w wiekszosci kontuzjowanych). |
Cytat:
Tylko kurka nieodparte skojarzenie z Gianluigim Buffonem, a raczej nie o to chodzi :D |
Cytat:
no i przyjdą puchary po wiośnie i........zostanie 10 zdrowych piłkarzy będzie płacz i zgrzytanie zębów |
Dajcie już spokój z tymi pucharami,będzie dobrze,bo na nowym stadionie przy kosmicznej atmosferze ;)
A wracając do tematu to wiecie może jakimi samochodami jeżdżą Wiślacy ? Ciekawy jestem na jakie wózki mogą sobie pozwolić ;P |
Cytat:
|
Ja nie rozumiem co do za niedolni lekarze są w tym klubie.
Z sam numer z Boguskim po tamtej kontuzji to powinni wylciec na zbity pysk a tu nagle kolejna kontuzja. Brozek to samo ile mozna narzekac na kolano???I nie mam tu prestensji do Pawła tylko do ludzi ktorzy kieruja jego "leczeniem" to nie jest przypadek ,gramy mało meczow ,pilkarze w wiekszoci chodzą po boisku a do tego ciagle sa jakies problemy z tymi urazami. |
Akurat co do kontuzji kolana Brożka to chyba nie jest tak zle(miał poza ta ostatnia wcześniej jakieś kontuzje kolan?bo nie pamiętam, chyba grozniejszych nie,przynajmniej nie odkąd jest filarem Wisły), ponieważ zobaczcie sobie jak się jej nabawił, na prawde brzydko to wyglądało prawie jak w przypadku Garguły, jednak troche lżej bo nie była potrzebna operacja, jednak szybko wrócił na boisko i strzelił pare bramek.
Gorzej jeśli o tą kontuzje pachwiny co teraz ma, granie na blokadzie to imo zła decyzja chociaż strzelił 5 bramek i miał dużo asyst, ale jednak powinno się przedkładać zdrowie tak ważnego piłkarza dla Wisły nawet kosztem pauzowania w serii meczów ligowych, Ostatnie mecze pokazały(i te w tamtym sezonie gdy miał kontuzje kolana) że jakoś Wisła sobie radzi bez Brożka. |
przecież Brożek to minie niedługo rok jak ma kontuzje z przerwami to samo Guła
|
|
Lepiej zobaczyć, kto na ławce Stomilu ;) Ciekaw czy był zajebany :P
|
Ciekawe o co wtedy Artkowi chodziło, bo przecież nikt nie uwierzy że nie byl gotowy chyba ;)
|
Cytat:
Przypomina ktoś sobie mecz w polskiej lidze w przeciągu ostatnich, dajmy na to, trzech sezonów, w którym byłoby tyle celnych i realnie zagrażających bramce strzałów z dystansu? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl