![]() |
No to mamy tytuły do gazet: "Skorża wyrzycony" ;) Ciekawe czy będzie, że z ławki czy z Legii?:D
|
Mogę nie lubić Legii, ale za kibiców to jestem pełen szacunku. To co robią od tylu lat to jest Top Class ;-)
PS.Naprawdę nasza skopana zyskuje dzięki tym stadionom.:) czekamy na stadiony we Wrocku i Gdańsku. |
Ktoś wcześniej napisał "nasz człowiek w Legii" :D atmosfera przednia, oby wiecej nowych stadionow. Chinyama okrutnie słaby...
|
Pyry cały czas tym środkiem... Zieliński tak jak Skorża, powinien stać w narożniku :)
|
Cytat:
|
czyżby brak Skorzy na ławce już przynosił efekty? ;) Bardzo fajna gra Legii w tej drugiej połowie. Jak Lech strzelił 3 gole w Turynie?
I 2:1. Lech taki słaby że szkoda gadać. Jakby w 6 grali. |
Kurde, ale Legia gra w II połowie. Jakby Lech był w 10-tke a nie Legia.
Ale nie zdziwie się, jak dostaną na 1:2 w ostatniej minucie z kontry Lecha. Tak to zwykle bywa. Na razie wynik super dla Wisły. |
Brawo Legia. Należało się jej :D
Arboleda spierdala z boiska :D |
Tak kończą frajerzy...
|
Ale jaja...
P.S. Kiełb jest cieniutki |
Gol dla Legii ale ważniejsze jest to, że Manuel się obraził i idzie do szatni :lol: to takie straszne...
Grają w 10 a wygląda tak jak by to Lech grał o jednego mniej. |
Albo Legia jest tak zajebista , albo Amica to personifikacja kompletnego dna.
Chyba to drugie. |
A wszyscy jarali się Lechem jak ten zdobył 1 pkt z Juve, jaki to ten Lech zaje*isty.
|
Tak się gra! Ten mecz jest naprawdę świetny do oglądania 8)
|
Pierwszy raz oglądam mecz polskiej ligi z przyjemnością. Naprawdę. Świetne widowisko. Nie sądziłem, że kiedykolwiek to napiszę.
Amika żenada. Legia pokazała zęby, charakter i jaja. |
Cytat:
|
No to Legia ratuje Skorżę, to może być punkt zwrotny w tym sezonie. Chyba tylko jacyś do granic zaślepieni wierzyli, że Legia zaraz spadnie na 15.miejsce...
|
Szczere gratulacje dla Legii. Doping świetny. I gratuluje bardzo dobrego meczu, charakteru, zadziorności, walki, zwycięstwa.
|
Legia pokazała wreszcie ambicję. I to w tym meczu, w którym powinna ;-)
|
Dla Nas najlepszy byłby remis ale jak już miał ktoś wygrać to lepiej że to jest Legia :)
|
Tak się rodzi drużyna....Remember The Titans :P
|
Fajny mecz, oglądałem z przyjemnością.Brawo dla Legii za pokazanie charakteru.Myślę że teraz odbiją się od dna.Na nowym stadionie to w ogóle nie przypomina mi ekstraklasy;)
|
Legia pokazała Amice, co to jest ambicja i wola walki. Kuchenki myślały, że jak grają 11na10, to Legia się położy. Widać, że chłopaki żyją meczem z Juventusem i uważają się już za bogów.
|
Cytat:
|
I bez Rybusa. To powinno dać do myślenia Maćkowi...
|
A co odwalał Arboleda? Bo włączyłem na samą końcówkę i komentator gadał coś w stylu, że Arboleda się obraził i schodzi do szatni :D Ale potem grał dalej. Po meczu też coś nawijał, że Arboleda uciekł do szatni od razu.
|
Cytat:
|
Daaawno nie widziałem w polskiej lidze tak walczącej drużyny jak Legia.
|
Kurde, panowie, nie wierzę :D Naprawdę, nie spodziewałem się, że im takie skrzydła wyrosną, jestem bez najmniejszej szydery zachwycony! :) Ja wiem, że nieobiektywny, że emocje, ale no kurna! W 10 Lecha pojechali w II połowie jak małego pieska, normalnie aż zły jestem, że wyżej nie wygrali ;)
|
mecz przyjemny pilkarze uratowali trenera oby wiecej takich meczow w lidze i takiej atmosfery na trybunach szczegolnie na R22
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl