![]() |
Cytat:
|
Witam! Poszukuję zbioru wszystkich opraw WISŁY... Miałem kiedyś linka ale gdzieś przepadł :-/ Wiem jedynie że wszystkie oprawy BG były na jakiejś stronie o nazwie ULTRAS TIFO jakby ktoś coś miał na ten temat to będe wdzięczny.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
krakowska jutro otwarta ?
|
Z tego co wiem to wszystkie większe sklepy (więc galerie też :P) są zamknięte.
Czy może ktoś posiada halówki Nike First Touch II? Jak sie trzymają i czy dobrze sie w nich gra? |
Ile może kosztować całkowite przemalowanie CC? tak pi razy oko, o rzad kwoty mi chodzi ;>
|
Jakiego laptopa byście polecali do 2500zł i gdzie? Z góry dzięki..
|
Witam. Potrzebują znaleźć spis wszystkich meczów Wisły od 2006 roku. Wie ktoś gdzie mogę coś takiego znaleźć? ew może ktoś ma dobrą pamięć i mi każdy mecz z datami wymieni? :-D
|
Poszukuje intuicyjnego programu do tworzenia filmów (edytowanie, łączenie, dodawanie muzyki itp).
Zna ktoś godny polecenia? |
Cytat:
do nowych gier to raczej cos powyzej 2500 PLN, moze cos wybierzesz ale z jakościa moze byc roznie... |
Cytat:
http://www.ts-wisla.pl/Liga/index.ph...2a_Krak%C3%B3w ;) |
Cytat:
|
Gdzie mogę w Krakowie kupić szalik Lechii są w Fanatyku? Bo nie pamiętam ; p
|
Cytat:
jakis dobry prezent na 18 dla dziewczyny (kolezanki) do 120 zl ?? ;> |
Gdzie w Krakowie moge kupic tanio akwarium (wieksze niz112l) ??
Pozdro |
Cytat:
|
Pytanie:
W ktorych bankach najlatwiej uzyskac kredyt ? Chodzi mi o mała kwote tzn 2500 zł. Z tego co wiem w niektorych bankach przy takich kwotach nawet nie sprawdzaja dochodow,tylko po prostu pytaja.Problem w tym,ze mam od tego mca umowe zlecenie na 12mcy a ciaglosc poprzedniej umowy tylko od lipca. |
Cytat:
nie wiem gdzie dokładnie są najlepsze oferty ale NA PEWNO NIE KORZYSTAJ Z USŁUG PROVIDENTA CZY INNYCH TAKICH FIRM KTÓRE SIĘ REKLAMUJĄ W TELEWIZJI !!! (nie mówię tu oczywiście o znanych bankach) |
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale jeżeli brałeś gdzieś już kredyt to jest duża szansa że dostaniesz na dowód - czyli bez zaświadczenia o zarobkach - ale warunkiem jest dobra historia kredytowa w BIKu. eurobank, Lukas Bank, Polbank, Aigo - w tego typu bankach powinieneś mieć ofertę na dowód - jeżeli spełniasz te warunki o których napisałam. |
Cytat:
|
Cytat:
Dzieki wielkie :) Nie brałem jak dotąd żadnego kredytu,także sytuacja sie komplikuje. No ale nic,pobróbuje :) |
Archiwalne wyniki Wisły Kraków
Witam, mam taką proźbę czy ktoś mógłby napisać wszystkie wyniki meczów II-go Ligowych Wisły z sezonów 1994/1995 i 1995/1996? chodzi mi o wyniki jak również o numery kolejek. Szukałem w necie ale nie moge znaleść.Może ktoś z was ma zapisane w jakimś notatniku itp:-) Z górny dziekuje:-D
|
90minut.pl
nastepnym razem albo poszukaj dokladniej |
myślisz że co nie patrzyłem na 90minut.pl. Najpierw sam popatrz czy są wyniki a potem komentuj.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl