![]() |
Cytat:
Taka sama sytuacja miała miejsce wczoraj z gościem o nazwisku Rumen Trifonov. Zbymak napisał o nim news wczoraj o 9 rano a o 12 pisały już o tym gościu pozostałe media. |
Cytat:
|
Cytat:
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
hehe, kto wie co to sie dzieje, moze Staszek odwrocil uwage mowiac ze to bzdura teraz :) w koncu to biznes.. |
EURO 2012 nie pozwala zapomniec o naszym pieknym kraju. to duży plus dla graczy chcących się wypromować.
pomyślałem że kilka kontrolowanych prowokacji na forum i w przekręcie sportowym przeczytamy o zainteresowaniu Wisły Markiem van Bommelem i Jerzym Podbrożnym |
Niech się sama Barcelona boi Wisły:> Z reszta na R22 i tak łomot dostaną:D
RvN to piękna sprawa poszło na europe teraz każdy niemiec klika w google "wisla" i wyskakuje mu 4:1 z shalke<lol2> albo włoch i tak samo:D |
.........."Zwłaszcza, że gościa jest dużo łatwiej teraz ściągnąć niż wcześniej oraz że Valckx chciałby sprowadzić jakiegoś polaka.....
Szanujmy się kuźwa:evil: |
Nie wiem jak wy, ale podchodzę do tego z dystansem i na fejsie dopisuje nazwiska do listy. Już jest na niej 17 nazwisk... W zeszłym okienku na podobnej liście dojechałem do numeru 67. Przed nami 3 piękne miesiące okienka transferowego i myślę, że tym razem stówkę na liście przekroczę. To mówi wszystko o polskich dziennikarzach, więc głowa do góry i wytrzymajmy do pierwszego transferu z godnością.
Do tego jeszcze dodam to: http://www.sport.pl/pilka/1,70998,96..._sie_waha.html |
http://m.onet.pl/_m/7d3fdb6a25c49c32...eb7a5,10,1.jpg
stroj podobny, mozna zobaczyc jak by wygladal w naszym trykocie:) ale szczerze watpie w ten transfer |
hmmm zastanawiajace jest z faktem jest to ze ten ziomek w C+ strasznie byl podpalony i pewny tych nazwisk S-F ktore podali w poniedzialek ... raczej to reklama faktu nie byla bo szacunkowo C+ oglada po 30-40k ludzi - a ta multi niech ogladalo 80-100 a fakt ma chyba cos kolo miliona nakladu do tego kosztuje zlotowke?? ( dane z przed 5 lat z tym faktem...) tak czy siak - w C+ zawsze zgrywa madrale ...na poziomie i wychodzi mu to bardzo dobrze , jakos watpie zeby te informacje nie pokrywaly sie jakos z czyms ... ciekawi mnie tez kiedy dokladnie konczy sie kontrakt RvN w HSV - jakby to ktos gdzies mogl sprwadzic ...
|
Kontrakt RvN w HSV się skończył - obecnie jest wolnym zawodnikiem.
|
Zdaniem hiszpańskich mediów RvN ma być dzisiaj ogłoszony w Maladze i tylko jakiś kataklizm mógłby to zmienić.
|
Kolejna plotka... mam nadzieje http://sport.interia.pl/raport/polac...-koeln,1647385
|
bzdura z Peszką, on wyjechał dla kasy i aby grac na zachodzie. Wisła na 100 % nie da mu 300 tys. zł miesiecznie...
a do postu poniżej - mówi wszystko -> my nawet 100 mln PLN budżetu nie mamy (a co dopiero 100 mln eur na trasfery), a wg przeświadczenia sporej liczby osób na tzw. zachodzie u nas po ulicach chodzą misie i jest strasznie zimno ... ja licze na korzystne transfery pod wzgledem sportowym i mysle, ze mozemy byc o to spokojni |
Na potwierdzenie Westersyla:
http://www.typicallyspanish.com/news...le_30715.shtml Malaga ma 100 mln euro na transfery w tym okienku :) |
Mam nadzieje że nikt u nas na głowe nie upadł
żeby dać za Peszke 800 tys E i drugie tyle jemu kontraktu |
Peszko to jest totalna bzdura. Nie wierzę, by chciał wrócić do Polski - nie dostanie takich zarobków jak w Koeln, a po drugie Wisła nie wyda na niego 800 tysięcy euro, jak ma Meliksona, który jest lepszy od Peszki zdecydowanie a kosztował mniej.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Taa...Kolejna bzdura pismakow , Peszko i Wisla pff , jak mu Wisla da 75 tys za miesiac to pewnie przyjdzie ;p
Peszko jest chytry na kase , i do Polski szybko nie wroci , tyle w temacie. |
Cytat:
|
Przestańcie w końcu bredzić o tym rvn...
Temat van Nistelrooya w Wiśle to "urban legend" (pozornie prawdopodobna informacja rozpowszechniana w mediach - przyp. red.) - oświadczył Valckx, podkreślając że w informacji tej nie ma nawet krzty prawdy. I tyle. Jak już koniecznie chcecie dywagować, czy Messi przyjdzie do Wisły to jest od tego temat: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...=4404&page=322 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że Peszki u nas bym nie chciał. A to, że chce zarabiac 720 tys Euro to nie wiedziałem :D Ma chlopak wymagania. |
a ile Peszko chce zarabiać w Kolonii? 720 tyś Euro albo i lepiej... Pewnie drugie tyle zażyczy sobie za sam podpis... A za te pieniądze mozna znależć zapewne lepszych graczy...
|
Cytat:
Dlatego, ze pojawily sie informacje, ze Peszko odchodzi z Koeln, do tego kraza informacje, ze Wisla szykuje wielkie transfery i ma duza kase do wydania. Dzienikarze to polaczyli a dla nich 2+2 to zawsze 3 wiec mamy gotowy nius. Jakze szokujacy, jakze sensacyjny itp. A ze absurdalny:rotfl: |
Cytat:
|
A ja się pytam gdzie obrońcy ?? Tylko zawodnikami ofensywnymi nie awansujemy do LM albo LE.
|
Cytat:
|
Siema
Jeśli chodzi o RvN to mogę powiedzieć, że na 100% dostał ofertę, nie mogę powiedzieć z kąd wiem. i z nim rozmawiają, transfer zależy od tego ile pan C. wyłoży z prywatnej skarbonki. Jemu chodzi o LM, wszystko rozstrzygnie się na dniach. |
Cytat:
|
tak na chlopski rozum to ja to wnioskuje w ten sposob...zaden z naszych konkurentow nie gra w eurpopejskich pucharach ...wiec RvN przyjmuje nasz oferte na zasadzie , gra z nami el. LM jest awans zostaje z nami bo wtedy jestesmy finansowo w stanie takie gracza utrzymac a on ma satysfakcje z gry w LM, jesli odpadamy kontrakt sie rozwiazuje i RvN staje sie wolnym graczem i moze smialo dolaczyc do jednego z naszych konkurentow bo i tak w pucharach nie graja...tak mi sie to widzi realnie jesli bym mial skladac propozycje...
|
Wszyscy piszą o wzmocnieniach, mało kto zastanawia się nad zawodnikami z MESY. Często wymienia się Chrapka, Czekaja, Nalepę, czy Szewczyka jako uzdolnioną młodzież. Jeżeli nie jesteśmy w stanie dać im szansy w tym sezonie to wypożyczmy ich. Żeby nie powtórzyła się sytuacja z Jonczykiem, który u nas nie dostał poważnej szansy, a w Sandencji i Górniku Zabrze nie bano się na niego postawić i się okazuje, że źle nie gra. W tym wieku powinni już zanotować kilka epizodów w Ekstraklasie.
Ktoś kiedyś dał szanse Sadlokowi, Sobiechowi, Możdzeniowi, Kucharczykowi, Borysiukowi. Opłaciło się tym drużynom. Wprowadzanie jednego zawodnika do składu nie jest aż tak ryzykowne. Na początek można go wpuszczać na boisko w 80. minucie, potem jak się sprawdzi to dawać mu coraz więcej czasu. Rozumiem, że walczymy o LM, ale trzeba określić, czy zawodnik dostanie kilka szans w mniej ważnych meczach, czy jednak go wypożyczymy, aby nie blokować sportowego rozwoju. |
Cytat:
a jesli mialbym oceniac transfer procentowo na przykladzie Ruda i zakladajac ze na Ruda jest 33% to na Peszke dalbym 0,0000001% |
Cytat:
Wklejaja modowie co pare stron regulamin wypowiedzy w tematach trasnferowych A co poł roku jest k... to samo Ile mozna takich pierdół czytać, transferowy jest w tej chwili jednym wielkim śmietnikiem |
Bardzo bym chciał by już dziś pojawiła się informacja, że RvN podpisał kontrakt z Malagą - życie było by prostsze nie mówiąc o forum
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
widziałem go na obiektach Wisły na własne oczy ! Aż zrobiłem zdjęcie komórką ! http://i56.tinypic.com/ilxawh.jpg :D Wrzućcie wszyscy na luz a nie spinajcie się tak jakby to forum było całym waszym życiem! Piękna pogoda, wakacje się zbliżają co chcieć więcej? ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl