![]() |
Tak średniak Elmander przechodzi do Galaty, gdzie będzie zarabiał 1,8 mln euro, a RVN miałby grać w Wiśle za mniejsze pieniądze. Skończcie z tymi żartami.
A co do godziny podpisania kontraktu z Ilievem to była ironia, bo widzę, że niektórzy myślą, że on z Wisła podpisał już kontrakt :D |
Cytat:
|
Przecież nie wiadomo czy Iliew w ogóle do nas przyjdzie.. Po co ta rozkmina z kim będzie walczył o 11.
Koleś jak RvN z pewnością byłby ogromnym magnesem na ludzi żeby przyjść i zobaczyć go na boisku. Myślę że pare tys ludzi specialnie dla niego by przychodziło. |
@KOMINEK - na filmikach z youtube'a Ivica gra na pozycji raczej skrzydłowego? Pozostaje w temacie Ilieva tylko czekać czy się dziś lub jutro pojawi w Krakowie na testach medycznych tak jak piszą.
A RvN i tak i tak by się przydał bo na pewno pomógłby przyciągnąć ludzi na stadion chcących zobaczyć żywą legendę w akcji. Przeciwnicy w Ekstraklasie, II i III rundzie el. LM baliby się pewnie samego nazwiska. No i to o czym pisaliśmy, że młodzi mieliby się od kogo uczyć. A czy przyjdzie czy nie to cieszy, że Stan pyta o takich graczy. |
To co pisze fakt to coś nie samowitego. Pierwszy raz coś przeczytałem z zaciekawieniem od początku do końca od nich:lol: Tyle że to S-f
Może jakby dodadkowy sponsor kasiorę wyłożył to bym uwierzył, ale to też raczej nie realne albo jak coś takiego jak za czasów Legi i Widzewa że wymiana zawodnikami przed LM.. Z Cruzem to mnie rozwalili doszczętnie<lol> |
Zamiast dawać podstarzałej gwieździe milion euro kupiliby jakies grunty i zbudowali boiska treningowe. Wątpię, żeby Stan tak działał i zaczynał wszystko "od dupy strony". Na gwiazdy przyjdzie czas jak poukładana będzie reszta.
|
Na RvN każdy z nas musiałby chyba dodatkowo na każdy mecz 100zł płacić to może by na jego kontrakt Wisła uzbierała. Nie czarujmy się facet z innej bajki po co miałby do nas przychodzić? Chyba że chciałby być jakimś pionerem ( kolumb odkrył ameryke to RvN otworzy Polske na świat?) Gdybyśmy mieli jakiegoś nowego sponsora który płaciłby mu część kontraktu to jeszcze cokolwiek będzie to możliwe ale tak to nie ma mowy.
|
jak Wisla kupi Ruuda to pojde do mariackiego na sumę pomodlic sie za Valxa
|
Cieszmy się jak przyjdzie Iliev i następne ruchy transferowe a nie mówmy o S-F czyli RvN...
Proponuje spacer lub siłkę aby ochłonąć :P |
|
Iliev przechodzi u nas testy medyczne a oficjalna jak zawsze milczy, o transferach i zakontraktowanych zawodnikach dowiemy sie najpierw od mediów a na końcu od oficjalnej jak to miało miejsce w zimowym okienku transferowym.
|
jeszcze 10 razy ten link skopiujcie... Czytajcie wszystkie strony:>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Czasem trzeba uwierzyć pismakom bo nie raz mają naprawdę dobre info. Przykład to informacja o otwarciu trybuny C. Ja osobiście nie wierzyłem, a jednak.
|
Cytat:
ale to chyba nie jest poważny portal :D ale z drugiej strony patrzeć to jak by taki zawodnik daj Boże przyszedl a w polskiej kopanej lidze napewno by sobie poradził to na trybunach było by ciągle 30 tysi ludzi:D co daje srednio 60-70zl za bilet z Vipowskimi chyba za nizyłem <nie wiem nie chudzę na mecze bo za daleko mam>:( to daje ok 1 950 000zl zysku z meczu.. - ochrona tylko muszą stadion zrobić..... |
Cytat:
|
Geneza newsa o RVN
forumzbymaka - > forum TWSD - > sports.pl (PS) -> FAKT -> ONET-GAZETA KRAKOWSKA-WESZLO-WP-INTERIA-FUTBOLNEWS -> GOAL.COM Ot cała historia newsa |
Cytat:
|
A tak ogółem mówiąc, jesteście ludzie nie możliwi. To już po prostu trzeba umieć puścić plotę, taką że z FORUM jest w gazetach i na portalach informacyjnych.
|
|
O transferze RVN napisał też Michał Białoński. Facet z reguły dobrze był poinformowany. Być może to wszystko mrzonki. Może to wszystko, by o Wiśle było głośno. Nie przypominam sobie natomiast, by podczas 'kupowania" Kluiverta bądź Tristan`a też inne media podchwyciły tak ochoczo temat.
|
http://www................/news/show..._nie_dla_wisly
Baszczu zostaje w Grecji |
Cytat:
To, że ktoś tam napisał, iż widział RvN w Krakowie jeśli dobrze pamiętam wyszło z jakiegoś tam nieporozumienia... A tak w ogóle podał info, że ponoć interesujemy się jakimś piłkarzem o wielkim nazwisku. Nie mówił nic, że to RvN... |
Na tym "forum zbymaka" potwierdzają, że RvN jest/był w Krakowie. ;)
Już sobie wyobrażam co będzie, jak RvN trafi do Wisły i w jakimś meczu nie wykorzysta dobrej sytuacji... TYLE PIENIĘDZY! TAKI STARY, A NIE STRZELA! WIEDZIAŁEM ŻE TO BĘDZIE NIEPOROZUMIENIE. WYWALIĆ VALCXA... :D |
Cytat:
|
Cytat:
pics or it didn't happen Raz to w Krakowie, innym razem w Warszawie się spotkali.. itd. |
Dla ciekawskich dodam jeszcze że 28 maja na programie Orange sport był program o Ruud Van Nisterlooyu.
Link ze strony OS z ramówką na 28 maja. http://tv.wp.pl/program.html?name=Or...11-05-28&time= |
Ja się nie mógłbym doczekać jak Mały strzela pyskówkę do takiego Ruuda... :D
|
Jutro , najpóźniej w środe Van Nisterlooy ma przejść testy medyczne u nas !! wiadomość z ostatniej chwili !!! nie mogłem uwierzyć a jednak to wszystko stanie się wkrótce faktem !! To ma być niespodzianka dla kibiców od Valcxa
|
Plus jest taki że mamy dobrą prasę
Teraz proponuję puścić newsa że Gazprom jest zainteresowany sponsoringiem a Casio operatorem stadionu za 15 mln |
wpiszcie sobie w google Ruud Van Nistelrooy Wisła Kraków i zobaczcie na ilu stronach już jest o tym. Ja naliczyłem co najmniej 20 :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jedyna myśl jaka mi przychodzi po przeczytaniu tych 'sensacyjnych' doniesień jest taka, że chyba was dalej trzyma po fecie. Ludzie, jakiś dzieciak puścił plotę na jednym z for, a wy łykacie wszystko jak pelikany. Dajcie spokój. Nie ma opcji, żeby RvN to nas przyszedł, to jest niemożliwe i koniec, nie nakręcajcie się. Niemożliwe.
500 tysięcy dolarów na Chaveza nie mamy, a tu będziemy Van Nisterlooya podpisywać :) Podziwiam wyobraźnię niektórych. Powtórzę jeszcze raz, to jest plotka, podchwycona przez GK, a później inne media i wszystko doszło nawet do goal.com ---> http://www.goal.com/de/news/968/tran...-krakau-klopft . Zresztą jak ktoś zna niemiecki, to niech poczyta sobie komentarze, dowie się całej prawdy na ten temat. Nie nakręcajcie się, lepiej być pozytywnie zaskoczonym niż rozczarowanym. Weszlo dobrze na ten temat napisało. Odrębną sprawą jest, czy sprowadzania gracza w wieku 35 lat ma sens. |
Cytat:
|
http://czteryczterydwa.wordpress.com...ampionsleague/
Tutaj się ktoś rozpisał. W sumie trafił w kilka punktów w tej analizie. |
Cytat:
|
Rozpatrując kandydaturę RvN w Wiśle wszyscy biorą pod uwagę aspekt sportowy. Zwróćcie uwagę na inne aspekty jak PR i marketing. Przecież tak na dobrą sprawę to my nie mamy sponsora na koszulkach, a nazwisko RvN może być poważnym argumentem przy negocjacjach sponsorkich nie wspominając o zapełnieniu stadionu.
Pomijają wiek gość ma nie przeciętne umiejętności które mogły by być wykorzystane też do szkolenia naszych młodych, pytanie jest tylko czy my takich młodych mamy w których można inwestować. Marzy mi się informacja RvN + T-mobile w Wiśle. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl