Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

emj10 30.05.2011 13:29

Tak średniak Elmander przechodzi do Galaty, gdzie będzie zarabiał 1,8 mln euro, a RVN miałby grać w Wiśle za mniejsze pieniądze. Skończcie z tymi żartami.

A co do godziny podpisania kontraktu z Ilievem to była ironia, bo widzę, że niektórzy myślą, że on z Wisła podpisał już kontrakt :D

Vuko 30.05.2011 13:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1103173)
I jeszcze jedno jak niby kontraktujemy Ilieva jako napastnika to po co na RvN i na odwrót

Iliev to podobno lewoskrzydłowy. A tak w ogóle to miał sporo asyst w ostatnim sezonie. Pewnie będzie walczył z Kirmem o miejsce w składzie.

power1928 30.05.2011 13:33

Przecież nie wiadomo czy Iliew w ogóle do nas przyjdzie.. Po co ta rozkmina z kim będzie walczył o 11.
Koleś jak RvN z pewnością byłby ogromnym magnesem na ludzi żeby przyjść i zobaczyć go na boisku. Myślę że pare tys ludzi specialnie dla niego by przychodziło.

Tenzen 30.05.2011 13:36

@KOMINEK - na filmikach z youtube'a Ivica gra na pozycji raczej skrzydłowego? Pozostaje w temacie Ilieva tylko czekać czy się dziś lub jutro pojawi w Krakowie na testach medycznych tak jak piszą.

A RvN i tak i tak by się przydał bo na pewno pomógłby przyciągnąć ludzi na stadion chcących zobaczyć żywą legendę w akcji. Przeciwnicy w Ekstraklasie, II i III rundzie el. LM baliby się pewnie samego nazwiska. No i to o czym pisaliśmy, że młodzi mieliby się od kogo uczyć.

A czy przyjdzie czy nie to cieszy, że Stan pyta o takich graczy.

jendrus 30.05.2011 13:37

To co pisze fakt to coś nie samowitego. Pierwszy raz coś przeczytałem z zaciekawieniem od początku do końca od nich:lol: Tyle że to S-f

Może jakby dodadkowy sponsor kasiorę wyłożył to bym uwierzył, ale to też raczej nie realne albo jak coś takiego jak za czasów Legi i Widzewa że wymiana zawodnikami przed LM..

Z Cruzem to mnie rozwalili doszczętnie<lol>

tofik 30.05.2011 13:41

Zamiast dawać podstarzałej gwieździe milion euro kupiliby jakies grunty i zbudowali boiska treningowe. Wątpię, żeby Stan tak działał i zaczynał wszystko "od dupy strony". Na gwiazdy przyjdzie czas jak poukładana będzie reszta.

power1928 30.05.2011 13:41

Na RvN każdy z nas musiałby chyba dodatkowo na każdy mecz 100zł płacić to może by na jego kontrakt Wisła uzbierała. Nie czarujmy się facet z innej bajki po co miałby do nas przychodzić? Chyba że chciałby być jakimś pionerem ( kolumb odkrył ameryke to RvN otworzy Polske na świat?) Gdybyśmy mieli jakiegoś nowego sponsora który płaciłby mu część kontraktu to jeszcze cokolwiek będzie to możliwe ale tak to nie ma mowy.

abidal 30.05.2011 13:45

jak Wisla kupi Ruuda to pojde do mariackiego na sumę pomodlic sie za Valxa

szczepans21 30.05.2011 13:47

Cieszmy się jak przyjdzie Iliev i następne ruchy transferowe a nie mówmy o S-F czyli RvN...

Proponuje spacer lub siłkę aby ochłonąć :P

dawid 30.05.2011 13:50

Już Niemcy piszą o Wiśle

http://www.goal.com/de/news/968/tran...-krakau-klopft

88seba88 30.05.2011 13:51

Iliev przechodzi u nas testy medyczne a oficjalna jak zawsze milczy, o transferach i zakontraktowanych zawodnikach dowiemy sie najpierw od mediów a na końcu od oficjalnej jak to miało miejsce w zimowym okienku transferowym.

KoJaK 30.05.2011 13:52

jeszcze 10 razy ten link skopiujcie... Czytajcie wszystkie strony:>

dawid 30.05.2011 13:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 88seba88 (Post 1103207)
Iliev przechodzi u nas testy medyczne a oficjalna jak zawsze milczy, o transferach i zakontraktowanych zawodnikach dowiemy sie najpierw od mediów a na końcu od oficjalnej jak to miało miejsce w zimowym okienku transferowym.

Skąd takie info?

mr_kwolf 30.05.2011 13:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 88seba88 (Post 1103207)

Bo tak napisali na onecie? :rotfl:

Teqcontroller 30.05.2011 13:56

Pewnie stąd http://www.futbolnews.pl/informacje/...apastnika.html

MłodePokolenie 30.05.2011 13:58

Czasem trzeba uwierzyć pismakom bo nie raz mają naprawdę dobre info. Przykład to informacja o otwarciu trybuny C. Ja osobiście nie wierzyłem, a jednak.

jendrus 30.05.2011 13:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dawid (Post 1103206)

ale to chyba nie jest poważny portal :D

ale z drugiej strony patrzeć to jak by taki zawodnik daj Boże przyszedl a w polskiej kopanej lidze napewno by sobie poradził to na trybunach było by ciągle 30 tysi ludzi:D co daje srednio 60-70zl za bilet z Vipowskimi chyba za nizyłem <nie wiem nie chudzę na mecze bo za daleko mam>:( to daje ok 1 950 000zl zysku z meczu.. - ochrona

tylko muszą stadion zrobić.....

Lysy 30.05.2011 14:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1103173)
I jeszcze jedno jak niby kontraktujemy Ilieva jako napastnika to po co na RvN i na odwrót

Moim zdaniem Ivica Iliev przymierzany jest na pozycję Kirma, który co prawda punktuje w klasyfikacji kanadyjskiej, aczkolwiek nie robi takiej różnicy jak Melikson czy Małecki.

PANDEM0NIUM 30.05.2011 14:15

Geneza newsa o RVN

forumzbymaka - > forum TWSD - > sports.pl (PS) -> FAKT -> ONET-GAZETA KRAKOWSKA-WESZLO-WP-INTERIA-FUTBOLNEWS -> GOAL.COM

Ot cała historia newsa

westersyl 30.05.2011 14:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PANDEM0NIUM (Post 1103232)
Geneza newsa o RVN

forumzbymaka - > forum TWSD - > FAKT -> ONET-GAZETA KRAKOWSKA-WESZLO-WP-INTERIA-FUTBOLNEWS -> GOAL.COM

Ot cała historia newsa

Dokładnie, forum zbymaka wypuszcza takie newsy, RSC to też ich dzieło, podobno RvN widzieli w KrK :rotfl:, wypisują jakieś takie bzdury żeby sobie klikalność podbić.

MłodePokolenie 30.05.2011 14:18

A tak ogółem mówiąc, jesteście ludzie nie możliwi. To już po prostu trzeba umieć puścić plotę, taką że z FORUM jest w gazetach i na portalach informacyjnych.

sylver_ 30.05.2011 14:18

http://www.youtube.com/watch?v=4ILKzoJEPJ8

mozliwości Ivicy

cuul 30.05.2011 14:21

O transferze RVN napisał też Michał Białoński. Facet z reguły dobrze był poinformowany. Być może to wszystko mrzonki. Może to wszystko, by o Wiśle było głośno. Nie przypominam sobie natomiast, by podczas 'kupowania" Kluiverta bądź Tristan`a też inne media podchwyciły tak ochoczo temat.

PANDEM0NIUM 30.05.2011 14:23

http://www................/news/show..._nie_dla_wisly
Baszczu zostaje w Grecji

Titto 30.05.2011 14:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez westersyl (Post 1103233)
Dokładnie, forum zbymaka wypuszcza takie newsy, RSC to też ich dzieło, podobno RvN widzieli w KrK :rotfl:, wypisują jakieś takie bzdury żeby sobie klikalność podbić.

Na temat RvN póki co nie będę się wypowiadał, ale Zbymak jest ogólnie bardzo dobrze poinformowanym gościem nie podaje zazwyczaj na forum jakiś informacji z tzw. dupy.

To, że ktoś tam napisał, iż widział RvN w Krakowie jeśli dobrze pamiętam wyszło z jakiegoś tam nieporozumienia...
A tak w ogóle podał info, że ponoć interesujemy się jakimś piłkarzem o wielkim nazwisku. Nie mówił nic, że to RvN...

ChG 30.05.2011 14:37

Na tym "forum zbymaka" potwierdzają, że RvN jest/był w Krakowie. ;)

Już sobie wyobrażam co będzie, jak RvN trafi do Wisły i w jakimś meczu nie wykorzysta dobrej sytuacji... TYLE PIENIĘDZY! TAKI STARY, A NIE STRZELA! WIEDZIAŁEM ŻE TO BĘDZIE NIEPOROZUMIENIE. WYWALIĆ VALCXA... :D

Lysy 30.05.2011 14:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sylver_ (Post 1103235)

Przebojowy, szybki, potrafiący wygrać pojedynek 1 na 1 po czym celnie dośrodkować! :o Czyli idealnie pasuje do koncepcji Roberta. Ciekawi mnie ile miał asyst w Bundeslidze?

MicK 30.05.2011 14:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ChG (Post 1103251)
Na tym "forum zbymaka" potwierdzają, że RvN jest/był w Krakowie. ;)
(...)

Istnieje stare internetowe powiedzenie.
pics or it didn't happen

Raz to w Krakowie, innym razem w Warszawie się spotkali.. itd.

Janosz963 30.05.2011 14:48

Dla ciekawskich dodam jeszcze że 28 maja na programie Orange sport był program o Ruud Van Nisterlooyu.
Link ze strony OS z ramówką na 28 maja. http://tv.wp.pl/program.html?name=Or...11-05-28&time=

thechris 30.05.2011 14:50

Ja się nie mógłbym doczekać jak Mały strzela pyskówkę do takiego Ruuda... :D

88seba88 30.05.2011 14:54

Jutro , najpóźniej w środe Van Nisterlooy ma przejść testy medyczne u nas !! wiadomość z ostatniej chwili !!! nie mogłem uwierzyć a jednak to wszystko stanie się wkrótce faktem !! To ma być niespodzianka dla kibiców od Valcxa

szprotson 30.05.2011 14:54

Plus jest taki że mamy dobrą prasę

Teraz proponuję puścić newsa że Gazprom jest zainteresowany sponsoringiem a Casio operatorem stadionu za 15 mln

Janosz963 30.05.2011 14:56

wpiszcie sobie w google Ruud Van Nistelrooy Wisła Kraków i zobaczcie na ilu stronach już jest o tym. Ja naliczyłem co najmniej 20 :D

radek2323 30.05.2011 14:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 88seba88 (Post 1103261)
Jutro , najpóźniej w środe Van Nisterlooy ma przejść testy medyczne u nas !! wiadomość z ostatniej chwili !!! nie mogłem uwierzyć a jednak to wszystko stanie się wkrótce faktem !! To ma być niespodzianka dla kibiców od Valcxa

Matko jedyna ......

Pan Jotka 30.05.2011 15:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tenzen (Post 1103193)

A czy przyjdzie czy nie to cieszy, że Stan pyta o takich graczy.

No fajnie, że się pyta. Mógłby jeszcze się spytać o Aguero, bo podobno chce odejśc z Atletico no i Seedorfa.Ten drgiu widziany był podobno na wycieczce na Wawel więc pewnie była okazja porozmawiac o transferze :rotfl:

fialo 30.05.2011 15:06

Jedyna myśl jaka mi przychodzi po przeczytaniu tych 'sensacyjnych' doniesień jest taka, że chyba was dalej trzyma po fecie. Ludzie, jakiś dzieciak puścił plotę na jednym z for, a wy łykacie wszystko jak pelikany. Dajcie spokój. Nie ma opcji, żeby RvN to nas przyszedł, to jest niemożliwe i koniec, nie nakręcajcie się. Niemożliwe.

500 tysięcy dolarów na Chaveza nie mamy, a tu będziemy Van Nisterlooya podpisywać :) Podziwiam wyobraźnię niektórych. Powtórzę jeszcze raz, to jest plotka, podchwycona przez GK, a później inne media i wszystko doszło nawet do goal.com ---> http://www.goal.com/de/news/968/tran...-krakau-klopft . Zresztą jak ktoś zna niemiecki, to niech poczyta sobie komentarze, dowie się całej prawdy na ten temat.

Nie nakręcajcie się, lepiej być pozytywnie zaskoczonym niż rozczarowanym. Weszlo dobrze na ten temat napisało.

Odrębną sprawą jest, czy sprowadzania gracza w wieku 35 lat ma sens.

lucashunter10 30.05.2011 15:17

Cytat:

Ciekawi mnie sprawa Marcina Wasilewskiego. Ktoś tu wcześniej napisał, że w "Szybkiej Piłce" mówili, że jest blisko Wisły, czy, że się dogadał? Może to ktoś rozwinąć, kto to dokładnie powiedział w "SP" i w jakim kontekście?
Chyba Michał Kołodziejczyk powiedział, że wczorajszy mecz oglądali wysłannicy Anderlechtu. Mieli przyglądać się Małemu i dopinać transfer Wasyla.

Siemion 30.05.2011 15:21

http://czteryczterydwa.wordpress.com...ampionsleague/

Tutaj się ktoś rozpisał. W sumie trafił w kilka punktów w tej analizie.

kriswisla 30.05.2011 15:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1103289)
Jesteś świadom tego, że możesz za niepotwierdzone informacje dostać bana?

Ciekawi mnie sprawa Marcina Wasilewskiego. Ktoś tu wcześniej napisał, że w "Szybkiej Piłce" mówili, że jest blisko Wisły, czy, że się dogadał? Może to ktoś rozwinąć, kto to dokładnie powiedział w "SP" i w jakim kontekście?

Kołodziejczyk z rzeczypospolitej powiedział wprost ze przyjechali przedstawiciele Anderlechtu niby obejrzeć mecz Wisły i klepnąć Kontrakt Wasyla i mówił to z dużym przekonaniem ze to prawda co nie chce mi się wierzyć za bardzo no ale teraz u nas to już chyba wszystko możliwe:rotfl:

_al3x 30.05.2011 15:23

Rozpatrując kandydaturę RvN w Wiśle wszyscy biorą pod uwagę aspekt sportowy. Zwróćcie uwagę na inne aspekty jak PR i marketing. Przecież tak na dobrą sprawę to my nie mamy sponsora na koszulkach, a nazwisko RvN może być poważnym argumentem przy negocjacjach sponsorkich nie wspominając o zapełnieniu stadionu.

Pomijają wiek gość ma nie przeciętne umiejętności które mogły by być wykorzystane też do szkolenia naszych młodych, pytanie jest tylko czy my takich młodych mamy w których można inwestować.

Marzy mi się informacja RvN + T-mobile w Wiśle.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:23.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl