![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
RvN w Wisle - trzy strony bezsensownej dyskusji :rotfl:
|
O czym się tu rozpisywać ? Wisła złożyła RvN ofertę transferową i tyle. Owszem jest to sci-fi
Science - Wisła złożyła mu ofertę (to akurat wiele źródeł mówi, niekoniecznie tylko gazety) Fi- RvN zawita na R22(czyt. nie zawita) |
http://www.fakt.pl/Wisla-siega-po-gw...,104951,1.html
Ruud van Nistelroy Vicente Rodriguez Roque Santa Cruz W takim PSV transfery spokojnie do wykonania, tylko że my PSV nie jesteśmy. |
Cytat:
Poza tym wystarczy popatrzeć kto to napisał i juz wiadomo że to efekt zwykłej nudy dzienniarzyn "fuck-tu". |
Cytat:
|
Wisła złozyła ofertę RVN!!!
To było pewnie tak Stan: Cześć Ruud Ruud: Cześć Stan Stan: Co słychać Ruud? Rudd: Właśnie kończy mi się kontrakt z HSV A co u Ciebie? Stan: Właśnie zdobyłem mistrzostwo Polski z Wisłą. Pomógłbyś nam wejść do LM? Ruud: Nie. Dzięki. Nie skorzystam Stan: To na razie Ruud: Na razie. Ot i cała tajemnica oferty. |
Meliksonem intersują sie Włoskie kluby.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Wis...925,1,727.html Zamiast Van Nisterlooya i Wasilewskiego wolałbym żeby Maor został |
Mniejsza o Ruuda, najważniejsze by jeszcze choć na jedną rundę zatrzymać Maora. Już go inne kluby przyjeżdżały oglądać, a jeśli klub będzie mógł zarobić to trener i zawodnik zgadzają się na transfer. (sports.pl: "Odejdę jeśli Wisła na mnie zarobi")
A co Ruuda to ma już 35 lat, w Wiśle miałby szansę jeszcze powalczyć o LM. A Wiśle przydało by się tak duże nazwisko by zapełnić 4 trybuny. Ale ktoś go ostatnio widział w jakiej jest formie? Jest w wieku Żurawia i mógł obniżyć loty o podobny procent. |
Nasi dziennikarze to dno. Ktoś sobie na forum żarował, że Ruuda ściągną a tu już w gazecie o tym piszą...Po co w ogóle komentować takie coś? To ja się zabawię z dziennikarzami, Robben chce się odbudować po grypie i chętnie zagra w Wiśle. Czekam na artykuł na onecie.
|
Cytat:
Więc najwcześniej odejdzie w zimie. |
do skasowania
|
Cytat:
1997/98 -w momencie wejścia i może jesienią 1999 - Żuraw+Kosa (a Głowa przyszedł zimą 99/00 czy rok później bo pamięć już nie ta...:). Niemniej i tak taka kwota wygląda na bzdury wysłane z palca |
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Ivi...956,1,727.html
Myśliscie o RvN a tu Illiev się oddala. Zaraz będzie jeszcze że Ruud to była opcja rezerwowa ;) |
Do Wisły ma trafić też Vicente ? Pamietam jak Szpakowski komentował mecze Hiszpanii z jego udziałem i cały czas mówił Vincente :rotfl:
|
jeśli puszczą Meliksona, to będziemy wiedzieć w jakim miejscu stoi klub - czyli w tym samym co przez ostatnie lata.
Sprzedawać najlepszych, żeby kupić cokolwiek. Liczy się kasa, a nie sukces sportowy i myślenie długofalowe. |
Meliksona puszczać nie można, jego geniusz może wprowadzić nas do CL i właśnie na nim można oprzeć swoje nadzieje na awans do tych rozgrywek.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Myślę, że Cupiał znowu uwierzył, że może się spełnic jego marzenia o Lidze Mistrzów. W tej sytuacji sprzedawanie Maora czy Małeckiego jest mało prawdopodobne.
Natomiast bardzo nie spodobała mi się wypowiedź Meliksona. Chłopak ledwo przyszedł a już gada o odejściu. Trochę to niepoważne. |
Melikson raczej chyba na pewno nie odejdzie, myślicie że dobre kluby nie szperają po Izraelu ? jakby go zobaczyli skauci wcześniej jak gra to na pewno grałby gdzieś w czołowym europejskim klubie...
|
Odnośnie Van Nistelrooy'a to sprowadzenie takiego piłkarza nawet za miliony ojro to jest sportowe eldorado nie tylko ze względu na niego tylko przede wszystkim na to, że :
Mając w drużynie RvN możemy spokojnie ściągać najlepszych polskich graczy, którzy będą bardziej uparci na swoje zarządy, gdyż grając czy też chociażby podglądając RvN mogą się nauczyć rzeczy, które na 100% przydadzą się im w przyszłości, nie mówię tutaj o samym RvN też tylko o grajku z silnej ligi jak chociażby Roque Santa Cruz. Coraz więcej młodych grajków w wieku 12-16 lat powinno się do nas sprowadzić i uczyć ich od niego. Powiem tyle, że nawet nie grającego RvN widziałbym w naszej drużynie, nawet z kulawą nogą ale żeby był i nauczył tych polskich piłkarzy profesjonalizmu, bo fakt jest taki, że młodziaki z ME zamiast intensywnie trenować to po imprezach chodzą i chleją aż zgony złapią. ------------------------------------------------------------ Znalazłem jakieś zarobki RvN z neta W ciągu roku zarabia PLN 29.400.000,00, czyli ok. 8mln Euro Jak przekonać zawodnika, który zarabia 8 mln euro do tego, żeby zarobił max 2-3mln euro ? Istne Sci-fi ! |
Ja to widze tak, że RvN przychodzi do nas i wysokość jego kontraktu nie jest uwarunkowana strzelonymi bramkami, występami, czy zdobytymi ptk przez zespół ,a frekwencją na stationie i procentem ze sprzedanych biletów :D
... ot takie novum :P |
Przynajmniej jakby Ruudy do nas przyszedł, to spokojnie padnie rekord frekwencji na wszystkich stadionach. Każdy przyjdzie go zobaczyć.
Tylko że..... i tak do nas nie przyjdzie;d |
Cytat:
Cytat:
Edit: No to jak żart to lajt. |
Cytat:
|
Cytat:
Jeszcze niedawno Melikson mówił, że nigdzie się nie wybiera z Wisły, bo ma dług wdzięczności do spłacenia, teraz już zmienił troszkę zdanie - i wypowiada się bardziej w kierunku decyzyjnych w naszym klubie - a znając ich, jeśli nic nie zmieniło się wraz z przyjściem Basałaja i Valckxa - będzie dobra oferta za Maora, to pożegnamy Maora. |
Cytat:
|
Cytat:
|
no jasne, że tak - ale wcześniej przeprowadzono taką samą rozmowę z nim, a odpowiedzi już są różne ;)
tak czy siak, wierzę i mam nadzieję, że nie odejdzie, bo potrzebujemy go jak cholera. |
Myślałem że ten artykuł w Fakcie to będzie mimo wszystko trochę bardziej poważny...
O ile jestem w stanie nawet uwierzyć że z Ruudem rozmawiają, tzn. Stan go spytał czego oczekuje w luźnej rozmowie, choć i tak nie przyjdzie bo zarobki miał do tej pory jak na nas kosmiczne. Otyle dwa pozostałe nazwiska mnie śmieszą jedynie. Vicente po co miałby przychodzić, jak Illiev jest szykowany na lewe skrzydło. Natomiast wyjęcie na wypożyczenie Santa Cruza to juz dla mnie totalny kosmos. Ostatnio czytałem że Roma bardzo go chce sprowadzić. Generalnie artykuł tylko do pośmiania się. Co do Meliksona nie wierze że miałby pójść gdziekolwiek w tym okienku. Dopiero co przyszedł, a ostatnio to nawet nie grał za dużo bo trener go oszczędzał. Kiedyś odejdzie na pewno ale nie tego lata. |
Nie wydaje mi się żeby Melikson odszedł wcześniej niż w zimie.
On się musi jeszcze wypromować (w europejskich pucharach). Musi zagrać w kadrze. On sobie na pewno zdaje z tego sprawę to raz. Dwa - klub też ma świadomość, że ew. cena za Maora będzie tylko rosnąć, więc nikt nie będzie się spieszył ze sprzedażą. Trzy - ambicje i aspiracje w klubie są duże i raczej nikt sobie w kolano strzelać nie będzie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
z tym " to raczej chyba na pewno " to w żarcie napisałem, wiem jak trzeba pisać jak człowiek :)
|
Cytat:
Nie wiem jak będzie, ale zastanawia mnie skąd u Ciebie taka pewność? |
Cytat:
ja Krkicia, Iniestę i Tiago A. a co mam ten gest :lol: |
Cytat:
|
http://www.goal.com/de/news/968/tran...-krakau-klopft
Podchwycili temat. :) Z nowych informacji to ta, że kontrakt ma opiewać na poziomie 1 mln euro. :D I jeszcze dołożyli motyw że mamy 6 mln euro na transfery. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl