![]() |
Cytat:
W Anglii jak sie odbija od jakiegokolwiek elementu to jakby zostaje " w srodku" a u nas leci na miasto... |
Cytat:
Zauważyłem że dużo przychodzi takich ,których mecz w ogóle nie interesuje być może oni za drobną opłatą byliby skłonni trzymać flagi... |
Cytat:
|
Cytat:
pamiętajcie, że wykopy pod nią będą na 12 metrów! pod C.. były 3-4 metrowe.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
szkoda, że już nigdy nie zobaczymy Pawła Brożka na R22... ehh... będzie miał pożegnanie w Sosnowcu... ehh... na jego miejscu poczekałbym ten rok jeszcze, choćby dla pożegnania na nowym stadionie :)
|
Cytat:
|
czy oni już robią tą ścianę szczelinową?
|
Ja tam nie mogę się doczekać aż zobaczę projekt klubowego muzeum. Był ktoś na wystawie "Wisła - Cracovia 100 lat świętej wojny" ? Ekspozycja tam była super zrobiona. Można by się wzorować.
|
Ja też bym się skłaniał ku temu, że do pół roku zacznie się piąć do góry, ponieważ wykopy będą nie dość, że głębsze, to będą tam jeszcze robić parkingi dla drużyn, działaczy i VIPów .
|
Cytat:
|
Patrząc na kolejne słupy pojawiające się na górnej części trybuny, patrze i myślę... kurcze ale to będzie wielkie. Też macie takie wrażenie?
|
Niestety nie. Ale mam wrażenie że niestety będzie w sam raz. Wczoraj oglądałem program o nowym stadionie Cardinals - no, to jest ogromne...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bronowianin dobrze pisze więc nie wiem czemu Wicked się idiotycznie czepiasz. Nieudolność i błędy aż kłuja w oczy , kto ma zreszta wiedzieć jak powstawał projekt ten wie i tyle.O niektórych kwestiach juz nawet tu pisano i cieszenie się jak murzyn z bateryjki "że wogóle coś powstaje" dowodzi krótkowzroczności niektórych
|
Cytat:
Nie pier...cie jeden z drugim. |
Tak kiedys juz wspominano ze robia najpierw z lewej pozniej z prawej... a nie mozna by od strony E postawic kolejnego krana i robic rownoczesnie ? Zdecydowanie szybciej by byla trybuna... o ile to nie ma wielkiego znaczenia przy C tak przy AB bedzie mialo bardzo duze, jesli beda robic podobnie..
|
problem z linkami do kamerek rozwiązany.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/stadion/kamery/ |
Cytat:
|
Cytat:
ogolnie tez chodzi mi bardziej czy jakies wzgledy techiczne temu przeszkadzaja, anizeli finansowe... |
Tylko i wyłącznie kwestie finansowe mają znaczenie. Żadna firma nie będzie na siłę kończyć wcześniej budowy. Do przetargu wystartowała z ceną w której uwzględniono koszty prowadzenia budowy przez dany okres, a wcześniejsze zakończenie budowy (mowie o celowym skracaniu jej) wcale nie musi się jej opłacać.
|
Cytat:
Czy dostanie z tego tytułu więcej pieniędzy ? Nie Czy w związku z tym poniósłby większe koszty ? Tak Czy jeśliby zaproponował pracę na dwa dźwigi i za większe pieniądze, wygrałby przetarg ? Nie Czy firmy budowlane, to instytucje charytatywne ? Tu sam sobie odpowiedz... |
Cytat:
|
Spokojnie,akurat będą kończyć trybunę wschodnią w listopadzie,poczekamy z miesiąc aż skończą się wykopy i zbrojenia i zachodnia pójdzie w górę :)
Aż się serce raduje jak spoglądam na kamerkę i praktycznie co godzinę nowe elementy przybywają :) Nie orientuje się ktoś czy wybrano w końcu schemat krzesełek ? bo to juz w sumie najwyższa pora... |
Cytat:
|
Cytat:
|
A to niebendzie taki schemat?
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ozstrzygniety/ |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl