![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Drodzy kibice.....od dłuzszego czasu z niedowierzaniem czytam wypowiedzi niektórych z was....i jest mi wstyd...cholerny wstyd że nastapił tak duzy podział wśród nas....rodziny Wislackiej.....jestem jednym z wielu którzy dostali zakaz wejscia na stadion za picie piwa u Wislaków....dosłownie za 40 minut pobytu tam....zreszta kilku z was wstawiało tutaj moje zdjecie z innej strony....i nazywacie mnie bandytą,chuliganem,dresiarzem?????dlaczego????
Wychowałem sie na starej dziesiątce i nie do pomyslenia były takie podziały...wszyscy stanowilismy jedność...był protest ..wszyscy protestowali.....nie było dopingu...nikt nie spiewał.....to był dowód naszej siły i jedności.....a teraz smiem twierdzic że wielu z was popierzyło sie w dupach......odkąd mamy nowy stadion zawsze chodziłem na E22 lub E21.....chodziłem po to zeby spotkac sie z kolegami Wislakami,wypic piwo przed meczem lub po ...a przedewszystkim dopingowac naszych piłkarzy....nigdy nie przyszło mi do głowy patrzyc na sektor C i myslec o nich najgorzej.....przychodziłem dla tych opraw ...dla tego dopingu prowadzonego prze gniazdowego a i kiedys dla odpalanych rac.....ta cała atmosfera nieraz niosła cały stadion do dopingu...i oto chodziło bylismy jedna wielka rodziną....a teraz do czego wy zmierzacie???? do tego ze przyjdziesz na mecz i będziesz siedział koło tajniaka......albo kazdy bedzie spiewał swoje??? tak jak było własnie na Ruchu.....czy o to chodzi???zastanówcie sie co poniektórzy jeden z drugim co piszecie i po co chodziecie na mecze.....wszędzie na każdym stadionie na swiecie zdarzaja sie ekscesy jak rzucanie rac na boisku...jest to wpisane w to przedstawienie....i ja to równiez bardzo neguje......ale staram sie zrozumiec równiez czasami przyczyny takich zachowań......cholernie szkoda ze tak sie stało...ze wielu kibiców zostało wyrzuconych ze stadionu za nic..i to wielu kibiców którzy wiele przeszli w imie miłosci dla Wisły Kraków..... czy naprawde słowa MY CHŁOPCY Z REYMONTA nic dla wasz nie znaczą...pozdrawiam |
Cytat:
Pozdrawiam. |
Cytat:
Raczej nie sądzę, żebyś wiedział o czym piszesz w tym wywodzie o zarządzaniu :haha: |
nei wiem czy czegos nie przeoczylem ale czy Bednarz skonczyl jakies kierunek zarzadzania?jest jakims menagerem?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gwiażdzisty ...najgorsze ze masz racje...jednak cały czas mam nadzieje ze jeszcze wrócą czasy ze będziemy sie wszyscy czuli na R22 jak u siebie w domu......
|
Cytat:
|
Cytat:
W moim wywodzie o zarządzaniu doskonale wiem co piszę. To co daje wiedza teoretyczna z zakresu zarządzania, to czego uczą w szkołach wyższych to jest niejako minimum przyzwoitości znajomości praw rynku i podstaw działania firmy. Pracę z zarządzania i marketingu obroniłem z oceną bdb praktycznie nie pojawiając się przez ostatnie półtora roku na zajęciach (studia dzienne - głównie chodziłem na egzaminy bo byłem zajęty prowadzeniem własnego biznesu, większość profesorów to rozumiało i respektowało, nawet znajdowało czas, żeby pogadać o tym jak idą interesy chociaż zdarzały się 'wyjątki', które za wszelką cenę mnie próbowały ujebać za to, że śmiem omijać ich wykłady). Oczywiście z przedmiotów matematycznych czy innych pobocznych musiałem podkuwać, wszelako jakiekolwiek przedmioty powiązane z zarządzaniem, PR czy marketingiem to była nauka o podstawach tego co się w firmie dzieje w rzeczywistości. De facto był to zbiór banałów oprawionych w elokwentne teorie i kolorowe okładki książek. Z przyswojeniem nie miałem żadnych trudności bo generalnie była to śmieszna nauka - nazywanie specjalistycznym nazewnictwem tego, co wiem, przeżyłem i rozumiem :) Może to kwestia wychowania w rodzinie, w której w tle zawsze była firma, może nie. Jednakże nadal uważam, że wiedza teoretyczna z zarządzania jest w zarządzaniu po prostu zbędna. Liczą się inne rzeczy : inteligencja, zdolności wrodzone do zarządzania(jestem typowym Lwem z zachowania to mi łatwiej), zdolność adaptacji do zaistniałej sytuacji, natychmiastowe reagowanie na zmiany i trendy (które trzeba na bieżąco analizować), ale przede wszystkim HARD WORK i znajomość realiów własnej branży i firmy (tzw. know how, które przychodzi z czasem i cieżką pracą - żadna uczelnia cię tego nie nauczy - nigdzie). Bo zarządzanie to jest ostry zapierdól przez całe życie a nie praca na godziny. Także jeśli chciałeś zabłysnąć to ci się nie udało. Wcale. /do innych : sorry za takiego dużego offtopa i 'mądrzenie się' ale kolega mnie ewidentnie wywołał do tablicy i nie potrafiłem tego przemilczeć :) Pozdrawiam Wiślaków. A ty Jerry jak masz jakieś wątpliwości to zapraszam na priv :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Przyznam, że dawno tu nie byłem, ale bez względu na poglądy mam prośbę do Adminów o opublikowanie na głównej stronie komunikatu SKWK o bojkocie piątkowego meczu.
|
Cytat:
Czy kibic Wisły nie ma już prawa znać na zarządzaniu? Rozumiem, że ta umiejętność przynależy tylko do kibiców Legii... Rozumiem, że kibic Wisły w twoim mniemaniu to upośledzona osoba... brak mi słów matko boska częstochowska ratuj... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Od samego początku gdy przeczytałem o zbieraniu podpisów o "złotówkę" wiedziałem, że niestety tak się to skończy...
Wielką aferą i w konsekwencji bojkotem. 7000 osób podpisało się pod petycją, jakoś nie wydaje mi się żeby skwk osiągało taką sumę z samych zbiórek. Dlaczego osoby, które się wpisały nie wrzucały co mecz do puchy tej pieprzonej złotówki przez którą wszyscy mają teraz przejebane? 420 osób z czego 400 nie miało nic wspólnego z ostrzelaniem stadionu dostało zakaz (o idiotyzmie tego zakazu pisałem parę stron wcześniej). Ale dalej nie mogę wyjść spod wrażenia tego genialnego pomysłu. Co w intencji "organizatorów" miał on spowodować? Chyba nie trzeba było wielkiego IQ żeby przewidzieć że łysy wytoczy najcięższe działa... Teraz bojkot, hoho jak się przejął Bednarz :D Pewnie płacze po nocach. Przecież on dając te ABSURDALNE zakazy wiedział jaki będzie następny ruch stowarzyszenia. W mediach pójdą kolejne informacje o walce z bandytami, którzy bojkotują mecz. Łysy by się zdziwił widząc pełne C a teraz idzie wszystko po jego myśli... niestety, podkładamy mu się na tacy. Tak wiem, policjanci po sektorach. Nie uwierzę dopóki nie zobaczę. |
To by było ciekawe, oficjalnie bojkot, a na meczu całe C :D.
Niestety do śmiechu tu nie ma co i @wierny ma rację. Bednarz wiedział jakie będą nast. ruchy stowarzyszenia i ma na to wyj**. |
do czasu, jak mu się kasa nie będzie zgadzać to wtedy inaczej będzie śpiewać. Nie przeceniajcie go, to tani cwaniaczek. Na razie skasował za karnety i się cieszy. Pełne C to chyba wtedy kiedy tajniaków ściagnie. Ludzie to jest tylko polska liga, nie Premiership. Na to gówno chodzą tylko fanatycy i ci, którzy są przez nich podkręceni.
|
Cytat:
|
Ten tani cwaniaczek zbilansuje sobie przyszłościowe straty wynikające z mniejszej frekwencji nie przedłużając kontraktów z piłkarzami. I tu znowu pojawia się pytanie? Kto wtedy na tym najbardziej straci? Wisła.
|
Cytat:
Ps: A co ty myślisz, że on tak sobie będzie ciął, ciął, a później ponownie ciął? Ile tak ....a będzie ciął? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale wy myślicie, że on tego nie przewidział i nie jest na to przygotowany? Przecież ten zakaz dla wszystkich w restauracji jest tak idiotyczny, że aż trudno o argumenty a on mimo wszelkiej logice (i prawu?!) zdecydował się na ten krok. Już przeżył jeden bojkot (o zakaz sektorówek o ile dobrze pamiętam) i widział ile ludzi wtedy było. Więc wiedział jak będzie tym razem. Odpowiedź może być tylko jedna - działa na szkodę klubu albo wie coś czego my nie wiem i możemy się wkrótce mocno dziwić...
|
Przede wszystkim ostatni bojkot miał znacznie mniejszy wymiar, bo i sprawa była znacznie prostrza. I o ile zawsze znajdzie się grupa osób, której takie sektorowki beda wadzić, to cięzko będzie znaleźć równie dużą grupę osób, która godzi się na karanie całej masy ludzi za obecność w knajpie w okolicy stadionu, choćby dlatego, że jutro może paść i na nich. Po za tym to jest łysy, nie żaden bóg czy inne bóstwo, które by miało mieć jakieś nadprzyrodzone moce. W tej chwili mamy łysego stojącego naprzeciw SKWK, wszystkim grupom działajacym na Wiśle i tysiącom ludzi, a właśnie te tysiące miały łatać dziury po tych, którzy byli do tej pory zawsze i ciągneli ten wózek.
|
Cytat:
Przerzucę na nową stronę. Niech każdy widzi. Pokażmy jedność. Bednarz ma nas w dupie, dla niego kasa się zgadza. PIŁKA NOŻNA BEZ POLICJI! |
Tylko zakazy są za zbombardowanie stadionu racami, które miało służyć...?
|
Zwe czy możesz wrzucić ten post na stronę główną jako list od kibica ?
Apeluję też o umieszcenie oświadczenia SKWK na stronie głównej. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl