![]() |
awansowałem do CL ale nie moge zgłosić zespołu bo brakuje mi jednego zawodnika grającego w Austrii(mam 7 na 8) da sie to jakoś ominąć??
|
Zglos 24 graczy.
|
musi wypełnić skład... weź jakiegoś wychowanka z rezerw albo u-21 swojego zespołu
|
Geniusz Neymara mnie powala :)
http://img227.imageshack.us/img227/9012/10neymar.th.png Uploaded with ImageShack.us |
Kamyk skąd wziąłeś tego Neymara??? bo raczej to nie jest wychowanek Arsenalu podaj swój skład i sztab jak możesz
|
Neymar z Santosu ;)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Neymar Polecicie jakąś taktykę na mecze wyjazdowe z mocniejszymi drużynami? gram Wisełką 1 sezon trudna grupa LM wylosowana (Manchaster, Lyon, Wolfsburg), ale myślę że mogę powalczyć o 3 miejsce z Wolfsburgiem ;P dlatego pasowałoby ciułać punkty, także na wyjazdach (Wolfsburg, Lyon) ;P |
Mam problem . Nie wyświetlają mi się w Fm'ie żadne tabele ani mojej ligi ani żadnej innej . Tabele mogę zobaczyć tylko widoku ogólnym ; / Pomocy !
Jak coś to piszcie na PW i tutaj. |
darek mówisz i masz ta jest dobra---> http://www.cmrev.com/artykuly/czytaj...rzadzanie.html u mnie sie sprawdza w Red Bull Salzburg zarówno w lidze Austriackiej jak w CL idealnie
|
@JOSE: bardzo dziękuję, mam nadzieję, że się sprawdzi ;)
|
Cytat:
|
Jak jest z tymi obcokrajowcami?
Czy jeśli mam paru grajków o innej narodowości z PL obywatelstwem to oni liczą się do piłkarzy polskich w szerokiej kadrze jako polacy? Dla przykładu obrońca lewy Ezeqiel Marzec argentyńczyk z PL |
Cytat:
Do tego czasu na transfery dostawałem jedynie 50 mln na sezon a teraz aż 180 :) Do tego wartość mojej drużyny to 850 mln ojro i jestem najbogatszym klubem na świecie:D Przed chwilą siódmy raz z rzędu Ligę mistrzów urwałem:D Niestety nie wrzucę mojej kadry bo większośc to regeny, tak samo jak i sztab. Pierwszy skład na 8 sezon tak się prezentuje: http://img153.imageshack.us/img153/838/arsenalo.th.png Uploaded with ImageShack.us |
Miał z Was ktoś Gaela Kakute? W drugim sezonie ściągnołęm go do Atletico Madryt. Narazie fajnie sobie pyka, ale mam pytanie jak Wam się rozwija i raczej ustawiać go na lewsym skrzydle, a nie na schodzącym NP ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tutaj tylko strzelanie dużej ilości bramek jest plusem, reszta zależy od trenerów, zawodników. EDIT: Właśnie zaczynam odbudowywać potęgę LE HAVRE :) Zobaczymy co to wyjdzie:) |
Ale wam zazdroszczę ja mam za słaby PC i się meczę w 2008 i GKS Katowice już krocze po mistrzostwo w drugim sezonie. Ale mam wszyskie tanie perełki jakie są możliwe. :)
|
Cytat:
To Ci od razu polecę ściągnąć Kakute na wypożyczenie i po pół roku zakontraktować i za 12 tyś ojro z rezerw Bordo bramkarz - Oukidja, za taką cenę to wyjebany w kosmos :D (FC Nantes :) ) + Linderoth (taki szwedzki Sobol, z wolnego) + Kislyak (jakieś 300 tyś ojro z Mińska) |
Do Pawlowek
Kakute gdzie on gra??No i za ile można go wyciągnąć |
Gael Kakuta jest piłkarzem rezerw Chelsea.
|
Kamyk możesz jeszcze pokazać swój sztab szkoleniowy będe wdzięczny,a ta propo kogo polecacie do RB Salzburg na następce Kameni(eks bramkarz Espanyol Barcelona)muszę go sprzedać ale za bardzo nie wiem kogo ściągnąć na jego miejsce szukam bramkarza który sprawdzi sie w CL(Champions League) a i jaką taktyke polecacie na takie zespoły jak Chelsea, Beskistas, Sevilla(awansowałem do fazy grupowej CL niestety już do losowania za bardzo nie miałem szczęścia i jestem z nimi w jednej grupie)
|
Cytat:
Jeśli chodzi o bramkarza to zawsze ściągam do każdego klubu Guillermo Ochoa (America Mex), dla mnie najlepszy. W Arsenalu nawet Rene Alder ławę grzał. A taktyka to tylko ta, którą wcześniej dawałem, wykorzystująca błędy. Jeszcze raz: http://wyslijto.pl/plik/f1iaggcg02 |
Kamyk oprócz tego Guliermo to kogo masz jeszcze na bramce i kogo polecasz jeszcze??? bo jego nowy klub Liverpool stawia zaporową cenę która przekracza mój budżet transferowy
|
Ta taktyka z bledami to kosmos....powinno sie tego zabronic. Ja w 2 sezonie Legia ( 3 zmiany w zespole ) powiazlem Inter u siebie 3:1 z czego wszystkie 3 gole strzelil Borysiuk po roznym. Od tego czasu nigdy nie gram ta taktyka bo to zabija przyjemnosc z gry.
|
Cytat:
Hutnik Kraków z III ligi do Ligi Mistrzów (wyszedlem z grupy) w ciągu 5 lat ale juz skasowalem save i ta cholerną taktykę, cała gra sprowadza sie do transferów |
Z sensem czy bez sensu, kto lubi to sobie gra..
Ja gram dwoma klubami - South Liverpool - od 11 ligi bez żadnych bajerów, taktyk z internetu, itd itp; ot gra dla mozolnego budowania potegi ;-) i Wisła - z jednym bajerem, to jest bogatym wujkiem ;-) czyli pomagam sobie tylko finansowo, co przyjemne jest bardzo. (taktyki swoje) |
Cytat:
|
Potrzebuję środkowego obrońcę do Wisły jako następcę Marcelo. Niestety Jodłowca "podwinęła" mi Genoa. Grudzień 2009.
Polecicie kogoś? :) |
Verkhostev, jakos tak gość z Naftanu, Jorgensen z FC Kopenhaga.
|
mam problem Kameni kontuzjowany do końca sezonu tak samo Załuska jeden ma problem z mięśniami drugi z ręką a Zieler nabiera doświadczenia na wypożyczeniu jednym słowem zostałem bez bramkarza kogo polecacie na bramke ???
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl