![]() |
Cytat:
Chociaż mamy słabą bazę, często przypadkowy sztab i, jak ktoś zauważył w temacie dt. trenera, złe warunki do odnowy biologicznej, to przecież wszystko to nie gorsze od reszty tej skapciałej ligi. Może chodzi o kwestie pozasportowe, mentalne. Legia, Lech dotychczas napędzane były rywalizacją z Wisłą, chęcią detronizacji; reszta ligi to banda underdogs; i tylko my, samotni faworyci. Wieczni zwycięzcy. Cokolwiek by się nie stało. I kiedy nagle się dzieje, nikt nie wie, jak, gdzie i skąd i co zrobić, żeby znów wygrywać. Psycholog sportowy im jest potrzebny. Za wyjątkiem Małego, jemu to zwykły na początek : ) Btw. ludziom z takim zaangażowaniem w pracy, jaki prezentują Brożkowie, robi się w Szwecji badania psychiatryczne : ) |
A wiecie może czy jakieś transfery będą ? ;]
dzięki z góry |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=uDr7Z...x=0&playnext=1 http://www.youtube.com/watch?v=H8J8Tep1b4c Grając tak wykorzystywał swoje najlepsze cechy - atomowy i dokładny strzał, oraz świetny balans ciałem połączony z szybkim odejściem na prawą stronę. Potem nie wiem kto przestawił go na cofniętego, dogrywającego napastnika (zarówno w Wiśle, Celticu jak i reprezentacji). Ale wtedy Żurawski przestał być już tym Żurawskim, jakim powinien być - stworzonym do wykańczania akcji i seryjnego zdobywania goli. Pozycja cofniętego napastnika sprawiła, że nie mógł często pokazywać tego, co umie najlepiej. |
Tylko, że on miał wtedy niesamowite odejscie na kilku metrach
i szybka noge do tego watpie zeby byl w stanie teraz takie bramki strzelic jak np. w rewanżu z Omonią wiek juz nie ten, natury nie oszukasz |
200tys rocznie za bonettiego to chyba duzo... jezeli Diaz zostanie to nie ma sensu jak dla mnie...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Sprowadzenie Bonetto chyba będzie niestety związane ze sprzedażą Diaza.Licze że to będzie taki rutynowany obrońca jak Celeber albo Stolarczyk którzy też przychodzili do Wisły po 30-ce. Brakuje mi tu troche wartościowych graczy ofensywnych (bramkostrzelny napastnik,playmaker) no ale cóż tacy sporo kosztują. |
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32286,t...l?ticaid=1ac42
Kolejny godny uwagi piłkarz zostaje sprzątnięty nam sprzed nosa |
Cytat:
|
Cytat:
Według nieoficjalnych informacji Bonnetto będzie zarabiać w Wiśle 250tyś Euro. Wydaje mi się to przesadą, dla tak wiekowego zawodnika, wiecznie wypożyczanego i w Lazio zgarniał "marne" 120tyś Euro. |
Cytat:
3 nazwiska, które w kontekście wzmocnienia Wisły już się przewijały, żadna nowość, a gazety coś pisać muszą. Szczególnie Przegląd Sportowy, którego wiarygodność ostatnimi czasy systematycznie się obniża. |
A według informatorów z W-O
powraca sprawa Marko Milinokovicia ponieważ żaden wielki klub się po niego zjawił i zostanie na lodzie (koszyce się na niego wypieły ) więc to może być możliwy transfer o ile wiem to może grać jako środkowy pomocnik . |
Cytat:
|
|
A "Nasi" zrezygnowali z transferu:
http://pl.uefa.com/uefachampionsleag...ansu+partizana |
Cytat:
|
|
Cytat:
potrzeba ś.p l.o i snajpera ;] |
Cytat:
PS. Uczę się włoskiego |
Cytat:
Maaskant zrezygnowal pewnie z Wlocha bo liczy na lepsze transfery. Pytanie tylko czy rzeczywiscie dostal zapewnienie ze takie beda, czy tylko mu sie wydaje :] |
Cytat:
|
Cytat:
Bardzo mnie zastanawiają wypociny niektorych forumowiczów. Po czym wnosisz ze Maaskant juz potrafil ocenic umiejetnosci stricte pilkarskie Cikosa?Tm bardziej stwierdzasz ze Cikos jest slaby.Na jakiej podstawie?Znalazles sobie "nowego" Bunoze? Pewnie tak.Nagle Bunoza jest ok,a Cikos jest be. A ja wole widziec szklanke do polowy pelna.Jeden z bardzo nielicznych pilkarzy Wisly ktorzy przejawiali do tej pory jakakolwiek chec do gry i ambicje to wlasnie ten,tak krytykowany przez ciebie piłkarz. Red kartka? Moment,moment.Glowacki nie dostawal?czerwien byla konsekwencja nierobstwa reszty obibokow na boisku.Takze proponuje wstrzymac sie z ostateczna ocena,bo wedug niektorych na tym forum Bunoza to drewno,a jak zycie pokazalo w ostatnim spotkaniu byl jednym z najlepszych wislakow na boisku. ps.sory za brak polskich znakow ,ale mam defekt klawiatury.:-/ |
Cytat:
Mnie osobiście zaskoczył Dudu Paraiba z Widzewa. |
Cytat:
A "Przegląd" pisał przecież, że zakontraktowanie Bonetto jest najbardziej prawdopodobne. Śmiechu warte, dlatego od dłuższego czasu nie kupuję gazet sportowych. |
Cytat:
|
Gazety nic nie wiedzą , a ja lubię poczytać co pismaki piszą na temat gry naszej drużyny i zarządzaniu klubu. Ładne bajki na dobranoc wypisują.
|
Cytat:
|
czy to prawda że Wisła interesuje się Mateuszem Siebert ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl