![]() |
Lech jest dziwny, nie widać, żeby byli jakoś przeraźliwie słabi kadrowo, ale jednak jako zespół to nie działa ani trochę. Nie wiem jakim cudem w grupie LE mają takie wyniki. Wypadałoby, żeby zaczęli zbierać baty również tam, wtedy mozna by jakąś sensowną teorię do tego wszystkiego dorobić :)
|
Piłkarze liczą na angaż za większą kasę i spinają się na puchary, w lidze mają w dupie wynik. Ot i masz teorię
|
Cytat:
|
Na Lechu tylko 22 tysiące. Bardzo słabo, spodziewałem się tam średniej frekwencji na poziomie ok 30 tysięcy. Ale jak działacze są pazerni i windują ceny z dupy to tak się kończy. Nauczka dla wszystkich, ustalających ceny biletów. Z całą pewnością mecz naszej ekstraklasy jest wart 50 złotych :lol:.
|
siuśmajtek
To było kiedyś - a ja pisze co jest teraz. Kto nam bronił odprawić Levadię po karnych? Albo z Karabachem wygrać po karnych i się nie kompromitować? W kontekście ich remisu po świetnym meczu z Juventusem kto bedzie pamietał o Inter Baku? Zejdźmy na ziemię, przykro to mówić ale to My dajemy prasie pożywke do szyderstw. Lech zawala w lidze, ale w pucharach jak na realia naszej buraczanej ligi błyszczy. Dobra kończmy z tym Lechem W Zagłebiu dobrze zagrał Pawłowski oraz Plizga Plizga do wziecia za darmo w zimie... tak wiem za ble ble ble za słaby na Wisłę po czym przychodzi co do czego to mamy jeszcze słabszych Cikosów i innych stranierich za kilkaset tysięcy euro. Tak "straciliśmy" Mierzejewskiego, Peszkę których można było wziąć za darmo a mamy za to... wiadomo co. Nie lepszy a drogi szrot z zagranicy. |
No to dzisiaj derby dla Lechii 3-0 mnie zadowoli, :D a parchy dostaną w dupe i zostaną tam gdzie ich odpowiednie miejsce :D :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
2. Oni akurat mają przesyt dobrych meczów. Zaraz wpadnie Juve, MC, Wisła, reprezentacja, dopiero co grali z RBS, Spartą czy Dnipro, ... Dorosły kibic musi (chcąc zaliczyć domowy "komplet") wydać spokojnie przesżło 100 zł miesięcznie (już pomijam liczne wyjazdy, także zagraniczne). Zupełnie zrozumiała jest zatem selekcja, i zupełnie zrozumiałe, że odpuszczana jest ekipa z Lubina np. |
Nie ogladalem meczu Lecha, ale czy przypadkiem Poznaniacy znowu nie padli kondycyjnie w okolicach 65-70 minuty(jak to bywalo w prawie wszystkich spotkaniach w tym sezonie)? Jesli tak, to taktyka na ten zespol jest prosta...przeczekac i w koncowce zaatakowac.
|
A ja jestem ciekaw czy dojdzie do tego, że Lech spadnie do strefy spadkowej :D Fajnie by było coś takiego w telegazecie zobaczyć ;)
|
Lech teraz ma ciekawy terminarz ...
co weekend gra lige a do tego sroda-czwartek pierw z city potem puchar polski znowu z city i odrabiają zaległy z polonią czyli prawde mowiac w ciagu miesiaca mają 9 meczy, pozazdroscić ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bramka Sadloka, 0:1 :D
|
Cabaj:lol:
|
Cracovia Ruch 0:1 xD
|
Uciemiężeni tracą bramkę po przepięknym "cabaju" ;).
|
Cabaj is back!
|
Cabaj jak zwykle w formie ;]
|
0:2 Jankowski, jaka szkoda:[
|
2:0 :D :D haha xD
|
Sadlok najpierw groźnie strzelał to Cabaj obronił, a kilkanaście minut później nie złapał dośrodkowanie Sadloka i jest 0-1.
Ups Już 0-2 dla Ruchu:) |
No i 0-2 Cabaj po raz 2 :rotfl:.
|
Kraków nie ma szczęścia do bramkarzy :lol:
Pytanie, czy bardziej Pawełek robi cabajki czy Cabaj pawełki? |
Już 0:2 :lol: Brawo Ruch :D
|
Pasy dostają w dupę i bardzo dobrze. A z tego Jankowskiego jest materiał na bardzo dobrego napastnika moim zdaniem jest lepszy od Sobiecha. Szczerze mówiąc chciałbym go w Wiśle. W ogóle co to za pomysł z Mierzejewskim w reprezentacji przecież on się zwyczajnie nie nadaje.
Co oznacza Lech jak na razie 3 od końca. |
Nie ma sie co smiac...zobaczymy, co dzisiaj Pawelek pokaze w Zabrzu ;). Nie wiem, co ci bramkarze(Cabaj i Pawelek) maja w sobie, ze niezaleznie od tego ile klopsow zrobia, to i tak wracaja do bramki. A obrona Cracovii to jakas parodia...pasowalby tam jeszcze Cikos.
|
Ja mam cichą nadzieję, że w razie gdyby miało przyjść co do czego to Warszawiak Jankowski zrobi to samo, co niedawno zrobił Warszawiak Kucharczyk i oleje wasze zaloty (tak jak Kucharczyk zaloty Kuchenek), deklarując że co jak co, ale grać to on może dla Legii i weźcie się z tym krakoskim szmalem, bo on to nie z tych ;)
|
Na terazpasy jest napisane, że koszernych dzisiaj jest 12 tysięcy, ale to chyba jakaś starozakonna propaganda, bo w tv to wygląda na w porywach 8 tysięcy.
|
Jak Ruch utrzyma to będzie świetnie, teraz parchy jadą do Warszawy na Polonię więc pewnie wyjadą z niczym, następnie chyba pierwszy dla nich mecz z gatunku "o wszystko" :D z Bytomiem. Strata punktów w tym meczu może być kluczowa bo w 12 i 13 kolejce derby i wyjazd do Łodzi więc nie widzę tu więcej niż 1 punkt. Także 5-6 punktów po 13 spotkaniach to całkiem możliwa perspektywa :)
|
Cytat:
|
1:2, a to psikus. :0
# edit po ręce saidiego |
Grają w ręczną więc mają trochę lżej. Nieprawidłowa bramka uznana i karny nie gwizdnięty.
|
Ratują się przed tym spadkiem RĘKAMI i nogami a szczegolnie rękami. Sędzia boczny jak na tacy ma zagranie ręką i nic, zero reakcji.
|
Cytat:
3:1 ! |
Cabaj show:lol::lol::lol:
|
Marcin Cabaj!! 1:3
|
Niezły mecz na Kałuzy. A najlepszy wynik :)
|
Cabaj- jedyny w swoim rodzaju, nawet Pawełek mimo swoich bubli jest daleko za nim.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl