![]() |
Trzeciak musi miec cos z głową :)
on caly czas liczy ze Polska jeszcze cos pokaze :) |
Nie chce nawet wymieniac nazwisk reprezentantow, ktorzy grali w latach '90 i na poczatki XXIw., gdzie ich nastepcy? Gdzie nastepcy Krzynowka(ogromnego twardziela, faceta z jajami), Kosowskiego(wielkie serce i wielka przebojowosc, odwaga), Zurawskiego?? To jest poprostu masakra...
|
Gdyby Hiszpanie grali dzisiaj na 100%, to nie byłoby dwucyfrówki. Oni po prostu przekręciliby licznik.
Ale podobnie wygląda ten mecz jak nasz pierwszy z Barcą. |
wazne ze z san marino nam poszło i była dwucyfrówka!
|
Boże tylko nie kupujmy tego Sadloka... ja bym zagrał podobnie.
|
ogladam mecz na iraqGoals i nawet naszej falgo poprawnie nie dali ;/ kwa to przez te zasrane rekawki ;/ nie ma to jak miec flage Monako ;/
|
No ale wyjdzie Jaca i powie, że jestem antypolski i wszystkich i wszystko krytykuję. A co tu chwalić? To, że nie bali się wyjść? Wstydu tylko narobili. Szkoda tych chłopców, bo co mieli zrobić? Nie umieją lepiej grać...ale nie zwalnia to z krytyki. :-)
|
Ja wiem, że Hiszpania, że Iniesta, że Mistrzowie Europy, ale takiej kompromitacji w wykonaniu naszej repry sobie nie przypominam. Wstyd i hańba. W sumie bardzo udana seria meczy towarzyskich. Zero zwycięstw, zero goli, pogrom z Hiszpanią.
A Kuszczak na tej bramce to chyba tylko do wyciągania piłek z siatki służy. |
Polska jak Pudzian, za wcześnie porwali się z motyką na słońce
|
Mam nadzieje że ten mecz jednoznacznie pokazuję że SUPER piłkarze jak Sadlok to nie jest żadne wzmocnieni on jest mega przeciętny tu nie chodzi nawet o umięjetności co o jakiś zmysł taktyczny, przecież on nam nigdy Głowy, czy Marcelo nie zastąpi śmiem twierdzić że gdyby tam Cleber był to byśmy przegrali może 3 bramkami to jest chyba najsłabsza obrona jaką widziałem w reprezentacji.
|
Jasna dupa ...
Na hiszpańskiej TVE nawet naszą flagę z odwróconymi barwami prezentują :/ |
Zastanówmy się kogo wystawiliśmy na obronie w dzisiejszym meczu. Z takim rywalem potrzeba kolesi z jajami i dużym ograniem.
|
O! Sobiech sobie strzelił. Szkoda że po gwizdku. Czekam na złote myśli Smudy po meczu.
A Trzeciak właśnie mówi że Hiszpańskie media mają manięwielkości, nie doceniająrywali i nas też nie doceniali :D k*r*a leżę i kwiczę.... |
11 światowej klasy graczy, przeciwko jednemu solidnemu, acz wyróżniającemu się średniakowi (na chwile obecną). Wynik do przewidzenia. To, co jednak najbardziej wkur-wia to to, że to zwykli goście (może trochę ciemniejsi) wywodzący się od pasterzy owiec i arabów - żadni bogowie. Gdyby Hiszpanie musieli, to bez problemu klepnęli by nam dwucyfrówkę.
|
jeden tekst Trzeciaka fajny:
Cytat:
|
Uuuuuups. Pomyliłem sie o jednego gola. Marca zmieni tytuły: 6-0 Graaaaande Espana :)
|
Ale ja Ci, synek, nigdy nie probowalem odebrac prawa do krytyki. Wrecz przeciwnie, smiej sie ile tylko wejdzie z nieudolnosci i *******owatosci Wojtkowiaka, Sadloka, Glika, Smolarka, Krzynowka czy kogokolwiek tylko chcesz. Nie godze sie tylko na jakiekolwiek kiepskiej masci docinki nt. naszego kraju i nieracjonalnych podniet z kazdej kolejnej bramki Hiszpanow.
|
Trzeciak ma same fajn teksty!
|
po co Smuda brał na to zgrupowanie Małeckiego? Ile w sumie zagrał? 5 minut ?
|
Spójrzcie jak nasi się poruszają.. im się nie chce grać i to ma być postawa reprezentanta Polski? ;/;/
|
Nasi widac "cwiczyli forme na basenie albo na plazy,to sie nazywa plan przygotowan na Euro :)
szkoda mi tych co ludzą sie ze w 2012 bedzie dobrze..... |
Cytat:
|
No pan Trzeciak to zdrowo pierd*li farmazony. Przecież momentami mam wrażenie, że w reprezentacji mamy nie zawodowych piłkarzy tylko kolesi, którzy w piłkę kopią dla dorywczego zarobku, a dodając jeszcze ten komentarz Trzeciaka.....
Koniec żenady:) |
O koniec! piłkaże sobie dziękują... Polacy głównie za to, że tylko tyle bramek dostali.
|
Mnie to zawsze rozbraja ta reklama po każdym meczu. Orange- sponsor naszej kadry a w tle słychać ''dziękujemy, dziekujemy'' :D dziękujemy za 6-0
|
Dokładnie!
|
Jeszcze tylko walka o koszulki i do domu :)
|
I taka jest prawda...nie ma co inwestowac w pilkarzy z polskiej ligii, to jest chyba jasne i dobitne po tym spotkaniu. Trzeciak dobrze, to podsumowal. Legia robi zaciag zagraniczny i ja tez jestem za tym...wole profesjonalistow, ktorzy beda sie przykladac do tego co robia, niz amatarow, ktorzy beda za to mowili o wielkiej milosci do klubu.
CO mowilem przed spotkaniem o tej obronie? Smuda, to samobojca, ze powolal takich pilkarzy. |
Po tym meczu są tez pozytywy:
-wiemy że można sie poniecać grą przeciwnika przez 93 minuty(Trzeciak) -Lewandowski wkoncu strzelił gola dobremu zespołowi - SZACUNEK !! |
Hiszpania pokazala nam w ktorej lidze jestesmy.
Najbardziej smiesza mnie ci ktorzy uwazaja ze Kupno sadloka do Wisly nic nie da bo dzisiaj zagral slabo. Blagam was. Mierzmy sily na zamiary, zeby kupic kogokolwiek na poziomie tych pilkarzy ktorym dzisiaj probowalismy stawic colo musielibysmy miec budzet porownywalny z budzetem ManCity. |
Cytat:
BTW, widzę że Wisłę uważasz za słaby zespół ... ciekawie. |
heh, to polowanie na koszulki to naprawdę śmieszne było- kamera pokazała jak do Fabregasa podbiegło od razu trzech naszych- m.in Sobiech i Rybus
|
Mimo wszysko obciach tyle dostać
a Smuda chyba Małego nie lubi |
Moim zdaniem brakuje w studiu Skorży i jego kultowego zdania:
Cytat:
PS. "odwrotna Samosierra" - szacun, Panie Jacku. |
Cytat:
Z dobrym zespołem? Dobry zespół nie dostaje 0:6 na luzie. |
Cytat:
|
Cytat:
Arbolede ? Choto ? Cytat:
|
uważam podobnie jak kilka osób powyżej, to był dla Hiszpanów generalny sprawdzian, należało spodziewać się, że będą w formie, ale taki wynik to jednak może nie kompromitacja ale wielka klęska
|
najgorszy wynik od 50lat.. obraz tego gdzie jestesmy a rybus reszta chłopcow bedzie co miala powrzucac na fotke
|
Cytat:
Lewandowski wkoncu strzelił gola w meczu z dobrym rywalem :-p |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl