![]() |
Boże to Kurto? Rękawice bramkarskie są większe od niego :o
na siłke z nim! http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...Turcji//34875/ |
masy nie ma :D
|
widzę że bardzo dobrze znasz naszych bramkarzy. To nie jest Filip Kurto tylko Łukasz Jarosiński.
|
Cytat:
|
i dobrze tak Leszczakowi bo mu się w d.upie poprzewracało
|
Faktycznie to nie Kurto :D Tylko Łukasz Jarosiński hehe :D Ale fakt, przydało by mu się troche siłki :P Dobry bramkarz musi jakoś wyglądać a nie jak plastuś hehe :D
|
Podaj kogoś z naszej drużyny, kto dobrze wygląda (z Polaków)...
|
Cytat:
Jeżeli mogę coś powiedzieć w tym temacie to zawieszenie to uważam za głupote klubu, bo i tak nie była to żadna widąca postać w naszym składzie a robiąc tym co robią pokazują dla mnie, że Leszczak to dobry zawodnik i nie chcą aby grał w innej drużynie a po 6 miesiącach bez gry gość zaraz nie będzie wiedział jak strzelić bramke... |
Nie masz racji. Zawieszenie nie jest tylko karą dla Leszczaka. Jest to też sygnał dla innych piłkarzy, klubów i menadżerów. Nota bene kara jest słuszna. Nie chodzi o to że jest dobry, tylko o to , że olał klub, kontrakt, trenera i również nas kibiców. Skoro do 20 stycznia miał kontrakt, to jego obowiązkiem było się z niego wywiązać.
|
Cytat:
Pawełek, Pa. Brożek, Głowacki, Sobolewski ... |
W porównaniu do zachodnich gwiazd?
|
W sensie, że Cristiano Ronaldo? Nie.
Ale widziałam w/w panów i źle nie jest. Na nasze warunki jest naprawdę dobrze. I CO NAJWAŻNIEJSZE - uważam, że za duży przyrost masy mięśniowej też nie jest dobry. Nie trzeba być pakerem, że grać i żeby np nie dać się "przestawić" na boisku (vide Marcelo, który zbudowany ogólnie jest dobrze, mięśniakiem nie jest ;) raczej to to chude - a daje radę). Ważne, żeby grubi nie byli ani chuderlawi. A tacy nie powiesz mi, że są? :) |
No w/w moze nie są. Ale reszta ? Patyczaki :P
|
no tak ale jak sie ogląda Premiership to nasi przy nich to tyczki na pomidory.
Al Bundy byl bardziej przypakowany,a on obcowal w sklepie z obuwiem i grubymi babami a nie caly tydzien trneowal i mial dostep do silki jak nasze gwiazdy :D |
Powiem Wam, że jak się patrzy na ten hotel nie wiem jak na Was ale na mnie robi kolosalne wrażenie :D Naprawdę nie wiem czym sobie na takie coś zasłużyli, na takie warunki ale niech mają, żeby później nie było , że kijowe warunki były.:]
|
|
Co za typ.
Małecki by spytał : " Kim ty kur.. jesteś śmieciu?!" |
I dobrze by spytał :D
A tak na serio to szkoda chlopaka, bo przez jego zachowanie mozna juz powiedziec ze marnuje talent dzieki ktoremu moglby zrobic nie mala kariere. ach ;/ |
Małecki w pierwszym składzie w sparingu z Tajlandią.
|
Wisła musi Leszczaka wywalić na zbity pysk.
Choćby nie wiem jaki to był talent(choć nie jest) klub musi się szanować. I takie samo postępowanie musi być z każdym! A Leszczu niech się zrelaksuje we Franticu czy Cieniu. |
Małecki widać bez formy, piłka ucieka mu niemiłosiernie....
|
Małecki strzela pierwszego gola w reprezentacji Polski.. Strzelił Tajlandii na 2-0 ;]
|
A wlaśnie gola strzelił...
|
|
|
Cytat:
|
http://www.efakt.pl/Golos-wraca-do-g...y,62363,1.html
W tym sezonie na takich jak Gołoś trzeba liczyć. On pewnie ma jakieś ambicje jeszcze. PS: Nieprawda, bo link działa. |
Cytat:
Może i dostanie tam te parę tysi więcej, ale na dłuższą metę to mu się nie opłaci. Chłopak zamiast próbować zostać gwiazdą tej buraczanej ligi i pójść dalej, zostanie po prostu kolejnym burakiem.. w najlepszym wypadku, bo znając jego charakter szybko trafi do niższej klasy rozgrywkowej i będzie po nim. Niewątpliwie jednak winę za jego rozpieszczenie, brak jakiejkolwiek kontroli nad tym, co gówniarz wyczynia ponoszą między innymi jego trenerzy. |
Częściowo masz rację, ale z drugiej strony była na tym forum kiedyś dyskusja, w której część dyskutantów uważała, że nawet taki młodzik może robić co mu się podoba byleby dobrze grał. Efekty takiego podejścia mamy dziś. Jak się smarka (poniżej 18tki) spotyka w Cieniu czy innym niewłaściwym miejscu to może wypadałoby dać mu do zrozumienia, że to nie dla niego miejsce. Taka postawa młodego piłkarza powinna się spotkać z wyraźną dezaprobata kibiców.
|
to co bys zrobil ,pozamykal ich w domach ?
taki wiek ze kazdy chce sie bawic a nie siedziec w domu,nie mowie o tym aby chlac 24/7 ale zabawa z umiarem jest ok :) |
teraz jak w piłce tak duże znaczenie ma przygotowanie fizyczne to po nocnym piciu zawodnik nie ma wielkich szans na rywalizacje w seniorskiej piłce,tym bardziej junior.Owszem kiedyś jak piłka była bardziej techniczna to można było na kacu grac ale nie teraz.
|
Cytat:
Miałem jakiś czas temu "pogadankę" na ten temat z jakimś jego kolegą na stronie SKWK. Gość oczywiście ani sobie, ani Leszczakowi nie ma nic do zarzucenia. Cała wina leżała wg niego po stronie klubu. Jeśli ktoś z kibiców Wisły widział go pijącego w knajpie, powinien smarka wyprowadzić za ucho z knajpy i kazać iść do domu. I tak jako piłkarze mają dużo wolnego, więc balangi w trakcie sezonu zdecydowanie nie mogą być ich udziałem. |
Cytat:
"Każdy chce się bawić" tylko do wzięcia odpowiedzialności za swoje czyny nie ma chętnego. Ano tak, zapomniałem - kumple go wyśmieją jak się nie zabawi. |
No cóż...można wymienić kilku naszych młodziaków, których nie pozamykano w domach. Pytanie gdzie oni teraz są? Najwyraźniej jednak nie umieli zachować umiaru. Oczywiście jest to ich sprawa. Ale inwestuje w nich klub. Jeżeli inwestycja nie przynosi efektów, jest to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Tym samym tracą wszyscy, którzy są z naszym klubem związani. Ponadto napiszę jasno: alkohol przed 18 rokiem życia nie służy sportowcom i nie powinni go pić.
|
Cytat:
Organizm ludzki z tego co mnie wiadomo, rozwija się pod względem budulcowym do 21 roku życia. Najchętniej bym wprowadził podpisywanie cyrografu, że do 21 roku życia nie tkną wódy ani innych %-ów pod pretekstem wyrzucenia na zbity ryj z klubu. Tylko kto wtedy w nim by został....... |
a jakim sposobem nieletni Leszczak pil w knajpach ?
|
Cytat:
|
Oczywiście, że i po 18 nie służy. Prawdę powiedziawszy nie służy w ogóle osobom uprawiającym sport wyczynowo. Nasz były Sypniewski jes tego najlepszym przykładem, choć to może ekstremum. Problem w tym, że po 18 roku życia nikt mu w knajpie nie odmówi podania alkoholu. Druga rzecz jak dzieciak nauczy sie trzymać dyscyplinę przed 18-tką to jest szansa, że i może w seniorskim sportowym życiu będzie się tego trzymał. jak ktos pije w wieku 15, 16 czy 17 lat to niestety szanse na to są zdecydowanie mniejsze.
|
Nie chce osadzać nikogo co do Leszczaka, ale tutaj widać sprawę wychowania w domu, w klubie. Nie wieże, że nikt nie wiedział o tym, że syn/zawodnik(nie potrzebne skreślić) bywa często w knajpach i pije alkohol. Powinni mu przemówić do rozsądku, że jeśli będzie dalej pił i zachowywał się tak jak się zachowuje to koniec z piłką z karierą ... takie mam rozumowanie
|
Cytat:
ech... no ja wiem, ze przeciez jak malolat chce sie w knajpie napic to zawsze się napije. Problemem nie jest "jakim sposobem". Problemem jest, że jako dorastający piłkarz wolał pić niż dbac o swój organizm |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl