![]() |
Amico z czym do LM....:foch:
Mielibyscie swoja Levadie... |
Cytat:
|
Cytat:
|
brać tego bramkarza z Baku!
|
Cytat:
|
A ja poproszę administratora, aby oczyścił temat z tego lajfskoru.
Dobrze, że awansowali, aczkolwiek poziom żenujący. Ze Spartą będzie arcyciężko... można to porównać do naszej konfrontacji z Barceloną chyba :lol: |
A jednak się myliłem :P Odpadnięcia na tym poziomie polskiej piłce nie życzyłem, bo coś takiego dwa razy pod rząd to byłby nokaut na długie lata dla rozwoju naszej piłki w europie, obojętnie gdzie teraz jest. Teraz niech odpadają do LE, najlepiej już ze Spartą.
|
może mi ktoś powiedzieć czemu "najlepsi i najwierniejsi i najliczniejsi i najzajebistsi kibice w Polsce" gwizdali na swoich "najlepszych, najpiękniejszych piłkarzy" mistrza Polski ?
|
Niech się Lech cieszy póki może . Bo media ich najbardziej rozjadą jutro . To i tak jest kompromitacja .
|
Szkoda Interu :-( Ze Spartą już się ziemniakoidom nie uda...
|
Może ten mecz skonczy płacz poznaniaków na temat Levadii :-)
|
w Pradze nie bedzie co zbierac z Lecha, a Zielisnki popisal sie kunsztem trenerskim nie ma co.. sciagnac napastnika
|
Prawie dostalem zawału. Z taka gra oni chca do fazy grupowej awansowac? Nie wydaje mi sie
|
Szkoda Interu.
|
Najgorsze co mogło się nam zdarzyć.
Klepnęliby Azerów 2:0 - było w mediach "Lech dopełnił formalności" itp A tak to zaraz się zacznie - "Heroiczny bój Kolejorza", "Kotorowski Wielki". Wyszedł stary Lech - zawsze olewał "słabych". Cos jednak czuję, że ogarną się w tydzień i klepną Spartę... |
Cytat:
|
Szkoda, było blisko. Inter pokazał jak się walczy, POZnan* nie zasłużył na awans. Dobrze się ten mecz oglądało.... tylko wynik się nie zgadza.
|
Też nie lubię Lecha, ale dobrze, że awansował.Bo w przeciwnym razie w przyszłym roku musielibyśmy zaczynać od 1 rundy kwalifikacji Ligi Mistrzów jako nowy MISTRZ:)
|
Lech ma za swoje i okazało się że nie są jacyś wielcy. Przeszli fuksem. Ktoś powie ale my przeszliśmy a wy z Lewadią nie.
Tymczasem ja uważam że rok temu Wisła się skompromitowała a w tym roku Lech. Zadziałała mentalność polskiego piłkarza. Tam wygrali 1-0 to w domu nic nam się nie stanie. Wyszli zagrać sparing. A tu Azerzy mieli więcej motywacji niż polskim piłkarza się wydawało i mamy co mamy. Myślmy o sobie, a nie o Lechu któremu gratuluję wygranej i przejścia do kolejnej rundy. |
"Kotorowski jeśli obroni karnego zostanie bohaterem na lata" hahahaha co najmniej jak by walczyli o grupę LM
|
Cytat:
Szkoda Interu, pokazali prawdziwą ambicję, zabrakło niewiele do szczęścia. Na pewno nie można powiedzieć, że byli słabsi od Amiki. I radziłbym o tym pamiętać tym, którzy twierdzą, że Azerów pojedziemy na luzie i bez obrony. Nic z tego, panowie. |
Cytat:
|
Przynajmniej emocje na koniec.
A tak to Amica tragicznie grała.. |
Cytat:
|
Lomaia to absolutny bohater i chyba najlepszy pilkarz dwumeczu ;).
Sparta sie przejedzie po Lechu, jak po lysej kobyle. Inny wynik, niz awans Czechow bedzie sensacja. Z innej beczki: FT Debrecen 3 - 2 Tallinna FC Levadia ;] |
Przed meczem obstawiałem jak mi się wydawało realne 1:0 dla Lecha i po słabej grze doprowadzenie wyniku do końca.
Dobrze, że przeszli dalej jednak z taką grą to długiej przygody w tych rozgrywkach im nie wróżę... |
Druzyna, ktora zostalaby rozjechana przez mlodziezowe druzyny wiekszosci klubow ktore graja w LM chce do tej LM dojsc z takim skladem i trenerem? Z Pragi chlopaki beda bali sie wracac, wspomnicie moje slowa :)
Ten mecz to PORAZKA calej polskiej pilki....przykre. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Lech z wielkim taktykiem Zielinski, daleko nie zajda, grac bez napastnika o ja *******e...
ciekawe kogo wystawi na Sparte, przeciez Lech gra jednym napastnikiem |
fart tych s****ysynów się chyba nie skończy...
|
Wichniarek zszedl dlatego, bo Zielinski kazal pilnowac wyniku(nie chodzilo o kwestie kondycyjne, zwlaszcza u faceta, ktory praktycznie cala kariere spedzil w Niemczech).
|
Lech po tym zwycięstwie może za bardzo uwierzyć w siebie . Mogą przecenić swoje możliwości . Ale gra ofensywna Kolejorza jest za bardzo uzależniona od Wichniarka.
|
Cytat:
|
chłopaki mimo wszystko wiem że ich nie nawiedzimy ale cieszmy się przynajmniej z tych punktów do rankingu
|
Cytat:
Było się śmiać z Levadi rok temu... I jeszcze jedno, u nas przy dogrywce, na Reymonta byłoby piekło, a u nich... :) |
Znowu komentatorzy mówili o zaskoczeniu, szoku i niedowierzaniu, że Azerbejdzan nas jedzie. Jak ja lubie co roku słuchać. Polskie komentarzyny i piłkarzyny nigdy się nie nauczą, że sami są ogórkami i dopóki się nie wezmą do roboty to ich miejsce jest wśród innych ogórków jak Azerbejdzan czy Estonia.
|
DO TYCH CO KIBICUJĄ POZnan* w pucharach europejskich:
Zejdźcie na ziemię. Jeżeli "oni" będą grać jakimś mega-giga fartem w LM to Wisła przez dłuższy czas jak i inne polskie kluby będą finansowo, a co za tym idzie piłkarsko za FC POZnan* kilka lat do tyłu. Jeżeli wytryśnie pyrom ta gigantyczna kasa jak na polskie warunki z LM to balon w mediach i całym piłkarsko nie zorientowanym świecie będzie pompowany 100X bardziej niż w tym roku. Jedynym słusznym klubem, który ma - i zagra, w lidze mistrzów w nowożytnej erze będzie WISŁA KRAKÓW. Na szczęście LM kuchenką nie grozi w tym roku, więc armagedon nas nie czeka. :] |
Wygląda na to, że przygoda Lecha w LM zakończy się na Sparcie. Nie powiem, że mnie to nie cieszy. W Poznaniu sa mistrzami PR-u, opakowali g.... w sreberko i większość mediów to kupiła. Po tamtym sezonie w mediach była taka atmosfera: dobrze, że Wisła nie zdobyła mistrzostwa, bo wreszcie Lech awansuje do LM. Teraz wszyscy mają okazję trochę ochłonąć....
|
Amica nawiazala do tradycji pojedynkow polsko-azerskich. Hutnik wbil 9goli, Widzew 8, i oni znowu 9. Brawo! Tak trzymac.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl