![]() |
Transfer Janusza uważam za świetny pomysł .Leo benhaker niech go obserwuje i powoła.Czy taki smolarek czy krzynówek są obecnie lepsi od Gancarczyka czy nasego Rafała.
Może trener Skorża pomyśli o Bieniuku ,który wrócił do Polski.Niech Buzałe obserwuję też ciekawy zawodnik. |
Bujacie w obłokach, naszą "strategią transferową" jest branie zawodników za friko, nikt tu nie zamierza za nic płacić a wy już sobie dzielicie kasę za Brożka, pamiętam jak przed letnim okienkiem kibice rozpisywali się kogo to będzie można kupić za kasę z Dudki, u nas wzmocnienia za kasę to tylko decyzja właściciela, jeśli pan i władca dalej będzie prowadził swoją politykę odnośnie klubu, to zimowe okienko będzie oznaczało co najwyżej mocno wzmożone testy i kupowanie wiekowych zawodników bez formy ale z kartą na ręku i z rozpoznawalnym nazwiskiem.
|
To jak z tą Wisłą bierze jakiś zawodników nowych czy nie ?? ;)
|
Cytat:
|
@GroszekR22
Prześledź ten temat to się dowiesz... że nikt nic nie wie na ten temat |
Ciekawe co by było gdyby kibice założyli jakiś fundusz na wzmocnienia klubu, gdyby wszystko było dokładnie pilnowane, jawne i kasa szła by tylko na wzmocnienia, wliczam pomyłki transferowe i zmarnowanie kasy czasem przez nietrafione inwestycje, ale uważam że dałoby się wtedy temat wzmocnień posunąć do przodu, jako kibic Wisły uważam że nie byłoby dla mnie problemem wpłacenie z 50 zł miesięcznie na szczytny cel, jak wiadomo kibiców naszego klubu jest dość sporo więc jakby taką kwotę dawał co 10 kibic to rocznie mogłaby się uzbierać całkiem ciekawa sumka, istotne żeby cała sprawa była w miarę przejrzysta i bez żadnego krętactwa to by wypaliło, skoro różne fundacje potrafią zbierać kasę na różne cele to dlaczego nie kibice Wisły. Ja jestem na poważnie całkiem za.
|
Cytat:
Dla mnie to się kupy nie trzyma. Z drugiej strony jak są pieniądze i Skorża rzeczywiście chce Ivanowskiego to dać Mu go i koniec. Na Iwańskim i Lewandowskim, których też ponoć chciał i miał obiecanych (Piłka nożna) raczej byśmy nie stracili. |
Cytat:
Poza tym Ivanowskiemu niespieszno do Wisly |
Ivanowski przypominam moze grac na pomocy. Bardzo dobrze podaje ... przypomnijcie sobie nawet mecz gwiazd vs reprezentacja B
|
Nie, nie, nie, Ivanovski się nie nadaje...;x
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A czemu juz polowa forum sprzedala Brozka? On jeszcze jest w Wisle i oby byla jak najdluzej ;)
|
z tym napastnikiem to ja obstawiam że chodzi o Costly'ego, ewentualnie Zahorski...
|
Cytat:
W tym klubie to jest tak teraz ze chocby Pawel sie zapieral nogami i rekami to i tak go sprzedadza.Pytanie tylko ,czy w zimie czy w lecie - oba terminy do dupy ,no ale niech juz pogra do konca tego sezonu. Jedyna szansa to powrot 'starego' Pawla - czyli kupe setek , malo goli ale na to sie nie zanosi. |
Cytat:
Tez nie rozumiem dlaczego Brozek jest juz sprzedany, sam Paweł mowil ze JEŚLI odejdzie to w Czerwcu. no chyba ze trafi sie odpowiednia oferta. czyli dla Cupiala to gdzies 3-5mln Moze jestem naiwny, moze jestem głupi, ale jestem optymista i mysle ze w zimie solidnie wzmocnimy nasz sklad. Mam nadzieje ze Cupial rozumie to ze Skorza to nie jest byle trener i jesli dostanie odpowiednie narzedzia to zrobi z tego uzytek. |
Cytat:
|
Ivanovskiego chce też CFR Cluj wiec raczej cięzko go bedzie skusic do przyjścia, pozatym pewnie za niego chcą koło miliona Euro jak nie lepiej.
|
Przeraża mnie świadomość, że takie drewno jak Ivanovski ma być Wisły zbawieniem.
|
Cytat:
|
Mnie wlasnie dopiero przeraza swiadomosc tego, ze Cwielong moze tutaj powrocic. To dopiero jest mistrz marnowania dogodnych sytuacji strzeleckich. W tym elemencie dorownuje chyba samemu A.Niedzielanowi.
|
Dawidowskiemu kiedy kończy się kontrakt ?On nie zarabia przecież marnych pieniędzy .
Dajcie linka do jakiejś stronki gdzie można pobieżnie przyjrzeć się ich "kontraktom" Jestem ciekawy komu teraz kończą się kontrakty i jakie jest to obciążenie dla budżetu . A i co z tym Vargą , czy sie wyleczył i kiedy ma wrócić do Wisły ? |
No wlasnie, tez chcialbym wiedziec kiedy koncza sie kontrakty.
-Cantoro -Zieniowi -wiecznej kontuzji -Golosiowi -Niedzielanowi tylko jakies pewne info poprosze |
Niedzielan liczac od nadchodzacego okienka transferowego, bedzie mial jeszcze 1,5 roku waznego kontraktu.
Golos przychodzil do nas na poczatku 2005r. i podpisal piecioletnia umowe, wiec zdaje sie ze jeszcze przez rok pozostanie na liscie plac. Wieczna kontuzja przyszla z Zieniem w tym samym czasie i razem podpisali 5-letnie kontrakty, ktore wygasna w czerwcu przyszlego roku. |
Cytat:
Zieniu i wieczna kontuzja 30.06.09 Niedzielan 30.06.10 Info z glowy, ale jestem pewny na 100% Golosiowi pewnie kolo 2010. a tu link na potwierdzenie - http://www.wislasoccer.com/kadra.html |
dla mnie odejscie Brozka w tym okienku = nie ma pucharów, nawet chocby przyszli jacys w polowie tak dobrzy pilkarze, w co nie wierze
|
Brozek w tym okienku nie odejdzie. nadzieja matka głupich :D
|
Cytat:
Ponadto tyle razy już ludzie z klubu wypowiadali się że kasa z transferów poszła na bieżące wydatki a wy dalej chcecie te pieniądze (bez których klub nie zdołaby zamknąć budżetu) przeznaczać na transfery |
Cytat:
|
Nasz wciąż aktualny cel transferowy rozegrał dzisiaj bardzo dobre spotkanie, mowa tu o Łukaszu Gargule. Nie jest to pierwszy dobry mecz Łukasza w tej rundzie także moim zdaniem udowadnia, że jest wartościowym piłkarze, a nie tak jak wielu tu pisało "zawodnik na jedną rundę". Jeśli byłby za darmo aż żal byłoby nie skorzystać.
|
jakby byl za darmo..... ale nie jest i gks pewnie go za grosze nie pusci nawet jak konczy mu sie kontrakt...
PS: ile on ma lat 26 czy 27? |
Cytat:
|
Wg. mnie obowiązkiem jest podpisanie Łukasza przez Bednarza 1.01.09 tak by od lipca był naszym zawodnikiem. Ewentualnie można spróbować wcisnąć parę "groszy" PGE np: 100 tys euro by mieć go już od stycznia.
|
500 tys. euro to mu Legia sypnie
|
Z Bełchatowa to bardziej bym chciał mieć w zespole Nowaka niż Gargułe i mam nadzieje że trafi do nas zimą. Bednarz lubi pracować "po cichu" tak więc mam nadzieje że coś tam działa w jego sprawie.
|
Cytat:
mam takie same odczucia jak mr_kwolf. Wolałbym Dawida Nowaka z GKSu B. |
o Legie to bym sie raczej nie bał maja przeciez juz: Iwanskiego i Gize na ta pozyce ofensywnego..
|
Gargula znakomicie nadaje sie do diamentu bez skrzydlowych.
|
te zagrania i bramka Garguły w Zabrzu przypominaja mi gre Szymka z najlepszych czasów w Wiśle.Ktoś taki jest bardzo potrzebny
|
Patrzcie na to
http://biznes.onet.pl/0,1855845,wiadomosci.html Niby nie ma związku z polityką transferową Wisły a jednak... Coś mi się wydaje że nowych piłkarzy za kasę zobaczymy jak świnia niebo :/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl