![]() |
Zdaje się, że kiedyś mieli też dość pewnego trenera z Rumuni. Wiadomo, nie ta sama półka, ale takie sytuacje nie powinny mieć miejsca.
|
Cytat:
A pamiętajmy ze On nie bral udziału w przygotowaniach ze swoim zespole a kopal jedynie w rezerwach...o ile w ogole cos tam się dzialo z jego udzialem... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Moim zdaniem Burliga ma dobre wyniki POMIMO Smudy a nie dzięki niemu.
|
Inna rzecz (tak całkiem obok tematu ;) ), to skoro typ na oficjalnym fb Wisły pisze "Boban", to o Łukaszu Burlidze nie powinien pisać tylko z samego nazwiska.
|
Cytat:
|
Burliga już za Skorży miał świetne wyniki, więc raczej "pomimo". Nie zmienia to faktu, że grać przyzwoicie zaczął za Smudy.
|
Może po prostu każdy organizm jest inny i różnie reaguje na obciążenia treningowe. Burligowy akurat był dopasowany do treningu smudowego, ale innych to zajechało. To, że Smuda nie dobiera obciążeń treningowych do indywidualnych możliwości zawodników raczej dobrze o nim nie świadczy.
|
Cytat:
|
Burliga zawsze miał ,,zdrowe płuca" więc nie łączył bym tego ze Smudą. Poprostu taki typ.
|
Podobnie Boban, też widać, że ma on świetne parametry wydolnościowe z 'bazy'.
Myślę, że na stronie piszą Boban bo jest to bardzo charakterystyczne imię, raczej drugiego takiego w ekstraklasie nie ma. Za to w samej Wiśle Łukaszów w różnych grupach wiekowych zapewne się znajdzie troszkę :) Także nie ma co się czepiać. |
Dzisiaj w wywiadzie z Frankowskim przeczytałem ze swego czasu Smuda nie puścił żadnego piłkarza ze zgrupowania na wesele do Franka. Mimo że wcześniej to obiecał. Ot. Cały Franek.
|
Zawsze robił to z czego miał korzyści. Z puszczenie na wesela miałby guzik a nie korzyść.
|
Cytat:
|
Właśnie o to chodzi, że nie zmienił się NIC. Citko piłkarz lat 90-tych, Smuda trener lat 90-tych. Piłka poszła do przodu, Citko zakończył karierę, Smuda w tych latach został. Przynajmniej trenersko.
|
Smuda: Krzyczałem na Donalda dla jego dobra
http://sport.se.pl/pilka-nozna/ekstr...ra_595951.html |
|
Z tym Smuda to jest jakis niesmaczny zart, gosc sie sadzi z Wisła o 1.1mln a w zamian wraca do klub, to co sie dzieje w tym klubie jest poprostu chore.
|
Proszę modów o zmianę nazwy tematu na "Franciszek Smuda Dyrektorem Sportowym Wisły Kraków (...):rotfl:".
|
Jak kiedyś.nadejdzie taki smutny (niewątpliwie) dzień, że Franciszka S. nie będzie już z nami na tej ziemi, to bardzo bym prosił aby jego ciało posypać solą i spalić, bo mam poważne obawy, że jest gotów pracować w Wiśle jako duch...
|
Wiadomo skupiamy sie w duzym stopiniu na Smudzie (Boze Chron WIsle),ale istnieje inny szkodnik ktory chyba w iekszym stopniu knuje i spiskuje w tym klubie.Az takich pomyj na Franza nie wylewajcie,sa inni gorsi.
|
Coś mi się nie zgadza. Franek i Mały w jednym klubie? To tak jak cygan w urzędzie pracy.
|
Zgadza sie zgadza - po zasiłek przyjdzie.
|
Czym się zajmuje dyrektor sportowy?
|
hmm
jeśli Franciszek zada to pytanie Zbychowi Kapce to ....a wyobrażam sobie najrozmaitsze odpowiedzi zaczynając od łapania kangurów w Etiopii kończąc na zbieraniu grzybów w lasach tucholskich. ale chyba najlepsza odpowiedz zbycha była by taka : dyrektor sportowy zajmuje sie zbieraniem kwitów na swojego pracodawcę |
Odpowiadając cytatem z Franciszka S.
"Dzieli sie doświadczeniem" |
Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że po nowym roku witamy Smudę w nowej roli. Kto wie, czy Pawłowski to nie był pierwszy jego pomysł. Oni zdaje się są przyjacioły.
W każdym razie ja proponuję szulać wzmocnień w Jugosławii ewentualnie Czechosłowacji. To są. dobre kierunki . |
W Wigilię spełniają się różne życzenia - nawet te niewypowiedziane - więc nie wywołujcie Smudy z lasu panowie ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl