![]() |
Ogladałem oba mecze i niestety ten w którym grała Wisła stał na o wiele słabszym poziomie niż mecz Legii ze Sportingiem. Legia mogła to wygrać ale jeden Ljuboja nie wystarczy... Żyro grał tragicznie moim zdaniem.
|
Wg Was, słuszna druga żółta kartka dla Nuneza i w konsekwencji czerwona ?
|
Cytat:
|
Nie mogła wygrać tylko mogła wygrywać. Główka Ljuboji i nie uznany karny po ręce w pierwszej połowie są oczywiste.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Haha głubszego postu dawno nie czytałem :rotfl: idąc tym tokiem myslenia z Barceloną gralibyśy dobrą piłkę,ponieważ Barca gra szybko i ładnie :D |
Ja broń Boże nikogo nie bronie, ale zwróćcie tylko uwage. Ta druga żótła kartka dla Nuneza ma miejsce gdy niejako zawodnik Standardu mija go ale ma dużo miejsca by go obiec, Nunez odwraca sie plecami a przeciwnik na niego wpada! To chyba nei jest normalne i wg mnei to wymuszenie tej żółtej i w konsekwencji czerwonej kartki...
|
Nunez sie nie obraca plecami, tylko chce przypieprzyc z bara zawodnikowi bez pilki....
|
Nawet Moskal twierdzi że czerwień dla Nuneza na wyrost w wywiadzie dla PS.
|
Nunez to jest najgorsze polaczenie nieudolnosci pilkarskiej w jednej osobie. Najpierw to zalosne zachowanie z "symulowaniem" uderzenia (tak, w meczu z Fulham tez go uwazalem za cipe), potem atak rodem z koszykowki na wymuszenie "faulu w ataku", na zawodnika bez pilki...
|
Powtarzam. Ja go nie bronie. Juz poznałem go jako zawodnika, wiem jak sie zachowuje na boisku i że często symuluje. Ale ta akcja i to zachowanie piłkarza Standardu uważam za symulke i kartke dla niego, żółtą oczywiscie
|
Cytat:
Poważnie, facet się odwraca i z premedytacją zagradza drogę przeciwnikowi wywalając mu z bara. Na środku pola, mając wcześniej żółtą. Do tego nabiegający facet jest w biegu, więc akcja jest bardzo dynamiczna, a jego odbicie/upadek efektowne. |
Jaka symulke, jak on dostal z bara, prawie jak w rugby.... Ewidentnie widac, ze Nunez nie patrzy na pilke, tylko obraca sie w strone zawodnika
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl