![]() |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=n3wo8ZPq5Zk |
Cytat:
Zaznaczam na pierwszy ogien ida najslabsze ogniwa, choc przy dobrej ofercie kazdy moze stad odejsc. |
Cytat:
|
Nie mamy kompletnie obrony. Kowalski - Bunoza to z całą pewnością najgorsza para stoperów w całej lidze. Nawet na 1 ligę są zbyt słabi.
Przy słabych stoperach na lewej obronie nie sprawdzają się zarówno Brożek jak i Diaz. Grali nawet ok gdy mieli za plecami klasowego Marcelo, który naprawiał ich błędy. Teraz ich błędy kończą się setkami dla rywali... Bardzo słabo prezentuje sie też pozycja prawego pomocnika. W zasadzie jedynym sensowym piłkarzem na tą pozycję jest obecnie Kirm, który powinien grać z lewej. Zarówno Boguski jak i Łobodziński są kompletnie bez formy. W tej sytuacji priorytetem na bieżące okienko transferowe pozostaje sprowadzenie jeszcze minimum trzech klasowych piłkarzy - stopera, lewego obrońcy i prawego skrzydłowego. |
Cytat:
|
Ze wszystkich nazwisk wymienianych przez fakt, najbardziej szkoda byloby Diaza.
Pawel Brozek wraz z uplywajacym czasem potrzebuje coraz wiecej "setek" do strzelenia jednej bramki. Na przestrzeni ostatnich kilkunastu miesiecy, rozegral tak wiele fatalnych spotkan, ze umieszczenie go na liscie do odstrzalu, chocby byla ona jedynie wirtualnym wymyslem made by Fakt, nie powinno byc jakims wielkim zaskoczeniem. Poza tym on od jakiegos czasu wyglada na goscia, ktoremu jedynie zmiana otoczenia moglaby pomoc wykrzesac odrobine entuzjazmu i zapalu do gry (pamietne slowa, kiedy sam siebie widzial na lawce). Z drugiej strony, jesli klub rzeczywiscie mialby odstrzelic ktoregos z Brozkow, to zdecydowanie wolalbym aby byl nim Piotr, bo Pawel chocby tylko jako rezerwowy, moglby sie jednak bardziej przydac (wiadomo ze o dobrego napastnika najtrudniej). Co do dwoch pozostalych kopaczy figurujacych na liscie, to nie ma sensu pisac nic ponad to, ze pozbycie sie ich jest niezmiernie wskazane. W szczegolnosci Lobo vel Nikodema Dyzme - naszego najgorszego i jednoczesnie najlepiej zarabiajacego sportowca. |
Paljic to niech najpierw zalapie sie na lawke...narazie po swoich "popisach" ma z tym problem ;).
Ofensywa transferowa polegajaca na sprzedazy naszych najlepszych pilkarzy, a sprowadzaniu gorszych...haha :). Nie moge sie doczekac kolejnych, genialnych posuniec. |
Boguski to żaden wirtuoz ale chłopak jest bardziej profesjonalny niz chocby Małecki, ma długi kontrakt, jest bez formy więc pozbycie sie go byłoby głupotą bo nikt nie zapłaci za niego rozsądnej ceny. Poza tym jak dojdzie do formy to na polską ligą wystarczy z nawiązką. W sumie to nawet z tą formą wystarczy.
|
Cytat:
Bohemians Moim zdaniem to gracz zbyt delikatny na naszą drużynę. W Wiśle nie pasują mi osoby, którzy wiecznie przepraszają że żyją a podczas gry odsuwają nogę. Może podłożę jego beznadziejnej opiera się na psychice?Ale ja nie jestem od tego by diagnozować kopaczy. Boguski powinien się ogarnać.Jeśli tego nie zrobi w tej rundzie.To wraz z Jirsakiem nadaje się do odstrzału w pierwszej kolejności. Jeśli chodzi o Łobodzińskiego to mam jakieś takie mieszane odczucia. Chłop niby jakos nie przykłada się do gry, ma tam parę zwodów, jakąś tam szybkość, kiepskie dośrodkowania, ale mimo wszystko czasami wejdzie z ławy na podmęczonego przeciwnika, zrobi wiatr i o dziwo troszkę ożywi grę... |
Kulawik wystawił w Arką taki skład, bo chciał, żeby nie było większych problemów z komunikacją na boisku. O ile z Pawełkiem trafił to z Boguskim już nie. Dlatego było tylu Polaków.
|
Kulawik moim zdaniem całkiem nieźle ustawił skład. Wreszcie sprawił, że aktywny stał się Kirm, który pokazał na co go stać, a przypuszczam, że stać go na jeszcze więcej, jakby przyszedł do nas sensowny trener. Potrzeba nam też rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia - takiego jeszcze lepszego Gargułę - oczywiście zdrowego...
|
Cytat:
Singlar - nie widzę sensu pozbywania się go. Jest solidny i zawsze gotowy do wejścia. Nie obciąża budżetu jak np. Łobo. Paljić - trzeba mu dać szanse. Z Karabachem nikt nie zagrał dobrze, a wszyscy rzucili się na niego jakby to on był tylko winny. |
Boguski ma chyba kontrakt do 2015 roku jeśli mnie pamięć nie myli a nie chce mi się sprawdzać wiec jak coś to mnie poprawcie. jesli mam racje to należy kibicować mu żeby złapał formę i albo u nas grał albo niech go ktoś weźmie...
Singlar zawsze to jest kontuzjowany |
A wiecie o tym że tym piłkarzem który kapitalnie zaprezentował się na M.Ś z którym trwały negocjacje był Andre Ayev ? chodziło o wypożyczenie za 500euro a potem wykupienie go za 2,5 (jak by się sprawdził )
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Az dziwne ze to nie wyszlo na swiatlo dzienne wczesniej:).
P.S. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak ciezko bylo utrzymac jezyk na uwiezi by nie wypaplac tego:P. |
hmmm Ayew ... Wydaje mi się że mało realne było aby u Nas zagrał ...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Forumowa gawedź zaraz by pisała, że to jakiś anonim Bóg wie skąd i zamiast niego mogli wziąść wcześniej Smolarka :lol:
|
Nie żartujcie Ayew pewnie nie wie że istnieje taki klub jak Wisła Kraków a może nawet nie wie gdzie polska leży :P a tak na serio choćby nawet Cupiał dał te 3 bańki w co wątpie to moge się założyć że po pierwsze Ayew by nie chciał wchodzić do tego burdelu a jakby to by sobie pewnie wyśpiewał z min.600 tys euro rocznie
|
Cytat:
|
Gwiazda reprezentacji Ghany, MS i liga polska :D? Haha, dobre zarty. Chlopak kasuje 800 tys do 1 mln euro rocznie w OM ;), ciekawe kto mialby mu placic kontrakt w Wisle? Nie mowie juz o tym, jak jego wartosc poszla w gore po ostatnich wyczynach. Nie wykluczam, ze bylo zapytanie(mozna tez takie wyslac do Real'u w/s Ronaldo), ale od zapytania do transferu to lata swietlne...
|
Panowie, byly faktycznie negocjacje i poszla oficjalna oferta w jego sprawie.
Wiec to nie takie hop siup niemozliwe:). |
Cytat:
Słyszałem, również że tylko Zbymak jest w stanie jednym słowem (czyt postem) sprawić, że okupujący krzyż pod pałacem prezydenckim manifestańci zaprzestaną swojej krzyżowej " bitwy pod Grunwaldem". Co do naszej polityki transferowej. Jak narazie to dno, a nawet jego brak. Sprawiono, że i tak słaba Wisła w tamtym sezonie, jest jeszcze słabsza, sciągnieto masę zawodników, z których już tylko dwoje rokuje na rozsądne zakupy (Chavez i Rios) ale to może jedynie złudne nadzieje spowodowane tym, że jeszcze nie mieli okazji do pokazania na co ich stać, w przeciwieństwie do reszty "wzmocnień", Ci taką "okazje" juz mieli...niestety.. Zapowiadane są kolejne "wzmocnienia" zawodnikami z kartą na ręku. Jeszcze kilku takich Pajliciów, i młoda ekstraklasa w tym sezonie będzie napewno nasza. Cytat:
Kto wierzy w takie transfery, albo jest jeszcze młody i ponosi go fantazja, albo ma swój kolorowy świat, zejdzmy na ziemie panowie. |
To powiem inaczej, naprawde niewiele zabraklo by Ayew faktycznie gral w tym sezonie wbarwach Wisly.
|
przeciez ten Andre Ayew jesli cos bylo na rzeczy, to tez nie gral pierwsze skrzypce w OM
w tamtym roku gral na wypozyczeniu w drugiej lidze francuskiej, dwa lata temu gral na wypozyczeniu w Lorient ale nie ma co gadac o tym juz |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl