![]() |
Stilić odpierdzielił ładny teatr. "Boli, ale twardy jestem."
No i jeszcze "Kotorowski! Nie!" i jęk zawodu. :-D |
Uwaga kotor i ŁOAMJA dawaj bracie :D
|
Łomaja !!!!
|
nie no nie moge, w 10 kolejce strzelaly kaleki uhehehe
|
A jak bramkarze strzelą to co dalej.
|
Cytat:
|
ładnie Kotorowski strzelił :)
|
****a mać :( ale ich Sparta zleje
|
I co z bramkaerzami
|
Lech w 3 rundzie, gratuluje.
|
szkoda :(....
|
Jebany Kotorowski :(
|
Tak czy siak kompromitacja :)
|
szkoda... ale Sparta ich rozjedzie...
|
Kotorowski obronił.... W sumi sięcieszę, bo żeby mistrz Polski odpadał z Azerami....
|
TAK JEST !!!!!!!!Dobrze Polskie kluby maja wygrywac!
|
I tak ich Sparta pojedzie!
|
Nietesty Lech wygral :(
|
Bardzo dobrze. Lecha nie lubię, ale w pucharach jestem za polskimi drużynami.
|
Łomaja !!! Ło matko!!!
|
I w tym momencie Roman Kołtoń wy*******ił czerepem w sufit....
Ufff, fuksiarze Jutro media zrobią z nich bohaterów narodowych ... Wrrrr... Dobra, pokazali cohones, widocznie im się należało... |
jak zwykle - psim swędem -.-
|
no to skończy się na sparcie.. z taką grą jestem tego prawie pewny
|
szkoda, ale Sparta nie pozostawi złudzenia, jesteście wielcy hahahahaha pokonaliście wielki INTER
|
no i muszę przyznać że Kuchenkorz tragicznie słaby, Sparta na 75% ich odprawi
ps. Wszystko dobrze się skończyło nie zjebali mi karnetu |
Polskie kluby mają wygrywać! Ale nie Amikorz!
|
szlaQ czego ci szkoda.
Wolałbyś żeby Azerzy przeszli dalej. |
Cytat:
|
Buehehhehehhe.... To jakaś groteska :) Mistrz Polski wygrywa w karnych z mistrzem Azerbejdzanu po wystrzelaniu 11 karnych . Po dnie szuruje ta cała piłka hhehe
|
Cytat:
sory ale takie posty to na forum kuchenek. |
Awans po Poznańsku
|
Niektórzy tutaj dostawali takiego orgazmy przy Amice, że powinni chyba pomyśleć o przeprowadzce na Bułgarską. Ewentualnie druga strona Błoń, Filipiak buduje już drużynę na puchary ...
|
szkoda Azerow:(
|
Szykować się na najazd połowy Wronek za pare minut :D
|
No prawdziwa szkoda, myślałem że im nosa Azerowie utrą, męczarnie straszne.... szkoda że myśmy nie mieli takiego szczęścia w zeszłym roku...A tak słabiutki Lech gra dalej. Ale teraz Sparta Praga ich rozjedzie ....
|
Szkoda
Dzieki wszystkim za relacje |
dobrze się stało, punkty dla Polski, a obciach dla kuchenek ... oby nasi jutro 2,3 bramy strzelili i spokojniej było
|
To Lech chyba żadnego punkciku nie ugrał do rankingu dziś ?
Dobrze, dobrze, przynajmniej sie strachu najedli i nie będą juz tacy pewni. Już wiedzą gdzie ich miejsce i z czym do LM :D |
Kurde, szkoda...
Kołtoń tam szczytował, gdy Kotorowski obronił ostatnią jedenastkę. Prawie jakby Amica zdobywała LM. PS. Ten Cervenka z Interu był kiedyś u nas na testach. Bodajże w 2004. |
Krzysiu będzie na ustach chyba w ustach:rotfl:, Kołtoń wystrzelił jak z armaty Kooooootorowski teraz całą noc podnieta w Polsacie Futbol.
Szkoda Interu, bo w moim odczuciu dziś grali lepiej niż Amica i to im się należał awans. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl