![]() |
Karte kubica musisz miec,o legitke jak trafi sie jakis oscyp z zasadami a akurat nie masz to Ci nie sprzeda ulgowego.Na stadion juz lepiej miec ;)
|
Cytat:
Co za pokemony :shock: |
o 11-30 kolejka umiarkowana bilety na G jeszcze były , do kas!
|
O11:30 był umiarkowana? Może JUŻ umiarkowana. Od 10:30 ustawiło sie ok 60 osób. Ja brałem karnety i bilety dla znajomych więc niech średnio każdy weźmie 2 to nie wiem cyz tak znowu na G będzie do wieczora miejsce. Na E także sporo chętnych! Szykuje sie komplet.
|
Cytat:
|
może mi ktoś podać numer telefonu do jakiejś informacji biletowej? Kiedyś miałem tel do Wiślackiego Świata ale chyba już nieaktualny, a nigdzie nie mogę znaleźć numeru do strefy kibica
|
Cytat:
|
ile sie czeka dzis w kolejce?
|
Nic sie nie czeka ale k*rwa to, jacy kosmici tam przychodzą to jest dramat. Oczywiście każdy kozak na G chce iść "robić doping" ale miejsce trzeba sobie wybrać co do rzędu i krzesełka. Jeszcze pare lat i ruch ultras przetrwa w niższych ligach tylko... dramat....
Niestety czasy kiedy na trybunach panowały pewne niepisane zasady, hierarchia wartości dzięki którym każdy wiedział co sobą reprezentuje i wiedział co to jest za odpowiedzialność być kibicem Wisły Kraków minęły... dramat ku*rwa.... |
nie ma dluzszych kolejek Robert? pytam powaznie bo chce sie wyrobic z pracą, pozdrawiam
|
@gris dzięki
Dzwoniłem i faktycznie trzeba mieć kartę kibica, już nie mogę kupić normalnego biletu na mój PESEL... Bez sensu, mieszkam po drugiej stronie miasta i teraz kumpel, który mieszka bliżej nie będzie mi mógł kupić biletu. Trzeba będzie ze znajomymi w podobnej sytuacji robić konferencje kto kiedy ma czas żeby się zgrać o tej samej porze pod stadionem... dramat. Mam nadzieję, że chociaż sprzedaż biletów przez internet ktoś z głową rozwiąże. Chociaż i tak wątpię, zeby przewidziano sytuacje gdy grupka znajomych chce kupić bilety obok siebie - na różne karty kibica lub w "mieszanym" towarzystwie (niektórzy bez kart kibica). Nie zachęca taka sytuacja, żebym namawiał kumpli do wyrobienia karty bo póki co to ja wyszedłem na frajera :/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
To znaczy że bez wyrobionej karty kibica mogę kupić bilet, czy nie ma takiej możliwości?
|
Możesz spokojnie kupić bilet bez KK
ktoś kiedyś tutaj pisał że wyrobił sobie kartę ale jej zapomniał przy kupnie i mu nie sprzedali. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czy ktos moze sie orientuje kiedy bedzie mozliwosc kupna biletu on-line?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
osobiście liczę, że na Jagę (2 kwietnia) będzie otwarty cały stadion i system sprzedaży w internecie
|
To mysle ze osobiscie sie przejedziesz na tym mysleniu ;] sprzedarz w internecie moze juz byc ale stadion to raczej nie ;]
|
Cytat:
|
Kupował ktoś wieczorem dziś bilety ? Jak tam sprzedaż? Pytał się ktoś ile mniej więcej zostało ?
Osobiście bilet mam, a pytam czysto z ciekawości. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A jak idzie akcja "zabierz znajomego na mecz" ja ze znajomkiem wczoraj ściągneliśmy ze sobą 3 osoby na G, a trzy następne oddelegowaliśmy na E :P (chyba dobrze zrobiłem skoro to typowe pikniki). A co do akcji to tak trochę cicho o niej, może klub powinien zrobić akcję promocyjną w takim stylu?
|
Dzis o 12 na sektor G byla tylko koncowka biletow
|
Witam, jako ze nie mieszkam w Krakowie tylko jutro bede kupowac bilet jak przyjade rano do Krk to czy kots moze mi powiedziec jesli wie czy sa jeszcze bilety na sektory D lub F?
Pozdrawiam |
najlepiej zadzwoń do strefy kibica i się zapytaj --> 12 6239595
|
Cytat:
|
Info z oficjalnej. Końcówka na G.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_na_sektor_g/ |
Dzieki koledzy za info, bede przed 10 wiec licze ze sie uda.
Pozdrawiam |
tak sory ze pytam ale ile trzeba czekać na bilet jutro tak jak około 16??
|
Panowie kupiłbym jutro bilet przed meczem chociaż na narożnik ?Mógłbym poprosić kumpla żeby prędzej mi załatwił no ale mam KK a bez tego on mi nie pomoże a w sytuacji że mieszkam 600 km od Krakowa to trochę problem...
|
tzn.jutro będe w Krakowie o godzinie 15.30 i chce kupiuć bilet i Mam pytania:Ile bede musiał czekać w kolejce mniej wiecej i czy kupie bilet na mecz czy będą wyprzedane?
|
Cytat:
Pokemoniada trwa.... |
mic jakbyś mieszkał 300km od Krakowa to tez bys sie pytał
|
Cytat:
A bilety powinny byc ps. czasem na mecz jade nawet sporo ponad 300... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl