![]() |
Cytat:
|
Ale i tak będę miał milion euro zimą na transfery?
|
Cytat:
Liga Polska do 3 ligi- składy na sezon 09/00. Możesz zavcząć Unią Tarnów od 3 ligi :) 1 liga bez podziału na grupy.Polecam :) |
sam siebie zadziwiam mam16mln zarobionych na zawodnikach których pożegnałem (sprzedałem wszystkich którzy mieli 30-35 lat)a teraz do klubu zawitali zawodnicy którzy w poprzednim sezonie nie chcieli u mnie grać Gibson,Esposito,Lukaku,Dudek(ten z Realu),Szczęsny,i Pelle(Inter/Porto),Evans tylko teraz mam problem w postaci budżetu płac który przekraczam orientuje sie ktoś jak to naprawić??????
|
Albo prosisz o dodatkowe fundusze, albo modyfikujesz budżet, a jeśli ani jedno, ani drugie się nie uda, to albo zwolnij dużo zarabiających, ale nic niegrających zawodników, albo po prostu to zostaw xd
|
ostatnie dodatkowe fundusze dostałem w postaci 7mln poszły na wzmocnienia w poprzednim okienku od tego czasu żadnych dodatkowych funduszy dużo zarabiający są podporą i "kręgosłupem"mojej drużyny dzięki nim święce triumfy w LE i w lidze nie grających u mnie nie ma (emerytów i niepotrzebnych sie pozbyłem w poprzednim okienku) terazsprowadziłem 5 nowych do podstawowej jedenastki i 8 juniorów z lig zagranicznych którzy grają w amatorskim klubie z tą modyfikacją budżetu to co budżet płac zmniejszyć czy zwiększyć??zostawić skoro mi świeci na czerwono???
|
Zwiększyć, kosztem budżetu transferowego.
|
Jak szybko mogę zarobić sumkę na transfery grając Wisłą ??
jest jakiś sposób ?? ;p |
Edycja bazy danych ;-)
|
Cytat:
|
Pomocy!
Gram oczywiście Wisełką. Skład janczyk djemba-djemba mcdonald nakamura hugo viana kowalczyk g.milito golansk sadlok i pare talentow ktorzy maja zaje..ste skille nieporownywalnie wyzsze od reprezentantow polski i inni porownujac do innych zespolow z europy to sklad porownywalny to celticu i innych sredniakow europejskich jak nie lepszy :) mam rok prawie 2013 Zadnych WAŁKÓW! Kase mam za LM lecz potzrebuje dobrej taktyki (musi byc 4-4-2 :)) Pomozcie. takim skladem powinienem w lidze kazdy emcz gladko wygrywac. jednak tylko niektore mecze sa latwe ,wiekszosc to meczarnia. prosze was o jakas taktyke.najlepiej gotową |
Mam pytanie, co zrobić jak moi podopieczni nie potrafią wygrać na wyjeździe? Minęło ok 40 kolejek i na wyjazdach mam tylko jedno zwycięstwo i 8 remisów! (biorąc pod uwagę tylko mecze u siebie jestem na 2 miejscu w tabeli!) Gram zespołem z Coca-Cola League 2 w FM 2009.
|
matt1906 w Coca-Cola League 2 jest kilkanaście zespołów jakim dokładnie grasz???ja gram RB Salzburgiem i dzień albo 2dni po każdym ligowym meczu planuje sparing np w piątek mój team gra ligowy mecz z Rapidem a w sobote gra sparing z Hutnikiem dzięki temu utrzymuje kondycje , zgranie zespołu i sprawdzam żółtodziobów którzy mogą sie przebić do pierwszego zespołu jako zmiennicy co prawda liga inna zespół inny ale sposób sprawdzony w poprzednim sezonie wicemistrzostwo Austrii puchar Austrii i faza grupowa pucharu UEFA a teraz jak narazie 15punktów przewagi nad Austrią Wiedeń i runda rewanżowa
|
gram Bury FC. Nie mam tylu zawodników aby grać mecz po meczu ;) W sezonie na prawdę jest dużo kolejek więc powinny wystarczyć.
|
Cytat:
matt, może grasz zbyt ofensywnie? Spróbuj zagrać bardziej asekuracyjnie, atakując kontrami. Ofensywna gra na wyjazdach często kończy się tak jak w twoim przypadku. |
Cytat:
|
Cytat:
123456789 |
Cytat:
Ponuremu nie chodziło o rozmiar bazy danych... Tylko o jej edytację w programie i zwiększzenie budżetu... |
Nie rozumiem za bardzo o co Wam chodzi ... ;p
|
O to, że przed rozpoczęciem nowej gry możesz sobie edytorem bazy danych dołączonym do gry pozmieniać budżety. Można to też zrobić w trakcie rozgrywki odpowiednim programem. Ale nie pochwalamy obu tych możliwości. Co do swojej gry, to rozegrałem kolejny sezon. Nie chce mi się opisywać co i jak, ale wygrałem wszystko co było do wygrania i straciłem motywację do dalszej gry >_<
|
A jaki to program do tego poszerzania budżetu ??
|
Edytor danych;]
|
I czy to jest jakiś program czy co ?? Może mi ktoś to w skrócie wytłumaczyć ?? ;p
|
Masz to w menu tam gdzie FM ;) zmieniasz wartości po prostu :P
|
Aaaaa to chyba wiem o co Wam chodzi ;p
|
Czy tylko ja tak mam, że w 5 czy 6 sezonie wreszcie osiągam wszystko i nie mam dalszej motywacji? :D Z jednej strony bym mógł teraz odejść do innego klubu i od początku budować mocny zespół, ale z drugiej szkoda mi 'lat' pracy w Wiśle. Znając grę, przyjdzie jakiś średni manager i pół składu w jeden sezon sprzeda i tyle z mojej pracy... No ale Wisłą też już mi się nie chce za bardzo grać, bo klub ma i tak za małą reputację żeby ściągnąć lepszych graczy niż mam, a moi gracze coraz częściej się domagają transferów do większego klubu. Mam nadzieję, że jeszcze mi się kiedyś zachcę kontynuować tą karierę.
|
Cytat:
krsk chodziło mi o nową grę, frajda wprowadzić taki zespół na salony ;) |
Problem w tym, że sugerowałem się gwiazdkami przy wyborze lig i mam tylko kilka najsilniejszych lig włączonych...
|
To jak byś się zdecydował od początku grać, to znajdź i ściągnij sobie plik "English National League System Update v097" - do 11 ligi ang ;-)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl