![]() |
W jakim komisie w Krakowie wgram płytę główną do SE k800i tak za ok 100zł (z gwarancją) ?
|
Cytat:
to tak na oko bardziej, jak chcesz dokładnie poszukaj w jakiś planach albo sobie wykropkuj jakąs fotke :P |
Mam na oku jedną aukcję na niemieckim ebay'u ale sprzedający preferuje tylko formy płatności jako przelew plus. Mam konto Inteligo i nie wiem czy jest możliwość zapłacenia w euro z tego właśnie konta. Podobno bank też pobiera swoje prowizje i trzeba doliczyć jakąś tam kwote, aby sprzedający otrzymał pełną kwote za przedmiot i wysyłkę.
Pomocy proszę... |
Cytat:
Izolat białka serwatki 159 Koncentrat białka serwatki 104 Całe jajko 100 Mleko 91 Białko z jajka 88 Serek wiejski 84 Tuńczyk 83 Ryż 82 Inne ryby 80 Mięso wołowe 80 Mięso drobiowe 79 Soja 75 Orzeszki ziemne 68 Jogurt naturalny 68 Płatki owsiane 58 źródło: MH |
skąd ściągnę service pack 2 na pirata ??bardzo potrzebuję
|
Teraz w Lidlu jest tydzień owoców morza - produkty godne polecenia czy jakaś "tandeta" ??
|
Cytat:
|
Cytat:
Chodzi mi o sam SP2 lub SP3 a nie całego Windowsa z SP3. Dzięki za chęci ;] |
Sprzedałem telefon przed wczoraj na allegro no i wysłałem paczke,telefon w idealnym stanie mam fotki poza tym, zapakowany w folie babelkowa i pudelka,tymczasem koles otrzymal go z uszkodzonym ekranikiem:/ Chce mnie teraz podać na policje,tzn wiem że za cos takiego nie moze chyba bo to nie z mojej winy tylko z winy dostarczyciela w tym przypadku poczty polskiej,teraz sie patrze a mu zawiesili konto nie wiem dlaczego,nie ma tez ani jednego komentarza.
Napisalem do allegro co z tym fantem ale czekam na odpowiedź,pisze mu zeby ochlonal ale chyba jakis nerwus ;) Podbijam bardzo pilne |
ON musi zglosic uszkodzenie na poczcie, Ty nic nie musisz robic. Napisales do allegro i czekaj. Tym bardziej ze kolesiowi zamkneli konto, moze poprostu chce kase wyludzic (nie tylko od Ciebie)
|
Skoro już takie pytanie jak wyżej to odrazu zapytam. Koleś sprzedawał telefon, sprzedał po niekorzystnej dla siebie cenie (sam to przyznał w odpowiedzi, ale pogratulował zakupu). Następnie nie odpowiadał po paru dniach na maile, sms-y. Wkońcu okazuje się, że ma zawieszone konto, inne jego aukcje przepadły itp. Zaznacze, że ja się nie znam na allegro. Stąd takie pytanie. Co z tym fantem zrobić itd.. do ilu dni ma czas by przesłać to co się wygrało na aukcji i tego typu;)
dzięki za odp. |
KamiK: Napisz maila do allegro i wszystko opisz co i jak, oni Ci najlepiej poradza.
Albo http://allegro.pl/phorum/list.php?f=298 tutaj napisz |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ok napisalem Mu ze kase przeleje jutro i do tej pory czekam na maila od allegro ciekawe co napisza,z drugiej strony to przeciez jak on mi to jest w stanie udowodnic ? nie jest w stanie...tylko irytuje mnie to straszenie policją
|
takie głupie pytanie ale czy w http://www.youtube.com/watch?v=9HmJQyS8QVw
w 1:16 widziecie przekaz podprogowy ?! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
http://i36.tinypic.com/qqqwl5.jpg |
Cytat:
Projekt nie jest skomplikowany, może to kogoś skusi ;) |
moja odpowiedz dotycząca dropsów wiąże się właśnie z tym przekazem podprogowym: jak zatrzymacie filmik dokładnie w 1:16 to macie zdjęcie właśnie jakichś piguł, a potem ta księżniczka czy tam inna dziewczynka w bajce coś łyka.
edit: sorry, przeoczylem post mic'a. |
Sprawa wygląda tak że chce wyłączyć komputer klikam "Wyłącz" a on sie uruchamia ponownie. Może ktoś poradzi co trzeba zrobic ?
|
command: format c
|
Cytat:
|
Cytat:
może klikasz wyłącz, a tam w menu ktoś ci ustawił restart... :rotfl: |
Cytat:
Podobno w kinach w Stanach takie informacje były ukrywane podczas filmów nawet - ale teraz jak dobrze kojarzę to jest zabronione prawem - gdzieś kiedyś o tym czytałam. |
Byłabym wdzięczna za podanie mi odlotów i przylotów jutro z Balic około 13-14. Same godziny. Bo jakoś nie moge tego ogarnąć na stronie ...
|
odloty.pl
........ |
Cytat:
Panowie poszukuje informacji o Jaku. Jest to ssak z rodziny parzystokopytnych. Na Wikipedii jest bardzo mało tak samo jak na Onetowskiej Wiem...Moze macie jakies informacje o tym zwierzątku??? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl