![]() |
Cytat:
|
Cytat:
tylko chyba na pampersy nie mamy |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Były bramkarz Wisły Kraków, Marcin Juszczyk, opuścił ostatnią drużynę cypryjskiej ekstraklasy. Miejscowe media poinformowały, że obie strony doszły do porozumienia w sprawie opuszczenia przez polskiego bramkarza klubu Nea Salamina Famagusta.Media spekulują, że Polak poprosił o rozwiązanie kontraktu z powodów osobistych. Z pewnością jednak znalazł się już na celowniku Odry Wodzisław, która zamierza sprowadzić kilku piłkarzy mających pomóc drużynie utrzymać się w polskiej Ekstraklasie.
. http://sport.onet.pl/74327.8,1248708...wiadomosc.html i jeszcze jedno ostatnio nie chce mi się otwierać żadnej wiślackiej strony bo się boję że zaraz zobaczę FraMat i jego adwersarzy dyskutujących o Petrescu - liiiiiiiitości ile można?????????????????? |
Cytat:
I ja wcale nie twierdze że wszystko było cacy bo gdyby tak było to intryga Kapki, Nawałki i spółki by się nie powiodła, natomiast nigdy się z tym nie zgodzę że graliśmy bez składu i ładu a hard work to była jakaś abstrakcja/puste słowa bądź oprócz tego nic pozytywnego w drużynie nie było.I najchętniej do czasów odległych bym już w ogóle nie wracał bo nie ma to najmniejszego sensu |
Cytat:
|
Cantoro jednak w Odrze.Maurycy ma zarabiac 40 tyś miesiecznie.Myśle z Argentyńczykiem Odra spokojnie sie utzryma.
http://www.futbol.pl/artykul/72331.html |
Cytat:
I oto mamy całą :"wiernosc" Wisle Mauro-wartą 40 tys zl miesiecznie. |
Cytat:
|
Nie ma nigdzie napisane,że Cantoro by podpisał cokolwiek ani,że oni chcą go podpisać. Równie dobrze zamiast Cantoro można by napisać,że rozmawiali z Juszczykiem i tez by pasowało. Pisanie dla samego pisania tak oceniam tą informację. Poza tym oni potrzebują zawodnikó co mają inklinacje ofensywne i cos grali a nie "kółeczkach" co siedział na ławie.
|
Cytat:
pracujesz już czy jeszcze się uczysz ?, gimnazjum?, liceum? przykład pracujesz w jakiejś firmie, zwalniaja Cię. Oczywiscie robisz wszystko żeby nie pracować w konkurencji? |
spokoloko. Jak go zobacze w tej super fajnej koszulce Odry, to uwierze
a tak to jest .......enie o dupie marynie. Szukaja w Wodzisławiu naziwsk narazie. Okienko rusza 1 stycznia. |
Petrescu w Krasnodarze.
http://fckuban.ru/images/stories/fot...0456-3edit.jpg |
Łukasz Sosin w AÓ Kavála
Cytat:
90minut.pl |
Oooo!Dwoch Polaków razem. Transfer Łukasza mnie zdziwił. No no ciekawie będzie :), strasznie jestem także ciekaw tego Petrescu w Rosji, bedę śledził jego poczynania, warto!
|
Zmarł Jarosław Giszka, piłkarz Wisły Kraków w latach 1984-1997...
|
Cytat:
Petrescu dla mnie jest najlepszym trenerem jakiego mielismy i niestety, panowie uswiadomcie sobie to, nie wroci do Wisly. Dawal nadzieje na to ze mozemy tutaj miec naprawde dobrze ulozony zespol taktycznie, nowoczesnie i w dodatku mozna bylo liczyc na to ze katorzniczy trening Rumuna zadziala podobnie jak Huberta Wagnera - rozwinie ich umiejetnosci. My faktycznie nie mamy gorszych pilkarzy, to tylko kwestia mentalnosci co tez nam dobitnie pokazala w tym roku Lewadia. Ci ktorzy tego nie widza sa dla mnie zwyczajnie w swiecie zamknieci w jakims swoim wyimaginowanym swiecie. Dziekuje, bez odbioru. |
Cytat:
Alez oczywsice bo pilka nozna i podejscie do jej wykonawyania przez pilkarzy pokazuje ogolnie podejcie Polakow do swoich obowiazkow. czyli jak zrobic zeby sie nie narobic. przeciez to problem z ktorym zmagamy sie od lat ,minimalizm i prowizorka ,byle kasa byla reszta ...a co to kogo obchodzi? nie szanujemy siebie,ludzi dookola,zawisc to nasza narodowa cecha.to dlaczego pilkarze maja byc inni? |
Żurawski strzelil własnie gola w meczu Omonii z Doxą;)
Wojtas - bardzo mądry post. Popieram. |
Transferowy hit: Cantoro zaakceptował ofertę Odry
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,74...erte_Odry.html |
Cytat:
EOT. |
Jeśli Mauro nie chciał grać w Wiśle za mniejszą kasę a zgodził sie na to samo w Odrze to ... naprawdę nie wiem co powiedzieć.
I jeszcze słówko o Gisze. Naprawdę straszna szkoda że odszedł tak wcześnie bo był z niego prawdziwy wiślak. Pamiętam go doskonale jak biegał z Białą Gwiazdą na piersiach po różnych klepiskach w II lidze. Naprawdę warto by było aby szczególnie ci młodsi kibice pamiętali o dawnych piłkarzach Wisły którzy byli z nią naprawdę na dobre i na złe (dla Gichy więcej było akurat tych trudnych chwil). Jarek będziemy o Tobie pamietać! |
Mauro Why?
For Money? I don't belive you... ;( ;( ;( |
Mauro w Odrze:D
A tyle było pisaniny ile to klubów się nim interesuje i jak jest rozchwytywany.Jak zwykle był to jeden wielki bullshit. |
Mozna wysnuc dwie wersje wydarzeń:
1. Wymagania Cantoro wcale nie były duże, watpię zeby Odra w obecnej sytuacji finansowej zaryzykowała wysoka pensje dla "nie napastnika", a zawazyło cisnienie rodziny aby pozostac w Polsce, a juz bez przeprowadzki to juz idealnie przede wszystkim dla dzieciarnii. 2. Mauro sie napalił ale realia okazały sie brutalne a oferta Odry w sutuacji j.w. najatrakcyjniejsza. |
Stawiam w 100% na 1.Mysle ,ze wo becnej sytuacji finansowej Wisły nawet niewielki wymagania sa ponad stan.Cantoro nie ma 18 lat i napewno nie napalałby sie na opowiastki z dziwnej pastki...Mozna jeszcze domniemac,ze wolał grac w Odrze gdzie kontrakt jest tajemnica i zachowuje swoje popczucie wartosci,niz w Wisle gdzie z kontrktu najwyzszego spada na jeden z najnizszych i siedzi na ławie....
|
Brawo zarząd,Brawo Skorża
|
Brawo brylant17 ko następny..?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl