![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ktos wie jaka czesc z tych biletow przeznaczona jest dla Fan Clubów ???
|
Cytat:
Tutaj mamy proste rachunki, brak "groszowych kwot" i co najwyżej kilka sztuk biletów, więc nie jest to jakaś super oszczędność czasu. Niemniej jednak, gdyby każdy płacił kartą (zakładam, że zna jej pin ;) to kolejka trochę by przyśpieszyła. Zresztą mogę się założyć, że sytuacja w kasach nie wygląda tak, że 90% kibiców ma przygotowaną odliczoną kwotę, tylko przeważają sytuację gdy ktoś płaci "grubymi" (które się kończą), szuka po kieszeniach portfela, biegnie po kumpla który szluga pali za sklepem i zapomniał się zrzucić etc. Podejrzewam, że chodzi głownie o to, że płacąc kartą sklep odprowadza do "systemu" prowizję w wysokości nawet kilku % wartości sprzedaży. Ot, czysta ekonomia. Mam tylko nadzieję, że to się zmieni od wiosennej rundy. No i klubie - APELUJEMY O MOŻLIWOŚĆ ZAKUPÓW BILETÓW PRZEZ INTERNET! Już kilka lat mamy XXI wiek, jakby ktoś w natłoku pracy nie zauważył... |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
PVD nie broń na siłę klubu, bo płatność karta mają już nawet niektóre warzywniaki wprowadzoną, zatem nie rozumiem dlaczego klub, który mieni się profesjonalnym nie ma czegoś takiego.
Podobnie ma się sytuacja z kupowaniem biletów przez internet. |
Gdyby można było kupować bilety online, to nikt by się nie zastanawiał czy płacąc kartą byłoby szybciej czy nie, bo kolejek i tak by nie było.
|
Narożnik będzie przedłużeniem młyna, jak się skończą na G wszyscy chcący dopingować niech kupują na narożnik!!!
|
Widać na kamerce, że kolejka "odradza się":)
|
Czy ktos z krosna lub okolic krosna wybiera sie na mecz w piatek??
|
Wczoraj stałem od 10.45 do 13.15 - 2.5 godz.,ale się udało...............
|
Cytat:
Co do zakupow przez neta to mozna by wykorzystac juz sprawdzony przy meczu kadry system kupbilet. |
Komunizm normalnie, zaraz wybieram się zakupić bilety ale coś czuję że może być ciężko ?
Człowiek jeździł na Nową Hutę i do Sosnowca, powinni zrobić pierwszeństwo tym osobą które w poprzednim sezonie mieli karnety taka przedsprzedaż. Przykre jest to że klub ma to wszystko w dupie, ważne żeby sprzedać bilety, obojętnie jakim kosztem. |
Widzę na kamerce że dziś jest podobnie jak wczoraj.
http://kamery.2012.org.pl/images/kra...ualny_1024.jpg Powinno to cieszyć, bo zapewne będzie komplet, ale to są jaja że wicemistrz kraju ma taki marketing... A poza tym, pierwsze dwa dni powinny być zarezerwowane dla karnetowiczów, a nie wrzucać wszystkich do jednego worka. |
Cytat:
wlożyc ja do czytniki, wprowadzic kwote, wpisac pin i poczekac na zatwierdzenie przez bank - do tego problemy z lacznoscia i czekamy dwa razy dluzej... Jezeli chodzi o sprzedaz przez internet to przeciez nie jest takie latwe tzn sam program itp, w ciagu tygodnia tego sie nie zrobi, podejrzewam ze koszt to kilkanascie tys zl, a czas w miesiacach, pewnie to bedzie tylko troche jeszcze poczekamy. Wczoraj stalem rowne 4 godziny, na szczescie mialem dzien wolny, postalem bilet dostalem i jestem zadowolony. Tak samo jak Wisła nie była przygotowana ze beda takie tłumy tak samo nikt z nas sie nie spodziewał, kazdy kto stal w kolejce powtarzał ze nie wiedział i sie nie spodziewal ze bedzie takie zainteresowanie. Co fakt, nastepnym razem moga wprowadzic na pierwsze dwa dni sprzedaz tylko dla tych co maja KK, bedzie zdecydowanie łatwiej i szybciej a kolejne dni dla pozostalych, |
Byłem, widziałem.
Nie stoję w kolejce bo nie mam czasu (praca) Spróbuję wieczorem, albo jutro. Nie mam innego wyboru:( |
WAŻNE - można kupić bilety na Wisłę z funduszu socjalnego! Spytajcie w swojej firmie, nasza dyrektorka się zgodziła i na mecz idzie 20 osób, większość pierwszy raz.
Czy ktoś kupował już bilety w Wiślackim świecie na firmę? Wystawią fakturę na miejscu? Bardzo proszę o odpowiedź, nie chciałbym stać kilka godzin i odejść z kwitkiem. |
Z mojego wczorajszego optymizmu śmieję się teraz, jak ze zdobyczy punktowej Filipiaków. Mając do pracy na 14.00 pod stadion zajechałem przed 13.00 z przekonaniem ze kupię bilet i zdąze ze sporym zapasem do pracy. Z Wislackiego Swiata wyszedłem punkt 17.00. Dramat.
Trzeba czekać na system sprzedaży internetowej, lub chociaz na karnety, bo co dwa tygodnie szykuje się pół dnia w kolejce. |
powiem panowie ze ten mecz to niezly test dla nas i naszych dzialaczy jak bardzo fani Wisly sa zdeteminowani by zobaczyc mecz swojej Druzyny! Oby to doswiadczenie poskutkowalo w niedalekiej przyszlosci racjonalymi decyzjami gdyz nie wyobrazam sobie aby kazdy z nas mogl co dwa tygodnie zarwac dzien w pracy czy to w szkole zeby stac w kolejce po bilet!
|
Ciekawe czy na kolejnych meczach z Lechią i Śląskiem też będzie takie zainteresowanie?
Swoją drogą to będize jedyna runda bez karnetów !? http://www.facebook.com/event.php?eid=125257460858368 Zapraszajcie znajomych ! |
Bilety na G wyprzedane
|
Parę sezonów temu była taka akcja, że w Kolporterach można było kupić bilety. Nikt nie zastanawiał się nad tym żeby to wznowić?
|
A ja powiem tak, że teraz jest bum, bo to pierwszy mecz, a do tego Korona wysoko w tabeli, na Śląska i Lechię już takich tłumów wcale być nie musi... Choć paradoksalnie, powinny być większe niż na Legię, bo to nasze zgody :) ...
Sprzedaży biletów na Legię to aż się boję... Całe szczęście, że topowe mecze mamy wiosną.. Wtedy do nas zjeżdża Jaga, Lech, Ruch, Cracovia, Polonia Warszawa, GKS Bełchatów, Widzew i Górnik Zabrze. Cytat:
|
Cytat:
|
Sytuacja opanowana a przynajmniej tak wygląda bo kolejka już nie wychodzi z kadru na kamerce :)
|
Czyli pewnie bilety na narożniki się skończyły i tylko najdroższe zostały w kasach ;)
A z Tobą Kołek się nie zgodzę. Ja nie wiem gdzie Ty robisz zakupy ale jak sprzedawca sprawnie obsługuje terminal to na pewno jest to szybsza forma płatności niż gotówka - szukanie kasy, wydawanie reszty, bieganie po rozmianę pieniędzy itd. Oczywiście zdarzają się sytuacje gdy są problemy z połączeniem, ale jest ich coraz mniej. Internet też czasem przycina, a chyba nikt z niego nie chciałby rezygnować ;) |
Ostałem się wczoraj w kolejce, zwolniłem się trochę z pracy i szedłem z przekonaniem, że wejdę i kupię od kopa jak to zawsze bywało.
A tu takie zdziwienie jak zobaczyłem kolejkę, ważne że bilety są i szacunek dla panów z WS bo mogli o 18 wyjść i powiedzieć przyjdzie jutro bo zamykamy. Mieli do tego prawo a siedzieli do 20 a tu jeszcze pretensje jakieś. Sam kupowałem parę biletów i widziałem po innych jak to wygląda, się dzwoni do kolegów po pesele szuka kasy po kieszeniach, czy to tak trudno przygotować kartkę i kasę na bilet już nawet stojąc w drzwiach, chyba nie jest to jakiś wielki problem a kolejka na pewno by się trochę szybciej zmniejszyła. Co do karnetowców i posiadaczy KK, sam posiadam karnet już jakiś czas też mnie to zdziwiło, że nie ma przedsprzedaży jak to bywało za dawnych lat. Być może jest to tylko sytuacja z pierwszym meczem, gdzie liczono na to aby byle tylko zbyć bilety. Wiadomo, że to trochę niesprawiedliwe i powinno być chociaż na meczach z Legią/ Śląskiem/ Lechią pierwszeństwo dla KK, bo nie każdy będzie mógł co 2 tygodnie tak powiedzieć w pracy proszę mnie zwolnić dać wolne bo idę na mecz i muszę postać w kolejce, bo wątpię że szef kogoś zwolni. Co do sprzedaży internetowej fajnie by było jakby ją wprowadzili tylko teraz za pewne znając Polskę, to serwer po paru godzinach się zawiesi lub coś w tym stylu i wtedy będę kolejne pretensję o brak profesjonalizmu, nie wiem na czym to dokładnie polega ale mimo wszystko byłbym za wprowadzeniem jak najszybszym internetowej sprzedaży. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl