![]() |
Drozd sorry ale skompromitowałeś się w dziedzinie matematycznej na całego. Chciałeś zabłysnąć ale napisałeś wierutną bzdurę.
|
|
Cytat:
Cytat:
I nie pleć o prowokacjach bo prawda zawsze prowokuje... z tym że jednych do zastanowienia a innych do kretyńskich wynurzeń. Cytat:
|
Cytat:
|
IncognitoTSW "Kerim - propozycja kompletnie bez sensu, bo z tego co na szybko zdążyłem załapać to chcą zlikwidować składki ale nie chcą likwidować ZUS i NFZ czyli jak mniemam chcą podnieść jakiś inny podatek, żeby sprawę skrzętnie zamaskować a tak naprawdę nie zmienić nic."
Ja żartowałem , nie traktujesz chyba mojego pytania poważnie , urbanoplatfusowy humbuk nic wiecej. Drozd "Od tego usilnego zrównywania PO i PiS tracisz kontakt z rzeczywistością" Najbardziej zabawne że dokładnie to samo od 0śmiu lat robią reżimowe media, oni to tylko podchwycili i powielają na każdym kroku.Zdolni i pojętni uczniowie :mysli: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
I za co mam Cię przepraszać? Któryś z dowcipnisiów stwierdził ze nagroda dla Kaczyńskiego to konsekwencja oszczędności na szyciu dla niego stroju. Więc do swoich misternych rachunków dorzuć sobie jedną podstawę walca to zrozumiesz. I skończ już ten temat bo widzę ze gotów jesteś się w tej kwestii doktoryzować byle tylko udowodnić swoją rację, naprawdę...
A fakt rozdziawionej gęby był niezaprzeczalny, byle odwrócić od niego uwagę uczepiłeś się walca jak rzep psiego ogona mając nadzieję, że o meritum czyli sukcesie Jarka w Krynicy nikt się nie zająknie. |
Cytat:
|
Ojej to straszne, podstawa walca nie wchodzi w skład pobocznicy :rotfl: Przeczytałeś co napisałem? Czy jak już wielokrotnie udowodniłeś widzisz tylko to co Ci pasuje?
|
No chyba właśnie ty widzisz to co ci pasuje, bo ja o tego walca zapytałem bez kontekstu.
Podsumowując : fajnie, Kaczyński sobie wygrał nagrodę i złego słowa na ten temat nie powiedziałem z walcem się wygłupiłeś. |
Niech będzie, choć warto mieć świadomość kontekstu.
Amen... |
|
Jeśli chcesz zostać lewicowym felietonistą, z autorytetem :)
http://wiadomosci.wp.pl/kat,141202,t...5956&_ticrsn=3 |
Po Wiplerze, do KORWiNa dołączył kolejny PiSowiec - Górski.
|
Cytat:
Widocznie tylko "wariat" Korwin-Mikke oraz Wipler jako jedyni stają w obronie chrześcijańskiej tożsamości Polski i Europy. Jeszcze więcej takich "stanowisk" jakie wygłosił pan Ziobro, to nawet nie będzie dziwne, jak większość ludzi stamtąd przejdzie do bardziej myślących środowisk politycznych... |
Cytat:
Wipler pisowiec? ciekawe, bardzo ciekawe, sprawdzisz drogę posła Górskiego który trafił niby z Pis do Korwina ? |
Od 2001 w PiSie, w 2012 odbił do SP Ziobry gdzie byli w tzw Zjednoczonej Prawicy. I jedynymi obecnie posłami KORWINa są dwaj Panowie, którzy do Sejmu trafili z list PiSu. Chodzi mi o to, że kuce krzyczą PiS,PO jedno zło, ale jak co chwila (jeszcze Jagiełło jest w eterze) ich szeregi zasila pisowiec to już OK, bo mają reprezentanta w Sejmie dzięki temu :D
|
Portal Lisa, ale wywiad z Syryjczykiem mieszkającym w Polsce naprawdę bardzo dobry, zachęcam do lektury :-)
http://natemat.pl/154119,wlasciciel-...robia-balaganu Dziwne, że ten tekst tam się w ogóle ukazał :D |
Poseł Górski posłem Górskim... ale KORWiN przygotował transferowy hit.
Przemysław Wipler : "Widzę, że wiadomość hula już po Internecie, to napiszę oficjalnie: Pani Miriam Shaded kandyduje z trzeciego miejsca warszawskiej listy Partia KORWiN, zaraz po takich kandydatach jak Janusz Korwin-Mikke i Tomasz Sommer. Jutro konferencja w sejmie w tej sprawie i prezentacja naszej kandydatki. PS. Jest też kilka innych miłych niespodzianek. Pozdrawiam serdecznie!" |
Haha tez sie macie kim chwalic.. Babka ino robi zamieszanie.
|
Może rozwiń swoją myśl bo zdaje się, że "ino robisz zamieszanie" a Shaded robi akurat dużo dobrego.
|
Przyjaciel jednego z forumowiczów ma problem http://www.wprost.pl/ar/520966/Piech...h-prokuratury/
|
Od siebie dodam, ze wcale nie chodzi o mnie:D
|
No wiec dzisiejszy dzien pokazal( dla tych co maja oczy),ze w Polsce niewiele sie zmieni po wyborach. Pitolenie andronow, okragle slowka, majestatyczne przemowienie kopaczki i prezesa i co? I guano.
Jak bylo przed debata sejmowa, tak pozostalo po, czyli nic, pustka, dno. Faktycznie ci Polacy z wysp nie przyjada dluuugo do Polandu... |
Wklejam całość przemówienia w Sejmie Kaczyńskiego , mam nadzieje że zainteresowani wysłuchają i wyciągną wnioski.Najważniejsze że nie będą oceniać postawy Pis i Kaczyńskiego na podstawie bzdeciarskiego wpisu który ukazał się powyżej.
https://www.youtube.com/watch?t=22&v=fYcVL_CLxRU |
Ja bym sie wstrzymal do wyborow i do czasu gdy PIS prawdopodobnie obejmie wladze bo przeed wyborami to juz rozne cuda slyszalem w wykonaniu roznych partii w tym i PISu. Cieszy taka postawa Kaczynskiego. Oby nie bylo powtorki z historii kiedy Lech podpisywal traktat lizbonski. Tez byl przeciw ale sie ugial pod, jak to opisuja nasi forumowi agitatorzy, ciezarem mediow, presji czy czego tam jeszcze bo chyba kazdy sobie zdaje z tego sprawe co sie bedzie dzialo w pseudomediach gdy PiS dalej bedzie prezentowal taka postawe w kwestii ciapatych i zeby znowu media i co tam jeszcze nie "zmusily" tym razem drugiego Kaczynskiego do zmiany pogladow. Tego bym sobie zyczyl.
|
Z Twojej strony taki głos bardzo cieszy.Wkleiłem to powyżej ponieważ chciałbym aby sprawę przedstawiać rzetelnie. Były nawoływania do przedstawienia precyzyjnego stanowiska Pis, trafiła się dobra okazja i twarde stanowisko jest.Podobnie jak Ty mam nadzieje ze Pis to podtrzyma , powiem więcej wierze w to. Nikomu rozumnemu w Polsce nie są potrzebni ciapaci czy jak ich tam nazwać.
|
przydałoby się wkleić jeszcze Dorna. Bo on mówił z sensem o tym jak sytuacja wygląda.
My teraz Niemcom i UE powiemy nie, to nic w najbliższej przyszłości nie załatwimy w Europie po swojej myśli. Nic. Lech Kaczyński też wiele mówił przed prezydenturą i na jej początku, ale też dość szybko zauważył, że jak sam wszystko oprotestowywał i się nie zgadzał, to jak sam chciał coś przepchnąć i osiągnąć to inni z kolei robili to samo, na zasadzie "skoro byłeś taki cwany, to my też Ci teraz nie wyrazimy zgody". I przykładowo traktat lizboński podpisał bez obiekcji. I PiS po dojściu do władzy w żaden sposób nie będzie w stanie trzymać się tego stanowiska, które Kaczynski zaprezentował. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl