![]() |
czekac nie bylo na co, bo jak chcemy zeby cos sie zmienilo, to nowy trener musi miec czas zeby to wszystko ulozyc.
|
Teraz powinno się wziasc trenera z jajami ktory potrafiłby zarówno przygotowac zespół do sezonu zeby byli w gazie od poczatku i oczywiscie zagnic tych nie robów to zapierzpania na boisku dla chwały naszego klubu.To co się wczoraj stało to wina fatalnego przygotowania do sezonu brak oborny i jaj naszych piłkarzy :/ Taki Dan Petrescu by się przydał pokazał by im gdzie ich miesjce w szeregu.Jedynemu piłkarzowi ktoremu sie chciało biegac wczoraj to Paweł Brożek.Reszta to mialem wrazenie jak zakare by weszli na boisko mały probował kiwac biegał ale co z tego wynikalo gów**** sobol plątał się w srodku pola , a obrona piłkarze liverpoolu wjezdzali by w nia zatrzymojac sie w bramce :/ Takie siano zarabija a oni nawet ku***** nie umieja dobrze kopnac piłki w kierunku odpowiednim co chca oni maja w dupie że w eurpie się smieja z poziomu naszej piłki.Trzeba pozyskiwac piłkarzy z jajami teraz co bede zapieprzac przez 90 min a nawet i dłuzej a nie łacha z wyłaza na boisk.Będze kibicował Wiśle jak tylko będe mogł ale nie pozowle na to żeby takie patałachy ośmieszały moj klub :/
Żeby w polskiej piłce zaczało się dziac normalnie to samolot z działaczami PZPN musiaby spac innego wyjscia nie widze banda nie udaczników z PZPN :/ |
Teraz powinno się wziasc trenera z jajami ktory potrafiłby zarówno przygotowac zespół do sezonu zeby byli w gazie od poczatku i oczywiscie zagnic tych nie robów to zapierzpania na boisku dla chwały naszego klubu.To co się wczoraj stało to wina fatalnego przygotowania do sezonu brak oborny i jaj naszych piłkarzy :/ Taki Dan Petrescu by się przydał pokazał by im gdzie ich miesjce w szeregu.Jedynemu piłkarzowi ktoremu sie chciało biegac wczoraj to Paweł Brożek.Reszta to mialem wrazenie jak zakare by weszli na boisko mały probował kiwac biegał ale co z tego wynikalo gów**** sobol plątał się w srodku pola , a obrona piłkarze liverpoolu wjezdzali by w nia zatrzymojac sie w bramce :/ Takie siano zarabija a oni nawet ku***** nie umieja dobrze kopnac piłki w kierunku odpowiednim co chca oni maja w dupie że w eurpie się smieja z poziomu naszej piłki.Trzeba pozyskiwac piłkarzy z jajami teraz co bede zapieprzac przez 90 min a nawet i dłuzej a nie łacha z wyłaza na boisk.Będze kibicował Wiśle jak tylko będe mogł ale nie pozowle na to żeby takie patałachy ośmieszały moj klub :/
Żeby w polskiej piłce zaczało się dziac normalnie to samolot z działaczami PZPN musiaby spac innego wyjscia nie widze banda nie udaczników z PZPN :/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mateusz Kowalski - temu panu już dziękujemy. To jest poziom Jacka Matyji, Marcina Pasionka. Bunozie trzeba dać szansę, ale czy osiągnie poziom choćby wielce do niego podobnego Jacka Paszulewicza - szczerze wątpię. Jedyna nadzieja w Cikoszu, bo chłopak ma potencjał na świetnego prawego obrońcę, ale poziom Baszcza może osiągnąć dopiero za sezon lub nawet dwa. |
Cytat:
Faktem jest, że nasze czołowe kluby muszą zacząć wziąć na siebie odpowiedzialność za szkolenie nowych pokoleń piłkarzy w naszym kraju. Ale muszą to same zrozumieć i muszą dostać wsparcie od państwa w postaci budowy baz treningowych. Żadne limity obcokrajowców nic tu nie zmienią |
Markus nie siej paniki,aż tacy "mądrzy" to u nas nie są...
Tormenthor-Kowalski jest wg mnie dużo gorszy od Jacka Matyji, może tylko pomarzyć o przeciwnikach z jakimi mierzył się Jacek M. Tak czy siak wyrwanie dwóch najważniejszych ogniw z obrony (a nawet 3) jest karygodne,ale i tak Azerów przejść powinniśmy. |
Cytat:
Cytat:
|
Zastanow sie Markusie, Kapserczak na konferencji przedmeczowej stwierdzil ze nie moze skorzystac z Chaveza. Zastanaow sie moze nie tyle nad tym dlaczego nie moze skorzystac z niego, tylko dlaczego WOGOLE tak Kasperczak powiedzial.
|
|
Oczywiście, że to Chavez.
|
nawet korki te same co na ostatnim treningu.
|
Dziś ma do Krakowa przybyć Rios więc może zagrać z Arką !
Ja nie rozumiem tego czemu Wisła nie podpisuje kontraktu z Chavezem ileż można ?! Do zbymaka czy transfer "wielkiego nazwiska " jest aktualny ?: ] dzieki z góry |
A pomyśleć, że do wzięcia z tego samego klubu co M. Kowalski był do wzięcia niejaki Kamil Glik. Ale nie ****a, bo za "drewniany".
Chavez to jakaś dziwna sprawa. Wydaje mi się, że po festiwalu jaki sprezentowała nam Wisła w 3 rundzie el.LE sam boss lekko przyblokował ten transfer. Taka jest moja opinia. Bo nie wierzę, że testy trwają tydzień. |
A może Wisła nie zrobi Chavezowi oficjalnej prezentacji tak jak nie zrobiła Beto ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym ja pisałem o Gliku już pod koniec tamtego sezonu. Ale to oczywiście jest przypadek, że Glik ma wielkie szanse grać w pierwszym składzie. Bo trener mówi o nim w samych superlatywach. Pewnie mu to menadżer załatwił... Ja Ci proponuje, żebyś poszedł śladami Nostradamusa. |
Kurna a może Chavez jest już podpisany? Ile można przechodzić testy :lol:
|
kontrakt nie jest podpisany bo jakieś tam papierki nie doszły jak dojdą to podpiszemy info od Zbymaka ;] "
Autor: zbymak (Online) Wysłano: 6 sierpnia 2010; 18:12 Najpierw trener potem transfery.Chavezowi brakuje jakis papierow do podpisania umowy.Jak tylko doleca do Krakowa podpisze kontrakt " |
Na zdjeciach z treningu jest, wiec raczej sie nie rozmysli, bo jesli mialby to zrobic to jzu by go u nas nie bylo.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czytajcie dalej onety itp. Wina nie lezy w trenerach tylko w piłkarzach. Spójrzmy prawdzie w oczy jak my chcemy wygrywac z jakimis lepszymi zespolami jak my nie dajemy rady z jakimis rumunami co wiecej oni nas rozklepali całkowicie. Popatrzcie jakby teraz mogłby wygladac sklad jak by nie lapczywosc na pieniadze Obrona : Baszczu,Diaz, Marcelo, Głowacki. Pomoc :Zieniu Mały Sobol Garguła W ataku zalozmy ten Brozek i Zurawski. A jak my cchemy grac w obronie z probami ustawienia Diaza na stoperze z Kowalskim ktory spadl wraz z Piastem do 1 ligi. Z taka obrona to ja bym sie dal grac w naszej ekstraklasie a co dopiero w pucharach. I powiem wam jedno nie wazne kto przyjdzie jako trener za rok bedzie dokladnie to samo moze nawet z jeszcze gorszym przeciwnikiem jak Szawle, oczywiscie jesli w tym sezonie nadazy nam sie okazja grania w pucharach ;]
|
Bezwzględnie Kowalski do odstrzału, już lepiej dać juniora do ogrania niż blokować miejsce w obronie Kowalskim, który lepszy nie będzie.
Iwan dobrze podsumował: zna go od małego chłopaka i jakby mu ktoś dawno powiedział, że będzie grał w 2 lidze to... ho ho za wysokie progi, a tu prosze, pierwszy skład Wisły :] |
Ja widzę Michała Czekaja na obronie z Arką.Może akurat Kulawik,który jest trenerem Wisły ME wprowadzi go??Chociaż pewnie nie został zgłoszony do Ekstraklasy ale nie wiem jak to jest
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl