![]() |
Cytat:
2. Janka, o Midze to akurat nic. 3. Niecnych intencji? Raczej w przypadku oddania klubu miałem na myśli ciężkie rozstanie. TS święty nie jest, niektórzy go gloryfikują. 4. Zacytuj proszę. |
Cytat:
Myli to się student na egzaminie, jak strzela odpowiedzi. To, co zrobił Miga można porównać do picia wódki przez dróżnika na kolei. I nie jest żadnym moim kolegą. Co najwyżej kibicuje tej samej drużynie. |
Badzcie ludzie powazni.. i nie nabijajcie juz kliknec tym pseudo dziennikarzom i innym janekxom.. Ilez mozna to czytac.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
"Choć w papierach nam przybyło, to naprawdę wciąż jesteśmy tacy sami" :-p |
Miga się zbłaźnił jako dziennikarz. Ponadto naraził klub na straty wizerunkowe. A jeśli dodać do tego ile kibiców Wisły miało lekką "nerwice" przez takie dęte niusy Migi to nie zal mi szmaty.
Niech spier.dala i od Wisły trzyma się z daleka. btw Panowie, lepiej się napić i zrelaksować dzisiaj:) |
Cytat:
|
Słówko do wszystkich, którzy uwierzyli w 40 milionów i potężnego filantropa z Niemiec. A także do tych, którzy zwątpili w dobrą wolę i profesjonalizm Sarapaty. Zauważcie, że wszystko, co prezes powiedziała podczas poniedziałkowej konferencji, okazało się prawdą.
Na przyszłość nie wierzcie w bogatych wujków i mannę z nieba. Jeśli Wisła znowu zacznie odnosić sukcesy, to stanie się to dzięki mądrej, codziennej pracy ludzi nią zarządzających - no i trochę dzięki nam. Więc jak za pół roku albo za rok usłyszycie o stumilionowej ofercie z sułtanatu Brunei, to najpierw sprawdźcie, czy jest woda w tym basenie, a dopiero potem skaczcie. Kolegę Zmiętego podsumował już czaro. W punkt. |
Cytat:
Dokaldnie,zamiast sie kłocic ,trzeba juz poprpstu odpuścic,sprawa sie skonczyła i to dobrym rezultatem. Mi ulzyło, mialem czarne wizje a tu proszę,znowu wolni ,do przodu Alleluja. P.S A dziennikarskie szmaty ,szmatami pozostaną :) |
Cytat:
A w temacie, z http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...ch,nId,2422770 Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
P.S. Modem już nie jestem, ale do ignorowanych mogę dodać, co niniejszym czynię. :ulga: |
Czyli co? Za rok Red Bull czy Romowie, bo już kilka wersji przewinęło się w "mediach". :lol:
|
Cytat:
|
Miejmy nadzieję, ze prezes Sarapata załatwi tego mega sponsora o którym była mowa. Na bogatego inwestora typu Steinhoff, Red Bull, Coca-Cola, Samsung itp nie liczcie bo nikt powazny nie przyjdzie się promować do ligi gdzie, sponsor tytularny płaci 1,5 miliona euro :D
|
7 kotów zmień ten avatar bo już myślałem, że sie niemiaszek udziala na forum :D:D
|
Cytat:
PS. Przejęcie Wisły w aktach Akt1: Dramat [2016] Akt2: Komedia [2017] Akt3: ? |
PvD, Adasss, Rav,
wychodowaliście tą dziennikarską żmiję na własnej piersi :-) dawno bo dawno, ale niektóry pamiętają :-) prawda Wiśl@cy :-) |
Cytat:
|
Cytat:
|
No nareszcie powiem szczerze ze nie nadążałem tych wszystkich postów czytać bo było ich poprószy setki. Najważniejsze ze Wkoncu Wisła jest tam gdzie powinna być. Cieszy mnie sytuacja gdzie wszystkie sekcje spokojnie mogą zacząć współpracować ile to już było akcji piłkarzy z kszykarkami.
Mam nadzieje ze się właściciel już nie zmieni a u władzy będą osoby kompetentne kochający Wiśle Kraków jako całość i bezgranicznie jej oddane. Oby takie osoby jak Pani Prezes albo Damian Dukat będą tam gdzie będzie trzeba i zadbają by Wiśle nic się nie stało. Można przecież kochać i zarazem robić biznes to co przez ostatni rok zrobił zarząd wszyscy powinnismy na kolanach do Czestochowy pójść i podziękować. Ostatnie dni były bardzo stresujące i zarazem nerwowe ale już teraz pod władza TS-u bez ingerencji TFK będzie zarządowi łatwiej to wszystko poukładać i odbudować wielka Wisle. A ci którym przeskadza TS i przez całe życie będą wypominać błędy przeszłości nawet nie ma co podawać ręki bo nie potrafią docenić tego gdzie byliśmy, gdzie teraz jesteśmy i jestem przekonany ze po tych ciężkich czasach będziemy na szczycie. Pozdro i żebyśmy zostali po najbliższej kolejce jedyna drużyna z kompletem punktów! JJJBG |
A konkretnie od zysku ze sprzedazy;)
|
Powiem szczerze niech ma ale mam nadzieje ze TS pozostanie właścicielem z bogatymi partnerami, inwestorami
|
Powiem wam tyle: lepiej nie czytajcie komentarzy na fb pod newsem o zakonczeniu kabaretu. Załamać się można.
|
Szczęściem w tym czasie jest nie mieć konta na portalach społecznościowych mniej nerwów i stresu.
|
Konrad. - co tam się - tak w skrócie - dzieje?
|
WislaFan123 = Dominik Kasztelaniec
http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=414 http://i.imgur.com/tvzjseV.jpg http://i.imgur.com/Hi3G6l6.png |
Nie wiedziałem że 7 kotów to słynny plankton. :-)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
MłodePokolenie napiszę Ci to, co na sb: brawo brawo brawo! Chyba ubędzie nam jeden forumowicz.
|
Cytat:
wolfy kozaku niedawno jeżdżący mpk odp... sie od niewinnych. Ashkeczup jak i nesta łudzili się na drugą bajeczną wersję, są tutaj z nami jakiś czas, są WIŚLAKAMI więc sie odp :) Każdemu może się zdarzyć. Może nie głupi a łatwowierni, naprawdę nie trzeba było być niewiadomo jakim omnibusem, żeby przewidzieć jak się to skończy .... Kupcie karnety zamiast pisać smuty... Ashkeczup w ramach rekompensaty niech zakupi karnet przynajmniej na runde i tu wklei, będzie rozgrzeszony. |
To dlatego ta menda nieustannie krytykowała TS. Z jego "wyliczeń" wynikało tylko że nie umie liczyć, co wiele osób - w tym ja - mu wypominało. W jego "teoriach" TS zadłużył Wisłę którą TF zostawiła w dobrym stanie...
Pytanie co chciał osiągnąć? Wspominał też że TS nie chciał sprzedać Wisły bogatemu sponsorowi. |
Cytat:
Dobrej nocy wszystkim :-) |
Cytat:
|
On jest bardzo skłócony z Damianem.... Podobno to była jego zemsta.
|
i jak ten portal działa ? ktoś korzysta? pierwsze słysze :]
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl