Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   TS Wisła byłym właścicielem Wisły Kraków S.A. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9691)

ashkeczup 28.07.2017 20:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adasss (Post 1478381)
No nie ma tego aż tak dużo, mi to parę minut zajęło.
No fakt, że sporo trybu warunkowego stosował.
I mam zarzuty:

- w stosunku do "Niemców" - głównie wyrażanie nadziei
- w stosunku do Migi i twitter-Janka - uznawanie ich za wiarygodnych
- w stosunku do TS - doszukiwanie się niecnych intencji, podejrzliwość
- w stosunku do ludzi podejrzliwie oceniających "Niemców" i szukających informacji ich dyskredytujących - niezdolność do przyjęcia prawdy i ślepe wspieranie TS-u (!)

Bez komentarza.

1. Zgoda
2. Janka, o Midze to akurat nic.
3. Niecnych intencji? Raczej w przypadku oddania klubu miałem na myśli ciężkie rozstanie. TS święty nie jest, niektórzy go gloryfikują.
4. Zacytuj proszę.

czaro 28.07.2017 20:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1478390)
Dajcie już chłopakowi spokój. Pomylił się w ocenie tych potencjalnych inwestorów i tyle. Wystarczy już tego jadu na kolegę po szału. Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło.

On się nie pomylił tylko naraził klub na szkody materialne i straty wizerunkowe, bo nie dochował należytej staranności, wykonując swoją pracę.

Myli to się student na egzaminie, jak strzela odpowiedzi. To, co zrobił Miga można porównać do picia wódki przez dróżnika na kolei.

I nie jest żadnym moim kolegą. Co najwyżej kibicuje tej samej drużynie.

StarBuzz 28.07.2017 20:36

Badzcie ludzie powazni.. i nie nabijajcie juz kliknec tym pseudo dziennikarzom i innym janekxom.. Ilez mozna to czytac.

!!IRIVER!! 28.07.2017 20:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1478390)
Dajcie już chłopakowi spokój. Pomylił się w ocenie tych potencjalnych inwestorów i tyle. Wystarczy już tego jadu na kolegę po szału. Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło.

Mam nadzieję że w tym jest ironia a nie szczery żal Migi... Jebany pasożyt z niego i tyle a ten komentarz i zdanie że to nie zaszkodziło Wiśle wbija ostatni gwóźdź to jego trumny

Blaszczu16 28.07.2017 20:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1478395)
On się nie pomylił tylko naraził klub na szkody materialne i straty wizerunkowe, bo nie dochował należytej staranności, wykonując swoją pracę.

Myli to się student na egzaminie, jak strzela odpowiedzi. To, co zrobił Miga można porównać do picia wódki przez dróżnika na kolei.

I nie jest żadnym moim kolegą. Co najwyżej kibicuje tej samej drużynie.

Chodziło mi o użytkownika ashaketchupa, a nie o Mogę. Na marginesie, Twoje posty czyta się z przyjemnością.

PvD 28.07.2017 20:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 1478392)
A jak bedom to kolega Plankton da znać?

Kurrrr.. naprawdę musi się dużo dziać złego żeby starzy wrócili na forum. Widać że każdy śledzi na bieżąco, a nie chce na codzień się kopać z pokemonami. Dawno nie widziałem tych nicków i to w jednym temacie

"Choć w papierach nam przybyło, to naprawdę wciąż jesteśmy tacy sami"
:-p

Ogryzek 28.07.2017 20:41

Miga się zbłaźnił jako dziennikarz. Ponadto naraził klub na straty wizerunkowe. A jeśli dodać do tego ile kibiców Wisły miało lekką "nerwice" przez takie dęte niusy Migi to nie zal mi szmaty.

Niech spier.dala i od Wisły trzyma się z daleka.

btw
Panowie, lepiej się napić i zrelaksować dzisiaj:)

PhantomRanger 28.07.2017 20:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Vinci (Post 1478391)
Tutaj masz wersję Gazety Krakowskiej, ale w sumie co mógł mieć z tego i czy faktycznie w tym siedzi trudno powiedzieć. Możliwe, że autor wie więcej niż napisał:

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...lubu,12314979/

btw

To już drugi rok z rzędu taka szopka. Ciekawe kogo przyślą za 12 miesięcy...

Telefonika nie ma już nic do Wisły, więc pewnie nikogo.

crux.a 28.07.2017 20:43

Słówko do wszystkich, którzy uwierzyli w 40 milionów i potężnego filantropa z Niemiec. A także do tych, którzy zwątpili w dobrą wolę i profesjonalizm Sarapaty. Zauważcie, że wszystko, co prezes powiedziała podczas poniedziałkowej konferencji, okazało się prawdą.

Na przyszłość nie wierzcie w bogatych wujków i mannę z nieba. Jeśli Wisła znowu zacznie odnosić sukcesy, to stanie się to dzięki mądrej, codziennej pracy ludzi nią zarządzających - no i trochę dzięki nam. Więc jak za pół roku albo za rok usłyszycie o stumilionowej ofercie z sułtanatu Brunei, to najpierw sprawdźcie, czy jest woda w tym basenie, a dopiero potem skaczcie.

Kolegę Zmiętego podsumował już czaro. W punkt.

Wojtas 28.07.2017 20:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1478400)
Miga się zbłaźnił jako dziennikarz. Ponadto naraził klub na straty wizerunkowe. A jeśli dodać do tego ile kibiców Wisły miało lekką "nerwice" przez takie dęte niusy Migi to nie zal mi szmaty.

Niech spier.dala i od Wisły trzyma się z daleka.

btw
Panowie, lepiej się napić i zrelaksować dzisiaj:)

Dokaldnie,zamiast sie kłocic ,trzeba juz poprpstu odpuścic,sprawa sie skonczyła i to dobrym rezultatem.
Mi ulzyło, mialem czarne wizje a tu proszę,znowu wolni ,do przodu Alleluja.

P.S A dziennikarskie szmaty ,szmatami pozostaną :)

Adasss 28.07.2017 20:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1478362)
Po raz pierwszy odkąd przestałem nim być żałuję że nie jestem modem. Posypałyby się bany. W kilku przypadkach - dożywotnie.

Też czasem korci mnie taki powrót. Ale potem przypominam sobie ile to roboty i mi przechodzi. :D

A w temacie, z http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...ch,nId,2422770

Cytat:

... Joerg przyjeżdżał do nich kilka razy i obiecywał zagranicznego inwestora oraz pieniądze na inwestycje.
Taaa...

Cytat:

Zresztą trudno mi uwierzyć, że Stechert jest w stanie kupić spory klub piłkarski, przecież to nie jest duża firma
Tyle to udało się ustalić bardzo szybko. No ale kto by tam wierzył jakimś tam liczbom z jakichś tam stron w "internetach", przecież Miga i twitter-Janek nie mogą się mylić :lol:

7 kotów 28.07.2017 20:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 1478392)
A jak bedom to kolega Plankton da znać?

Kurrrr.. naprawdę musi się dużo dziać złego żeby starzy wrócili na forum. Widać że każdy śledzi na bieżąco, a nie chce na codzień się kopać z pokemonami. Dawno nie widziałem tych nicków i to w jednym temacie

Jak nie zapomnę, to dam znać!

Adasss 28.07.2017 20:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ashkeczup (Post 1478394)
...
4. Zacytuj proszę.

A proszę bardzo:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ashkeczup (Post 1477372)
Mnie chodzi tylko o to, że nie wierzycie ludziom, którzy niemalże zawsze mają sprawdzone info, bo mocna i nieskazitelna władza TS wam tak bardzo odpowiada i nie chcecie przyjąć prawdy do wiadomości...

A tu inny "kwiatek":

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ashkeczup (Post 1477357)
No i kto? Lizodupy Janek i Miga mają znów racje? Czy TS, który oszalał z bezradności? Jeśli tylko TF zgodzi się na sprzedaż, to TS może siedzieć z boku i płakać.

P.S. Modem już nie jestem, ale do ignorowanych mogę dodać, co niniejszym czynię. :ulga:

_ukoL 28.07.2017 20:58

Czyli co? Za rok Red Bull czy Romowie, bo już kilka wersji przewinęło się w "mediach". :lol:

gigant 28.07.2017 20:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 1478406)
Jak nie zapomnę, to dam znać!

W naszym wieku to zapomnisz na pewno kolego o czym miałeś dać znać..

Danielek1906 28.07.2017 21:05

Miejmy nadzieję, ze prezes Sarapata załatwi tego mega sponsora o którym była mowa. Na bogatego inwestora typu Steinhoff, Red Bull, Coca-Cola, Samsung itp nie liczcie bo nikt powazny nie przyjdzie się promować do ligi gdzie, sponsor tytularny płaci 1,5 miliona euro :D

silver03 28.07.2017 21:08

7 kotów zmień ten avatar bo już myślałem, że sie niemiaszek udziala na forum :D:D

PhantomRanger 28.07.2017 21:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez _ukoL (Post 1478408)
Czyli co? Za rok Red Bull czy Romowie, bo już kilka wersji przewinęło się w "mediach". :lol:

Za rok będzie kisiel i ciastka

PS. Przejęcie Wisły w aktach

Akt1: Dramat [2016]
Akt2: Komedia [2017]
Akt3: ?

TS FANATIC 28.07.2017 21:17

PvD, Adasss, Rav,
wychodowaliście tą dziennikarską żmiję na własnej piersi :-)
dawno bo dawno, ale niektóry pamiętają :-)
prawda Wiśl@cy :-)

gigant 28.07.2017 21:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PhantomRanger (Post 1478412)
Za rok będzie kisiel i ciastka

PS. Przejęcie Wisły w aktach

Akt1: Dramat [2016]
Akt2: Komedia [2017]
Akt3: ?

Akt3: Kabaret [2018]

arth_ur 28.07.2017 21:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PhantomRanger (Post 1478401)
Telefonika nie ma już nic do Wisły, więc pewnie nikogo.

Ma nadal procent od sprzedaży Wisły wg słów Damiana Dukata.

JarooP 28.07.2017 21:46

No nareszcie powiem szczerze ze nie nadążałem tych wszystkich postów czytać bo było ich poprószy setki. Najważniejsze ze Wkoncu Wisła jest tam gdzie powinna być. Cieszy mnie sytuacja gdzie wszystkie sekcje spokojnie mogą zacząć współpracować ile to już było akcji piłkarzy z kszykarkami.

Mam nadzieje ze się właściciel już nie zmieni a u władzy będą osoby kompetentne kochający Wiśle Kraków jako całość i bezgranicznie jej oddane. Oby takie osoby jak Pani Prezes albo Damian Dukat będą tam gdzie będzie trzeba i zadbają by Wiśle nic się nie stało.

Można przecież kochać i zarazem robić biznes to co przez ostatni rok zrobił zarząd wszyscy powinnismy na kolanach do Czestochowy pójść i podziękować.
Ostatnie dni były bardzo stresujące i zarazem nerwowe ale już teraz pod władza TS-u bez ingerencji TFK będzie zarządowi łatwiej to wszystko poukładać i odbudować wielka Wisle.
A ci którym przeskadza TS i przez całe życie będą wypominać błędy przeszłości nawet nie ma co podawać ręki bo nie potrafią docenić tego gdzie byliśmy, gdzie teraz jesteśmy i jestem przekonany ze po tych ciężkich czasach będziemy na szczycie.

Pozdro i żebyśmy zostali po najbliższej kolejce jedyna drużyna z kompletem punktów! JJJBG

wiesniak842 28.07.2017 21:46

A konkretnie od zysku ze sprzedazy;)

JarooP 28.07.2017 21:50

Powiem szczerze niech ma ale mam nadzieje ze TS pozostanie właścicielem z bogatymi partnerami, inwestorami

Konrad. 28.07.2017 21:53

Powiem wam tyle: lepiej nie czytajcie komentarzy na fb pod newsem o zakonczeniu kabaretu. Załamać się można.

JarooP 28.07.2017 21:56

Szczęściem w tym czasie jest nie mieć konta na portalach społecznościowych mniej nerwów i stresu.

Prezydentowa 28.07.2017 22:00

Konrad. - co tam się - tak w skrócie - dzieje?

MłodePokolenie 28.07.2017 22:05

WislaFan123 = Dominik Kasztelaniec

http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=414
http://i.imgur.com/tvzjseV.jpg
http://i.imgur.com/Hi3G6l6.png

KuKoC 28.07.2017 22:14

Nie wiedziałem że 7 kotów to słynny plankton. :-)

W.S 28.07.2017 22:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez młodepokolenie (Post 1478424)

brawo ku.rwaaaa!!!

wolfy 28.07.2017 22:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Prezydentowa (Post 1478423)
Konrad. - co tam się - tak w skrócie - dzieje?

E tam, jest paru debili ale przeważają rozsądne głosy.

crux.a 28.07.2017 22:26

MłodePokolenie napiszę Ci to, co na sb: brawo brawo brawo! Chyba ubędzie nam jeden forumowicz.

LucjuszWielki 28.07.2017 22:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez W.S (Post 1478428)
brawo ku.rwaaaa!!!

Już wcześniej ktoś to zdemaskował.

wolfy kozaku niedawno jeżdżący mpk odp... sie od niewinnych. Ashkeczup jak i nesta łudzili się na drugą bajeczną wersję, są tutaj z nami jakiś czas, są WIŚLAKAMI więc sie odp :) Każdemu może się zdarzyć.

Może nie głupi a łatwowierni, naprawdę nie trzeba było być niewiadomo jakim omnibusem, żeby przewidzieć jak się to skończy ....

Kupcie karnety zamiast pisać smuty...

Ashkeczup w ramach rekompensaty niech zakupi karnet przynajmniej na runde i tu wklei, będzie rozgrzeszony.

wolfy 28.07.2017 22:31

To dlatego ta menda nieustannie krytykowała TS. Z jego "wyliczeń" wynikało tylko że nie umie liczyć, co wiele osób - w tym ja - mu wypominało. W jego "teoriach" TS zadłużył Wisłę którą TF zostawiła w dobrym stanie...

Pytanie co chciał osiągnąć?

Wspominał też że TS nie chciał sprzedać Wisły bogatemu sponsorowi.

teo 28.07.2017 22:34

Cytat:

Już wcześniej ktoś to zdemaskował.

wolfy kozaku niedawno jeżdżący mpk odp... sie od niewinnych. Ashkeczup jak i nesta łudzili się na drugą bajeczną wersję, są tutaj z nami jakiś czas, są WIŚLAKAMI więc sie odp :) Każdemu może się zdarzyć.

Może nie głupi a łatwowierni, naprawdę nie trzeba było być niewiadomo jakim omnibusem, żeby przewidzieć jak się to skończy ....

Kupcie karnety zamiast pisać smuty...

Ashkeczup w ramach rekompensaty niech zakupi karnet przynajmniej na runde i tu wklei, będzie rozgrzeszony.
Akurat miazga pomidorowa juz udowodnil ze jest po prostu glupi :D to nawet nie jest nierozgarniecie, nie jest naiwnosc :D to glupota w czyyystej postaci :D
Dobrej nocy wszystkim :-)

Fugiel 28.07.2017 22:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MłodePokolenie (Post 1478424)

Hehe, nawet z gosciem rozmawialem przez telefon ;P

ArturBarlinek 28.07.2017 22:35

On jest bardzo skłócony z Damianem.... Podobno to była jego zemsta.

LucjuszWielki 28.07.2017 22:36

i jak ten portal działa ? ktoś korzysta? pierwsze słysze :]

ChG 28.07.2017 22:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ArturBarlinek (Post 1478436)

W sensie z Damianem Juszczykiem? W jaki sposób taka osoba mogła wpłynąć na to, że już go nie ma w klubie?

wolfy 28.07.2017 22:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ArturBarlinek (Post 1478436)

Fakt, narobił roboty i zmartwień porządnym ludziom.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:20.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl