![]() |
Oczekujesz czegoś więcej od tego typu ludzi ? Ważne że leci you can dance, gwiazdy tańczą na lodzie, na koniec wieczorne wydanie wiadomości faktów i można iść spać w poczuciu wyższości.
Ja wiem, przykro się robi od tego typu utumanień, no ale cóż możemy zrobić? Ta wstawka z tym skypem wygląda mi się z sytuacją, kiedy korepetytor stara się uczniowi coś wytłumaczyć, dziecko puszcza bąka i zaczyna się z tego śmiać. Co tam materiały cienkościenne - kto by się tam przejmował badaniami naukowymi. Putin zadzwonił. Ciekawy jestem czy profesor żałuję tego,że włączył się w te badania- mam nadzieję, że nie.Jjak płytkim jesteśmy narodem i ile w nas nienawiści. Mógł odmówić, ale coś chciał dla kraju zrobić, to teraz dzwonią do niego jakieś półgłowki lub wysyłają mu listy z pogróżkami- zapewne od miłośników partii miłości. http://www.youtube.com/watch?v=rGMQLZNW8W0 |
Cytat:
A czego można się spodziewać po widzach Telewizji Trwam ,którzy są najbardziej naświetlani tymi wariactwami Macierewicza ,którzy się kładą w poczuciu ,że żyją w państwie totalitarnym i że Tusk z Putinem im zabił prezydenta ? |
Ty pewnie nie potrzebujesz tefałenu. Wszystko masz w domciu, z pierwszej ręki inaczej ciężko wytłumaczyć skalę POmylenia, którą prezentujesz.
A to tylko dlatego, że sprzedajne ku...wy nie są publicznie nazywane ku...ami. Więc pojawia się wrażenie równoważności argumentów. I taki Grzegorz wypisuje debililizmy które sprawiają że ręce opadają, a jest pewnie święcie do swojej racji przekonany. Klasyczny Kobierzyn... |
Cytat:
A tutaj wykład dla zainteresowanych. http://youtu.be/sr0_ICluGSE |
Cytat:
Taka jest właśnie z Tobą dyskusja - zero wiedzy, zero chęci zgłębienia tematu z Twojej strony. Samodzielnego myślenia brak. Lol-i za to pełno - no i frazesów o sztucznej mgle i helu. |
Cytat:
Chyba nie tylko lemingi dzwoniły... :lol: |
Co by nie mówić - sfrajerzyli... Mogli tego uniknąć, gdyby tylko pomyśleli, a że ktoś może chcieć potrolować, to akurat do przewidzenia było.
|
Cytat:
|
Cytat:
Dzisiaj przez przypadek wszedłem na Interii w artykuł o jaki zamieścił jakiś idiota z redakcji o chorobie posła Górskiego z PiSu i Jego apelu do Przyjaciół zamieszczonym na szajsbooku o oddawanie krwi. Komentarze jakie się pod tym pojawiły to właściwie jeden ściek. Tak wiem to tylko forum interii, wypisz wymaluj forum onetu, pewnie dzieci z gimnazjum... ale ktoś te dzieci "wychował", ktoś nauczył takiego zachowania i takich reakcji. Zresztą czy na tym forum jest inaczej? że przypomnę tylko o wielokrotnych wpisach AS-a, Szpenia, pysia i innych pokemonów w tym temacie. Niestety tutaj wracamy do początku - II wojna światowa=wyniszczenie elity, 50 lat komuny. Niestety ale z szamba nie da się zrobić perfumerii, choć możemy się pocieszać, że kiedyś też nie było idealnie wspominając słowa wycofywanego teraz cichaczem z lektur szkolnych - wieszcza: "[...] Nasz Naród jest jak lawa, z wierzchu zimna i twarda sucha i plugawa lecz wewnętrznego ognia sto lat nie wyziębi Plwajmy na tę skorupę i zstąpmy do głębi [...]" |
Cytat:
I muszę cie zasmucić ,że to co robi Kaczyński i Macierewicz nie jest popierane przez jakieś elity o których dumnie piszesz , bo na ich teorie i przekaz nabierają się w większosci stare rozmodlone baby i niewykształceni ludzie. Dla Kaczyńskiego ludzie z wyższym wykształceniem to "wykształciuchy",którymi jak mniemam gardzi. PS Aha jeszcze o leżącym na łożu śmierci pośle Górskim ,podobno oprócz prośby o krew ,prosił także ,żeby mu przynieść urnę do sali w której leży ,tak żeby mógł głoować za odwołaniem HGW ,czyli chyba jeszcze umierający nie jest... |
Cytat:
A co do Radwańskiej to lepiej się nie ośmieszaj tylko oglądnij zdjęcie z angielskiej gazety. Skoro nie dostrzegasz manipulacji to szkoda czasu na dyskusję. |
|
Z ciekawości co tam bazgrzesz (czy coś może się nauczyłeś, pojąłeś - polemizując tutaj z nami) rozwinąłem twój wpis i... szkoda gadać
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Widzisz ja nie wiem czy był zamach, ale także nie wiem czy to była zwykła katastrofa. I wielokrotnie to powtarzałem zarówno ja, jak i wielu userów tutaj się udzielających, ale Ty Jesteś na to po prostu głuchy i tak powtarzasz swoją mantrę próbując mnie zaszufladkować. Cytat:
Rzecz jasna dla Ciebie naukowcy z zespołu Macierewicza swoje dyplomy na bazarze zakupili. Pochwal się może własnym wykształceniem, skoro tak chętnie nim żonglujesz?? Idąc dalej, wciąż nie rozumiesz prostego tekstu. Pisałem przecież, że polskie elity zostały w znacznym stopniu wymordowane, a za tworzenie nowych wzięli się "eksperci" z bolszewickim rodowodem mając na to pół wieku czasu. |
Cytat:
|
Cytat:
Dla ciekawych składu tych komisjii. wis.la/hi3y4 wis.la/xewoz |
kolejny raz te same gadki... można mieć ch.uj wie jakie duplomy i ordery, a być cieciem i głąbem. albo chociaż oszukanym lub chcącym oszukać ...
|
Cytat:
|
Szopki noworoczne w latach 90 tych przy Macierewiczu to jest pikus.
Nie ma nic lepszego na poprawe samopoczucia po pracy jak ta nieszczesna komisja |
Cytat:
choćby to pokazuje o czym napisałem: Cytat:
|
Szpeniu co to za tekst? Tłumaczący lemingom "co ktoś powiedział"? Wybacz ale takie manipulacje już nie przejdą :) tylko cie kompromitują. Gdzie źródło?
Cytat:
|
Drozd to jest z TV Trwam. Możesz obejrzeć sobie powtórkę. Sztywno dalej będziesz twierdził, że piloci nie zeszli poniżej 100 metrów skoro inaczej twierdzi ekspert z komisji Macierewicza? ;)
http://www.wykop.pl/link/1694612/tv-...sk-wywiad-hit/ |
Cytat:
A ty mi napisz dlaczego katastrofa prezydenta ma być przedmiotem sporu politycznego między PO i PIS ? Dlaczego eksperci obu stron nie zasiądą wspólnie i nie wyjaśnią spokojnie rozbieżności jeśli takie są ? Dlatego ,że nie ma ani chęci ani woli ,by w atmosferze spokoju i szacunku dla ofiar wyjaśnić tą katastrofę,widzę ,że ta walka tych dwóch komisji to zwykła ściema i hucpa polityczna i służy do tego co obowiązuje w tym kraju od 2005 czyli PO vs. PIS. Muszą być dwie wersje katastrofy jedna dla elektoratu Pisowskiego druga dla PO . To jest żałosne.. |
Może teraz po wypowiedzi Rońdy dotrze do wyznawców Macierewicza i spółki jak są manipulowani przez tych których mają za swoje autorytety.Teraz już nie da rady napisać "tvn zmanipulował wypowiedz eksperta! Pan Rońda na pewno tego nie powiedział" ale znając ten temat to zaraz przyleci Drozd i napisze ,że Rońda to koń trojański podstawiony przez Tuska.
|
Cytat:
Cytat:
Natomiast w drugiej kwestii musisz zasięgnąć opinii dr Laska, bowiem to on i jego zespół wielokrotnie odmówili wspólnej debaty/konferencji naukowej. Też żałuję z pewnością byłoby to korzystne dla pełnego wyjaśnienia przyczyn tej katastrofy. Nie możesz zarzucić ani Macierewiczowi, ani jego współpracownikom, że nie chcą takiego spotkania bo wielokrotnie zapraszali drugą stronę do rozmów i wspólnej debaty. Cytat:
Ponawiam pytanie, skoro tak szermujesz wykształceniem i próbujesz drugą stronę segregować, jako "niewykształconych ludzi i rozmodlone baby", jakie masz wykształcenie?? Jeszcze jedno. Co do prof. Rońdy to w moim odczuciu bardzo głupie i niepoważne zachowanie z jego strony z wymyślaniem sobie jakichś dokumentów. Chciałbym jednak przypomnieć drugiej stronie sytuację z tzw. "aferą trotylową", gdzie przedstawiciel prokuratury raz zaprzeczał, że aparatura stwierdziła trotyl na fragmentach wraku, by kilka słów później już nie stwierdzał tego tak jednoznacznie. A po kilku dniach, kiedy już przeprowadzono "nocną zmianę" (po nocnych negocjacjach pod śmietnikiem Grasia z Hajdarowiczem) w "Rzepie" i "URze" okazało się, że jednak aparatura wówczas wskazała TNT czyli trotyl (prok. Artymiak). Nie przypominam sobie wówczas z waszej strony prób podważenia wszelkich twierdzeń prokuratury po tym ewidentnym mataczeniu. |
Rońda się skompromitował - nie ma co bronić przegranej sprawy. W obecnej chwili obie strony zaliczyły mniejsze lub większe kompromitacje, moje zaufanie do strony rządowej komisji jest zerowe, do komisji parlamentarnej - mieszane. Rońda mówi, że "grał" z red. Kraśko, w moim odczuciu grał z obywatelami - świadomie blefował (vel kłamał). Absolutnie niepoważne zagranie, stawiającej w fatalnym świetle jego osobę jak i resztę zespołu.
|
Cezary Gmyz komentuje wypowiedź prof. Jacka Rońdy w TV Trwam.
http://www.youtube.com/watch?v=GedC9...ature=youtu.be |
Antoni Macierewicz złożył do prokuratora generalnego zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez osoby, które zakłóciły prace jego zespołu. Poseł PiS argumentuje, że nieznane osoby "systematycznie blokowały łączność między Sejmem a ekspertami". Chodzi o wczorajsze wydarzenia, kiedy użytkownicy komunikatora Skype próbowali blokować prezentację ekspertów zespołu.
- Mam nadzieję, że działanie pana prokuratora Andrzeja Seremeta doprowadzi do tego, iż nie tylko odpowiedzialni za to zostaną zidentyfikowani i ukarani, ale przede wszystkim, że zostaną wprowadzone takie zabezpieczenia, które pozwolą instytucjom Sejmu pracować w pełni swobodnie - powiedział Macierewicz na konferencji prasowej w Sejmie. :lol: - Działanie to nosiło znamiona przygotowanego i profesjonalnego ataku na działalność instytucji Sejmu i wskazuje, że istnieje możliwość sparaliżowania prac Sejmu - napisał Macierewicz. Co za buc... |
Naprawde przykre jest to ze ludzie wierza w teorie zamachu...
Przerazajaco przykre,to pokazuje na jakim poziomie jest nasz kraj i jego mieszkancy... |
Cytat:
Rzeczywiście przerażająca naiwność, a także obojętność na sprawy wydaje się wagi najwyższej. |
Cytat:
Dlaczego szpen nie wrzucił oryginału tylko sili się na relację? Bo reszta nie pasuje do propagandy? Wyrywanie słówek z kontekstu też już nie przejdzie. Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
ja wrzuciłem lead artykułu. nic od siebie nie dodałem.
Drozd, Jedrek już sie wykręca od zamachu, szuka odpowiedzi na pytanie dlaczego doszło do katastrofy. Tobie też to radze, bo same ręce z politowania sie składają, jak pomyślę, że ty wierazysz w te brednie ... |
Macierewicz ostatnimi czasy składa codziennie ze 2 pozwy do prokuratury :lol:
I jeszcze to: http://ocdn.eu/images/pulscms/YzA7MD...1cbca2202d.jpg Nie chce sie licytować na to ,którzy naukowcy są "lepsi" ,ale porównanie dość wymowne... |
Cytat:
Co za debil. Szpeniu naprawdę nic nie poradzę na to, że ty i twój kolega AS macie problemy z czytaniem prostego tekstu ze zrozumieniem. Odszukaj mój wpis, w którym rzekomo piszę o zamachu i zacytuj go tutaj. Dla twojej wiadomości żałosny palancie, ja nie muszę z niczego cokolwiek napisałem się wycofywać w przeciwieństwie do ciebie (że przypomnę tylko naszą polemikę odnośnie przygotowań do wizyty, kto za nią odpowiadał etc.). Poza tym najważniejsze. Wam chyba naprawdę resztki mózgu na trociny przerobiono, jeśli myślicie, że niefortunne wypowiedzi TV prof. Rońdy zmieniają cokolwiek w postrzeganiu pracy blisko setki naukowców. Jak pisałem wcześniej w tej sprawie dotąd łgała jak bura suka zarówno prokuratura, jak i komisja Laska, a wam to kompletnie nie przeszkadzało. |
Cytat:
|
Cytat:
Biedny Szpeniu, aż mi żal ciebie, że tak cię zawiodłem. Może szukaj dalej... |
Cytat:
Czy to są dla Ciebie przypadkowe zgony ? |
Cytat:
Cytat:
zrozum - to są jakieś bajkowe domysły i sklejanie na siłe zdarzeń ... |
Cytat:
Jasne. Po blisko trzech godzinach doszedłeś do takiego wniosku. Niestety, ale paranoja to twa nieodłączna towarzyszka życia, skoro masz jakieś rojenia -> wydaje ci się, że ktoś coś napisał/powiedział/stwierdził, a następnie okazuje się to tylko twoim wymysłem. |
Zbliża się II Konferencja Smoleńska. Podczas I Konferencji "władza" i media głównego nurtu siedziały cicho. W innym wypadku musiałyby uznać ponad 200 naukowców za "pisiorów" i "oszołomów".
http://konferencjasmolenska.pl/ ---- ... a tu mat. do pobrania ale z prac Zespołu Parlamentarnego: http://niezalezna.pl/47281-wszystkie...go-do-pobrania |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl