![]() |
no już nie przesadzajcie bo widziałem i on mimo wszystko to kolano wystawił i szukał tej piłki
|
Zresztą mieli już 3-4 dobre sytuacje. Na bramkę Legia zasłużyła. Gra nieźle
|
Tak gra Legii na razie wygląda dość przyzwoicie. Tak włąsnie typowałem w naszym konkursie na tym forum , że Legia wygra jedną bramką i powoli legioniści dążą do tego , choć oczywiście jeszcze jest 2 połowa i wszystko może się zdarzyć. Ale sądzę jednak , że taki wynik się utrzyma.
Zaś na drugą odsłonę Widzew powinien wyjść bardziej zdeterminowany i lepiej zagrać |
Cytat:
Ogladałem i pamiętam tamte mecze,zresztą kiedyś pisałem już kilka razy, że poziom ligi znacznie sie podniósł ale oczywiscie eksperci co piłke ogladają od 2-3 lat wiedzą lepiej więc nie ma co im tego wyjaśniac :D Fakt, że do czołowych lig Europy mamy jeszcze ogromny dystans jednak patrzmy trzeźwo coś się w pilce polskiej rusza. |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Dlaczego do k. nędzy nie mogę nigdzie znaleźć meczu na sopcascie??
|
Nie ma meczu na sopcascie.
Ale teraz Malek przekrecil Legie ;)...a Mielcarz gra na przedpolu, jak Kotorowski, czyli tragedia. |
ale "mgła" w tej łodzi dzisiaj :P
|
to że meczu na sopcascie nie ma, to sięzdążyłem zorientować. Ale czy ktoświe dlaczego? Zawsze były. Też nie rozumiem czemu bramki dla Legii nie uznali.
|
shit. miałem nadzieję żw Widzew choć zremisuje...
|
Niech mi ktos wytlumaczy, dlaczego jak Vukovic strzela wolnego z Wisłą, to nasz mur stoi co najmniej 2 metry dalej niz powinien, a jak Widzew strzela wolnego z Legią na minute przed koncem meczu, to mur stoi 2 metry za blisko? I nie przesadzam, wyraznie widac bylo linie Canal+. To są 4 metry roznicy w wolnych, parodia ... Śmiem twierdzic, ze tutaj byloby spore zagrozenie, bo ta pilka bardzo dobrze leciała, i trafila w glowe ktoregos z Legii. Gdyby stal 2 metry dalej, przeszłaby nad nim. Ale Laskowski oczywiscie cicho siedzi.
|
kibice ze stolycy kolejny raz się popisują i tym razem zachowali się jak bydlęta na Widzewie.
|
Fuks Ty oglądałeś mecz? To Legia w tym spotkaniu została oszukana, nie Widzew:) Nieuznany prawidłowy gol dla Wojskowych, niepodyktowany karny (lub w najlepszym przypadku wolny na Rzeźniczaku).
Poza tym Laskowski to kibic Widzewa jakbyś nie wiedział. Dobrze wiedział, czemu cicho siedzi :) 1 połowa bardzo dobra, 2 to już taka skorżowa. |
Cytat:
|
Mimo, ze za Legia nie przepadam i bylem za Widzewem, to doszukiwanie sie tutaj nieprawidlowosci w ustawieniu muru jest nielada idiotyzmem.
Po 1 primo, Laskowski cicho siedzial, a jest wielkim kibicem Widzewa, wiec Twoja sugestia, ze siedzial cicho specjalnie jest nietrafiona. Po 2 primo, gdyby wczesniej Malek nie zwalkowal Legii i uznal prawidlowa bramke na 2-0 to o tej sytuacji z wolnymi nawet bys nie wspomnial. Panowie, kibicujemy Wiselce, ale zachowajmy obiektywizm, Legia byla lepsza i wygrala. W niedziele czekamy na nowa skuteczna Wisle i zwyciestwo w Zabrzu :] |
A jednak wygrałem ;]
|
Cytat:
Naprawianie błędów błędami jest raczej srednio stosowne, i nikt mi nie wmowi ze ten mur dobrze stał. A o tym pisalem, i w dupie mam wczesniejszy przebieg meczu, o ktorym nie napisalem ani słowa. Jakie to ma znaczenie? Mur mógł stac niezgodnie z przepisami, 2 metry blizej, bo nieuznali wczesniej prawidlowej bramki ? No pogratulowac logiki. Powala. A że Legia wygrala zasluzenie sie zgadzam, co ma to wspolnego z moim pytaniem nadal jednak nie wiem. Co do Laskowskiego - bardziej niz sugerowanie jego sympatii z Legią mialem na mysli to, ze jak komentuje Wisłe, to jest bardzo stronniczy, i praktycznie kazdą sytuacje rozstrzyga na niekorzysc Wisły. A tutaj bardzo widoczny błąd i nic, moze nie spojrzal w ekran tylko patrzyl na boisko, o brak linijki w oczach nie mam pretensji. |
Cytat:
|
Cytat:
Bardziej to Ty sie 'zidiotyzowales' bo chyba kazdy wie o jakie 'primo' chodzi :) Widzew skopal mi kupon, jakos liczylem ze po 10 latach poradza sobie ale niestety, Legia lubi przelamywac sie z druzynami ktore nienawidzi. |
Cytat:
|
http://i53.tinypic.com/2edbk9k.png
:D Trochę mnie zawiedli, bo chodziła fama po mieście, że mają spalić :( . |
Cytat:
Myślałem że to legioniści powinni odpowiedzieć jaka jest ich kolejność nienawiści i dlaczego (jeśli) Widzew na 1 miejscu a Lech (Amica) tylko olewanie? Ja mam wrażenie że daleko do olewania Lecha przez Legie, widząc jak kibice "żądali" pokonania Lecha w Warszawie od piłkarzy. Zmylił mnie ten Kraków u Ciebie w podpisie (że też są w Krakowie Legioniści....?) :) |
Kolejnosc kos bo nienawisc to zbyt duze slowo i tutaj gigant ma racje jest rozna ale mysle ze 1 to Widzew a druga bedzie Polonia :) Z Leszkiem to raczej odpowiedz na ich "w nienawisci" bardziej smiech niz cos konkretnego. Wisla to Wisla... nie lubimy i nie polubimy ;)
PS: W Warszawie sa Widzewiacy i w Krakowie Legionisci... Taka karma :D |
Tak, wiem, jestesmy dla nich 'Belchatowem' czy innym 'Lubinem' :lol: Szkoda tylko ze podczas meczy, przed i po zupelnie co innego wychodzi:) Nie mowilem nic o kolejnosci tylko samego faktu:)
|
Śląsk prowadzi 1-0 z Polonią i sprawia o wiele lepsze wrażenie. Poloniści tak naprawdę nie zagrozili jeszcze bramce Kaczmarka. Może być "wesoło "na Konwiktorskiej po tej porażce :)
|
Brawo Śląsk !
Lenczyk to inteligentny trener bardzo fajnie poukładał ten zespół taktycznie. Być może remis u siebie z tym zespołem nie jest bardzo złym wynikiem. Cała polska śmieje się z Polonii to co wyprawiają tam Wojciechowski i Janas jest po prostu śmieszne. To jest chyba tak, Śląsk ma bardzo dobry kadrowo zespół na czołówkę ligi moim zdaniem. Tylko wcześniej Tarasiewicz nie mógł ich jakoś poukładać. |
Janas poleci? 2 remisy i 1 porazka(jesli ten wynik sie utrzyma) nie wrozy niczego dobrego. Tak, jak mowilem...Polonia ma w wiekszosci przecietnych grajkow ligowych i Bakero chyba wyciagnal z nich maksimum.
|
Jeszcze 45 minut, ale jedno jest pewne, ta liga jest nieprzewidywalna jak żadna inna w Europie.
Tak wogóle to pamiętam jak po 2 kolejkach niektóre pismaki już tytułowały Polonie na Mistrza (majstra?) |
Cytat:
|
Bracia z Wrocławia muszą dziś wygrać! craxa jutro remis lub porażka w Ruchem i zostanie sama tam gdzie jej miejsce - dno
|
Wyłączam komentarz z meczu Śląsk - Polonia.
Motyka z tym drugim ziomem to zbyt inteligentnymi słowami nie przebierają.... |
Cytat:
Ku*wa, co zrobił Sotirović? |
Cytat:
|
Z prowadzenia już nic nie zostało. Teraz trzeba walczyć o remis. Szkoda, ale przecież cudów nie ma.
|
Obrona niestety przy obu bramkach zapierdo*iła.
|
Dali radę :)!
|
Dobry mecz we Wrocławiu, chociaż szkoda Śląska, mogli to wygrać.
Ciekawostka z niższej ligi: GKS Tychy 8-0 Polonia Nowy Tomyśl http://www.gkstychy.info/belive/ |
Brawo Śląsk! :D 2 mecze 4 punkty w typerze :D (chociaż typer typerem, ale szkoda że nie wygrali, bo jednak porażki Dysco cieszą bardziej ;))
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl