Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa 2008/2009 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4560)

Vashut 01.03.2009 17:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ultr4 (Post 684757)
Szczescie sprzyja lepszym ..........
Wisle tez kiedys sprzyjalo.

ok mistrzu, czyli w meczu z Udinese byliście gorsi?

Pan Jotka 01.03.2009 17:48

Znowu co niektorzy sie osmieszaja...Fuks, szczescie, slaby przeciwnik..A moze Lech porpstu gra zawsze o jenda bramke conajmniej lepiej od przeciwnika, co? Az mnie neci co tez pokazemy z Lechem w PP. Bo ja w sytuacji jaka zaistniala(kontuzja Brozka, brak koncepcj na i gre w Wisle) i dobrego poczatku LEcha w tej rundzie, jestem naprawde ciekaw komentarzy po meczu Kuchenkorza z Wiselka.

FraMat 01.03.2009 17:56

Jak dla mnie bramkowa akcja Lecha była po spalonym - i nie chodzi o moment analizowany przez Canal+ ale moment wejścia z piłką w pole karne - ale coż, albo się mylę, albo sędzia nie zawsze musi wszystko widzieć.

A Belchatów gra calkiem dobrze, spokój, rozsądek, dobra organizacja, wysoka kultura gry.
Co prawda brak Guły, ale przypominam, że Bełchatów ma na rozkładzie CFR Cluj, podczas zgrupowania w Turcji. Mam wrażenie, że jak Lechowi znowu nie będzie sprzyjało szczęście, to Bełchatów jest w stanie coś fajnego zrobić

Griszka30KR 01.03.2009 18:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wiślak1994 (Post 684752)
Amica nic rewelacyjnego nie gra....,

Amica jak zresztą często w tym sezonie ma dużo szczęścia.....

A Wisła w takim razie Twoim zdaniem co gra???Róznica miedzy nami ,z nimi jest taka,ze oni graja padake po objeciu prowadzenia,a my do momoentu utraty(nawet remisu),co jak niestety zdarza sie pod koniec meczu,tak juz zostaje.Lech rzeczywiscie nic nie pokazuje,groźniejsze sytuacje ma GKS,ale mysle ,ze dlatego bo prowadzi i tak naprawde kontroluje przebieg gry.Odpoczywa taka gra po Udine,i jak Bełchatów by wyrównał(na co licze) ,to zacznie grac.Sciskam kciuki za Bełchatów ,zobaczymy co bedzie w II połówce,mysle,ze niestety Smuda w przerwie troche po nich pojedzie i nie bedzie tak kolorowo..

Nehiar 01.03.2009 18:20

No to niestety Lech liderem :/ Trzeba gonić.

EDIT: No chyba się pośpieszyłem :P

Krissu 01.03.2009 18:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jedTS (Post 684765)
Znowu co niektorzy sie osmieszaja...Fuks, szczescie, slaby przeciwnik..A moze Lech porpstu gra zawsze o jenda bramke conajmniej lepiej od przeciwnika, co?

Z Austria byli lepsi?
Nie wydaje mi się. Co więcej, gdyby nie strzał Murawskiego w ostatniej minucie doliczonego czasu nie byłoby Deportivo, nie byłoby Feyenoordu, nie byłoby tej dyskusji.

Ja to nazywam fartem.

Ale to moja opinia i nikt nie musi się ze mną zgadzać.

hoho 01.03.2009 18:39

5 punktów straty do Lecha ,a po meczu w Poznaniu bedzie 8 ,zatem juz bez zludzen mozemy sie bic o miejsce 2 i 3 ,choc z taka gra jak wczoraj to predzej nam do powtorki sprzed dwoch lat..a podobno wrozyłem z fusów

JacaTS 01.03.2009 18:44

Oj hoho ostatnio straszne 'jeczymeczy' sie zrobiles. Zauwazylem tendecje w Twoich postach, ze najbardziej satysfakcjonuje Cie sytuacja gdy jest zle, wtedy dla Ciebie jest dobrze.

Spokojnie, Amica gra juz 3 mecz o stawke i to nie byle jaka. W innym momencie wchodzili w sezon wiec liczmy na to, ze zadyszka jeszcze ich zlapie. Wtedy zaczniemy gonic, a poki co koncentrujmy sie na mozolnym zdobywaniu punktow.

wisłaWieczysta 01.03.2009 18:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hoho (Post 684809)
5 punktów straty do Lecha ,a po meczu w Poznaniu bedzie 8 ,zatem juz bez zludzen mozemy sie bic o miejsce 2 i 3 ,choc z taka gra jak wczoraj to predzej nam do powtorki sprzed dwoch lat..a podobno wrozyłem z fusów

skąd wiesz że w poznaniu przegramy może akurat się uda. lech tak samo nie może wygrać wszystkich meczów spadek formy musi kiedyś przyjść !! trochę więcej OPTYMIZMU

Wojtas 01.03.2009 18:47

2;2

A Bylo 2;0 dla Amiki

Brawo dla Belchatowa

Podoba mi sie ten Wrobel z GKS,przedewszkim szybki,goni do upadłego,takich nam potrzeba.

Oglnie Caly Belchatow biega jakbym Premiership ogladał:D Jestem pod wrazeniem.

Ale przedewszytskim IM SIE CHCE.

L U Z N Y 01.03.2009 18:47

no to po problemie :D 2:2
edit. no to 2:3 a już było tak dobrze

hoho 01.03.2009 18:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez L U Z N Y (Post 684822)
no to po problemie :D 2:2

rzeczywiscie bardziej sie oplaca byc optymista niz pesymista,oby dowiezli ten remis do konca

harthausen 01.03.2009 18:48

Ujek kochany chłop, pewnie go tym razem nasi przekupili :D

A swoją drogą, mimo remisowej kolejki na szczycie to i tak nasza Wisełka najbardziej się sfrajerowała, niestety :(

Kris54 01.03.2009 18:49

Że też nie wygraliśmy z Bytomiem... Idealnie by się dla nas sytuacja ulożyla, wszyscy potracili punkty w czołówce...
Tzn na chwile obecną wszyscy potracili ;)

harthausen 01.03.2009 18:52

no to parę minut radości mieliśmy :)

Wojtas 01.03.2009 18:53

Dupa,dupa,dupa.....

Miala byc kolejka remisów co jest :D

hoho 01.03.2009 18:53

Haha jednak ja mialem racje,potwierdzili ,ze sa najlepsi :(

wisłaWieczysta 01.03.2009 18:54

no i kur** 2:3

4fan_player 01.03.2009 18:54

****a mać co za fuksiarze :/

element 01.03.2009 18:55

Nie, Amika nie jest fartowna. Po raz enty to się okazuje hehe.

famul 01.03.2009 18:56

ale fart 2:3 ;/ i Lech liderem

pirat.z.karaibow 01.03.2009 18:56

To nie jest fart.

MCX 01.03.2009 18:56

Fuks Lecha to jedno, a nasza niemoc to drugie.
Jak od następnej kolejki nie zaczniemy seryjnie wygrywać to będzie ciężko nawet o podium, niestety.
Nie ma co się oglądać na innych, trzeba grać.
Do Lecha będzie chyba 5 punktów straty, to jest do odrobienia, bo mamy z nimi mecz do rozegrania, poza tym oni jakiś spadek formy też na pewno zanotują.

jasnyGwint 01.03.2009 18:57

Czekajcie jak to leciało ?
"Lech w niedziele przegra i bedą tylko 2 pkty straty"
hehhehehhe...

Pan Jotka 01.03.2009 18:58

Tak Krissu... Strzaly w ostatnich minutach to farty i fuksy. Moze dlatego Niemcy zdobyli ze 3 MS. Bo byli fuksiarzami :D Twoje odkrycie zrewozucjonizowaloby filozofie futbolu.

gigant 01.03.2009 18:58

To nie jest żaden fart, to jest konsekwentna gra do końca. Przy naszej piątkowej dyspozycji, 5 pkt to strata nie do odrobienia.

Banować każdego ziemniaka, który za chwilę pojawi sie na forum by się ponapinac.

piter116 01.03.2009 18:58

Jak nie wygramy w Poznaniu to możemy chyba zapomnieć o mistrzostwie...

hoho 01.03.2009 18:59

Jak dla mnie to Lech juz dzis jest mistrzem .Oni sa glodni tego mistrzostwa i juz napewno nie odpuszcza .Pozatym sa poza zasiegiem tak jak pisalem Lech bedzie pierwszy ,Legia z 5 punktow straty i Wisła na 3cim miejscu po ciezkiej walce z Polonia B. ,Slaskiem i GKSem,cudów nie ma..Wcale sie nie zdziwie tez po sezonie jak wywala Skorże :rotfl:

TeeS 01.03.2009 19:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MCX (Post 684841)
Do Lecha będzie chyba 5 punktów straty, to jest do odrobienia, bo mamy z nimi mecz do rozegrania, poza tym oni jakiś spadek formy też na pewno zanotują.

No a my będziemy grać cudownie i wygrywać wszystko jak leci do samego końca - przebłyski formy już nawet było widać w piątek - Polonia Bytom była dla nas tłem ;-)

Ale cóż - uczciwie trzeba przyznać że sami sobie jesteśmy winni.

pzdrw

mic 01.03.2009 19:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hoho (Post 684850)
Jak dla mnie to Lech juz dzis jest mistrzem .Oni sa glodni tego mistrzostwa i juz napewno nie odpuszcza .Pozatym sa poza zasiegiem tak jak pisalem Lech bedzie pierwszy ,Legia z 5 punktow straty i Wisła na 3cim miejscu po ciezkiej walce z Polonia B. ,Slaskiem i GKSem,cudów nie ma..Wcale sie nie zdziwie tez po sezonie jak wywala Skorże :rotfl:

czy Ty jestes kibicem Wisly ? Ba, czy Ty w ogole jestes kibicem ?

Gwiaździsty 01.03.2009 19:04

Panie Skorża i gwiazdeczki ! Pobudka ! już 5 pkt.

JacaTS 01.03.2009 19:04

Czy Ty facet jakis dywersant z Poznania jestes? Zbastuj juz z tymi leszkami, bo poziom euforii po ich wygbraje robi sie juz niesmaczny.

Spokojnie, mam 5 pkt straty. Puknac pyry w Poznaniu, sami grac swoje no i czekac na przebieg wydarzen. Nie ma bara, ze taki fart bedzie im sie zdarzac co mecz. Ile mozna strzelac bramek w 91 minucie?!

Poza tym to z przebiegu spotkania dla mnie ladniejszy i ciekawszy futol gral zdecydowanie GKS.

Griszka30KR 01.03.2009 19:05

Cytat:

A wez sie do nich zapisz jak masz tak mówic.Rozumiem obiektywizm,ale uwielbienie to lekka przesada....

Nitrox 01.03.2009 19:08

Jakim jest czy bedzie mistrzem lech ?? ?? Oni juz padają ze sił, interwały Smudy daja juz o sobie znać. Sa coraz słabsi, zaczynają robić głupie błedy w obornie i dają coraz większe pole do popisu dla drużyny przeciwnej.

FredzIo 01.03.2009 19:09

Cytat:

No to skoro juz wszystko wiesz, jaki jest dalszy sens rozgrywania ligi. Zadzwon do PZPN i powiedz jak to wszystko bedzie, to oszczedzisz pilkarzom zdrowia, kibicom pieniedzy itd.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez hoho (Post 684832)
Haha jednak ja mialem racje,potwierdzili ,ze sa najlepsi :(

Wez wypierdalaj, bo nie moge.

lizzy 01.03.2009 19:09

To nie był żaden fart. Drużyny, które tak grają wygrywają tytuł. Wystarczy w poprzednich sezonach popatrzeć na nas albo Legię

martinius028 01.03.2009 19:09

Nie ma co patrzyć na innych trzeba samemu zacząć grać tak jak potrafimy a nie liczyć na innych.Z Polonią Warszawa musi być zwycięstwo w przeciwnym razie mamy marne szanse.

hoho 01.03.2009 19:10

Ta dajcie mi bana ,że napisałem ,że sa najlepsi piłkarsko w Polsce...

mic 01.03.2009 19:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JacaTS (Post 684856)
Spokojnie, mam 5 pkt straty. Puknac pyry w Poznaniu, sami grac swoje no i czekac na przebieg wydarzen. Nie ma bara, ze taki fart bedzie im sie zdarzac co mecz. Ile mozna strzelac bramek w 91 minucie?!

Poza tym to z przebiegu spotkania dla mnie ladniejszy i ciekawszy futol gral zdecydowanie GKS.

Dokladnie, jakby GKS mial tyle szczescia co Lech to wynik moglbyc zupelnie inny. Szkoda, ale trzeba walczyc i liczyc na potkniecia reszty. Ale przede wszystkim wygrywac swoje mecze.

PS. Jak ktos bedzie miec linka do "strzalu" Lewandowskiego to niech zapoda :D

Charlie 01.03.2009 19:11

Cytat:

Póki co "nasze" od kilkanastu kolejek wygląda tak, że nie mamy pomysłu na grę, męczymy się z większością rywali i albo odnosimy zwycięstwa bez błysku, albo tracimy punkty ze średniakami i słabeuszami. Jeszcze można wierzyć w mistrzostwo, ale zanosi się raczej na powtórkę z sezonu 06/07 niż na nagły wzrost formy i obronę tytułu.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:03.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl