![]() |
Cytat:
|
Znowu co niektorzy sie osmieszaja...Fuks, szczescie, slaby przeciwnik..A moze Lech porpstu gra zawsze o jenda bramke conajmniej lepiej od przeciwnika, co? Az mnie neci co tez pokazemy z Lechem w PP. Bo ja w sytuacji jaka zaistniala(kontuzja Brozka, brak koncepcj na i gre w Wisle) i dobrego poczatku LEcha w tej rundzie, jestem naprawde ciekaw komentarzy po meczu Kuchenkorza z Wiselka.
|
Jak dla mnie bramkowa akcja Lecha była po spalonym - i nie chodzi o moment analizowany przez Canal+ ale moment wejścia z piłką w pole karne - ale coż, albo się mylę, albo sędzia nie zawsze musi wszystko widzieć.
A Belchatów gra calkiem dobrze, spokój, rozsądek, dobra organizacja, wysoka kultura gry. Co prawda brak Guły, ale przypominam, że Bełchatów ma na rozkładzie CFR Cluj, podczas zgrupowania w Turcji. Mam wrażenie, że jak Lechowi znowu nie będzie sprzyjało szczęście, to Bełchatów jest w stanie coś fajnego zrobić |
Cytat:
|
No to niestety Lech liderem :/ Trzeba gonić.
EDIT: No chyba się pośpieszyłem :P |
Cytat:
Nie wydaje mi się. Co więcej, gdyby nie strzał Murawskiego w ostatniej minucie doliczonego czasu nie byłoby Deportivo, nie byłoby Feyenoordu, nie byłoby tej dyskusji. Ja to nazywam fartem. Ale to moja opinia i nikt nie musi się ze mną zgadzać. |
5 punktów straty do Lecha ,a po meczu w Poznaniu bedzie 8 ,zatem juz bez zludzen mozemy sie bic o miejsce 2 i 3 ,choc z taka gra jak wczoraj to predzej nam do powtorki sprzed dwoch lat..a podobno wrozyłem z fusów
|
Oj hoho ostatnio straszne 'jeczymeczy' sie zrobiles. Zauwazylem tendecje w Twoich postach, ze najbardziej satysfakcjonuje Cie sytuacja gdy jest zle, wtedy dla Ciebie jest dobrze.
Spokojnie, Amica gra juz 3 mecz o stawke i to nie byle jaka. W innym momencie wchodzili w sezon wiec liczmy na to, ze zadyszka jeszcze ich zlapie. Wtedy zaczniemy gonic, a poki co koncentrujmy sie na mozolnym zdobywaniu punktow. |
Cytat:
skąd wiesz że w poznaniu przegramy może akurat się uda. lech tak samo nie może wygrać wszystkich meczów spadek formy musi kiedyś przyjść !! trochę więcej OPTYMIZMU |
2;2
A Bylo 2;0 dla Amiki Brawo dla Belchatowa Podoba mi sie ten Wrobel z GKS,przedewszkim szybki,goni do upadłego,takich nam potrzeba. Oglnie Caly Belchatow biega jakbym Premiership ogladał:D Jestem pod wrazeniem. Ale przedewszytskim IM SIE CHCE. |
no to po problemie :D 2:2
edit. no to 2:3 a już było tak dobrze |
Cytat:
|
Ujek kochany chłop, pewnie go tym razem nasi przekupili :D
A swoją drogą, mimo remisowej kolejki na szczycie to i tak nasza Wisełka najbardziej się sfrajerowała, niestety :( |
Że też nie wygraliśmy z Bytomiem... Idealnie by się dla nas sytuacja ulożyla, wszyscy potracili punkty w czołówce...
Tzn na chwile obecną wszyscy potracili ;) |
no to parę minut radości mieliśmy :)
|
Dupa,dupa,dupa.....
Miala byc kolejka remisów co jest :D |
Haha jednak ja mialem racje,potwierdzili ,ze sa najlepsi :(
|
no i kur** 2:3
|
****a mać co za fuksiarze :/
|
Nie, Amika nie jest fartowna. Po raz enty to się okazuje hehe.
|
ale fart 2:3 ;/ i Lech liderem
|
To nie jest fart.
|
Fuks Lecha to jedno, a nasza niemoc to drugie.
Jak od następnej kolejki nie zaczniemy seryjnie wygrywać to będzie ciężko nawet o podium, niestety. Nie ma co się oglądać na innych, trzeba grać. Do Lecha będzie chyba 5 punktów straty, to jest do odrobienia, bo mamy z nimi mecz do rozegrania, poza tym oni jakiś spadek formy też na pewno zanotują. |
Czekajcie jak to leciało ?
"Lech w niedziele przegra i bedą tylko 2 pkty straty" hehhehehhe... |
Tak Krissu... Strzaly w ostatnich minutach to farty i fuksy. Moze dlatego Niemcy zdobyli ze 3 MS. Bo byli fuksiarzami :D Twoje odkrycie zrewozucjonizowaloby filozofie futbolu.
|
To nie jest żaden fart, to jest konsekwentna gra do końca. Przy naszej piątkowej dyspozycji, 5 pkt to strata nie do odrobienia.
Banować każdego ziemniaka, który za chwilę pojawi sie na forum by się ponapinac. |
Jak nie wygramy w Poznaniu to możemy chyba zapomnieć o mistrzostwie...
|
Jak dla mnie to Lech juz dzis jest mistrzem .Oni sa glodni tego mistrzostwa i juz napewno nie odpuszcza .Pozatym sa poza zasiegiem tak jak pisalem Lech bedzie pierwszy ,Legia z 5 punktow straty i Wisła na 3cim miejscu po ciezkiej walce z Polonia B. ,Slaskiem i GKSem,cudów nie ma..Wcale sie nie zdziwie tez po sezonie jak wywala Skorże :rotfl:
|
Cytat:
Ale cóż - uczciwie trzeba przyznać że sami sobie jesteśmy winni. pzdrw |
Cytat:
|
Panie Skorża i gwiazdeczki ! Pobudka ! już 5 pkt.
|
Czy Ty facet jakis dywersant z Poznania jestes? Zbastuj juz z tymi leszkami, bo poziom euforii po ich wygbraje robi sie juz niesmaczny.
Spokojnie, mam 5 pkt straty. Puknac pyry w Poznaniu, sami grac swoje no i czekac na przebieg wydarzen. Nie ma bara, ze taki fart bedzie im sie zdarzac co mecz. Ile mozna strzelac bramek w 91 minucie?! Poza tym to z przebiegu spotkania dla mnie ladniejszy i ciekawszy futol gral zdecydowanie GKS. |
Cytat:
|
Jakim jest czy bedzie mistrzem lech ?? ?? Oni juz padają ze sił, interwały Smudy daja juz o sobie znać. Sa coraz słabsi, zaczynają robić głupie błedy w obornie i dają coraz większe pole do popisu dla drużyny przeciwnej.
|
Cytat:
Cytat:
|
To nie był żaden fart. Drużyny, które tak grają wygrywają tytuł. Wystarczy w poprzednich sezonach popatrzeć na nas albo Legię
|
Nie ma co patrzyć na innych trzeba samemu zacząć grać tak jak potrafimy a nie liczyć na innych.Z Polonią Warszawa musi być zwycięstwo w przeciwnym razie mamy marne szanse.
|
Ta dajcie mi bana ,że napisałem ,że sa najlepsi piłkarsko w Polsce...
|
Cytat:
PS. Jak ktos bedzie miec linka do "strzalu" Lewandowskiego to niech zapoda :D |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl