![]() |
Szukałem na oficjalnej i nie ma informacji o ilości sprzedanych biletów?
|
Proszę bardzo: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...let_wczesniej/
|
Ok dzięki !
|
Nie wiem gdzie zapytać, także sorry że pytam tutaj.
Chciałam się dowiedzieć jakie napoje można wnosić na stadion(w czym i pojemność)? W regulaminie przeczytałam tylko że nie można w plastikowych butelkach, domyślam się że w szklanych tym bardziej. Puszkę (250ml) da rade wnieść? Czy zabiorą? |
na Podbeskidziu wpuszczali ludzi z półlitrowymi butelkami, oczywiście fabrycznie zamkniętymi
|
Dziękuje :)
|
Na G już koniec biletów, zostało ostatnie 5.
|
czy jest jakiś limit biletów, które może zakupić jedna osoba nie posiadająca KK?
|
już nieaktualne....
|
Na jedną osobę przypada jeden bilet c jest logiczne. Mając dane innych osób np. 5 kolegów to możesz kupić 6 biletów(5 dla nich i jeden dla siebie). nie ma żadnego limitu musisz natomiast posiadać ich pesele i dane.
|
Cytat:
dzieki, wlasnie o to mi chodzilo. |
Dzisiaj na sektorze e13 sprawdzali tożsamość. Więc, czasem na cudzy karnet można nie wejść...
|
Cytat:
|
Oni nie sprawdzaja danych przed wejsciem tylk ewentualnie po(chociaz ja sie jeszcze nie spotkalem) jak wejde i nawet mi sprawdza karnet to powiem ze pomylilem karnet z kolega, wyrzuca mnie? nie sadze, zwykla bujda
|
Panowie. Nie wiem jak na innych sektorach ale na E11 przy kołowrotach po przyłożeniu karty do czytnika zdjęcie delikwenta wyświetla się na czytniku który w ręku ma ochrona. Więc tożsamość jest sprawdzana.
|
Cytat:
|
Operacja Widzew
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...cz_z_widzewem/ |
Są jakieś informacje na temat wyjazdu na mecz z Podbeskidziem?
|
tak, kupujesz bilet i jedziesz na własną rękę.
|
Wielkie dzięki.
|
sa jeszcze bilety na Widzew na WSZYSTKIE SEKTORY? Wie ktos?
|
Cytat:
|
Ulgowe bilety kupie na same PESELe czy muszę mieć legitki?
|
Gdyby wystarczył numer PESEL to kazdy mógłby sobie kupić ulgowy.
|
Cytat:
Cytat:
|
Ja jakoś kupiłem bez legitek dwa bilety ulgowe :) Gość w kasie powiedział tylko, że będą potrzebne przy wejściu na mecz :D Oczywiście nikt ich nie sprawdzał :)
|
xxxxxxxxxxxxxx
|
Przy zakupie legitymacje nie są wymagane oczywiście. Dopiero przy wejściu na stadion mogą zostać sprawdzone.
|
Cytat:
|
Można, ale zniżka to się ktoś taki nie nacieszy bo obowiązuje ona tylko do 26 roku życia.
|
a racja, przeoczyłem ten szczegół, zwracam honor.
ps. ale kobieta z peselem zaczynającym się na 74.. :D |
Daję inforamcję dla tych co nie zaglądają na oficjalną że zostało 500 biletów na trybunę G
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._na_trybune_g/ |
Cytat:
|
Cytat:
No i co z tego? Jestem studentem i legitkę noszę ze sobą :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą musieli okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie biletu, jak i przy wejściu na stadion. |
Ale to nie ma reguły, ponieważ ja wczoraj kupowałem jeszcze bilet dla osoby nie mającej karty kibica i bez problemu sprzedali ulgowy. Więc po prostu pytają na wyrywki albo zależy na kogo się trafi.
|
Cytat:
|
Mam kartę kibica, ale jej dzisiaj nie wziąłem a jestem umówiony z kumplami że dziś kupimy bilety. Nie będzie problemu z kupnem papierowej wersji biletu na ten sam PESEL (nie mam karnetu)?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl