![]() |
Federer - Del Potro
typ: dokładny wynik, 3-1 Federer Kurs:2,90 Btw:dziś na Widoku,przy pętli otwarli FORTUNE:D pierwsi klienci (w tym ja:D ) dostawali prezenty od firmy:) w firmowej siatce znalazły się: porcelanowy kubek,smyczka,zapalniczka i fajny długopis. wszystko w barwach i opatrzone logiem fortuny.mała rzecz,a cieszy hehe |
Kupony na pierwszą kolejkę Ligi Mistrzów już szykujecie?
Ja osobiście puszczam trzy: 1) Besiktas - Man U gospodarze strzelą bramkę? TAK - 1,65 Dynamo Kijów - Rubin Kazań 2 - 3,70 --- kurs 6,11 2) Maccabi Hajfa - Bayern 2 - 1,50 Dynamo Kijów - Rubin Kazań goście strzelą bramkę? TAK - 1,51 --- kurs 2,27 3) Marseille - AC Milan 1 - singiel po kursie 2,35 Tyle ode mnie, mam nadzieję, że na dobry początek w tym sezonie. Wszystkie kursy z Expekt.com |
Cytat:
Na jutro chyba: Juventus - Bordeaux 1 1,60 Zurich - Real M 2 1,30 I osobno Olimpique M - AC Milan X 3.15 Co myślicie? |
Cytat:
A co do OM to ja daję 1 ale nie mówię, że mam co do takiego rezultatu pewność. Kurs jest wysoki więc postawiłem dyszkę bo Milan ostatnio gra katastrofalnie i liczę na "podtrzymanie" tej passy :D |
Mysle zeby puscic na jutro cos takiego:
Marseille-AC Milan 1x [ 1,29 ] FC Zurich-Real Madryt (1:0) 2 [ 1,95 ] Maccabi Haifa-Bayern (1:0) 2 [ 2,45 ] AKO: 6,24 |
ja zrezygnowalem z juve bo podobno ma nie byc del piero i diego
1kol. LM milan x2 real 2 wolfsburg 1x arsenal 2 inter 1x stuttgart 1 olympiakos 1x ako 9.57 |
Ja bym nie gral milanu nawet z podporka . . .
|
Dobra poszło na dzisiaj:
Rosja-Macedonia 1 West Ham-Wolverhampton 1 Atletico -Apoel ilość goli over 2,5 |
Co sadzicie o Levadi dzis ? Kurs wysoki,a i forma bardzo dobra :)
|
Wstępnie na czwartek
Ajax - Poli Timisoara 1 Hertha - Ventspils 1 Benfica - Bate Borisov 1 Bilbao - Austria W. 1 Lazio - Salzburg 1 Steaua - Sheriff T. 1 Villarreal - Levski S. 1 |
Na dzis :
Besiktas-Man Utd 2 1.40 Zurych-Real handi 2 1.57 Flora -Levadia over 2,5 1.65 Maccabi-Bayern over 2,5 1.60 Stawka:70zł, Wygrana:406,19 ako:5,8 P.S Wybijcie sobie z glowy granie na Milan dzis,2 badz nawet x2. Predzej 1 albo 1x na OM,pozdrawiam |
OM - AC Milan 1X
Juventus - Bordeaux 1 2,14 |
Cytat:
a to mój kuponik; Atl.Madryt-Apoel N. _________1___________1.18 Haifa-Bayern_______________2___________1.45 Marsylia-Milan______________1____________2.40 Besiktas-Manchester U.______2____________1.55 Zurich-Real M._____________2_____________1.25 Stawka;5zł Kurs:7.96 Zakładana wygrana;35,80zł |
Cytat:
|
Maccabi Haifa - FC Bayern München 2
Besiktas JK - Manchester United 2 FC Zürich - Real Madrid (1:0) (Handicap) 2 Liverpool FC - Debreceni VSC 1 Inter Mailand - FC Barcelona (Podwójna szansa) X2 Standard Liege - Arsenal FC 2 Słowenia - Polska 1 Razem kurs 10,50 edit: Oby środa była równie udana jak wtorek |
Cytat:
|
Ja na dzisiaj dla zabawy puściłem coś takiego
Juventus - Bordeaux 2 Zurich - Real 1 Wolfsbrg - CSKA 2 Za 3zł, do wygrania 80zł |
Maccabi - Bayern 2 1.45
Besiktas - MU 2 1.50 Zurich - Real (1,5:0) 2 1.70 Atletico - APOEL (obie drużyny strzelą) NIE 1.47 Wolfsburg - CSKA x2 1.79 Marsylia - Milan (do przerwy) x 2.00 ako: 19.46 |
Besiktas - Manchester 2
Zurich (+1) - Real 2 Standard - Arsenal 2 Liverpool - Debreceni (+1) 1 |
Ja staram się nie grać "dwójek" na pierwsze mecze faz grupowych europejskich pucharów, ale dziś nie mogłem się oprzeć Bayernowi po tym co ostatnio pokazują w lidze. Poza tym Chelsea, Wolfsburg- CSKA obie strzelą i West Bromwich. Arsenal ma być mocno osłabiony dziś ze Standardem- może być różnie. Powodzenia w każdym razie.
|
Niestety na dzis kursy spadly.
Marseille-AC Milan 1x [ 1,29 ] FC Zurich-Real Madryt (1:0) 2 [ 1,70 ] Maccabi Haifa-Bayern (1:0) 2 [ 2,25 ] AKO: 5,42 Stawka: 30 zł PWK: 139,0 zł |
Ja gram dzisiaj dość odważnie mianowicie :
Real do przerwy - 1,65 Bayern - 1,5 Atletico z handicapem - 1,55 ManU - 1,55 Chelsea - 1,44 Marsylia - Milan X do przerwy - 2,00 AKO: 17,1 Stawka: 10 zł PWK: 171,25 PLN |
Wczoraj ładnie weszło i oby dziś ten manewr powtórzyć ;) Poszło na OL, Liverpool i VfB- Rangers obie drużyny strzelą. Inter- Barca jak dla mnie no bet i to w każdej możliwej opcji, czy to zwycięzca/ przegrany, czy under/ over. Tam może się stać wszystko ;)
|
Cytat:
Na dzis jedynie Arsenal i Sevilla,za troszku wiecej,pozdrawiam |
1.St.Liege - Arsenal 1.60 nr: 685 typ: 2
2.Lyon - Fiorentina 1.75 nr: 725 typ: 1 3.Liverpool - Debrecen (+1) 1.40 nr: 781 typ: 1 4.Sevilla - Unirea (+1) 1.65 nr: 784 typ: 1 Stawka na zakład: 10zł System: Akumulowany Kurs akumulowany: 6.47x Zakładana wygrana: 58.20zł Pożyjemy zobaczymy |
Olimpiakos 1X
Arsenal 2 Sttugart 1 |
Ja dziś sobie zagrałem zabawowo i chyba znowu tradycyjnie jedna porażka:
http://www.efortuna.pl/pl/strona_glo...bfwjGMk%3D Ligę mistrzów sobie odpuszczę po wczorajszym meczu |
Ogląda ktoś mecz Arsenalu?Jak im idzie?Bo jak zobaczyłem wynik to że sie zdziwiłem mało powiedziane
|
A pisałem nie grać Arsenalu :lol: Choć z drugiej strony jeszcze wszystko może się w tym meczu zdarzyć, więc nie traćcie wiary ;-)
|
Posiadanie 35-65,wiec cos tam Arsenal probuje zdzialac :)
|
Jakbym wiedział wcześniej kto zagra w bramce to bym sie 100 razy zastanowił a ,że zagrałem na 2 dni to jest jak jest..Jak sie wezmą to będzie dobrze
uhhhh 2:1 do przerwy Arsenal dał rade ale co z tego jak Liverpool jedynie 1 bramką wygrał |
No i Arsenal jednak wyszedł ładnie. U mnie kolejny kupon do przodu, więc start ligi mistrzów wprost wymarzony ;) Oby tak dalej.
|
Cytat:
Lille - Valencia 2 kurs 2,20 Rapid W - Hamburger Sv 2 kurs 1,75 Cytat:
|
fulham x2
ajax 1 sporting x2 valencia x2 HSV x2 szachtar x2 genoa 1 celtic x2 hertha 1 PAO 1x d.bukareszt x2 PSV x2 ako 26.39 |
i znowu wszyscy graja Lige Europejską a takiego meczu jak ŁKS-Flota nikt nie stawia?:)
ja gram tak: Klagenfurt-Linz 1 Manglerud-Storhamar 2 Safarova-Tetreault 1 Serra-Vanek 1 i na wariata: Rosja-Serbia 2 Francja-Hiszpania 2 |
Ja po przemyśleniu zrezygnowałem z grania na dzisiaj..lepiej poczekać na weekend bo nie wiadomo co sie może zdarzyć w pierwszych meczach
|
Też brałem taką opcję pod uwagę, ale jednak się skusiłem ;) Zagrałem na Genoę, PAO- Galata obie strzelą, Lazio i Benficę z -1. ŁKS- Flota nie ruszam, ale może under 2,5?
|
Rosyjska KHL liga:
15:00 Avtomobilist Yekaterinburg - Atlant Mytischi kurs:1,90 15:00 Metallurg Magnitogorsk - Severstal Cherepovets kurs:1,40 BETSSON |
Wstępnie na weekend
Alkmaar - Nijmegen 1 Bayern - Nuernberg 1 Manch. Utd. - Manch. City 1 Barcelona - Atl. Madryt 1 Real M. - Xerez 1 Valencia - Gijon 1 Venlo - Ajax 2 Ma ktoś informacje co do Manchesteru City?Czytałem gdzieś,że w derbach zabraknie Adebajora , Robinho i Teveza ale nie wiem na ile te informacje są prawdziwe. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl