![]() |
Cytat:
Do 20... + karty.. |
Cytat:
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...highlight=auto |
OOO Wzywam... miszczów ortografji... Czy istnieje forma spowrotem? ;p Ja optuje że nie, ale czy na pewno?
|
Istnieje natomiast nie jest ona formalna. Powinno się używać z powrotem.
|
Cytat:
chcialem wziac kredyt na jakis złom* *auto. |
Pilna sprawa!!
Gdzie znajdę serwis sms-owy z dzisiejszego meczu Wisła-Ruch? |
do usunięcia
|
Witam, mam pytanie... :D
Kombinowałem przy zdjęciu (zmniejszanie formatu) dość prostymi środkami, co spowodowało, że moje zdjęcie jest w niezbyt dobrym stanie (widać piksele). Czy jest jakaś możliwość przywrócenia pierwotnej wersji zdjęcia? |
Dostałem koszulkę, jednak z nadrukiem z tyłu zrobionym w WŚ czy w Fanatyku, pytanie jak sprawić żeby zszedł? Próbowałem namoczyć i drapać, nie pomogło. Zna ktoś jakiś sposób, który nie zniszczy koszulki, a usunie napis?
|
szukam nauczycielki j. angielskiego, ktora doksztalci mnie do matury:)
chodził ktos na korki? poleci jakas? |
Cytat:
Tylko i wyłącznie Legitymacje studenckie, jak ostatnio chcieliśmy wejść tam do Klubu to bramka się "przypluła" o legitki i było powchodzone ;] |
Cytat:
|
Wystawiłem na allegro przedmiot i patrze Obserwuja go 2 osoby moge to jakos sprawdzic kto to jest??.....Z gory THX
|
ładuje mi się stronka TWSD ale niezależnie od artykułu (podstrony) a którą czekam pojawia mi się ostatecznie coś takiego: http://www.wislakrakow.com/www/profile.php?do=dst
jak temu zaradzić? |
Szukam jakiś zdjęć z meczu Górnik Zabrze - Wisła Kraków z 7 listopada 2004 roku. Nie chodzi mi o fotki z meczu, tylko z naszym wiślackim sektorem (a może jakiś filmik). Poza tym szukam jakiegoś kibicowskiego opisu z tego spotkania, pamiętam że zaraz po wejściu na sektor potraktowali nas gumowymi kulami i nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba polewaczką. Po meczu, jak kordonem prowadzili nas na dworzec, to hoolsi Górnika też do nas startowali. Dzięki za pomoc.
|
Kojarzy ktoś jakiegoś pośrednika w ubezpieczeniach OC z kalkulatorem online? Ew. jakiś numer telefonu, żeby orientacyjnie obliczyć składkę.
Bo z tych "dużych" firm jak Liberty Direct (niby tani... heh...) wychodzą mi nie ziemskie kwoty... Cytat:
Piszesz oświadczenie ile zarabiasz, jeśli jestes młody to je weryfikują - dzwonią do firmy + ew. sprawdzają, czy firma istnieje. Dlatego wystarczy, że masz jakiegoś znajomego z firmą, i mówisz mu żeby tego dnia był pod telefonem. U mnie to przeszło ;). Aha, i musisz mieć odroczenie z WKU wpisane w książeczkę (jeśli masz A i mniej niż 26 lat), a kredyt musisz spłacić przed terminem odroczenia... Jakbyś chciał czegoś jeszcze się dowiedzieć - priv. |
zna ktoś jakiś sprawdzony i w miarę tani nocleg w Liptovským Mikulášu?? Dosyć pilna sprawa.
|
Cytat:
Na początek za sam nocleg koleś powiedział 270zł :( ale utargowalismy do 30zł za noclego :rotfl: |
Cytat:
Podbijam!!! |
Są szkoły które zaczynają nabór od 2-go semestru tak więc nie ma problemu
|
Mam prośbe. Poszukuje jakiegoś grafika, kogoś kto stworzy dobry projekt szalika. Jak coś to pisać ta priv. Bardzo pilne! Z góry dzięki.
|
Cytat:
|
jak nazywa się piosenka z reklamy filmu "Lepiej późno, niż póżniej" na TVN-ie?
|
Czy wie ktoś moze od kiedy rusza sprzedaz biletów na Lechie .... I czy jak mam karte kibica uda mi sie kupic bilet :P(głupie pytanie).....
|
Cytat:
|
Jaką pojemność ma sektor D?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
jaki produkt zawiera najwięcej białka ?
dzięki West. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl