![]() |
'62
Ni to strzał, ni dośrodkowanie Małeckiego. Piłka wyszła za linię końcową SKAD JA TO ZNAM :D:D:D:D |
Cytat:
:D:D:D:D |
Cytat:
Chyba powinieneś dostać tytuł Pierwszego Patrykożercy na forum:D |
Cytat:
|
postawiłem 50zł na Wisle , 1,5 było ....... 1-1 ;/
|
Cytat:
|
Małecki od pół roku nie potrafi zacentrować. W ciągu jednego meczu potrafił 5-10 razy dośrodkować za mocno lub za wysoko. Jak Jirsak go zmieniał to sytuacja od razu się zmieniała.
|
dajcie spokoj sportnh, Malecki musial go skrzywdzic, wynajdzie nawet to ze jest zle przystrzyzony.. sam siebie cytuje, istny wariat :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pozostaje miec nadzieje, ze ta turecka oferta dla Patryczka to prawda.
|
Skonczcie juz z tym Małym, jest Wiślakiem gra w Wiśle wiec wyluzujcie, walicie takie smuty ze masakra
|
mial by spokoj, jakby sie umial zachowac. To tylko i wylacznie jego wina..
|
Cytat:
Biedny Patryczek, powiedzieli ze jest be... :lol: |
Cytat:
Może to brzydko zabrzmi, ale wyjąłeś mi to z ust :D |
Kirm 2:1:-D wraca do formy z poczatku sezonu mam nadzieje :)
|
dwa ważne gole na odbicie od dna - wczoraj Boguś, dziś Andraż.
|
Cytat:
|
Wierzę w Kirma, już w drugim meczu przygotowawczym strzela brame....Ufam że będzie mocnym puntem w tym sezonie...MŚ dały mu kopa:D
|
Cytat:
Chętnie poznam fakty. Bo chyba mam amnezję - grają na różnych pozycjach i naprawdę nie pamiętam. Proszę o fakty:) |
Mały się rozkręca :D
|
Cytat:
|
Kirm chyba wraca do formy. Dzisiaj bramka, a wczoraj też przez dziesięć minut które zagrał udało mu się raz czy 2 zakręcić obrońcą i w tradycyjny dla siebie sposób(chyba) zejść do strzału z ostrego kąta.
|
Ogryzek, jemu chodzi o to, że zmieniał Małeckiego w wykonywaniu stałych fragmentów gry...
|
No prosze, Michal Nalepa nawet strzela gola :)
|
No prosze. Tak się niby Małecki z Kirmem nielubią, a tu co chwila ich akcje dwójkowe tworzą zagrożenie.
|
Kto to jest ten Nalepa ?
|
O proszę, nawet młodziutki Nalepa bramkę dorzucił. Mały dośrodkowywał? Bo nigdzie nie napisali, a teraz to chyba on rządzi przy st.fragmentrach pod nieobecność Żurawia, Guły i Czecha
|
Cytat:
(Asysta Małeckiego przy golu Andraża) Cytat:
|
nowy stoper:D Michal Nalepa:D no prosze najmlodszy a strzelili:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl